Επισκέπτης
το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
Αν δεν εχεις τα στανταρ αυτα ειτε τα πιστευεις ειτε οχι ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ απλα...τι παπαριζεις τωρα
εσυ αβαβα μπουμπ στην παπαροφιλοσοφια που πεταξες πριν?
το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
Αν δεν εχεις τα στανταρ αυτα ειτε τα πιστευεις ειτε οχι ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ απλα...τι παπαριζεις τωρα
Ρε θα με αναγκάσεις να σου βάλω φωτογραφίες ελληνίδων απο Κορυδαλλο,Πειραιά,Ταμπούρια,Καμίνια...κ θα πάθεις εμπλοκή..όταν δεις με ποιούς κυκλοφορούν...(οικονομικά)...γιατί πολύ απλά οι τύποι γράφουν στα παπάρια τους...ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ Κ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ...
Θελω να μου εξηγησεις σοβαρα ρε φιλαρακι πως γινεται αυτο.
Δηλαδη τι?Σκανε μυτη με τις φορμες σε κανα βιλα κουνανε καμαρωτοι τις βοιδοπουτσες τους στις μουναρες γκομενες και μετα τις φορτωνουν τσακ μπαμ σε ταξακι?
ας υποθεσουμε οτι ειναι μια μουναρα και βολταρει διαθεσιμη...
για να ειναι μουναρα, σημαινει οτι θα ειναι στο 10% των πιο ομορφων γυναικων.
λογικο ειναι να της την πεσει το 90% των αντρων,
δεν ειναι λογικο να διαλεξει αυτη αυτον που νομιζει καλυτερο?
και ποσες πιθανοτητες εχει ενας που δεν ειναι στο 10% των καλυτερων σερνικων να βρεθει μαζι της?
(μηπως ψαχνετε καλες, ομορφες, οικονομικα ανεξαρτητες γυναικες που να πηδιουνται με τον πρωτο τυχοντα?)
ρε κωλογερε ασε τα σαπια
Και γιατί να πάνε βιλα ? Υπάρχουν κ τα συνοικιακά μαγαζιά...
Όσο για το ταξάκι..καλό θα ήταν να το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι μαλάκες έλληνες σουμάχερ...όταν έχουν πιει...
(μηπως ψαχνετε καλες, ομορφες, οικονομικα ανεξαρτητες γυναικες που να πηδιουνται με τον πρωτο τυχοντα?)
εσυ αβαβα μπουμπ στην παπαροφιλοσοφια που πεταξες πριν?
Και γιατί να πάνε βιλα ? Υπάρχουν κ τα συνοικιακά μαγαζιά...
Όσο για το ταξάκι..καλό θα ήταν να το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι μαλάκες έλληνες σουμάχερ...όταν έχουν πιει...
Μαλάκες είναι...και το κρύβουν επιμελώς...
Επίσης,στο κούτελό τους....γράφει ΑΓΑΜΗΤΟΣ/ΚΑΚΟΓΑΜΗΜΕΝΟΣ...άρα τον καταλαβαίνει η γκόμενα απο 1km μακρυά...κ του κάνει την δύσκολη...όταν χαλαρώσει..γράψει το μουνί της στα παπάρια του....και βγει απλά για να περάσει καλά...με τη γκόμενα κ όχι με το μουνί της...τότε ναι,θα τη γαμήσει...
εσυ ξερεις πολλες μουναρες να πηγαινουν στο ψητοπωλειο του μπαμπη στην καφετερια της κυρα μαρικας για γκαζοζα?
με κανει ανωμαλη το οτι δεν εχουμε το ιδιο γουστο?>ε καλα το οτι ειστε ανωμαλες και δεν ξερετε ουτε εσεις τι σας αρεσε ειναι γνωστο.
Απλα ωραιες γυναικες θελουμε...Το πιο αυτονοητο σε αλλες χωρες.
Και μας πρηξατε
εσύ δε γαμάς...
άλλοι γαμάνε και με το παραπάνω. και δε χέζονται και στο χρήμα, ούτε επιδεικνύουν το χρήμα όταν βγαίνουν.
Πώς το είπε ο μακλέιν πριν??
ΠΑΡ'ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΓΑΜΑΣ
αρα οπως εσυ απορριπτεις τη γειτονοπουλα που μπορει να ειναι εξαιρετικη κοπελα επειδη απλα γεννηθηκε ασχημουλα
ετσι και η ομορφη απορριπτει το καλο παλικαρι επειδη γεννηθηκε φτωχος
προς τι η γρινια επομενως?
ασε τον καθενα να εχει τα κριτηρια του
και την επομενη φορα που καποια φερθει ασχημα απλα ισως να σκεφτεις να αναθεωρησεις τα κριτηρια σου....
Άλλο άσχημος άλλο φτωχός γαμώ την πουτάνα μου!!! Εμείς κοιτάμε η κοπέλα να ναι νόστιμη στ'αρχιδια μας τα λεφτά, ΕΧΟΥΜΕ
χαχαχαχχα στο μπλα μπλα και γω πεταω στο φεγγαρι και ενιοτα παιζω και σε τσοντες.
Δειξε μου τους ρε...δειξε μου τον μπατιρη χωρις αμαξι που γαμαει καλα μουνια.
Στην ισοπεδωση μια χαρα τα πατε...
Εγω ξερω οτι η μουναρα θα προτιμησει αυτον που θα την κυκλοφορησει με ενα ωραιο αμαξι και θα εχει μια ζωη ανετη.Με λεφτα διακοπες δωρα ταξιδια...
αρα οπως εσυ απορριπτεις τη γειτονοπουλα που μπορει να ειναι εξαιρετικη κοπελα επειδη απλα γεννηθηκε ασχημουλα
ετσι και η ομορφη απορριπτει το καλο παλικαρι επειδη γεννηθηκε φτωχος
προς τι η γρινια επομενως?
ασε τον καθενα να εχει τα κριτηρια του
και την επομενη φορα που καποια φερθει ασχημα απλα ισως να σκεφτεις να αναθεωρησεις τα κριτηρια σου....
εχω 2 στο μυαλο μου..χαχαχαχχα στο μπλα μπλα και γω πεταω στο φεγγαρι και ενιοτα παιζω και σε τσοντες.
Δειξε μου τους ρε...δειξε μου τον μπατιρη χωρις αμαξι που γαμαει καλα μουνια.
Στην ισοπεδωση μια χαρα τα πατε...
Εγω ξερω οτι η μουναρα θα προτιμησει αυτον που θα την κυκλοφορησει με ενα ωραιο αμαξι και θα εχει μια ζωη ανετη.Με λεφτα διακοπες δωρα ταξιδια...