Νέα

Νυχτερινή ζωή και σεξ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ρε θα με αναγκάσεις να σου βάλω φωτογραφίες ελληνίδων απο Κορυδαλλο,Πειραιά,Ταμπούρια,Καμίνια...κ θα πάθεις εμπλοκή..όταν δεις με ποιούς κυκλοφορούν...(οικονομικά)...γιατί πολύ απλά οι τύποι γράφουν στα παπάρια τους...ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ Κ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ε μα γαμώ το φελέκι μου πες τα εσύ μπας και σ'ακούσουν γιατί προφανώς οι σούφρες δεν ξέρουμε τι λέμε  :rolleyes:

Επισκέπτης
Θελω να μου εξηγησεις σοβαρα ρε φιλαρακι πως γινεται αυτο.
Δηλαδη τι?Σκανε μυτη με τις φορμες σε κανα βιλα κουνανε καμαρωτοι τις βοιδοπουτσες τους στις μουναρες γκομενες και μετα τις φορτωνουν τσακ μπαμ σε ταξακι?
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Και γιατί να πάνε βιλα ? Υπάρχουν κ τα συνοικιακά μαγαζιά...

Όσο για το ταξάκι..καλό θα ήταν να το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι μαλάκες έλληνες σουμάχερ...όταν έχουν πιει...

Επισκέπτης
ας υποθεσουμε οτι ειναι μια μουναρα και βολταρει διαθεσιμη...

για να ειναι μουναρα, σημαινει οτι θα ειναι στο 10% των πιο ομορφων γυναικων.

λογικο ειναι να της την πεσει το 90% των αντρων,

δεν ειναι λογικο να διαλεξει αυτη αυτον που νομιζει καλυτερο?

και ποσες πιθανοτητες εχει ενας που δεν ειναι στο 10% των καλυτερων σερνικων να βρεθει μαζι της?

(μηπως ψαχνετε καλες, ομορφες, οικονομικα ανεξαρτητες γυναικες που να πηδιουνται με τον πρωτο τυχοντα?)

Απλα ωραιες γυναικες θελουμε...Το πιο αυτονοητο σε αλλες χωρες.
Και μας πρηξατε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε κωλογερε ασε τα σαπια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αχαχαχαχαχαχα
ακου φάση
η γκόμενα στο  μπόξτερ ες κάθεται όλα καμάρι....
στο φανάρι ο τυπας γαμιάς δεν κοιτάει κάν. Είναι ανώτερος καβλιάρης...
στο ουνάκι υπάρχει μουνάκι που δε γνωρίζει τι θα επακολουθήσει.
Στο φανάρι ο τυπάς μαρσάρει με ΕΣΠ ΑΒΣ και όλα τα αρχικά που έχει, το ουνάκι αφήνε όλα τα λάστιχα και από τη 2ά μαζεύει μέχρι τα 240 τον τυπά σαν σε προπόνηση....
Στο επόμενο φανάρι, η γκόμενα στο μπόξτερ κοιτάει μια από δω μια από κει, ο τυπάς δεν ξέρει πώς να δικαιολογήσει το μπάνιο και το μουνάκι στο ουνάκι έχει ήδη ξεροχύσει στο κάθισμα από αυτό που δεν περίμενε.....

αααααααααααχαχαχαχαχαχαχα

τοι μυστικό μικρέ σε όλα είναι ο αιφνιδιασμός και η έκπληξη. Εκεί που δεν το περιμένει η γκόμενα ο φτωχός συγγενής γίνεται τιμωρός και μάγκας.....

αααχαχαχαχαχαχαχαχα
σαξο ολε σαξο ολε σαξο ολε....

ααααχαχαχαχαχαχαχαχα

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

Όσο για το ταξάκι..καλό θα ήταν να το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι μαλάκες έλληνες σουμάχερ...όταν έχουν πιει...

εισαι ο απολυτος!!!!!!!!!!!!
τελος!!!!!!!!!!!!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
(μηπως ψαχνετε καλες, ομορφες, οικονομικα ανεξαρτητες γυναικες που να πηδιουνται με τον πρωτο τυχοντα?)

τέτοια είναι η σαλονικιά που μου έχει σπάσει τον πούτσο και ο αρκάνης δεν βοηθάει για να την ξεφορτωθώ

Επισκέπτης

εσυ ξερεις πολλες μουναρες να πηγαινουν στο ψητοπωλειο του μπαμπη στην καφετερια της κυρα μαρικας για γκαζοζα?

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Μαλάκες είναι...και το κρύβουν επιμελώς...

Επίσης,στο κούτελό τους....γράφει ΑΓΑΜΗΤΟΣ/ΚΑΚΟΓΑΜΗΜΕΝΟΣ...άρα τον καταλαβαίνει η γκόμενα απο 1km μακρυά...κ του κάνει την δύσκολη...όταν χαλαρώσει..γράψει το μουνί της στα παπάρια του....και βγει απλά για να περάσει καλά...με τη γκόμενα κ όχι με το μουνί της...τότε ναι,θα τη γαμήσει...

Τι  :jerking: :jerking: :jerking: Δηλαδή ρε φίλε εγώ που είμαι οκ παιδί αλλά δε γαμάω,είμαι μαλάκας και το κρύβω επιμελώς

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Απλα ωραιες γυναικες θελουμε...Το πιο αυτονοητο σε αλλες χωρες.
Και μας πρηξατε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αρα οπως εσυ απορριπτεις τη γειτονοπουλα που μπορει να ειναι εξαιρετικη κοπελα επειδη απλα γεννηθηκε ασχημουλα

ετσι και η ομορφη απορριπτει το καλο παλικαρι επειδη γεννηθηκε φτωχος

προς τι η γρινια επομενως?
ασε  τον καθενα να εχει τα κριτηρια του

και την επομενη φορα που καποια φερθει ασχημα απλα ισως να σκεφτεις να αναθεωρησεις τα κριτηρια σου....

Επισκέπτης
εσύ δε γαμάς...

άλλοι γαμάνε και με το παραπάνω. και δε χέζονται και στο χρήμα, ούτε επιδεικνύουν το χρήμα όταν βγαίνουν.

Πώς το είπε ο μακλέιν πριν??

ΠΑΡ'ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΓΑΜΑΣ

χαχαχαχχα στο μπλα μπλα και γω πεταω στο φεγγαρι και ενιοτα παιζω και σε τσοντες.
Δειξε μου τους ρε...δειξε μου τον μπατιρη χωρις αμαξι που γαμαει καλα μουνια.
Στην ισοπεδωση μια χαρα τα πατε...
Εγω ξερω οτι η μουναρα θα προτιμησει αυτον που θα την κυκλοφορησει με ενα ωραιο αμαξι και θα εχει μια ζωη ανετη.Με λεφτα διακοπες δωρα ταξιδια...

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
αρα οπως εσυ απορριπτεις τη γειτονοπουλα που μπορει να ειναι εξαιρετικη κοπελα επειδη απλα γεννηθηκε ασχημουλα

και την επομενη φορα που καποια φερθει ασχημα απλα ισως να σκεφτεις να αναθεωρησεις τα κριτηρια σου....

Άλλο άσχημος άλλο φτωχός γαμώ την πουτάνα μου!!! Εμείς κοιτάμε η κοπέλα να ναι νόστιμη στ'αρχιδια μας τα λεφτά, ΕΧΟΥΜΕ

Επισκέπτης
Άλλο άσχημος άλλο φτωχός γαμώ την πουτάνα μου!!! Εμείς κοιτάμε η κοπέλα να ναι νόστιμη στ'αρχιδια μας τα λεφτά, ΕΧΟΥΜΕ

Μόνο η υπογραφή σου φτάνει για να καταλάβουμε γιατί δεν γαμάς...κ γιατί δεν βλέπεις τις μουνάρες ή έστω τις εμφανήσιμες τριγύρω...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
χαχαχαχχα στο μπλα μπλα και γω πεταω στο φεγγαρι και ενιοτα παιζω και σε τσοντες.
Εγω ξερω οτι η μουναρα θα προτιμησει αυτον που θα την κυκλοφορησει με ενα ωραιο αμαξι και θα εχει μια ζωη ανετη.Με λεφτα διακοπες δωρα ταξιδια...

έλα αθήνα και θα σ'τα δείξω...

Επισκέπτης

Οταν βαλετε στο μυαλο σας οτι να παει στο διαολο η καλη γειτονοπουλα αν ειναι σαν το αναποδο γαμωτο εμφανισιακα ισως κατανοησετε γιατι και οι αντρες λενε ολα αυτα για τις Ελεινιδες και οτι για τον αντρα μετραει η εμφανιση στην γυναικα και οτι χεστηκαμε και για το μυαλο της γυναικας καθως δεν την θελουμε για να μας λυνει τιποτα γριφους σε μαθηματικα η να μας κανει φιλολογικες συζητησεις.

Στο οτι η Ελλαδα παμε παλι απο την αρχη φτου...εχει πατσαβουρες και επισης κουτοπονηρες βλαχες με απαιτησεις.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εχω 2 στο μυαλο μου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom