amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
δεν θες να γινεις ο δευτερος?
(μην ξεχνας παντως ουκ εν τω πολλω το ευ"
εχο σιρα εγο ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
δεν θες να γινεις ο δευτερος?
αμα με προσκαλεσεις μπορει...δεν θες να γινεις ο δευτερος?
αμα με προσκαλεσεις μπορει...
μην ξεχνα παντως ισχυς εν τη ενωσι"
ε τοτε!πρωτα πρεπει να απαντησεις σε 2 κρισιμες ερωτησεις
1. πως σε λενε?
2. με τι σχολεισαι?
ε τοτε!
κλασσικη ελλεηνιδα...μα δεν ειναι οτι δεν εχουν χρηματα! εχουν...γιαυτα που θελουν εχουν! μια φορα γνωστος μ ειπε να του βρω στο ebay (και καλα για πιο φθηνα...!!!!) ενα δωρο για την κοπελα του.το βρισκω...ενα μικρο τσαντακι LV ;) το βρηκα 400 γιουρια...μ λεει μλκ παρτο τωρα.εδω εχει παραπανω! με εσωσες! οχι του λεω μλκ.τα παπαρια μ θα παρεις εγω δεν στο φερνω για την καριολα σ! μλκς εγινες.δεν ησουν ετσι...εκει εχουμε φτασει.οι σχεσεις μας να ειναι εργοδοτη - εργαζομενου...
μα αυτο ειναι το προβλημα...δεν το ζητησε!!!! κτλβς τι εννοω? με τροπο τον ειχε πρηξει, αφηνοντας να εννοηθει οτι θα το ηθελε για δωρο αλλα ειναι πολλα τα χρηματα κλπ κλπ τα ξερεις καλυτερα απο μενα....η κοπελα του ζητησε τετοιο δωρο?
αν ναι, εχεις δικιο.
αν η κοπελα γουσταρε ακομα και ενα λουτρινο αρκουδακι?
(btw το καλυτερο δωρο που εχω παρει απο πρωην ηταν ο μπομπ ο μαστορας)
φυσικα οι γκομενες στην πολυ μεγαλη τους πλειοψηφια ειναι τελειως ζωα...αν δεν ειχαν βυζια και κωλο δεν θα τις εκανε παρεα κανενας! εκτος απο ελαχιστες... το μονο που εχουν να μας δωσουν ειναι το μουνι τους.τπτ αλλο...επαναλαμβανω για να μην δω παπαριες γραμμενες μετα.στη μεγαλη τους πλειοψηφια παντα...οχι ολες!
μα για να ζητησεις λουτρινο αρκουδακι κ γενικα κατι συμβολικο που απλα δηλωνει ``κινηση`` και οχι πληρωμενο ερωτα πρεπει η γκομενα να ειναι σοβαρη ( keeper που λενε και στο χωριο μου)και σοβαρες δεν υπαρχουν.αυτο λεμε συνεχεια...η κοπελα του ζητησε τετοιο δωρο?
αν ναι, εχεις δικιο.
αν η κοπελα γουσταρε ακομα και ενα λουτρινο αρκουδακι?
(btw το καλυτερο δωρο που εχω παρει απο πρωην ηταν ο μπομπ ο μαστορας)
σκεψου και να μην το εγραφα!!! αυτο κτλβς εσυ??? δεν εγραψα στη μεγαλη τους πλειοψηφια??? το εγραψα ο μλκς η` οχι? κουκλα μ αν θιγεσαι απο αυτα γτ ισως δεν εισαι εσυ ετσι μην συμμετεχεις καθολου.κ εγω γνωριζε εξαιρετικες κοπελες που τους βγαζω το καπελο αλλα ειναι εξαιρεσεις.δεν ειναι ο κανονας...ειπα εγω πουθενα οτι ολα τα αγορακια ειμαστε μαλαμα? μου βαζεις λογια που δεν εχω πει? δεν θα τα παμε καλα... >ειναι δυνατον να τα πιστευετε αυτα?
δηλαδη στις περισσοτερες οικογενειες οι γιοι ειναι μαλαμα και οι γυναικες καργιολες?
τα αγορια μεγαλωνουν με αρχες και οι γυναικες απλα πηδιουνται για δωρακια?
15???το καλυτερο δωρο που μου εχει κανει ειναι 20 μπαλονια καρδουλες!!!!!!!!!!
και δεν ειμαι 16...
μα αυτο ειναι το προβλημα...δεν το ζητησε!!!! κτλβς τι εννοω? με τροπο τον ειχε πρηξει, αφηνοντας να εννοηθει οτι θα το ηθελε για δωρο αλλα ειναι πολλα τα χρηματα κλπ κλπ τα ξερεις καλυτερα απο μενα....
πάμε ένα συμπέρασμα.
οι γκόμενες κοιτάνε μόνο το ακριβό αυτοκίνητο και οι γκόμενοι κοιτάνε μόνο πώς θα το αποκτήσουν.....
ααααααχαχαχαχαχα
Ax λουκριτία μου!!!το καλυτερο δωρο που μου εχει κανει ειναι 20 μπαλονια καρδουλες!!!!!!!!!!
και δεν ειμαι 16...
αμα δεν έχιε πάνω από 20E στο πορτοφόλι του κάθεται σπίτι, ή πάει σε φίλους, ή πάει στο πάρκο...
Ορισμένες φορές απορώ με ορισμενους υποτίθεται προοδευτικούς νεολαίους.
και διερωτώ τον εαυτό μου.
Ο πατέρας μου πώς άραγε γαμούσε χωρίς φράγκο, χωρίς κινητό, χωρίς αυτοκίνητο και χωρίς κάλβιν κλάιν;
Η απάντηση βρίσκεται και πάλι στο ελληνικότατον:
Η πενία τεχνας κατεργάζεται.
Αλλά όταν η αποθέωση του Ελληνα είναι ο ανεπάγγελτος πρωθυπουργός που αγοράζει τα DVD του PS2 σαν κουκουράκια δεν έχεις και πολλές διαφορετικές εππιλογές........