Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Ειναι η Μαρια που ηταν στο Ηρακλειο στη παραλιακη στη Σκορδυλων ???
¨Εχει κάποια σχέση με τη Αντζελα που ήταν στη Σκορδύλων? Η τις μπερδεύω?Ειχα παει πολλες φορες στο Ηρακλειο μονο για την παρτη της. Απιστευτο κορμι, χωρις μα και μου. Σε κανει να περασεις καλα. Τοτε που ηταν Ηρακλειο δεν ειχε βαλει το βυζι ακομα αλλα και τοτε ηταν πυραυλος.
Να πατε, δεν θα χασετε!
Γεια σας παιδιά !! Επειδή δεν είμαι απο την Κρήτη αλλά θα είμαι σε λίγο καιρό στα Χανιά για πείτε τι τιμές παίζουν
Από 30€ ξεκινάνε, αν και με παζάρι ίσως ρίξεις στα 25€ το απλό πρόγραμμα. Μετά από εκεί και πέρα κάποιες κοπέλες κάνουν έξτρα (ακα τσιμπουκι, κωλο κλπ) με το ανάλογο αντίτιμο. Κάποιες χρεώνουν μέχρι και το 69
Νομίζω όμως με λίγο παζάρι κάτι γίνεται
¨Εχει κάποια σχέση με τη Αντζελα που ήταν στη Σκορδύλων? Η τις μπερδεύω?
Εγώ φίλε μου θα σου πρότεινα μόλις έρθεις με το καλό και πας Μίνωος... Βγάλε ένα πενηντάρι και πες ...
Τσάκο ετούτο και πιες και ένα καφεδάκι .. στη κοπέλα, που θα σου κάνει και καλή περιποίηση
Για 10 μέρες???
Παραπάνω θα καθίσει.!!! Θα δείτε πως έχω δίκιο.
Πείτε της να καθίσει περισσότερο!!!
Όταν πάω θα της το πω και εγώ φυσικά....
Ξέρει κανείς πόσο θα κάτσει η Μαρία από το 3 στα Χανιά?
Έ λ ε ν α Χ α τ ζ ή
Από 14-7-2018 στα Χανιά
Οχι καμια σχεση δεν εχουν. Η Αντζελα ειναι αλλη, καλο μωρο και αυτη, αδυνατη μελαχρινη με πιο προστυχο προσωπο. Ειχε μεγαλυτερο βυζι απο την Μαρια( πριν βαλει τα πλαστικα) και πηγε στη σκορδυλων μετα που εφυγε η Μαρια. Νομιζω ειναι ακομα εκει.¨Εχει κάποια σχέση με τη Αντζελα που ήταν στη Σκορδύλων? Η τις μπερδεύω?
Μπορείς να ρωτήσεις την Σμαράγδα www.bourdela.com/forum/index.php?topic=261502.0] εδώ[/url]Από 14/7 ή μόνο στις 14/7? Γιατί το πρόγραμμα δεν μας τα λέει καλά...
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=272077.0;attach=1030463[/img[/URL]]
[/quote]
Τη παρακολουθώ μέσω του θρεντ της. Έχω διαβάσει και τις δύο χιλιάδες εκατό τόσες σελίδες του.
Αυτό που με εντυπωσιάζει στην Χατζή είναι η πραότητα του χαρακτήρα της και η νηφαλιότητα που αντιμετωπίζει αντίξοες συνθήκες, όπως και ο τρόπος της να ξεπερνά σκοπέλους και υφάλους στο θρεντ της. Έχω ψηφίσει και στη ψηφοφορία του θρεντ της.
Δε θα ξεχάσω πως αντιμετώπισε ένα βραβείο που είχε στη χιλιοστή σελίδα του νομίζω, όπου κατά τη γνώμη μου έφαγε φοβερό τρολάρισμα από κάποιον που κέρδισε το βραβείο, δια της απουσίας του, όπως και το καφενείο που είχε μαζί με φίλους της πάντα στο θρεντ της μέσα.
Χαίρει εκτίμησης των περισσότερων μελών του μπου.
Είναι από τα θρεντ που εξακολουθώ να διαβάζω.
Στα Χανιά θα ήθελα να τη γνωρίζω όταν έρθει.
Δε ξέρω....
Συγγνώμη αν κούρασα αλλά ήθελα να γράψω για τον άνθρωπο ΧΑΤΖΉ.