Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εγώ απάντησα στο φίλο για τον Ettore. Που από 1-1-2023 έχει κλείσει το προφίλ του. Δεν έχει γράψει κανένα ποστ. Έγραψα για αυτό το Θρεντ ότι το άνοιξε το 2018γιατί η Glukoula πεισματικά εξακολουθούσε μέχρι πρότινος να γράφει στο "Μπουρδέλα στα Χανιά". Μπορείς να το δεις.
Τώρα στην Αννίτα ΠΟΤΕ δεν την είδα και ούτε θα περάσω να τη δω. Πέρνα εσύ να τρως τις φολες. Ε μα !
Όσο για τους πρωμότορες ναι θα δείξει. Τα ποστ μας φαίνονται. Και διαβάζονται πιστεύω από κάποιους.
Το περνα εσυ να τρως τις φωλες δεν ξερω που κολλαει... Δεν ηταν σποντα για εσενα. Αλλα για να σε καίει, εσύ ξερεις καλυτερα... Ναι πριν η γλυκουλα και οι υπολοιποι γραφαμε σε αλλο θρεντ. Ειπαμε μεγαλη διαφορα, χεστηκε η φοραδα στο αλωνι...

Τελικα ολο στη γλυκουλα γυρνοφερνεις και σε πειραζει οταν γραφουμε κατι κακο για τα μπουρδελα. Πρεπει να κρυψεις λιγο τη στεναχωρια σου μου φαίνεται.

• Like
Αντιδράσεις: EH2018

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Το περνα εσυ να τρως τις φωλες δεν ξερω που κολλαει... Δεν ηταν σποντα για εσενα. Αλλα για να σε καίει, εσύ ξερεις καλυτερα... Ναι πριν η γλυκουλα και οι υπολοιποι γραφαμε σε αλλο θρεντ. Ειπαμε μεγαλη διαφορα, χεστηκε η φοραδα στο αλωνι...

Τελικα ολο στη γλυκουλα γυρνοφερνεις και σε πειραζει οταν γραφουμε κατι κακο για τα μπουρδελα. Πρεπει να κρυψεις λιγο τη στεναχωρια σου μου φαίνεται.
Πόσο λάθος είσαι!
Καμμία από την αλυσίδα δεν μου αρέσει. Μόνο η Σκάρλετ μια φορά κι ένα καιρό που ερχόταν κάτι έκανε.
Δε πέρασα με καμμία από αυτές τις καινούργιες . Μόνο με αυτήν τη πολύ αδύνατη με την πίπα. Στο 11. Συγγνώμη αλλά δε θυμάμαι ονόματα γιατί ούτε μπαίνω να τις δω. Τώρα αυτές που είναι καμμία δεν έχω δει καν. Την Αννίτα δεν την έχω δει ποτέ. Δεν την έχω δει.
Είδα την Όλγα. Δε βλέπεται αυτή η γυναίκα. Νόμιζα κάτι θα κάνει. Πριν έρθει. Οι Καλαματιανοί δε γράφουν ρε γμτ . Είναι πάνω από 50 χρονών.
Πεισματικά δε μπαίνω ούτε να τις δω.
Και επιμένω ότι δικαίωμα τους είναι να το πάνε και 100€ αν θέλουν.

• Like

andymarrey

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Η Εμμανουέλα και η Βανέσσα έχουν τα πιασίματα τους για οσσυς τους αρέσει αυτό. Η Ανίτα εχει σωμα λαμπάδα και ωραίο προσωπάκι αλλά δεν ξέρω πως είναι στο κρεβάτι. Ξερει κανείς τι παίζει με Τζάσμιν και Μαρινα;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ωραια ζητώ συγνωμη λοιπον. Αλλά και εσυ μην μου επιτιθεσαι χωρις λογο... Εγω απλα γραφω και θα γράφω συνεχως μακρια απο τη φωλοαλυσιδα που μας κλεβει. Και δεν το γράφω σε αυτόν που συνομιλω εναντίον του. Απλα το γράφω για υπενθύμιση σε οσους διαβαζουν να μην την πατησουν.

Η πιπάρα ειναι η Δανιελα. Ευα στην Αθηνα. Αυτη η κοπελα ειναι αλλη κατηγορια ομως. Η φωλοαλυσιδα ακομα δεν εχει καταφερει να την δασκαλεψει να γινει φωλα...

• Like

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Ωραια ζητώ συγνωμη λοιπον. Αλλά και εσυ μην μου επιτιθεσαι χωρις λογο... Εγω απλα γραφω και θα γράφω συνεχως μακρια απο τη φωλοαλυσιδα που μας κλεβει. Και δεν το γράφω σε αυτόν που συνομιλω εναντίον του. Απλα το γράφω για υπενθύμιση σε οσους διαβαζουν να μην την πατησουν.

Η πιπάρα ειναι η Δανιελα. Ευα στην Αθηνα. Αυτη η κοπελα ειναι αλλη κατηγορια ομως. Η φωλοαλυσιδα ακομα δεν εχει καταφερει να την δασκαλεψει να γινει φωλα...
Ούτε σ' αυτήν ξαναπάω.
Το κακό είναι ότι όλη η Μίνωος είναι ένα μηδενικό.
Στη Μαρίνα πέρασα προχθές πρώτη φορά. Καλή αλλά μεγάλη και αυτή. Πολύ μεγάλη. Δε ξαναπάω.
Δεν υπάρχει τίποτα. Κακώς ασχολούμαι εγώ προσωπικά με τη Μίνωος.
Δυστυχώς φίλε μου πέρασαν πολλές καλές αλλά δεν τις προσέξαμε όταν η αλυσίδα έφερνε μέτριες κοπέλες κάθε 15 μέρες και παίρνανε όλο το μαρούλι. Οι μέτριες.

• Like

andymarrey

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2023
Like
6
Πόντοι
0

Η ντανιελα σε ποιο νούμερο είναι;

andymarrey

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Παιδιά τι να πω..δεν περίμενα να σας φανεί τόσο χάλια σε υπηρεσίες,αλλά είχα εξηγήσει από την αρχή οτι είναι θέμα χημείας με την συγκεκριμένη σε παλαιότερο ποστ..εγώ περνάω τέλεια μαζί της και έτσι και έγραψα την εμπειρία μου και τον θαυμασμό μου προς εκείνη όπως ο καθένας γράφει εδώ για τα δικά του γούστα..
Εμφανισιακά είναι τούμπανο για μένα

andymarrey

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Μπορει η Εμμανουελα και να είναι καλή.... Αλλά δεν θα κατσω να το μαθω φυσικά. Εγω απεχω απο την αλυσιδα των φωλοστουντιο στα χανια απο εδω και περα...

Απο τη φωλοαλυσιδα μονο η Σκαρλετ η οποια και ηταν σταθερη αξια, δεν εκλεβε. Και η Δανιελα πολυ καλη, η οποια ειναι η ευα απο κωνσταντινουπολεως 166 και μερεπειτα φωκαιας και πολλά άλλα μπουρδελα στην Αθηνα, η οποια και εκεινη σεβεται και κανει ΤΗΝ ΠΙΠΑ.

Αντιο φωλοαλυσιδα λοιπον και θα μου μεινει η απορια πως ειναι δυνατον κάποιος να εγραψε θετικη γνωμη για αυτην... Απο εδω και περα να προσεχουμε και τί διαβαζουμε μαλλον και απο ποιον.
Είχα πάει παλαιότερα στην Σκαρλέτ μου αρεσε πολύ! Ξέρει κανείς αν θα ξανάρθει;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ούτε σ' αυτήν ξαναπάω.
Το κακό είναι ότι όλη η Μίνωος είναι ένα μηδενικό.
Στη Μαρίνα πέρασα προχθές πρώτη φορά. Καλή αλλά μεγάλη και αυτή. Πολύ μεγάλη. Δε ξαναπάω.
Δεν υπάρχει τίποτα. Κακώς ασχολούμαι εγώ προσωπικά με τη Μίνωος.
Δυστυχώς φίλε μου πέρασαν πολλές καλές αλλά δεν τις προσέξαμε όταν η αλυσίδα έφερνε μέτριες κοπέλες κάθε 15 μέρες και παίρνανε όλο το μαρούλι. Οι μέτριες.
Πραγματικα καλες έχουν να περασουν χρονια... Ειπαμε η Αλεξια τοσα χρονια μας προσεχε και μας αγαπούσε. Ενταξει 30ρικο μας εβλεπε πες θα συμφωνησω. Αλλά παλευε να περασουμε υπεροχα μαζι της. Και οταν ησουν σπαθί μαζι της και ησουν μονιμος πελατης και την υποστηριζες. Αυτη σου εδινε τα παντα. Αμα δεν ειχε πελατη δεν ξερω και εγω μιση-μια ωρα καθοταν μεσα και μιλουσαμε αγκαλια μετα το σεξ...

Η Αντζελα προσφατα αρκετα καλη. Οχι στο επιπεδο της Αλεξιας βεβαια.

Παμε και στη Μαρινα. Προπερσι την ειχα παρει. Ολοι εγραφαν τρομερα λογια. Η αλήθεια ειναι οτι τα τιμαει τα λεφτα της. Αλλά και εμενα κατι με χαλασε. Οχι η ηλικια της, δεν ειναι δα μεγαλη κατα τα γουστα μου καθόλου. Με χαλασε λιγο οτι εβγαζε αυτο το γυφτορουμανικο... Δλδ μπαμπατσικη γυφτορουμανα. Και οχι αυτα τα καβλιαρικα υπεροχα ρουμανακια που συναντας καποιες φορες...

Τα τελευταία χρονια εγω δεν θυμάμαι τιποτα αλλο που να τιμαει τα λεφτα της...
Αποδειξη οτι τραβηχτηκα την προηγούμενη βδομάδα ηρακλειο για αγοραιο ερωτα και θα ξανατραβηχτω εκει. Εδω πλεον δεν υπάρχει τιποτα.

andymarrey

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Πραγματικα καλες έχουν να περασουν χρονια... Ειπαμε η Αλεξια τοσα χρονια μας προσεχε και μας αγαπούσε. Ενταξει 30ρικο μας εβλεπε πες θα συμφωνησω. Αλλά παλευε να περασουμε υπεροχα μαζι της. Και οταν ησουν σπαθί μαζι της και ησουν μονιμος πελατης και την υποστηριζες. Αυτη σου εδινε τα παντα. Αμα δεν ειχε πελατη δεν ξερω και εγω μιση-μια ωρα καθοταν μεσα και μιλουσαμε αγκαλια μετα το σεξ...

Η Αντζελα προσφατα αρκετα καλη. Οχι στο επιπεδο της Αλεξιας βεβαια.

Παμε και στη Μαρινα. Προπερσι την ειχα παρει. Ολοι εγραφαν τρομερα λογια. Η αλήθεια ειναι οτι τα τιμαει τα λεφτα της. Αλλά και εμενα κατι με χαλασε. Οχι η ηλικια της, δεν ειναι δα μεγαλη κατα τα γουστα μου καθόλου. Με χαλασε λιγο οτι εβγαζε αυτο το γυφτορουμανικο... Δλδ μπαμπατσικη γυφτορουμανα. Και οχι αυτα τα καβλιαρικα υπεροχα ρουμανακια που συναντας καποιες φορες...

Τα τελευταία χρονια εγω δεν θυμάμαι τιποτα αλλο που να τιμαει τα λεφτα της...
Αποδειξη οτι τραβηχτηκα την προηγούμενη βδομάδα ηρακλειο για αγοραιο ερωτα και θα ξανατραβηχτω εκει. Εδω πλεον δεν υπάρχει τιποτα.
Η Άντζελα που γράφεις έφυγε από Χανια;

Παοκ1993

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
104
Πόντοι
1
Καλησπέρα ξέρετε κάποιο ξενοδοχείο ημιδιαμονής όχι κάποιο γνωστό θέλω να κλείσω ραντεβού με Μελίνα από κανεσεξ

mr Perfect

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
97
Πόντοι
0
Πως τα καταφερες και σου απαντησε στο τηλέφωνο ; Εμένα η Μελίνα δεν απαντά στα τηλέφωνα. Πες μας το μυστικό φιλαράκι

andymarrey

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα ξέρετε κάποιο ξενοδοχείο ημιδιαμονής όχι κάποιο γνωστό θέλω να κλείσω ραντεβού με Μελίνα από κανεσεξ
Συνήθως πάνε royal sun αγ Ματθαίο αυτό ξέρω εγώ αλλά δεν είναι τόσο χαμήλων τονων

andymarrey

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2023
Like
6
Πόντοι
0

Donkaki90

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2022
Like
166
Πόντοι
1

andymarrey

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Δεν έχει σταματήσει η άντζελα παιδιά..!εκεί είναι πριν 4 μέρες πήγα
Σε ποιο νούμερο είναι;; πως είναι γενικότερα εμφανισιακά και από υπηρεσιες;; Από χθεσινή βραδινή βόλτα ήταν οι

15. Βανεσα
14. Εμμανουελα
3. Ανιτα
7. Σοφακι
και μια μεγάλη μου είπαν κάτι συναγωνιστες πάνω από την Εμμανουέλα στο 14 και δεν μπήκα καν στον κόπο να ανέβω. Από όλες η καλύτερη ΚΑΤ έμε ήταν η Ανίτα εμφανισιακά τουλάχιστον για τα γούστα μου

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Έχω να πάω στην Άντζελα καμία 10-12 μέρες. Κάνει tour μου είπε γιατί εδώ είναι πολύ ήσυχα. Δεν έφυγε εντελώς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom