παίζει καμία φωτογραφία τις?Έχω να πάω απο κει 5 μέρες εγώ..σκέφτομαι να πάω μία βόλτα από εμμανουέλα..ακούω πολύ καλά λόγια..τι λέτε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.164
- Πόντοι
- 376
εμενα δεν μ αρεσε..
VGiannis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Like
- 308
- Πόντοι
- 21
Μέχρι πρότινος ήταν μια χαρά τώρα την τελευταία μας συνάντηση μου φάνηκε λίγο διεκπεραίωτικη περάστε, σκουπίστε τελειώσατε.......Τι λέει αυτή καλή είναι αξίζει; Η είναι τρανς;
Κατάλαβα ναι.. ευχαριστώΜέχρι πρότινος ήταν μια χαρά τώρα την τελευταία μας συνάντηση μου φάνηκε λίγο διεκπεραίωτικη περάστε, σκουπίστε τελειώσατε.......
Είναι τρανς η γυναίκα; Μην Τρέχω μετάΚατάλαβα ναι.. ευχαριστώ
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Έρχεται η Όλγα στο 3...ρε δε πάμε καθόλου καλά..αν είναι η ίδια που ήταν πριν κάνα μήνα....ξανάρχεται να μοιράσει φόλες στον ανυποψίαστο πελάτη....ελπίζω να είναι άλλη Όλγα.
Όφουυ πίσωωω..αν είναι αυτή μακριά έχω ακούσει τα χειρότεραΈρχεται η Όλγα στο 3...ρε δε πάμε καθόλου καλά..αν είναι η ίδια που ήταν πριν κάνα μήνα....ξανάρχεται να μοιράσει φόλες στον ανυποψίαστο πελάτη....ελπίζω να είναι άλλη Όλγα.
Συνημμένα
Dimitris zx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 89
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα να ρωτήσω το μέλος ettore που ανεβάζε συνέχεια πληροφορίες ποιες δουλεύουν που χάθηκε?
Έλα μου ντε..μάλλον θα ήταν της φωλοαλυσίδας και θα παρεξήγησε με αυτά που γράφαμε..Καλησπέρα να ρωτήσω το μέλος ettore που ανεβάζε συνέχεια πληροφορίες ποιες δουλεύουν που χάθηκε?
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Όφουυ πίσωωω..αν είναι αυτή μακριά έχω ακούσει τα χειρότερα
Εντωμεταξυ η συγκεκριμένη Όλγα..καμιά μα καμιά σχέση με τις φωτό αυτές....εμείς προειδοποιήσαμε πάντως...
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Έλα μου ντε..μάλλον θα ήταν της φωλοαλυσίδας και θα παρεξήγησε με αυτά που γράφαμε..
Θέλω να ελπίζω πως όχι...αλλά αν ήταν έτσι...δε πειράζει..να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους...να καταλάβουν εκεί πέρα..πως όσο καλά γαμάμε και περνάμε καλά..τόσο θα έχουν δουλειά...αλλιώς ΔΕ θα έχουν...
Φίλε εάν θες δώσε μερικές πληροφορίες για Εύα.. είναι γυναίκα κανονική; Είναι κομπλέ; Θελω να κάνω επίσκεψη αλλά θέλω να ξέρω πριν πάωΜέχρι πρότινος ήταν μια χαρά τώρα την τελευταία μας συνάντηση μου φάνηκε λίγο διεκπεραίωτικη περάστε, σκουπίστε τελειώσατε.......
Ειναι γυναίκα, αλλά ειναι λιγο σαν τραβελι . Κι αυτο γιατί εχει φουσκωσει τα χειλη της σαν ροφος.Φίλε εάν θες δώσε μερικές πληροφορίες για Εύα.. είναι γυναίκα κανονική; Είναι κομπλέ; Θελω να κάνω επίσκεψη αλλά θέλω να ξέρω πριν πάω
Εγω τουλαχιστον εχω να τη συναντησω κανα χρονο και την εχω παρει μερικες φορες οποτε δυσκολα θα την ξαναπαρω γιατι παντα θελουμε κατι καινουργιο.
Αλλά εμφανισιακα εχει τρομερο σωμα για την ηλικια της. Δεν μπορω να καταλαβω στα σιγουρα την ηλικια της, αλλα ισως 40+ θα ελεγα.
Αξιζει να την δοκιμασεις ειναι πολυ καλη. Με επιφυλαξη βεβαια αν εχει χαλασει οπως εχει γραφτει εδω για προσφατα...
Master Yoda
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 137
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά αυτή την Εύα μασάζ πήγα το καλοκαίρι την είδα και έφυγα τρέχοντας. Έχει πρηστεί τόσο πολύ από την σιλικόνη που τρόμαξα. Δεν είναι δα και 'κανα κελεπούρι. Προσωπική άποψη πάντα.
