Νέα

Νυμφομανία, εκδίκηση, ή ψυχολογικά προβλήματα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cyclist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν εχει καμια σχεση αυτο!!
Οι περισσοτερες τα εχουμε τα νευρακια λιγο πριν την περιοδο,αλλες κατα την διαρκεια...ορμονες :grin:
Συ είπας I don't know the question, but sex is definitely the answer!~

Προσφέρομαι να βοηθήσω!! :grin: :grin:

(θελω μια φωτό σου όμως πρωτα )  :-* :2funny:

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Συ είπας I don't know the question, but sex is definitely the answer!~

Προσφέρομαι να βοηθήσω!! :grin: :grin:

(θελω μια φωτό σου όμως πρωτα )  :-* :2funny:
Δεν θελω βοηθεια απο κανεναν εδω μεσα,ευχαριστω!!

Εκτος και αν καποιος μοιαζει με τον Αλμπανη ή με αυτον που επαιζει στο επεισοδιο της 10ης εντολης "κοκκινο"... :dancing:
Τοτε μπορει να υπαρχει ελπιδα!! :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Εκτος και αν καποιος μοιαζει με τον Αλμπανη ή με αυτον που επαιζει στο επεισοδιο της 10ης εντολης "κοκκινο"... :dancing:
Εγω είμαι φτυστός ο Μπραντ Πιτ πριν 10 χρόνια.Αλλά αν θες κάποιον άσχημο δεν έχω πρόβλημα,το φόρουμ έχει και ενα δυο ασχημα μελη να σε εξυπηρετησουν.Εσύ δεν μου είπες πως είσαι,μπορεί να είσαι τόσο μπουρουχα που να μην βλεπεσαι!Στείλε φωτό. :-*

:grin: :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.672
Πόντοι
1.406

Εκτος και αν καποιος μοιαζει με τον Αλ Mπαντη ή με αυτον που επαιζει στο επεισοδιο της 10ης εντολης "κοκκινο"... :dancing:
Screen-Shot-2013-03-08-at-14.29.28.png

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1

Ο Ελλεεινίδικος τρόπος σκέψης σε πλήρη ισχύ! Εσύ δηλάδη γαμιέσαι μόνο με αυτούς που μοιάζουν στον Αλμπάνη η στον άλλον; :2funny:
:2funny: :2funny:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656

και αυτοί τώρα θεωρούνται όμορφοι άντρες ?
δλδ αν δεις εμένα θα αρχίσεις να προσκυνάς κανονικά ..  :coffee:

πως ψωνίζομαι χωρίς να το θέλω ταπεινός άνθρωπος  :) όταν βλέπω τέτοια γυναικεία στάνταρ  :tooth:

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
και αυτοί τώρα θεωρούνται όμορφοι άντρες ?
δλδ αν δεις εμένα θα αρχίσεις να προσκυνάς κανονικά ..   :coffee:

πως ψωνίζομαι χωρίς να το θέλω ταπεινός άνθρωπος  :) όταν βλέπω τέτοια γυναικεία στάνταρ  :tooth:

οχι θεωρουνται ασχημοι.. :grin:
καλα ενα παραδειγμα εφερα!!Και αλλοι μ αρεσουν!!
Απλα αυτοι μου ηρθαν στο μυαλο γτ αυτους ειδα προσφατα και επαιξαν σε εργο γνωστο!

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ο Ελλεεινίδικος τρόπος σκέψης σε πλήρη ισχύ! Εσύ δηλάδη γαμιέσαι μόνο με αυτούς που μοιάζουν στον Αλμπάνη η στον άλλον; :2funny:
:2funny: :2funny:

Δες την απαντηση που εγραψα στον old!!!
Επειδη τους θεωρω καυλαρους και επειδη ειναι επαιξαν σε εργο που ειδαν οι περισσοτεροι τους ανεφερα!!

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Εγω είμαι φτυστός ο Μπραντ Πιτ πριν 10 χρόνια.Αλλά αν θες κάποιον άσχημο δεν έχω πρόβλημα,το φόρουμ έχει και ενα δυο ασχημα μελη να σε εξυπηρετησουν.Εσύ δεν μου είπες πως είσαι,μπορεί να είσαι τόσο μπουρουχα που να μην βλεπεσαι!Στείλε φωτό. :-*

:grin: :grin:

Ρε αγορι μου τι σε κανει να πιστευεις οτι θα δημοσιευσω φωτο μου εδω;Καμια τρελη ειμαι;

panos.t

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2010
Κριτικές
6
Like
87
Πόντοι
1
χα... τι εγινε εδω παιδια ....; υπαρχουν στ'αληθεια νυμφομανεις...; νομιζα μονο σε ταινιες οπως το Nymphomaniac ....χαχαχα

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656
χα... τι εγινε εδω παιδια ....; υπαρχουν στ'αληθεια νυμφομανεις...; νομιζα μονο σε ταινιες οπως το Nymphomaniac ....χαχαχα

γαμάτη η θίτσα στο έργο  :cum: :cum: :cum: :cum:
αρκεί να είναι και στην πραγματικότητα τόσο ανώμαλη όσο ήταν και στην ταινία  :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ρε αγορι μου τι σε κανει να πιστευεις οτι θα δημοσιευσω φωτο μου εδω;Καμια τρελη ειμαι;
το ότι εισαι τρελή το καταλαβαμε με το που γραφτηκες εδω.  :2funny:
Υπάρχουν και τα πμ ,και ορκιζομαι στην προσκοπικη μου τιμη οτι δεν θα την δειξω σε κανενα!  :grin:

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Δες την απαντηση που εγραψα στον old!!!
Επειδη τους θεωρω καυλαρους και επειδη ειναι επαιξαν σε εργο που ειδαν οι περισσοτεροι τους ανεφερα!!

Και ο Brand Pitt έχει πάιξει σε πολλές ταινίες σου αρέσει και αυτός ε :2funny:;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Και ο Brand Pitt έχει πάιξει σε πολλές ταινίες σου αρέσει και αυτός ε :2funny:;
Φιλαρακι κατω τα χερια απο την γκομενα,εγω την ειδα πρωτος!!!!Θες να πλακωθουμε;

Κανονισε να εισαι μπαζο!!Αυτό σου λεω μονο,κανόνισε!!!Θα δειρω αδικα τον συναγωνιστή εξαιτίας σου!!!!

:2funny:

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
τι χαζα που ειστε ορισμενοι...αλλα λεω αλλα καταλαβαινετε!!

οχι δεν μ αρεσει ο πιτ!

Δεν εχω να αποδειξω σε κανεναν κατι!! :cheesy:

Μην ασχολειστε απλα γτ μου το ζαλισατε!! :grin:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Νίππλε Λάβερ, εκεί στο Κοσμοπόλιταν από ό,τι είδα από τα εδώ γραφόμενα, υπήρχε κάποια Αγγελικούλα με την οποία υπήρξε και ειδύλλιο με τον Βλώκεμορτ, ή όχι;

Τί να κάνει αυτή η Ψυχούλα...;

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Δεν υπαρχουν παντρεμενοι που εχουν και δυο και τρεις γκομενες και τις πηδανε ακομα και στο σπιτι τους αν μπορουνε, ενω αγαπανε τη γυναικα τους απλα και μονο για το πηδημα

Ε το ιδιο ακριβως ειναι για τη παντρεμενη. Γιατι δηλαδη πρεπει να ειναι αρρωστη η να το κανει απο εκδικηση. Απλα αγαπαει τον αντρα της αλλα τονωνει τη σεξουαλικη της ζωη και χεσμενους εχει τους εραστες

billythebuilder

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Δεν υπαρχουν παντρεμενοι που εχουν και δυο και τρεις γκομενες και τις πηδανε ακομα και στο σπιτι τους αν μπορουνε, ενω αγαπανε τη γυναικα τους απλα και μονο για το πηδημα

Ε το ιδιο ακριβως ειναι για τη παντρεμενη. Γιατι δηλαδη πρεπει να ειναι αρρωστη η να το κανει απο εκδικηση. Απλα αγαπαει τον αντρα της αλλα τονωνει τη σεξουαλικη της ζωη και χεσμενους εχει τους εραστες
Νυμφομανής είναι η γυναίκα που θέλει να κάνει περισσότερο σεξ από έναν άνδρα! :2funny:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Μπορει απλα να την καυλωνει να σκεφτεται πως στο ιδιο κρεβατι που κοιμαται με τον αντρα της  :fuck1: και με αλλους!!

Και εμενα παντως θα με εφτιαχνε τωρα που το σκεφτομαι :rockon:
εισαι κ πονηρουλα εκτος απο μικρουλα  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom