Giannis2004kgk
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έχει πάει κάποιος με την Εμμανουέλα να πει γνώμη ;.Επίσης ποια είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή στην Μίνωος;
Πήγαινε ρε Νικόλα, και πες μας και εμάς....Ενημέρωση για τα σπιτάκια στην Μίνωος ποιες κοπέλες δουλεύουν σήμερα ; Ευχαριστώ
Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Δε θυμάμαι πολύ καλά , νομίζω η αδερφή της Πάολα λέγονταν Αγγελική. Δε θυμάμαι με σιγουριά το όνομα . Μια πολύ όμορφη καστανή με ίσιο μαλλί που δούλευε στο 5. Πράγματι δούλευε πριν φανεί η Πάολα. Έμεναν στη Νέα χώρα. Είχα πάει σπίτι της. Παντρεύτηκε με Κύπριο ξενοδόχο.Υπήρχε παλιότερα και άλλη Άντρεα, ή αδερφή της Παολας. Μελαχρινή με μπλε ματαρες, μια κούκλα! Σταμάτησε περίπου όταν ξεκίνησε η Πάολα. Η άλλη Άντρεα έμεινε πολύ λίγο, αν θυμάμαι καλά
Εμενα δεν μου αρεσε που την είδα αλλά γούστα είναι αυτά.. ακούγεται οτι είναι η Άντζελα αλλά είναι θεσαλλονικη αυτό τον καιρό. Εμένα μ άρεσε πολύ η Ανίτα αλλά πρεπει να της αρεσεις για να περάσεις καλά, όποτε με επιφυλαξη..Έχει πάει κάποιος με την Εμμανουέλα να πει γνώμη ;.Επίσης ποια είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή στην Μίνωος;
Δυστυχώς η Βανέσα είναι για ειδικα γούστα. Εχει αρκετα κιλα οπότε εγω δεν θα πληρωνα χωρις 2-3 ποτά πρωτα...Εμενα δεν μου αρεσε που την είδα αλλά γούστα είναι αυτά.. ακούγεται οτι είναι η Άντζελα αλλά είναι θεσαλλονικη αυτό τον καιρό. Εμένα μ άρεσε πολύ η Ανίτα αλλά πρεπει να της αρεσεις για να περάσεις καλά, όποτε με επιφυλαξη..
Η μαρίνα δεν είναι αυτή η Ρουμάνα η μπαμπατσικη που έχουν γράψει κάποιοι συναγωνιστές σε προηγουμενα πόστ η την μπερδεύω με την Τζάσμιν;;Δυστυχώς η Βανέσα είναι για ειδικα γούστα. Εχει αρκετα κιλα οπότε εγω δεν θα πληρωνα χωρις 2-3 ποτά πρωτα...
Για την Αντζελα καλυτερα να κανει την αυτοψια του ο καθενας... Γιατι εγω πριν 2-3 μερες που πηγα να δω τη Βανεσσα δουλευε κανονικα η Αντζελα.
Οποτε αυτο τον καιρο Αντζελα και Μαρινα. Να τιμαμε τα κοριτσια που τιμανε τα λεφτα τους και οχι τις φωλες
πηγες στην αντζελα σημερα;ειναι στο στενο;Καλησπέρα στην παρέα, επισκέπτης στα Χανιά και αυτή τη νεκρα στο στενό δεν τη θυμάμαι πότε τόσα χρόνια που έζησα εδώ και έρχομαι πλέον. Διαβάζω τις αναρτήσεις για να μαθαίνω νέα. Επίσκεψη στην Άντζελα όπου μπορώ να πω ότι πέρασα καλά και δεν έκλαψα τα λεφτά μου. Καλή συμμετοχή από την αρχή έως το τέλος. Χαλαρή κουβεντουλα μετά. Μια χαρά ήταν. Τώρα σχετικά με τις τιμές ισχύει ο νόμος της αγοράς...... σχετικά με προσφορά και ζήτηση, λίγες κοπέλες και επιλογές οπότε και η τιμή ανεβαίνει. Δεν υπάρχει τίποτα ούτε στα σπιτάκια ούτε στο kanesex και εάν κάποια κατέβει γνωρίζοντας την κατάσταση προσπαθεί να αρπάξει ότι μπορεί με μεγαλύτερη από ότι παίρνει π.χ. στην Αθήνα που υπάρχουν τόσες επιλογές.
ελα ντε..Σήμερα δουλεύει η αντζελα ;;
ναι παιδια και ειναι στο νουμερο 13. Στο 11 εχει ερθει μια καινουργια Ειρηνηελα ντε..
στο νουμερο 13 ειναι σημερα φιλεΣήμερα δουλεύει η αντζελα ;;
Είναι ομορφη φιλε ή καμια χοντρη?Η ανιτα μας αφησε μαλλον. Ξερει καποιος τι παιζει με την Ειρηνη;; ειναι καινουργια η εχει ξαναρθει στο παρελθον;
Η ανιτα μας αφησε μαλλον. Ξερει καποιος τι παιζει με την Ειρηνη;; ειναι καινουργια η εχει ξαναρθει στο παρελθον;