Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Επίσης ποια μηδενιστική κριτική?.... έγραψα τα πολλά πλην..και κάποια θετικά...τη γνώμη μου....
φαίνεται ότι δουλεύει καθαρά να σε κάνει να χύσεις γρήγορα και να αλλάξει δωμάτιο......για κάποιον που απλά θέλει να χύσει...είναι φορτωμένος βδομάδες..και δε τον νοιάζουν οι επαγγελματικές υπηρεσίες..ας πάει.......το επίπεδο είναι για 20 ευρώ το πολύ.

Μιλάμε για μια μικρή κοπέλα 20 χρόνων.
Αυτό στα Χανιά το λέμε μηδενισμό.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
φαίνεται ότι δουλεύει καθαρά να σε κάνει να χύσεις γρήγορα και να αλλάξει δωμάτιο......για κάποιον που απλά θέλει να χύσει...είναι φορτωμένος βδομάδες..και δε τον νοιάζουν οι επαγγελματικές υπηρεσίες..ας πάει.......το επίπεδο είναι για 20 ευρώ το πολύ.

Μιλάμε για μια μικρή κοπέλα 20 χρόνων.
Αυτό στα Χανιά το λέμε μηδενισμό.

Ναι πρόκειται για μια μικρή κοπέλα 20 ετών..που είναι δηλωμένη επαγγελματίας στην Εργάνη...ΑΝ είναι...επίσης είναι ενήλικη... επίσης κοπιαζουμε πολύ για τα 40 ευρώ...και εφόσον για τους δικούς της λόγους έχει αποφασίζει να νοικιάζει το κορμί της....οφείλει αφού εκτίθεται να το κάνει καλά.... αλλιώς μπορούμε να πληρωνουμε πολύ λιγότερα..και να παίρνουμε τα αντίστοιχα...αρκεί να το λένε....όπως πχ...στο 10αρικο στο Μεταξουργείο

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.491
Πόντοι
506
Ναι πρόκειται για μια μικρή κοπέλα 20 ετών..που είναι δηλωμένη επαγγελματίας στην Εργάνη...ΑΝ είναι...επίσης είναι ενήλικη... επίσης κοπιαζουμε πολύ για τα 40 ευρώ...και εφόσον για τους δικούς της λόγους έχει αποφασίζει να νοικιάζει το κορμί της....οφείλει αφού εκτίθεται να το κάνει καλά.... αλλιώς μπορούμε να πληρωνουμε πολύ λιγότερα..και να παίρνουμε τα αντίστοιχα...αρκεί να το λένε....όπως πχ...στο 10αρικο στο Μεταξουργείο
hello, this is Vika, I know my job and I do it, if someone doesn't like it, it's your problem, you asked me to climb on top of you without a condom, you can't cum, I refused, you, is that the reason?! you finished on my arms, i sucked you, what more did you want? what kind of professionalism are you talking about? I will never kick out a client, no matter what the queue is, I'm not 20 years old, you came brazenly, I remembered you only because you finished on my hands today, if you don't like our girls, please don't write about us and don't go as you like, go to professional metaxurgy, there are different types. P.S. A person who wants professional sex does not end with a blowjob without starting sex

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.491
Πόντοι
506
Да, речь идет о маленькой девочке 20 лет... которая является зарегистрированным специалистом в Эргани... ЕСЛИ она... она тоже взрослая... мы тоже много работаем за 40 евро.. .. ..а так как по нашим собственным причинам она решила сдать свое тело в аренду....она должна сделать это хорошо,так как она выставлена...иначе мы можем заплатить гораздо меньше...и получить то же самое...просто скажите это .... как...в 10-м в Метаксургио

кажется, работает чисто, чтобы заставить вас кончить быстро и сменить комнату......для тех, кто просто хочет кончить...он загружен неделями..и не заботится о профессиональных услугах..отпустите его.. .. ...уровень максимум 20 евро.

Речь идет о маленькой девочке 20 лет.
В Ханье мы называем это нигилизмом.
Я очень люблю и уважаю своих клиентов, просто хочу, чтобы они остались довольны

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
hello, this is Vika, I know my job and I do it, if someone doesn't like it, it's your problem, you asked me to climb on top of you without a condom, you can't cum, I refused, you, is that the reason?! you finished on my arms, i sucked you, what more did you want? what kind of professionalism are you talking about? I will never kick out a client, no matter what the queue is, I'm not 20 years old, you came brazenly, I remembered you only because you finished on my hands today, if you don't like our girls, please don't write about us and don't go as you like, go to professional metaxurgy, there are different types. P.S. A person who wants professional sex does not end with a blowjob without starting sex

I told you before....you talk about an other person...thats all stuff it's not me kleovoulos.......if you don't stop right now...I will take legal action..