Πήγα μία φορά για να δω την όλη φάση,και δεν ξαναπάω..φουλ σιλικόνη και τπτ το ιδιαίτερο σε υπηρεσίες..Ρε παιδιά αυτή την Εύα μασάζ πήγα το καλοκαίρι την είδα και έφυγα τρέχοντας. Έχει πρηστεί τόσο πολύ από την σιλικόνη που τρόμαξα. Δεν είναι δα και 'κανα κελεπούρι. Προσωπική άποψη πάντά
Σε ευχαριστώ...Ειναι γυναίκα, αλλά ειναι λιγο σαν τραβελι . Κι αυτο γιατί εχει φουσκωσει τα χειλη της σαν ροφος.
Εγω τουλαχιστον εχω να τη συναντησω κανα χρονο και την εχω παρει μερικες φορες οποτε δυσκολα θα την ξαναπαρω γιατι παντα θελουμε κατι καινουργιο.
Αλλά εμφανισιακα εχει τρομερο σωμα για την ηλικια της. Δεν μπορω να καταλαβω στα σιγουρα την ηλικια της, αλλα ισως 40+ θα ελεγα.
Αξιζει να την δοκιμασεις ειναι πολυ καλη. Με επιφυλαξη βεβαια αν εχει χαλασει οπως εχει γραφτει εδω για προσφατα...
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Γνωρίζω πως δεν ήταν έτσι ... ούτε καν! Καλά να είναι το παιδί, αλλά θα γνωρίζετε πιστεύω,ότι αυτός δημιούργησε αυτό το Θρεντ όπως και άλλα που αφορούν τα Χανιά στο συγκεκριμένο σάιτ.Έλα μου ντε..μάλλον θα ήταν της φωλοαλυσίδας και θα παρεξήγησε με αυτά που γράφαμε..
Πριν γράφαμε όλοι στο
" Μπουρδέλα στα Χανιά". Θα θυμούνται οι παλιοί.
Ο "ettore" ή" DoctorT" όπως υπόγραφε παλαιότερα.
Να ναι καλά το παλληκάρι.
Δυστυχώς οι νέοι διαβάζουν μόνο τα τελευταία ποστ της τελευταίας σελίδας.
Δεν γραφαμε εδω, αλλά στο διπλανο θεμα. Μεγαλη διαφορα δηλαδη...Γνωρίζω πως δεν ήταν έτσι ... ούτε καν! Καλά να είναι το παιδί, αλλά θα γνωρίζετε πιστεύω,ότι αυτός δημιούργησε αυτό το Θρεντ όπως και άλλα που αφορούν τα Χανιά στο συγκεκριμένο σάιτ.
Πριν γράφαμε όλοι στο
" Μπουρδέλα στα Χανιά". Θα θυμούνται οι παλιοί.
Ο "ettore" ή" DoctorT" όπως υπόγραφε παλαιότερα.
Να ναι καλά το παλληκάρι.
Δυστυχώς οι νέοι διαβάζουν μόνο τα τελευταία ποστ της τελευταίας σελίδας.
Το θεμα ειναι οτι η φωλοαλυσιδα με τα στούντιο έχει καταστρεψει τα μπουρδελα μας. Τωρα ποιος τα προμοταρει και ποιος οχι, ο χρονος θα το δειξει και θα το κρινει.
Υπενθυμιζω. Μακρια απο φωλοανιτα. Και μακρια απο τα 3 φωλοστουντιο. Οχι κυριοι νταβαδες των μπουρδελων αυτων δεν θα μας κλεβετε τα λεφτά μας με φωλοξεπετες γκομενες τις οποίες δασκαλευετε να μας συμπεριφερονται ετσι.
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Εγώ απάντησα στο φίλο για τον Ettore. Που από 1-1-2023 έχει κλείσει το προφίλ του. Δεν έχει γράψει κανένα ποστ. Έγραψα για αυτό το Θρεντ ότι το άνοιξε το 2018γιατί η Glukoula πεισματικά εξακολουθούσε μέχρι πρότινος να γράφει στο "Μπουρδέλα στα Χανιά". Μπορείς να το δεις.Δεν γραφαμε εδω, αλλά στο διπλανο θεμα. Μεγαλη διαφορα δηλαδη...
Το θεμα ειναι οτι η φωλοαλυσιδα με τα στούντιο έχει καταστρεψει τα μπουρδελα μας. Τωρα ποιος τα προμοταρει και ποιος οχι, ο χρονος θα το δειξει και θα το κρινει.
Υπενθυμιζω. Μακρια απο φωλοανιτα. Και μακρια απο τα 3 φωλοστουντιο. Οχι κυριοι νταβαδες των μπουρδελων αυτων δεν θα μας κλεβετε τα λεφτά μας με φωλοξεπετες γκομενες τις οποίες δασκαλευετε να μας συμπεριφερονται ετσι.
Τώρα στην Αννίτα ΠΟΤΕ δεν την είδα και ούτε θα περάσω να τη δω. Πέρνα εσύ να τρως τις φολες. Ε μα !
Όσο για τους πρωμότορες ναι θα δείξει. Τα ποστ μας φαίνονται. Και διαβάζονται πιστεύω από κάποιους.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K