Νέα

Νυρεμβεργη και τα περιχωρα της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouklakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
kouklakis

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
ακολουθει μεταφραση κειμενου εως Das Vorschaubild muss in dem Format .JPG hochgeladen werden.

Τι είναι Mydirtyhobby.com; Mydirtyhobby.com είναι η πύλη σας για ερωτικές επαφές. Πολλοί άνδρες και γυναίκες εδώ ανεβαζουν  κάθε μέρα νέο hot φορτίο μέχρι βίντεο και φωτογραφίες. Εδώ οι φωτογραφίες και τις ταινίες δεν προέρχονται από επαγγελματίες παραγωγούς, αλλά από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους ακριβώς σύμφωνα με το σύνθημα "των ιδιωτικών άμεσα σε εσάς!"
Αμέσως μετά το σύνθημα "των ιδιωτικών άμεσα σε εσάς!" Είτε ψάχνετε για κάποιον μόνο με το όνομα που θέλετε να γράψετε e-mail, ή αν ψάχνετε για ένα ξεπέταγμα .... ή θέλετε απλά ζεστό εικόνες και βίντεο ρολόι. Mydirtyhobby.com σας προσφέρει όλες τις δυνατότητες!
Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με έναν ερασιτέχνη; Είναι απλό! Σχετικά με το σύστημα μηνυμάτων του Mydirtyhobby.com Μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα ότι κάθε ερασιτέχνη. Κάντε κλικ απλά γράψτε στο προφίλ του ερασιτεχνικού κορυφή του μηνύματος. Συμμετέχοντας στο καλύτερο ερασιτέχνη ίση στα αγαπημένα σας ώστε να μπορείτε να στείλετε την επόμενη  φορα.
Απλά στείλτε στην κορυφή κάντε κλικ στο μενού Μήνυμα και επιλέξτε από τη λίστα παραληπτών.
Πώς μπορώ να αναρτήσετε στο προφίλ μου και μια εικόνα του εαυτού μου; Μια εικόνα λέει χίλιες λέξεις! Ενοικίαση προφίλ έκφρασή σας και να ανεβάσετε μια φωτογραφία ή δύο από σας επάνω. Απλά κάντε κλικ στο μενού μικρογραφίες αποστολή προφίλ μου »και επιλέξετε την επιθυμητή εικόνες σας. Μέγεθος και οι διαστάσεις δεν παίζουν κανένα ρόλο. Όλες οι εικόνες που εμφανίζονται στο προφίλ του ιδίου μεγέθους.
Η μικρογραφία θα πρέπει να είναι σε μορφή. JPG να ανεβάσετε.

OP
OP
kouklakis

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
συνεχεια μεταφραση του υπολοιπου κειμενου κομματι κομματι στα αλλα μηνυματα ...

.Πώς μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής μου; Σε γενικές γραμμές, θα ενεργεί όλες τις ρυθμίσεις σας στο πρόσωπο, στο σημείο του μενού προφίλ μου. Εδώ μπορείτε να βρείτε για να αλλάξει το μενού e-mail και τον κωδικό πρόσβασης.
Απλά εισάγετε στο χώρο που προβλέπεται νέο e-mail σας και στη συνέχεια, επιβεβαιώστε με ένα απλό κλικ στο σύνδεσμο στο e-mail που λαμβάνετε.

OP
OP
kouklakis

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
• Πόσες φορές μπορώ να παρακολουθώ  τα αγορασμενα  τα βίντεο και τις φωτογραφίες; Όπως συχνά θέλετε! Μια επισκόπηση όλων των αγοραστεί σας βίντεο και φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε κάτω από το μενού μετά την σύνδεση βίντεο Αγορά / εικόνες. Τα πάντα θα βρείτε εδώ, μπορείτε να κάνετε όσο και οσες φορες  θέλετε να  τα δείτε.
Ό, τι βρείτε εδώ, μπορείτε να κάνετε όσες φορες και οδο  θέλετε να  τα δείτε.