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
I told you before....you talk about an other person...thats all stuff it's not me kleovoulos.......if you don't stop right now...I will take legal action..

Я уже говорил тебе....ты говоришь о другом человеке...это все ерунда это не я клеовоулос.......если ты не прекратишь прямо сейчас...я обращусь в суд..

ANOSX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
358
Πόντοι
281
Καλημέρα και απο εμένα. Μετά απο ενα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα που, για προσωπικούς λόγους, δεν έγραφα κριτικές, επανέρχομια για να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με την Βικα. Εχω πάει πολλές φορές μαζί της, κυρίως με το πρόγραμμα των 50 €. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη, νεαρή κοπέλα, με πολύ σφικτό και αρμονικό σώμα. Το μονο αρνητικό στην εμφάνισή της, ειναι το χαλαρό στήθος της, το οποίο όπμως δεν ακυρώνει την συνολική εμφάνισή της. Ολες τις φορές που την επισκέφθηκα, ήταν ευδιάθετη, με φιλική διάθεση και με χαμόγελο. Ακόμη και οταν, μια μέρα, ειχε πρόβλημα με πονόδοντο, η συμπεριφορά της ήταν άψογη και πραγματικά μου έκανε εντύπωση!. Στα του αγώνα: ειναι υπάκουη, κάνει καταπληκτική πίπα, δεν βιάζεται, προσαρμόζεται στις υποδείξεις του πελάτη, κανει ότι σταση ζητήσεις αδιαμαρτύρητα, αντέχει σε δυνατό σφυροκόπημα και γενικά χαίρεται να κανει σεξ και το δείχνει. Αυτό, την κάνει να διαφέρει απο τις περισσότερες ( μαλλον όλες) που δουλεύουν αυτή την περίοδο στο στενό, οι οποίες κάνουν, λιγο ή πολύ αγγαρία και το δείχνουν.
Η δική μου εμπερία με την Βικα, ειναι η καλύτερη, διότι συνδιάζει ωραία πρόσωπο, πολύ καλό κορμί, άριστη διάθεση, εχει πνευμα συνεργασίας και θελει να φυγει ο πελάτης ικανοποιημένος!

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
645
Πόντοι
81
Καλημέρα παιδιά. Εγώ πρέπει να αναφέρω ότι η Βίκα είναι από τα καλύτερα που έχουν περάσει από Μίνωος...και αυτό το πιστοποιεί ότι χτες το μεσημέρι πήγα ένα φιλαράκι το οποίο ήταν αγχωμενο γιατί δεν έχει ξανά πάει και είχε ήδη δύο άτομα μέσα και όσες φορές έχω πάει εγώ σίγουρα είναι μέσα σε δωμάτιο. Ο φίλος πέρασε εξαιρετικά από ότι μου είπε. Τώρα για το χαλαρό στήθος... χαλαρώστε 40€ δίνουμε, δεν δίνουμε 150-200€ για να κοιτάμε τόση λεπτομέρεια, ενώ όλο το υπόλοιπο σύνολο είναι πάρα πολύ καλό και σε εμφάνιση και σε υπηρεσία. Προσωπικά πιστεύω ότι το κορίτσι δεν θα πέφτει κάτω από 20-25 πελάτες την ημέρα για αυτό να σεβαστούμε ότι προσπαθεί να μας ευχαριστήσει όλους για τα λεφτά που προσφέρουμε. Επίσης για τον Κλεόβουλο δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο προσωπικά...αλλά από εδώ μέσα έχουμε αλλάξει δύο , τρεις κουβέντες πάντα με σεβασμό και με αλληλοβοήθεια μεταξύ μας. Την καλημέρα μου.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
179
Πόντοι
1
Μα για τη βικα κακά λόγια βρε;;;;;, τι να λέμε δηλαδή για όλες τις υπόλοιπες που είναι στο στενό.... συγκριτικά με τις υπόλοιπες η βικα είναι α εθνική μακάρι να έρχονται τέτοιες κοπέλες πιο συχνά στα Χανιά όπως είχα ξαναγράψει τη προηγούμενη φορά που είχε έρθει

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.608
Πόντοι
2.480
Λοιπόν ας πω κ γω τον πόνο μου όχι για την Βίκα αλλά για την Εμμανουέλα ..
Απο΄εμφάνιση η κοπέλα είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες. Μικρή κ δροσερή. Μου συστήθηκε σαν Ελληνοβραζιλιάνα ..
¨ Μου αρέσει αυτός ο τύπος σώματος αλλά κ το σκούρο δερματάκι κ αποφάσισα να την επισκεφτώ ... Από τιμές στα 60 € το απλό κ στα 80 € μ ελεύθερο στοματικό ..
Επέλεξα το απλό , έκανα το μπανάκι μου να φύγουν οι ιδρώτες κ πέρασα στο δωμάτιο .. Απο΄προκαταρκτικά ελάχιστα ενλω ηπίπα της ήταν αρκετά καλή.. Περνάμε στο κυρίως πιάτο κ στήνεται στα τέσσερα. Της προτείνω να έρθει από πάνω ή να ξαπλώσει αλλά αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας μου ό΄τι κ στις δύο αυτές στάσεις πονάει. Κάναμε μία στάση μόνο όπου ήρθε κ το τέλος.
Πηγαίνοντας προς το μπάνιο μου είπε ( πάλι ευγενικά ) να μην αργήσω γιατί είχε δουλειά.. Μέχρι να βγω είχε ήδη βάλει τα ρούχα της κ η΄ταν έτοιμοι να φύγει . Της είπα γειά κ έφυγα πρώτος.

Συμπερασματικά να πω ότι όταν πληρώνεις 20 -30 Ε παραπάνω από τις τιμές της Μίνωος περιμένεις να έχεις κ κάτι παραπάνω απο΄τις υπηρεσίες που έχεις στην Μίνωος .. π.χ. κάνα 69 , κάνα φιλάκι , όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο .. Ο¨πως είχα γράψει είχα τις τυπικές υπηρεσίες του στενού πληρώνοντας όμως 20- 30 € παραπάνω.. Θα μου πεί κάποιος έκανες κ μπανάκι αλλά εγώ περίμενα κάτι παραπάνω . Ϊσως δεν έκανα καλή συννενοήση , δεν ξέρω .

¨Οποιος θέλει δοκιμάζει κ ελπίζω να περάσει καλά.

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
645
Πόντοι
81
Λοιπόν ας πω κ γω τον πόνο μου όχι για την Βίκα αλλά για την Εμμανουέλα ..
Απο΄εμφάνιση η κοπέλα είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες. Μικρή κ δροσερή. Μου συστήθηκε σαν Ελληνοβραζιλιάνα ..
¨ Μου αρέσει αυτός ο τύπος σώματος αλλά κ το σκούρο δερματάκι κ αποφάσισα να την επισκεφτώ ... Από τιμές στα 60 € το απλό κ στα 80 € μ ελεύθερο στοματικό ..
Επέλεξα το απλό , έκανα το μπανάκι μου να φύγουν οι ιδρώτες κ πέρασα στο δωμάτιο .. Απο΄προκαταρκτικά ελάχιστα ενλω ηπίπα της ήταν αρκετά καλή.. Περνάμε στο κυρίως πιάτο κ στήνεται στα τέσσερα. Της προτείνω να έρθει από πάνω ή να ξαπλώσει αλλά αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας μου ό΄τι κ στις δύο αυτές στάσεις πονάει. Κάναμε μία στάση μόνο όπου ήρθε κ το τέλος.
Πηγαίνοντας προς το μπάνιο μου είπε ( πάλι ευγενικά ) να μην αργήσω γιατί είχε δουλειά.. Μέχρι να βγω είχε ήδη βάλει τα ρούχα της κ η΄ταν έτοιμοι να φύγει . Της είπα γειά κ έφυγα πρώτος.

Συμπερασματικά να πω ότι όταν πληρώνεις 20 -30 Ε παραπάνω από τις τιμές της Μίνωος περιμένεις να έχεις κ κάτι παραπάνω απο΄τις υπηρεσίες που έχεις στην Μίνωος .. π.χ. κάνα 69 , κάνα φιλάκι , όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο .. Ο¨πως είχα γράψει είχα τις τυπικές υπηρεσίες του στενού πληρώνοντας όμως 20- 30 € παραπάνω.. Θα μου πεί κάποιος έκανες κ μπανάκι αλλά εγώ περίμενα κάτι παραπάνω . Ϊσως δεν έκανα καλή συννενοήση , δεν ξέρω .

¨Οποιος θέλει δοκιμάζει κ ελπίζω να περάσει καλά.
Πολύ σωστά τα λες...έτσι οπότε διάβασα την κριτική σου μου ακούστηκε ότι πήρες λιγότερες υπηρεσίες από Μίνωος και το ντουζακι το πλήρωσες 20€ λες και έκανες με γάλα καμήλας.

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
530
Πόντοι
21
Αδερφέ κλεοβουλε υπάρχει λόγος να Μπαινεις σε τέτοια διαδικασία; Βλέπεις δεν μας σεβονται δεν ξαναπαμε απλά τα πράματα
Μ σεβασμό πάντα

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
530
Πόντοι
21
Έτσι έχει μάθει η κυρία ναταλι-γλυκουλα να τα παίρνει και να μη νοιάζεται για τίποτα

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Αδερφέ κλεοβουλε υπάρχει λόγος να Μπαινεις σε τέτοια διαδικασία; Βλέπεις δεν μας σεβονται δεν ξαναπαμε απλά τα πράματα
Μ σεβασμό πάντα

Ακριβώς φίλε μου...γι'αυτό σταματώ εδώ......όσοι συναγωνιστές χρειαστούν κάποια βοήθεια... σχετικά με τις κοπέλες...προτάσεις κτλ..ας μου στείλει p.m....επισης να ξέρουν κάποιοι ότι για τα ψευδή στοιχεία της βίκας-Γλυκουλας-Συναγωνιστων...έχουν κινηθεί ήδη νομικές διαδικασίες...θα βρεθούν οι IP και θα τα πούμε στα δικαστήρια....θα περιμένω μέχρι σήμερα το βράδυ να ανακαλέσουν ...αν όχι...αυτό που είπα πριν...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακριβώς φίλε μου...γι'αυτό σταματώ εδώ......όσοι συναγωνιστές χρειαστούν κάποια βοήθεια... σχετικά με τις κοπέλες...προτάσεις κτλ..ας μου στείλει p.m....επισης να ξέρουν κάποιοι ότι για τα ψευδή στοιχεία της βίκας-Γλυκουλας-Συναγωνιστων...έχουν κινηθεί ήδη νομικές διαδικασίες...θα βρεθούν οι IP και θα τα πούμε στα δικαστήρια....θα περιμένω μέχρι σήμερα το βράδυ να ανακαλέσουν ...αν όχι...αυτό που είπα πριν...

Χαιρετώ......

giorgaras1314

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Like
263
Πόντοι
21
επειδη θελω να μαι δικαιος , θα συμφωνησω με τον σπασαρχιδα , στο θεμα βικα,και γω που την δοκιμασα δυο φορες ναι μεν ωραια πολυ καλες υπηρεσιες ,αλλα μου φανηκε οτι καταχτυπουσε πολυ για να τελειωσω γρηγορα,εμενα προσωπικα τοσο καταχτυπι δε μ αρεσει σε αλλους μπορει ν αρεσει,σιγουρα παντως δε λεω οτι ειναι κακη

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.608
Πόντοι
2.480
Πολύ σωστά τα λες...έτσι οπότε διάβασα την κριτική σου μου ακούστηκε ότι πήρες λιγότερες υπηρεσίες από Μίνωος και το ντουζακι το πλήρωσες 20€ λες και έκανες με γάλα καμήλας.
Σωστά , είναι αυτό που είχα γράψει παλιότερα.
Πληρώνεις κστι παραπάνω κ αντί να χαρείς κτυπ άς το κεφάλι σου .

Kapronikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Κριτικές
7
Like
154
Πόντοι
1
Καινουργιες αφίξεις παρατήρησα στο κανεσ*ξ, μολις εχω νεότερα θα ενημερώσω, αν και το ενα προφιλ είδα έχει αγγελίες και σε άλλη πόλη οποτε κατι δεν μου αρεσει.. ειδωμεν

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
645
Πόντοι
81
Έχουμε τίποτα καλό στο στενό παιδιά ? Καλημερα

Stories