Νέα

Νυχτερινή ζωή και σεξ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
είσαι σίγουρος ρε παλλίκαρε ότι όλες οι γυναίκες ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες;

Ολη τη μέρα στο σουπερ μάρκετ να χτυπάνε ταμείο,στον ΟΑΕΔ για την κάρτα ανεργίας και τέλος στην πωλήτρια στα ζαρα

στανταρ!!!!!!!!!!!
και ολοι οι αντρες επιτυχημένοι επιχειρηματιες...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Φτηνογκόμενα;Κάνε μια έρευνα στις φίλες σου.Προτιμούν τον "Α" με ένα κοινό αμάξι των 20.000€ ή τον ίδιο με μια SLK;Κοπελιά όλες ενδιαφέρεστε πώς θα περάσετε καλά.Και καλά σημαίνει χλιδή.Πάει το "καμαρούλα μια σταλιά".Ξεχάστηκε όπως ο Πουλόπουλος.Πλέον ενδιαφέρει περισσότερο το πολυτελές διαμέρισμα στην παραλία ή στα Β.Π και τα ταξιδάκια στο εξωτερικό σε 5* ξενοδοχεία.

Δεν αντιλεγω οτι με ενδιαφερει να περασω καλα.
αλλα με ποιον περναω καλυτερα?
μηπως με καποιον που με κανει να νιώθω σημαντικη, ακουει τι λεω, κανουμε ωραια κουβεντουλα, εχει χιουμορ και με παει και καμια βολτα στα βραχια της πειραικης καιμ αγκαλιαζει και γελαμε?

η μ αυτον που με παει με το χλιδαμαξο στη βιλλα και πληρωνει τα ποτα (που ουτως η αλλως δεν εχω παει ποτε στη βιλλα και αδιαφορω για τετοιου ειδους διασκεδαση?)

κα στην τελικη και το αμαξακι μου το χω και λεφτουλια να πληρωσω το ποτακι μου εχω
μηπως αυτο που μου λειπει ειναι εναςσ συντροφος που να αισθανομαι οτι με θελει και οχι να με επιδεικνευει σαν τροπαιο?
(λεμε τωρα αν ημουν γκομεναρα και μπορουσε να με χρησιμοποιησει ως τροπαιο)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
εσυ βγαλε κανενα pm στον ``αερα`` κ ασε τις εξυπναδες...

οπως προσεξες δεν εχω ξαναβγαλει πμ στον αερα παρα μονο αυτο το οποιο ηταν αποτομο, υβριστικο και δεν ανεφερα καν ποιος το στειλε

δεν δεχομαι κανενα να μου πει να φυγω απο δω λες και του ανηκει το σαιτ
ιδιως απο καποιον κλωνο η καινουργιοφερμενο μς ΜΗΔΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ....

τη γνωμη του λεει ο καθενας, τη γωμη μου κι εγω....

οποιος πειραχτηκε καλο ειναι να ειναι ευγενικοτερος και να μην προσπαθει εμμεσα να με επειλησει με πμ...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Δεν αντιλεγω οτι με ενδιαφερει να περασω καλα.
αλλα με ποιον περναω καλυτερα?
μηπως με καποιον που με κανει να νιώθω σημαντικη, ακουει τι λεω, κανουμε ωραια κουβεντουλα, εχει χιουμορ και με παει και καμια βολτα στα βραχια της πειραικης καιμ αγκαλιαζει και γελαμε?

η μ αυτον που με παει με το χλιδαμαξο στη βιλλα και πληρωνει τα ποτα (που ουτως η αλλως δεν εχω παει ποτε στη βιλλα και αδιαφορω για τετοιου ειδους διασκεδαση?)

κα στην τελικη και το αμαξακι μου το χω και λεφτουλια να πληρωσω το ποτακι μου εχω
μηπως αυτο που μου λειπει ειναι εναςσ συντροφος που να αισθανομαι οτι με θελει και οχι να με επιδεικνευει σαν τροπαιο?

εγο;;;; εχο τιχι που ιμε στι πινα;;;
ερχομε να σε παρο με το πιραβλω

Επισκέπτης

:thumbsup:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
εγο;;;; εχο τιχι που ιμε στι πινα;;;
ερχομε να σε παρο με το πιραβλω

εσυ καμια τυχη δεν εχεις....

μα τοσο καιρο σου λεω να με πας βολτα με τον πυραυλο και ολο γκριζες απαντησεις δινεις....