OP
OP
kouklakis

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
• Ποιος είναι συνδεδεμένος; Μια επισκόπηση των ανθρώπων που είναι σε απευθείας σύνδεση, μπορείτε πάντα να βρείτε το σωστό στη σελίδα. Μπορείτε να δείτε τη λίστα για άνδρες, γυναίκες και ζευγάρια που μπορούν εύκολα να ταξινομήσετε και να βρείτε καυλιάρηδες  ανθρώπους.
Τι πρέπει να κάνω αν ξεχάσω τον κωδικό μου; Θα σας στείλουμε ένα νέο κωδικό πρόσβασης στο e-mail σας. Απλά κάντε κλικ επάνω δεξιά ξεχάσει τον κωδικό σας; και να δώσει στη συνέχεια το όνομα χρήστη ή διεύθυνση e-mail σας. Θα λάβετε αμέσως ένα e-mail με το νέο κωδικό σας.
Ποιες είναι οι Dirty σεντ και τι το χρειάζομαι; Θα πρέπει  με  τα σεντ Mydirtyhobby.com βίντεο και εικόνες  να αγοράσεις , ή να γράψεις  μηνύματα σε ερασιτέχνες. Ο Λογαριασμός σας Μπορείτε εύκολα να φορτίσετε μετά το login, απλά κάντε κλικ στο μενού για να επαναφορτίσει πιστώσεων.
Πώς μπορώ να δημοσιεύσω τα  βίντεο και τις φωτογραφίες ;
Οι  φωτογραφίες και τα βίντεό σας; Να δειχνουν σεξι  περιεχομενο . Τότε θα πρέπει να πρέπει να εγγραφείτε μαζί μας ως ερασιτέχνης  για  να κερδίσετε  κάποια χρήματα! Για κάθε εικόνα ή ένα βίντεο που έχει αγοραστεί από εσάς, σας φέρνει χρήματα!
Πώς μπορώ να διαγράψω το προφίλ μου; Για να διαγράψετε το λογαριασμό σας, μπορείτε να γράψετε το καλύτερο ένα σύντομο μήνυμα για την υποστήριξη.

OP
OP
kouklakis

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Στις κατηγοριες θα βρητε απο Αναλ μεχρι Χοντρες , ξανθιες ,   Σαδο , Creampie , Δοκτορ παιχνιδια κ.α

Διαλεγετε βιντεο ή φωτος πανω πανω

βλεπετε στο  παρακατω λινκ

OP
OP
kouklakis

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Στις 24.04.12 Πηγα Νυρεμβεργη πηγα στην Αντριαννα Παραδεισο
Ετσι λεγετε το Μαγαζι

Καταθεσα στην Ευα 28 χρονων ,  το μεσημερακι για μια ωρα 99 ευρω , ειναι  απο Τσεχια εχει  μαυρα με ανοιχτα ξανθα μαλια βυζαρες κανει γλωσοφιλα τελεια  πιπα το χει η κοπελα  ;)

Με κερασε η Αντριαννα και ενα ουισκι κολα  :)

Μετα ξανα πηγα κατα τις 20,00 αφου εκλεισα ραντεβου με την ιδιοκτητρια την Αντριαννα ,  για μια ωρα παλι στην Λορα 22 χρονων ξανθος μουναρος βυζαρες βγαζει γουστα ουρολαγνεια , Ρολλους και Μασαζ εγω την πηρα μονο για 69 και γλωσοφιλα σπεσιαλ τσιμπουκακι .

χορτασα γαμησι  :fuck2: εδω γεμισα τις μπαταριες μου  ;)
Σημερα θα εφερνε μια καινουργια Τσεχα αλλα αφου δεν ειμαι εκει κριμα οταν ξαναπαω για δουλειες θα τιμησω το μαγαζι  ;)

OP
OP
kouklakis

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Ανοιχτα απο Δευτερα εως Πεμπτη 10.00-24.00
           Παρασκευη και Σαββατο 10.00-01.00
          και Κυριακη 11.00-24.00

Ζηταει και κοπελες εως 34 χρονων  με χαρτια της Ε.Ε.

Διευθυνση

90411 Nürnberg - Schweinauer Hauptstraße 149 - gegenüber der OMV Tankstelle - bei Graf klingeln
Κοντα στον Τηλεοπτικο  Πυργο της  Νυρεμβεργης απεναντι απο το βενζιναδικο OMV θα δειτε μια μονοκατοικια και θα χτυπησετε στο κουδουνι Graf.

Haus- & Hotelbesuche sind grundsätzlich möglich müssen aber vorab telefonisch unter folgender Telefonnummer +49 911 62 04 96 abgesprochen werden

Πανε και στα σπιτια και στο ξενοδοχειο οι κοπελες πρεπει να παρετε τηλ. να συνεοηθητε .
Εχει και τζακουζι και αλλα εξτρα προγραμματα  αυτα συνενοηθητε με την κοπελα και την Αντριαννα παντως ειναι ευγενικη και θα περασατε τελεια εγγυημενα πραματα  ;)

mikebaq

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
παιδία ξερεί κανείς μέρη να βγώ εξώ για καμάκι (καφε,κλαμπ)??
Οχι πλήρωμενο σεξ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom