Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.164
Πόντοι
376
εμενα η γρια στην υποδοχη μ ειπε οτι εφυγε για θεσσαλονικη...μακαρι να λεει μλκιες!γτ η αντζελα μονο αξιζει αυτον τον καιρο!ξερει καποιος να μας πει εαν δουλευει σημερα;

andymarrey

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2023
Like
6
Πόντοι
0
εμενα η γρια στην υποδοχη μ ειπε οτι εφυγε για θεσσαλονικη...μακαρι να λεει μλκιες!γτ η αντζελα μονο αξιζει αυτον τον καιρο!ξερει καποιος να μας πει εαν δουλευει σημερα;
Σε ποιο νούμερο ηταν μέχρι τώρα;

Dimitris zx

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
89
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους καλή σαρακοστή έχουμε ενημέρωση για σήμερα εκτός την στούντιο αλυσίδα ποιες άλλες δουλεύουν?

Dimitris zx

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
89
Πόντοι
1

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Όπως ανέφερα κάνει tour όπως και την τελευταία φορά που έφυγε αν θυμάμαι καλά μου είπε ότι ήταν Λάρισα. Ίσως πήγε Θεσσαλονίκη να δει την μητέρα της. Αλλά μόνιμα δεν έφυγε. Είμαι σίγουρος.

andymarrey

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Όπως ανέφερα κάνει tour όπως και την τελευταία φορά που έφυγε αν θυμάμαι καλά μου είπε ότι ήταν Λάρισα. Ίσως πήγε Θεσσαλονίκη να δει την μητέρα της. Αλλά μόνιμα δεν έφυγε. Είμαι σίγουρος.
Σε ποιο Στουντιο την βρίσκουμε; ολοι λένε ότι είναι από τις καλύτερες στο στενό

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Σε ποιο Στουντιο την βρίσκουμε; ολοι λένε ότι είναι από τις καλύτερες στο στενό
Δεν θυμάμαι το νούμερο. Ίσως είναι το 13 αν δεν κάνω λαθος ή το 15. Αλλά έχει και όνομα απέξω.

ch_alavis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
212
Πόντοι
0
  • Like
Αντιδράσεις: EH2018

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.612
Πόντοι
2.480
Εγώ απάντησα στο φίλο για τον Ettore. Που από 1-1-2023 έχει κλείσει το προφίλ του. Δεν έχει γράψει κανένα ποστ. Έγραψα για αυτό το Θρεντ ότι το άνοιξε το 2018γιατί η Glukoula πεισματικά εξακολουθούσε μέχρι πρότινος να γράφει στο "Μπουρδέλα στα Χανιά". Μπορείς να το δεις.
Τώρα στην Αννίτα ΠΟΤΕ δεν την είδα και ούτε θα περάσω να τη δω. Πέρνα εσύ να τρως τις φολες. Ε μα !
Όσο για τους πρωμότορες ναι θα δείξει. Τα ποστ μας φαίνονται. Και διαβάζονται πιστεύω από κάποιους.
Ο Εττόρε τα παράτησε? ¨Εδινε πληροφορίες , έβαζε φώτο .... καλά ήταν ε Το κενό φαίνετε.

man2019

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2020
Like
34
Πόντοι
0
Να ρωτήσω κάτι, αν και έχουν περάσει χρόνια, η Πάολα που ήταν πριν τον Κορωνοιό στη Μίνωος, ξέρετε αν ζει εδώ?? Τι γυναικάρα ήταν !! Που είναι βρε παιδί μου αυτές οι γυναίκες τώρα?? Γιατί δεν έρχονται πλέον τέτοιες κοπέλες, που να συνδιάζουν εμφάνιση και να ξέρουν να φτιάχνουν τον άνδρα???

