Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Νοε 2013
Like
82
Πόντοι
0
Σιτεμενες ολες τους.. Καμια θα σου ελεγα τωρα αν καιγεσαι με σιγουρια οχι την Μερυλιν.
Ριξε κουτουλια σε μια απο τις αλλες ισως μαρινα
Επειδή βλέπω καλές κριτικές ιδίως στη Lucy και στη Marina και στη μιλφαρα Ellen τώρα fake ή αληθείς δεν το γνωρίζω.

Nicole sexy girl

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2021
Like
158
Πόντοι
0
Και για τη συγκεκριμένη από kanesex.com?
IMG_5200.jpeg

Απο ‘’λεγόμενα γνωστού σου πλαστικού απο Αθηνα η συγκεκριμένη εχει κανει αλλαγή φύλου πολυ πετυχημένη στην Αθηνα και στο εξωτερικό ‘’ μας ελεγες περσι και φετος ταχα μου ρωτας σαν να μη ξερεις ….Υπουλο πράγμα η άνοια ….Να τη προσέξεις ….

giorgaras1314

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Like
263
Πόντοι
21
lucy πηγα προσφατα,ειναι πιο παχουλη απο τις φωτος και πιο μεγαλη,βιαζοταν να με ξεπεταξει ,αλλα εκανε φοβερη πιπα για να ειμαι δικαιος
,δεν ενιωθε ανετα στο διαμερισμα καθολου επειδη ειχε πολυ ζεστη,ισως κανονικα να ειναι καλυτερη

μαρινα την εχω παρει 2-3 φορες πριν 2 χρονια,πολυ ομορφη και φοβερο γαμησι,δεν ειναι παντως μικρη,αλλα οι φωτος ειναι αληθινες ,τωρα δεν εχω προσφατη γνωμη

μερυλιν ειναι η αλισα προφανως,καμια σχεση με τις φωτος ηταν αρκετη χοντρουλα ,τωρα αμα εχει αδυνατισει δε ξερω ,δεν εχω προσφατη αποψη ,αμα δειτε τις κριτικες της γραφουν για τα κιλα της αρκετοι

η ελενη greek , εχει παει φιλος δεν εχω προσωπικη γνωμη,δεν ειναι ελληνιδα,40 τουλαχιστον,ισως και παραπανω αλλα κορμι πολυ καλο για τα χρονια της,μου πε καλα λογια χωρις να πει κατι φοβερο

λολιτα vip .παλι απο τον ιδιο φιλο,ειναι οπως στις φωτος,εμενα μου φαινεται ασχημουλα,ειναι μικρουλα,ο φιλος μου δε περασε πολυ καλα αλλα απο τι μου ειπε την πονουσε γιατι τον εχει μεγαλο ,οποτε ισως επαιξε ρολο

αυτα απο μενα ,και οπως εχω ξαναπει μη δινετε τα λεφτα σας να γαματε μπαζα και μη σας πιανουν μαλακες,

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
554
Πόντοι
21
Δανιελα στο 11 καλές υπηρεσίες μέτρια εμφάνιση
Τα φιλια μου

sexmaniac80

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
1
Βλέπω Χανιά την Natalia με καλές κριτικές από Ηράκλειο εάν πάω θα ενημερώσω

• Like
Αντιδράσεις: EH2018

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.808
Πόντοι
3.036

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.614
Πόντοι
2.480
Βλέπω ότι η Εμμανουέλα είναι ακόμη στα Χανιά. ¨Αρα πάνε καλά οι δουλειές. Μόνο εγώ την πάτησα?
Ας γράψει κ κάποιος άλλος να δούμε εμπειρίες.

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.808
Πόντοι
3.036
Βλέπω ότι η Εμμανουέλα είναι ακόμη στα Χανιά. ¨Αρα πάνε καλά οι δουλειές. Μόνο εγώ την πάτησα?
Μένει μόνιμα στα Χανιά, και αλλάζει όνομα κάθε 20 μέρες. Εγώ την πάτησα όταν την έλεγαν Μαρία. Την έχω δει και με γκομενο, που μάλλον τη βγάζει στη βίζιτα και περνάει ζωή χαρισαμενη

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Μαζί με την Αλεξία θα γεννήσει κι αυτός. Κι αυτή στις μέρες της είναι . Μπορεί και στις ώρες.
Αυτη δεν ειχε χωρισει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Νομίζω ότι η Αλεξία ήταν ο Ettore
Λες να φαγαμε τετοιον παπα φιλε;

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Αυτη δεν ειχε χωρισει;

Λες να φαγαμε τετοιον παπα φιλε;
ΧΑ ΧΑ! Μας δούλεψε όλους! Αλλά ποιός? Η Αλεξία ή ο Ettore?
Έχω πέσει κάτω!!!

JOHN_82

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια, καμια γνωμη για τις 2 νεες μπιελα & τανια και η βανεσσα λειπει εδω και καιρο διακοπες η θα ρθει αλλη ?

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
599
Πόντοι
81
Για ποια Εμμανουέλα λέτε ;;; Έχουμε καμία φωτογραφία;;;

Για ποια Εμμανουέλα λες έχουμε καμία φωτογραφία;;;

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.614
Πόντοι
2.480
Πέρασα απο΄την κοπέλα ,
Στα 60€ το απλό , στα 80€ μ ελεύθερο στοματικό . Οι υπηρεσίες είναι επίπεδου Μίνωος. ¨Αρα επιλέγετε εσείς αν πάτε . Εγώ δεν πιστεύω
Θα γράψω περισσότερα σύντομα.
Αυτή εδώ , δυστυχώς δεν ει΄χα καλές υπηρεσίες.

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.808
Πόντοι
3.036
Αυτή εδώ , δυστυχώς δεν ει΄χα καλές υπηρεσίες.
Μένει μόνιμα στα Χανιά, και αλλάζει όνομα κάθε 20 μέρες. Εγώ την πάτησα όταν την έλεγαν Μαρία. Την έχω δει και με γκομενο, που μάλλον τη βγάζει στη βίζιτα και περνάει ζωή χαρισαμενη
Ο γκομενος ήθελε μάλλον διακοπές στη Μύκονο...

Έβαλε εκεί την αγγελία τώρα

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Καλημέρα παιδιά. Παίζει τιποτα καινούριο στο στενό που να έχει δοκιμάσει κάποιος και να άξιζε ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom