[sub]Πατήστε στο όνομα για περισσότερες πληροφορίες [/sub]
Σήμερα Πέμπτη, πάροδος Μίνωος 3
www.bourdela.com/list/girl-reviews/girlname:%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1/listingid:1495/] Μαρία [/url]
Πέρασα σήμερα από τη Μαρια και εξαργύρωσα το viva που είχα κερδίσει με τρεις συμμετοχές για city tours.
Να ευχαριστήσω εδώ τον Ettore και τον Rattaplan για τη συμμετοχή τους και τη στήριξη και να εκφράσω ένα παράπονο προς άλλα μέλη που στα free fuck δηλώνουν αμέσως συμμετοχή αλλά εδώ λάκισαν.
Βρε μάγκες τα free fuck κάποιος τα πληρώνει δεν είναι τζάμπα. Καμμία κοπέλα δε πρόκειται να γαμηθεί τζάμπα σε όλο το κόσμο, το ίδιο και στα Χανιά. Τεσπα.
Με τη Μαρία πέρασα πολύ καλά.
Απ ότι είδα διατήρησε αυτό το αθώο και καλοσυνάτο χαμόγελο που είχε και στη προηγούμενη επίσκεψή της στα Χανιά καθ' όλη τη Συνεδρία.
Πολύ ωραίο σώμα , αδύνατο με πολύ καλές αναλογίες, νεανικό (27 χρόνων περίπου την έκανα), μελαχρινή με μαλλιά ίσια σπαστά ως τους ώμους.
Στήθος στρογγυλό 3άρι συμμετρικό, πολύ ωραίο με μικρές Ρώγες.
Πόδια ίσια καλύγραμμα με ωραίους γλουτούς και γάμπες.
Άπλο πρόγραμμα κάνει. Φιλιά λέει θα μου δώσει όταν παντρευτούμε!!!!
Όχι ότι ήθελα βέβαια (της το είπα κιόλας.) αλλά απλά τη ρώτησα για να ενημερώσω. Χάδια λέει επιτρέπει.
Της αρέσει η καθαριότητα, ... και αποδίδει λέει πολύ καλύτερα σε καθαρούς πελάτες.
Δεν είπα ότι έχω κερδίσει για να μη τη προτρέψω σε θετικά από τη μεριά της για ευνοϊκά σχόλια από μένα.
Στα του sex είναι πολύ καλή έως απίθανη και υπομονετική στο βαθμό να περάσω πολύ καλά. Ότι της ζήτησα το έκανε με χαμόγελο και έδειχνε να το ευχαριστιέται.
Την προέτρεψα να παρατείνει την διαμονή της στα Χανιά (έγινε συζήτηση) και απάντησε ότι:
_ Αυτές τις μέρες θα δείξει πως θα πάει η δουλειά και μπορει- μάλλον θα παραμείνω ως και τον Αύγουστο.
Δε σας τα έλεγα εγώ από χθες;;;
Το νου σας ρεμάλια....
Ξέρετε ε!!!!
Μη χάσετε το δρόμο ε!
Η Μίνωος έχει όνομα.... Μαρία
Συγγνώμη που σας κούρασα...