akalyptos05
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2017
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
οπως το ειπες ποιο κρυα και το καιρο που διανυουμε περασα την προηγουμενη εβδομαδα την ρωτησα τι προσφερει και ειδα ενα ατομο κρυο.
οπως το ειπες ποιο κρυα και το καιρο που διανυουμε περασα την προηγουμενη εβδομαδα την ρωτησα τι προσφερει και ειδα ενα ατομο κρυο.
Η κοπέλα φαίνεται δυνατή... Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία?Η Βικτώρια στο 11
Παρε πρόγραμμα ακα .. θα ζαλιστεις απο το ποσό ωραία πιπα παίρνει ...Η κοπέλα φαίνεται δυνατή... Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία?
Η κοπέλα φαίνεται δυνατή... Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρίαΗ Βικτώρια στο 11
Παρε πρόγραμμα ακα .. θα ζαλιστεις απο το ποσό ωραία πιπα παίρνει ...
Ευχαριστώ για την πληροφορία.Παρε πρόγραμμα ακα .. θα ζαλιστεις απο το ποσό ωραία πιπα παίρνει ...
Μελαχροινη αδυνατη ειναι. Πιθανως ρουμανα ή βουλγαρα, ετσι μοιαζει τουλαχιστον. Μου ζητησε πιστοποιητικό εμβολιασμου και ταυτοτητα. Της λεω εφοσον θα σου δειξω εγω, θα μου δειξεις και εσυ ταυτοτητα. Μου ειπε οχι, οποτε αντίος....Η κατερίνα ειναι καινούρια? μπορεί κάποιος να την περιγράψει?
Με rapid test δεν δέχονται?Μελαχροινη αδυνατη ειναι. Πιθανως ρουμανα ή βουλγαρα, ετσι μοιαζει τουλαχιστον. Μου ζητησε πιστοποιητικό εμβολιασμου και ταυτοτητα. Της λεω εφοσον θα σου δειξω εγω, θα μου δειξεις και εσυ ταυτοτητα. Μου ειπε οχι, οποτε αντίος....
Ταυτοτητα στα μπουρδελα? Οχι ευχαριστω... Να μου δειξει και τη δικια της ταυτοτητα ομως τοτε...
Η κοπέλα φαίνεται δυνατή... Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία
Ευχαριστώ για την πληροφορία.
Καλημέρα ξέρουμε αν η κοπέλα κάνει ακαποτο τελειωτικό στο σώμα της η στο στόμα?Αν ναι τιμή ξέρουμε?Η κοπέλα φαίνεται δυνατή... Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία
Η κοπέλα φαίνεται δυνατή... Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία
Καλημέρα ξέρουμε αν η κοπέλα κάνει ακαποτο τελειωτικό στο σώμα της η
Κάνει πολύ καλό κρεβάτι, σαν να είναι γυναίκα σου, καλύτερη πίπα δεν έχω ξαναδείΗ κοπέλα φαίνεται δυνατή... Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία?
Σχολαω 15:00 και λέω κάτσε να πάω στην Αλεξία ή στην Βικτωρία... Λογικά τέτοια ώρα θα είναι χαλαρά. Να σημειωθεί ότι δεν έχω πάει ποτέ στην μινωος. Φτάνω στο στενάκι. Αλεξία κλειστή όπως και χτες στις 15:00 λέω κάτσε να πάω Βικτωρία. Εκείνη την ώρα βγήκε ένας κύριος. Ανεβαίνω πάνω ήταν η κυρία και έπλεκε και μου λέει το κορίτσι είναι στο δωμάτιο... Δεν μπορούσα να περιμένω η αλήθεια είναι... Νιώθω και λίγο άβολα μην έρθω φάτσα φορά με κανέναν γνωστό... Και κάνω μεταβολή. Κρίμα.
Εντάξει έχεις ένα δίκιο. Είναι πρώτη φορά... Ίσως για αυτό.Γιατί άβολα? Για τον ι΄διο λόγο πάτε. Ευκαιρία να πείτε τις εντυπώσεις σας.
Τη μισή αλήθεια λες. Δεν έχεις ξαναπάει Μίνωος? ΧΑ ΧΑ. Η Αλεξία κλειστή όπως και χτες.Αρα πήγες και χτες. Η Βικτωρία στο δωμάτιο κι έξω ήταν Η κυρία.Σχολαω 15:00 και λέω κάτσε να πάω στην Αλεξία ή στην Βικτωρία... Λογικά τέτοια ώρα θα είναι χαλαρά. Να σημειωθεί ότι δεν έχω πάει ποτέ στην μινωος. Φτάνω στο στενάκι. Αλεξία κλειστή όπως και χτες στις 15:00 λέω κάτσε να πάω Βικτωρία. Εκείνη την ώρα βγήκε ένας κύριος. Ανεβαίνω πάνω ήταν η κυρία και έπλεκε και μου λέει το κορίτσι είναι στο δωμάτιο... Δεν μπορούσα να περιμένω η αλήθεια είναι... Νιώθω και λίγο άβολα μην έρθω φάτσα φορά με κανέναν γνωστό... Και κάνω μεταβολή. Κρίμα.
Έχεις δίκιο έχω ξανά πάει αλλά επειδή είναι πρώτη φορά... Άμα δω λαό στο στενό δεν μπαίνω...αρα δεν έιχα κάνει Σεξ ακόμη με κάποια κοπέλα απο το στενό. Μέχρι σήμερα. 15:00 σχόλασα από την δουλειά και πήγα στην Μαρίνα όπως με έχει συμβουλέψει ένα παιδί από εδώ μέσα. Η κοπέλα μιλάει πολύ καλά ελληνικά. Είναι πολύ ευχάριστη και η κυρία πολύ ευγενική που καθόταν από έξω. Το κρεβάτι μοσχοβολουσε όπως και η κοπέλα πεντακάθαρη. Μέσα το δωμάτιο ήταν τέρμα ζεστό... Πάμε στο Ψητό. Η κοπέλα επειδή με είχαν πληροφόρησει ότι παίρνει τέλεια συνέντευξη έδωσα 40€ για ακαπ. Και έτσι ήταν πολύ καλή πιπα...η κοπέλα είναι ξανθιά και σεξυ. Το σώμα... Πρέπει να έχει κάνει παιδάκι γιατί γενικά δεν είναι στητο αλλά είναι αδύνατη. Για το Σεξ δεν τρελάθηκα... Η πιπα ήταν πολύ καλή. Θα ξανά πήγαινα.Τη μισή αλήθεια λες. Δεν έχεις ξαναπάει Μίνωος? ΧΑ ΧΑ. Η Αλεξία κλειστή όπως και χτες.Αρα πήγες και χτες. Η Βικτωρία στο δωμάτιο κι έξω ήταν Η κυρία.
Ρε σεις, ντρέπεστε να πείτε ότι θέλετε να πάτε να γαμίσετε. Πήγες τρείς το μεσημέρι που φυσιολογικά θα είχε λίγο κόσμο.
Μονό έμπειροι πάνε μεσημεράκι που μπορεί να κάτσουν στο δωμάτιο και μισή ώρα. Άκου πρώτη φορά Μίνωος.
Όταν δείς λαό στο στενό?Έχεις δίκιο έχω ξανά πάει αλλά επειδή είναι πρώτη φορά... Άμα δω λαό στο στενό δεν μπαίνω...αρα δεν έιχα κάνει Σεξ ακόμη με κάποια κοπέλα απο το στενό. Μέχρι σήμερα. 15:00 σχόλασα από την δουλειά και πήγα στην Μαρίνα όπως με έχει συμβουλέψει ένα παιδί από εδώ μέσα. Η κοπέλα μιλάει πολύ καλά ελληνικά. Είναι πολύ ευχάριστη και η κυρία πολύ ευγενική που καθόταν από έξω. Το κρεβάτι μοσχοβολουσε όπως και η κοπέλα πεντακάθαρη. Μέσα το δωμάτιο ήταν τέρμα ζεστό... Πάμε στο Ψητό. Η κοπέλα επειδή με είχαν πληροφόρησει ότι παίρνει τέλεια συνέντευξη έδωσα 40€ για ακαπ. Και έτσι ήταν πολύ καλή πιπα...η κοπέλα είναι ξανθιά και σεξυ. Το σώμα... Πρέπει να έχει κάνει παιδάκι γιατί γενικά δεν είναι στητο αλλά είναι αδύνατη. Για το Σεξ δεν τρελάθηκα... Η πιπα ήταν πολύ καλή. Θα ξανά πήγαινα.
Εσύ τρως αλεπουδάκια από μικρός. ???Όταν δείς λαό στο στενό?
Το μεσημέρι και αυτές οι πουτάνες που μένουν στο στενό κοιμούνται. Που τον είδες το λαό μεγάλε. Κάποιες ίσα ίσα που κάνουν σεφτέ. Παλιά καραβάνα είσαι. Καλά σε κατάλαβα εγώ.