Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

akalyptos05

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2017
Like
24
Πόντοι
0
οπως το ειπες ποιο κρυα και το καιρο που διανυουμε περασα την προηγουμενη εβδομαδα την ρωτησα τι προσφερει και ειδα ενα ατομο κρυο.

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.509
Πόντοι
506
Η Βικτώρια στο 11 :kiss-mark: :kiss-mark: :kiss-mark:
0-02-05-b77db70e954b1c6cbcd32e915f94a6a1c4d360d6ce09e4bd656c8eea8e772483_full.jpg

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.509
Πόντοι
506
η Γαμπριέλα στο 14 :kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
IMG-20200708-WA0009.jpg

Συνημμένα

• IMG-20200708-WA0010.jpg
    IMG-20200708-WA0010.jpg
    48,2 KB · Εμφανίσεις: 48

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
645
Πόντοι
81
οπως το ειπες ποιο κρυα και το καιρο που διανυουμε περασα την προηγουμενη εβδομαδα την ρωτησα τι προσφερει και ειδα ενα ατομο κρυο.

Η κοπέλα φαίνεται δυνατή... Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία?

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
645
Πόντοι
81

Η κοπέλα φαίνεται δυνατή... Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία
Παρε πρόγραμμα ακα .. θα ζαλιστεις απο το ποσό ωραία πιπα παίρνει ...

Παρε πρόγραμμα ακα .. θα ζαλιστεις απο το ποσό ωραία πιπα παίρνει ...
Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Η κατερίνα ειναι καινούρια? μπορεί κάποιος να την περιγράψει?
Μελαχροινη αδυνατη ειναι. Πιθανως ρουμανα ή βουλγαρα, ετσι μοιαζει τουλαχιστον. Μου ζητησε πιστοποιητικό εμβολιασμου και ταυτοτητα. Της λεω εφοσον θα σου δειξω εγω, θα μου δειξεις και εσυ ταυτοτητα. Μου ειπε οχι, οποτε αντίος....
Ταυτοτητα στα μπουρδελα? Οχι ευχαριστω... Να μου δειξει και τη δικια της ταυτοτητα ομως τοτε...

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
645
Πόντοι
81
Μελαχροινη αδυνατη ειναι. Πιθανως ρουμανα ή βουλγαρα, ετσι μοιαζει τουλαχιστον. Μου ζητησε πιστοποιητικό εμβολιασμου και ταυτοτητα. Της λεω εφοσον θα σου δειξω εγω, θα μου δειξεις και εσυ ταυτοτητα. Μου ειπε οχι, οποτε αντίος....
Ταυτοτητα στα μπουρδελα? Οχι ευχαριστω... Να μου δειξει και τη δικια της ταυτοτητα ομως τοτε...
Με rapid test δεν δέχονται?

Dimitris zx

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
89
Πόντοι
1

Καλημέρα ξέρουμε αν η κοπέλα κάνει ακαποτο τελειωτικό στο σώμα της η στο στόμα?Αν ναι τιμή ξέρουμε?

streth

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
431
Πόντοι
26
Καλημέρα ξέρουμε αν η κοπέλα κάνει ακαποτο τελειωτικό στο σώμα της η
Η κοπέλα φαίνεται δυνατή... Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία?
Κάνει πολύ καλό κρεβάτι, σαν να είναι γυναίκα σου, καλύτερη πίπα δεν έχω ξαναδεί

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
645
Πόντοι
81
Σχολαω 15:00 και λέω κάτσε να πάω στην Αλεξία ή στην Βικτωρία... Λογικά τέτοια ώρα θα είναι χαλαρά. Να σημειωθεί ότι δεν έχω πάει ποτέ στην μινωος. Φτάνω στο στενάκι. Αλεξία κλειστή όπως και χτες στις 15:00 λέω κάτσε να πάω Βικτωρία. Εκείνη την ώρα βγήκε ένας κύριος. Ανεβαίνω πάνω ήταν η κυρία και έπλεκε και μου λέει το κορίτσι είναι στο δωμάτιο... Δεν μπορούσα να περιμένω η αλήθεια είναι... Νιώθω και λίγο άβολα μην έρθω φάτσα φορά με κανέναν γνωστό... Και κάνω μεταβολή. Κρίμα.

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.608
Πόντοι
2.480
Σχολαω 15:00 και λέω κάτσε να πάω στην Αλεξία ή στην Βικτωρία... Λογικά τέτοια ώρα θα είναι χαλαρά. Να σημειωθεί ότι δεν έχω πάει ποτέ στην μινωος. Φτάνω στο στενάκι. Αλεξία κλειστή όπως και χτες στις 15:00 λέω κάτσε να πάω Βικτωρία. Εκείνη την ώρα βγήκε ένας κύριος. Ανεβαίνω πάνω ήταν η κυρία και έπλεκε και μου λέει το κορίτσι είναι στο δωμάτιο... Δεν μπορούσα να περιμένω η αλήθεια είναι... Νιώθω και λίγο άβολα μην έρθω φάτσα φορά με κανέναν γνωστό... Και κάνω μεταβολή. Κρίμα.

Γιατί άβολα? Για τον ι΄διο λόγο πάτε. Ευκαιρία να πείτε τις εντυπώσεις σας.

• Χαχα
Αντιδράσεις: GioCha

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Τη μισή αλήθεια λες. Δεν έχεις ξαναπάει Μίνωος? ΧΑ ΧΑ. Η Αλεξία κλειστή όπως και χτες.Αρα πήγες και χτες. Η Βικτωρία στο δωμάτιο κι έξω ήταν Η κυρία.
Ρε σεις, ντρέπεστε να πείτε ότι θέλετε να πάτε να γαμίσετε. Πήγες τρείς το μεσημέρι που φυσιολογικά θα είχε λίγο κόσμο.
Μονό έμπειροι πάνε μεσημεράκι που μπορεί να κάτσουν στο δωμάτιο και μισή ώρα. Άκου πρώτη φορά Μίνωος.

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
645
Πόντοι
81
Τη μισή αλήθεια λες. Δεν έχεις ξαναπάει Μίνωος? ΧΑ ΧΑ. Η Αλεξία κλειστή όπως και χτες.Αρα πήγες και χτες. Η Βικτωρία στο δωμάτιο κι έξω ήταν Η κυρία.
Ρε σεις, ντρέπεστε να πείτε ότι θέλετε να πάτε να γαμίσετε. Πήγες τρείς το μεσημέρι που φυσιολογικά θα είχε λίγο κόσμο.
Μονό έμπειροι πάνε μεσημεράκι που μπορεί να κάτσουν στο δωμάτιο και μισή ώρα. Άκου πρώτη φορά Μίνωος.
Έχεις δίκιο έχω ξανά πάει αλλά επειδή είναι πρώτη φορά... Άμα δω λαό στο στενό δεν μπαίνω...αρα δεν έιχα κάνει Σεξ ακόμη με κάποια κοπέλα απο το στενό. Μέχρι σήμερα. 15:00 σχόλασα από την δουλειά και πήγα στην Μαρίνα όπως με έχει συμβουλέψει ένα παιδί από εδώ μέσα. Η κοπέλα μιλάει πολύ καλά ελληνικά. Είναι πολύ ευχάριστη και η κυρία πολύ ευγενική που καθόταν από έξω. Το κρεβάτι μοσχοβολουσε όπως και η κοπέλα πεντακάθαρη. Μέσα το δωμάτιο ήταν τέρμα ζεστό... Πάμε στο Ψητό. Η κοπέλα επειδή με είχαν πληροφόρησει ότι παίρνει τέλεια συνέντευξη έδωσα 40€ για ακαπ. Και έτσι ήταν πολύ καλή πιπα...η κοπέλα είναι ξανθιά και σεξυ. Το σώμα... Πρέπει να έχει κάνει παιδάκι γιατί γενικά δεν είναι στητο αλλά είναι αδύνατη. Για το Σεξ δεν τρελάθηκα... Η πιπα ήταν πολύ καλή. Θα ξανά πήγαινα.

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
645
Πόντοι
81
Η Αλεξία είναι κλειστή.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Έχεις δίκιο έχω ξανά πάει αλλά επειδή είναι πρώτη φορά... Άμα δω λαό στο στενό δεν μπαίνω...αρα δεν έιχα κάνει Σεξ ακόμη με κάποια κοπέλα απο το στενό. Μέχρι σήμερα. 15:00 σχόλασα από την δουλειά και πήγα στην Μαρίνα όπως με έχει συμβουλέψει ένα παιδί από εδώ μέσα. Η κοπέλα μιλάει πολύ καλά ελληνικά. Είναι πολύ ευχάριστη και η κυρία πολύ ευγενική που καθόταν από έξω. Το κρεβάτι μοσχοβολουσε όπως και η κοπέλα πεντακάθαρη. Μέσα το δωμάτιο ήταν τέρμα ζεστό... Πάμε στο Ψητό. Η κοπέλα επειδή με είχαν πληροφόρησει ότι παίρνει τέλεια συνέντευξη έδωσα 40€ για ακαπ. Και έτσι ήταν πολύ καλή πιπα...η κοπέλα είναι ξανθιά και σεξυ. Το σώμα... Πρέπει να έχει κάνει παιδάκι γιατί γενικά δεν είναι στητο αλλά είναι αδύνατη. Για το Σεξ δεν τρελάθηκα... Η πιπα ήταν πολύ καλή. Θα ξανά πήγαινα.
Όταν δείς λαό στο στενό?
Το μεσημέρι και αυτές οι πουτάνες που μένουν στο στενό κοιμούνται. Που τον είδες το λαό μεγάλε. Κάποιες ίσα ίσα που κάνουν σεφτέ. Παλιά καραβάνα είσαι. Καλά σε κατάλαβα εγώ.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Igano

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
645
Πόντοι
81
Όταν δείς λαό στο στενό?
Το μεσημέρι και αυτές οι πουτάνες που μένουν στο στενό κοιμούνται. Που τον είδες το λαό μεγάλε. Κάποιες ίσα ίσα που κάνουν σεφτέ. Παλιά καραβάνα είσαι. Καλά σε κατάλαβα εγώ.
Εσύ τρως αλεπουδάκια από μικρός. ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom