lucy πηγα προσφατα,ειναι πιο παχουλη απο τις φωτος και πιο μεγαλη,βιαζοταν να με ξεπεταξει ,αλλα εκανε φοβερη πιπα για να ειμαι δικαιος
,δεν ενιωθε ανετα στο διαμερισμα καθολου επειδη ειχε πολυ ζεστη,ισως κανονικα να ειναι καλυτερη
μαρινα την εχω παρει 2-3 φορες πριν 2 χρονια,πολυ ομορφη και φοβερο γαμησι,δεν ειναι παντως μικρη,αλλα οι φωτος ειναι αληθινες ,τωρα δεν εχω προσφατη γνωμη
μερυλιν ειναι η αλισα προφανως,καμια σχεση με τις φωτος ηταν αρκετη χοντρουλα ,τωρα αμα εχει αδυνατισει δε ξερω ,δεν εχω προσφατη αποψη ,αμα δειτε τις κριτικες της γραφουν για τα κιλα της αρκετοι
η ελενη greek , εχει παει φιλος δεν εχω προσωπικη γνωμη,δεν ειναι ελληνιδα,40 τουλαχιστον,ισως και παραπανω αλλα κορμι πολυ καλο για τα χρονια της,μου πε καλα λογια χωρις να πει κατι φοβερο
λολιτα vip .παλι απο τον ιδιο φιλο,ειναι οπως στις φωτος,εμενα μου φαινεται ασχημουλα,ειναι μικρουλα,ο φιλος μου δε περασε πολυ καλα αλλα απο τι μου ειπε την πονουσε γιατι τον εχει μεγαλο ,οποτε ισως επαιξε ρολο
αυτα απο μενα ,και οπως εχω ξαναπει μη δινετε τα λεφτα σας να γαματε μπαζα και μη σας πιανουν μαλακες,