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.802
Πόντοι
3.036
Να ρωτήσω κάτι, αν και έχουν περάσει χρόνια, η Πάολα που ήταν πριν τον Κορωνοιό στη Μίνωος, ξέρετε αν ζει εδώ?? Τι γυναικάρα ήταν !! Που είναι βρε παιδί μου αυτές οι γυναίκες τώρα?? Γιατί δεν έρχονται πλέον τέτοιες κοπέλες, που να συνδιάζουν εμφάνιση και να ξέρουν να φτιάχνουν τον άνδρα???
Παολαρα! Πλέον ζει μόνιμα στη Ρουμανία. Πριν 2-3 χρόνια είχε έρθει λίγες ημέρες, βρεθήκαμε, και έδωσα και σε κάποιον από εδώ μέσα το τηλέφωνο της.
Ο εν λόγω κύριος της έκανε τη ζωή δύσκολη, και έτσι δεν ξαναπαντησε σε κανένα τηλέφωνο μου

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.802
Πόντοι
3.036
Και για να θυμίσω στους παλιότερους...
ΤΖΟΒΑΝΑ ❤️
Ada,
Αλίκη ❤️
Και πιο πρόσφατα ΟΛΓΑ❤️❤️

Από την αλυσίδα, η Μαρία Ψηλή νομίζω ήταν ότι καλύτερο έχει φέρει

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.612
Πόντοι
2.480
Και για να θυμίσω στους παλιότερους...
ΤΖΟΒΑΝΑ ❤️
Ada,
Αλίκη ❤️
Και πιο πρόσφατα ΟΛΓΑ❤️❤️

Από την αλυσίδα, η Μαρία Ψηλή νομίζω ήταν ότι καλύτερο έχει φέρει
Μην τα γράφεις αυτά , κάνουμε συγκρίσεις κ θα μελαγχολήσουμε.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τοσο καλη ηταν η Τζοβανα παιδια?
Εγω επαιρνα την φιλη της την Άντρεα τοτε. Αλλά φαινοταν πολυ λαχταριστο το βυζομπαλο της Τζοβανας

Κλεοβουλος ειναι εδω? Φιλε η Βαλεντινα η καλη ειναι μια χοντρουλα?

giorgaras1314

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Like
263
Πόντοι
21
τζοβανα ηταν καλη,τωρα ειναι ρουμανια,γκαστρωθηκε με χανιωτη μετα χωρισε και εφυγε με το παιδι (κλασικα).Κολλητή με αντα ,επικες παρτουζάρες με αυτες τις δύο

• Like
Αντιδράσεις: GioCha

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Άντα παιδια εννοειτε την Άντρεα δλδ? Ναι ηταν εργαλειο η ξανθια ειναι η αληθεια.
Κι αυτη λογικα θα εχει κανα παιδι τωρα. Αν και εχει σταματησει χρονια την εχω πετυχει στο δρομο περσι αν και δεν μιλαμε τωρα...

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.802
Πόντοι
3.036
Άντα παιδια εννοειτε την Άντρεα δλδ? Ναι ηταν εργαλειο η ξανθια ειναι η αληθεια.
Κι αυτη λογικα θα εχει κανα παιδι τωρα. Αν και εχει σταματησει χρονια την εχω πετυχει στο δρομο περσι αν και δεν μιλαμε τωρα...
H Αντρεα είναι αδερφή της Παολας. Ada ήταν μια ξανθούλα πιτσιρίκα, που έδινε κωλαρακι και το απολάμβανε. Έπαιζε στο Νο49

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
H Αντρεα είναι αδερφή της Παολας. Ada ήταν μια ξανθούλα πιτσιρίκα, που έδινε κωλαρακι και το απολάμβανε. Έπαιζε στο Νο49
Καπου θα μπερδευτουμε τωρα. Εγω επαιρνα την Αντρεα στο πλαϊνό διπλα στο καφενειο. Και ηθελε να γαμιεται μονο κωλο γιατι το ευχαριστιοταν μονο ετσι ( και εγω το ιδιο!!!). Ξανθια, μικρη ηταν. Αρκετα ψηλη με στητο μικρο βυζακι και λίγο ακωλη.

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.802
Πόντοι
3.036
Καπου θα μπερδευτουμε τωρα. Εγω επαιρνα την Αντρεα στο πλαϊνό διπλα στο καφενειο. Και ηθελε να γαμιεται μονο κωλο γιατι το ευχαριστιοταν μονο ετσι ( και εγω το ιδιο!!!). Ξανθια, μικρη ηταν. Αρκετα ψηλη με στητο μικρο βυζακι και λίγο ακωλη.
Υπήρχε παλιότερα και άλλη Άντρεα, ή αδερφή της Παολας. Μελαχρινή με μπλε ματαρες, μια κούκλα! Σταμάτησε περίπου όταν ξεκίνησε η Πάολα. Η άλλη Άντρεα έμεινε πολύ λίγο, αν θυμάμαι καλά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom