mikroula*
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Πολύ φιλικά, στ' αρχίδια μας.![]()
επειδη δεν ξερω πως να κανω παραθεση σε 2 μηνυματα το εγραψα γενικα...Καταλαβες τωρα;
Πολύ φιλικά, στ' αρχίδια μας.![]()
Δείχνουμε το κάτω κεφάλι συνήθως σε όσες ενδιαφέρονται.
εφαρμοζεις την λαθος τακτικη.αντι να τα παιρνεις ευκολα,πρεπει να τον παιρνεις ευκολα![]()
![]()
![]()
Tυπε ρωτα την σε ποιο σουπερμαρκετ πηγαινειΜην ανησυχεις θα σε καθοδηγησω εγω![]()
εφαρμοζεις την λαθος τακτικη.αντι να τα παιρνεις ευκολα,πρεπει να τον παιρνεις ευκολα![]()
![]()
![]()
Η αληθεια ειναι πως τα παιρνω λιγο ευκολα![]()
τυπε αφου να φανταστεις για να μιλησω χρειαζομαι οχι ζυγαρια,αλλα γεφυροπλαστιγγα :S
Αγριο πραγμα ο deukaΑπό αίμα ναι, πάει όλο κάτω, ανεβαίνει πάλι πάνω όταν βλέπει μπάζα και τους γλύφτες που σέρνονται πίσω τους.
Ηταν διπλης αναγνωσης
Μπορεί να έγραφε για τα φλόκια παιδιά και να την παρεξηγήσαμε.![]()
Φίλοι έχω πάθει πλάκα με γυναίκα παντρεμένη που θέλει να γαμιέται με τους γκόμενους της στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της. Οδηγεί μεθοδικά κάθε νέο γκόμενο στο σπίτι της και την βρίσκει να το κάνει πάνω στο κρεβάτι που κοιμάται με τον άντρα της. Μου κάνει τρομερή εντύπωση το συγκεκριμένο φετιχ της, παλιά νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος εκτός από τον άντρα της που είχα κοιμηθεί εκεί, αλλά βρήκα στοιχεία για τουλάχιστον άλλα 2 άτομα!!!
Μιλάμε έχω πάθει πλάκα, εκδίκηση είναι για τον άντρα της, ή έχει σεξουαλικό θέμα;
ο χασοδικης σπάει τον καρπόΠου την είδες την αγριάδα ρε, η άλλη μας γράφει ότι φορτώνει, εγώ είμαι κατά της βίας, σε 1΄ σπάω το γόνατο και δεν πέφτει άλλο ξύλο.
Μπορεί να έγραφε για τα φλόκια παιδιά και να την παρεξηγήσαμε.![]()
Που την είδες την αγριάδα ρε, η άλλη μας γράφει ότι φορτώνει, εγώ είμαι κατά της βίας, σε 1΄ σπάω το γόνατο και δεν πέφτει άλλο ξύλο.
Όχι ρε τύπε, όλα καλά.
![]()
οχι εχω καταρρακτη και στα δυο ματια τυπε :S :S :S