Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Τσέκαρε εδώ από ότι κατάλαβα μάπα το καρπούζι!
Το είδα αδερφέ,αλλά άλλο οι κακές πληροφορίες κ άλλο οι καθόλου πληροφορίες..

Δυστυχώς λόγω του ότι ο καθένας κρατάει πολλά για πάρτη του κ δεν ενημερώνει θεωρώ ότι υπάρχουν πολλές κ καλές για τις οποίες δεν ακούς ποτέ κάτι..

IsNear

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2023
Like
311
Πόντοι
21
Το είδα αδερφέ,αλλά άλλο οι κακές πληροφορίες κ άλλο οι καθόλου πληροφορίες..

Δυστυχώς λόγω του ότι ο καθένας κρατάει πολλά για πάρτη του κ δεν ενημερώνει θεωρώ ότι υπάρχουν πολλές κ καλές για τις οποίες δεν ακούς ποτέ κάτι..
Αυτό είναι τραγικό λάθος! γιατί αν αυτή η καλή όπως λες κατέβει Κρήτη και δεν έχει δουλειά δεν θα την ξαναδεί ούτε αυτός που την πέρασε ένα χεράκι και νομίζει ότι πέτυχε κελεπούρι μην του το πάρουν! Αλλά ούτε και οι υπόλοιποι οπότε αυτός ο τύπος είναι Θεοχαζος! Ελπίζω να μην έχουμε πολλούς!

Donkaki90

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2022
Like
166
Πόντοι
1
Παιδιά η άντζελα δουλεύει?πέρασα χτες ήταν κλειστά..

Τελευταία τροποποίηση:

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Παιδιά η άντζελα δουλεύει?πέρασα χτες ήταν κλειστά..
Την προηγούμενη Τετάρτη δούλευε. Έχει έρθει τίποτα καινούριο στο στενό ? Δοκίμασε κανείς να δώσει τα φώτα του ?

Deneimaiego

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Είμαι ακόμα λίγες μέρες διακοπές στα Χανιά (από εδώ είμαι αλλά έχω μετακομίσει Σκανδιναβία καιρό και εκεί παίζει μόνο εσκορτ 200 κάθε φορά) και ψάχνω για καμιά ανεξάρτητη Ελληνίδα κατά προτίμηση. Αν έχετε πράμα υπόψη βοηθήστε γιατί δεν ξέρω και τι παίζει από site.
Ενας φίλος μου είχε πει πέρυσι για μία φοιτήτρια στα Χανιά που δούλευε και σε τατουατζιδικο στο Ρέθυμνο. Θυμίζει τίποτα σε κανέναν? Ευχαριστώ

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Καλησπέρα. Είμαι ακόμα λίγες μέρες διακοπές στα Χανιά (από εδώ είμαι αλλά έχω μετακομίσει Σκανδιναβία καιρό και εκεί παίζει μόνο εσκορτ 200 κάθε φορά) και ψάχνω για καμιά ανεξάρτητη Ελληνίδα κατά προτίμηση. Αν έχετε πράμα υπόψη βοηθήστε γιατί δεν ξέρω και τι παίζει από site.
Ενας φίλος μου είχε πει πέρυσι για μία φοιτήτρια στα Χανιά που δούλευε και σε τατουατζιδικο στο Ρέθυμνο. Θυμίζει τίποτα σε κανέναν? Ευχαριστώ
Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι.

Donkaki90

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2022
Like
166
Πόντοι
1
Καλησπέρα!αν δουλεύει σήμερα η άντζελα ας με ενημερώσει κάποιος..

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.808
Πόντοι
3.036
Έχω πολύ καιρό να περάσω από το στενό, αλλά έχει έρθει και νέο αίμα.
Κάρλα, Μαρία, Νικολ
Και οι παλαιότερες Άντζελα, Μαρίνα, Σοφακι, Βανέσα, Χριστίνα, Βαρβάρα

Αυτή την Κάρλα στο 11 θα έμπαινα, αλλά είχε κόσμο και περίμενε. Και στο Νο3 ήταν τρελιαρα, και φαινόταν πολύ ορεξατη

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.166
Πόντοι
376
η αντζελα εργαζεται σημερα;

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
554
Πόντοι
21
Μάλλον έχει άδεια η κοπέλα 20 ημέρες βάση νόμου

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.614
Πόντοι
2.480
Αλλάξε η κοπέλα στο Ρέθυμνο . Γράφω λοιπόν την εμπειρία μου αν κανείς συναγωνιστής βρεθεί στα μέρη μου.

Αφού έμαθα ότι το στούντιο έχει νέα κοπέλα πέρασα να δω τι γίνεται. Τα πράγματα είναι όπως τα είπε ο johny. Η Νεφέλη κάνει την τσατσά κ υπηρεσίες προσφέρει η Κορίνα.. Μου είπε ότι είναι 5 χρόνια στην Ελλάδα .
Δεν είμαι σίγουρος αλλά πρέπει να έχει ξαναέρθει στο στούντιο τον Μάρτιο του 20. Λίγο πριν ξεκινήσει η ταλαιπωρία με το COVID.
Από εμφάνιση είναι ψηλή , αδύνατη κ γενικά όμορφη κοπέλα. Μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή κ ορεξάτη. Ξεκίνησε με το να χαιδεύει το σώμα κ την περιοχή χαμηλά ενώ εδίνε σκαστά φιλάκια κ γλυψείματα στο σώμα. Η πίπα ήταν ωραία ενώ αφήνει να τη χαιδέψεις παντού. Δοκιμάσαμε δύο στάσεις κ το σεξ μαζί της η΄ταν ευχάριστο.
Σε γενικές γραμμές ήταν μία ωραία εμπειρία κ θα την ξαναδώ.
¨Οποιος θέλει μπορεί να πάει , εγώ την προτείνω.
Το μόνο αρνητικό είναι πλήρωσα 10€ για να κάνω ντους. ¨Ολα τ άλλα καλ

Anton90

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Like
28
Πόντοι
0
που ειστε ολοι χαμενοι; Για μπανιο ή στη Βικα;

Jjabrams

Μέλος