Καλημέρα και απο εμένα. Μετά απο ενα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα που, για προσωπικούς λόγους, δεν έγραφα κριτικές, επανέρχομια για να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με την Βικα. Εχω πάει πολλές φορές μαζί της, κυρίως με το πρόγραμμα των 50 €. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη, νεαρή κοπέλα, με πολύ σφικτό και αρμονικό σώμα. Το μονο αρνητικό στην εμφάνισή της, ειναι το χαλαρό στήθος της, το οποίο όπμως δεν ακυρώνει την συνολική εμφάνισή της. Ολες τις φορές που την επισκέφθηκα, ήταν ευδιάθετη, με φιλική διάθεση και με χαμόγελο. Ακόμη και οταν, μια μέρα, ειχε πρόβλημα με πονόδοντο, η συμπεριφορά της ήταν άψογη και πραγματικά μου έκανε εντύπωση!. Στα του αγώνα: ειναι υπάκουη, κάνει καταπληκτική πίπα, δεν βιάζεται, προσαρμόζεται στις υποδείξεις του πελάτη, κανει ότι σταση ζητήσεις αδιαμαρτύρητα, αντέχει σε δυνατό σφυροκόπημα και γενικά χαίρεται να κανει σεξ και το δείχνει. Αυτό, την κάνει να διαφέρει απο τις περισσότερες ( μαλλον όλες) που δουλεύουν αυτή την περίοδο στο στενό, οι οποίες κάνουν, λιγο ή πολύ αγγαρία και το δείχνουν.
Η δική μου εμπερία με την Βικα, ειναι η καλύτερη, διότι συνδιάζει ωραία πρόσωπο, πολύ καλό κορμί, άριστη διάθεση, εχει πνευμα συνεργασίας και θελει να φυγει ο πελάτης ικανοποιημένος!