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Παντως οταν μετα τις 2 πρωτες ερωτησεις "πως σε λενε?" "τι δουλεια κανεις?(η΄με τι ασχολησαι)" βγαζεις κα'ευθειαν συμπερασμα.. και πρατεις αναλογως

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Παντως οταν μετα τις 2 πρωτες ερωτησεις "πως σε λενε?" "τι δουλεια κανεις?(η΄με τι ασχολησαι)" βγαζεις κα'ευθειαν συμπερασμα.. και πρατεις αναλογως

δεν μας το κανεις λιανα?

τι συμπερασμα βγαζεις μετα την ερωτηση "με τι ασχολεισαι"?

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Όχι τύπε μου, έτσι όπως το έθεσες στην αρχική σου πρόταση πιστεύω ότι δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα ή τουλάχιστον είναι πολύ σπάνιο. Εδώ το θέμα είναι να κάνεις "όνομα" και αυτό είναι κάτι που πετυχαίνεται με ένα σωρό τρόπους. Άλλος το κάνει γιατί είναι ωραίος, άλλος γιατί έχει φράγκα, άλλος γιατί έχει μεγάλο κύκλο, άλλος γιατί είναι κοινωνικός και ένα σωρό άλλα διαφορετικά στυλ. Αυτά που παίζουν στο εξωτερικό ή σε ταινίες που πάει ο τύπος στη γκόμενα, λέει κάτι έξυπνο, η άλλη τσιμπάει αμέσως και μετά γαμιούνται δεν ανήκουν στον ελληνικό κανόνα (άντε με τουρίστριες σε νησιά). Παρ'όλα αυτά διαφωνώ και με το άλλο άκρο, ότι "δεν αξίζει να ασχολείσαι", "είναι χαμένος χρόνος" κλπ. Όλα θέλουν τον τρόπο τους και το χρόνο τους αλλά όπως έχουμε καταλάβει από τα άπειρα threads του forum μας, ο καθένας έχει διαφορετικά standards σε αυτά.

Αυτό για το Χρυσό Κουφέτο που είπες ήταν πολύ πετυχημένο και όντως κάπως έτσι είναι τα αρχικά στάδια. Οι περισσότεροι για να βρουν γκόμενα ακολουθούν πάνω-κάτω το πρόγραμμα 1.κάνω τις παρέες μου για εξόδους, 2.γνωρίζω σιγά-σιγά τις παρέες των παρεών μου, 3.την πέφτω στις γκόμενες που γνώρισα και μου αρέσουν. Το στυλ στο εξωτερικό (αυτό που αναφέρεται συνήθως ως αντεπιχείρημα στα των ελλεεινίδων) περιλαμβάνει μόνο το 3ο στάδιο και ο κάθε παίχτης κερδίζει σε χρόνο, χρήμα & διάθεση σε πρώτη φάση. Παρ'όλα αυτά πιστεύω ότι όποιος ασχοληθεί με το φαινόμενο "παρέα" και γενικά "φτιαχτεί", από ένα σημείο και μετά θα είναι σε θέση να γνωρίζει πολλές γκόμενες χωρίς καν να το επιδιώκει και θα έχει όλα τα φόντα να το προχωράει όπως γουστάρει. Δηλαδή μπορεί το καμάκι του εξωτερικού να είναι πιο εύκολο και καθόλου απαιτητικό σε σχέση με το ελληνικό, αλλά στην "παρέα" από ένα σημείο και μετά, αρχίζεις με "handicap" και γίνεται καλύτερο από το ξένο. Με λίγα λόγια, όσο δύσκολο είναι στην αρχή τόσο εύκολο γίνεται στην πορεία.

Κάπως έτσι νομίζω πως είναι τα πράγματα (χωρίς να τα θεωρώ απαραίτητα καλά ή κακά) και από 'κει και πέρα είναι στο στυλ του καθενός το αν θα παίξει αυτό παιχνίδι ή όχι. Διαφορετικές προτεραιότητες έχει ο καθένας, διαφορετικές ιδεολογίες περί καμακιού, διαφορετικό χρόνο/χρήμα/όρεξη διαθέσιμο οπότε περί ορέξεως.
σιγα που θα πηγαινουμε τις περισσοτερες φορες αναγκαστικα σε μια μαλακο-παρεα σχεδον για να πηδησουμε..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
με την πρωτη ευκαιρια να και οι "αγαπουληδες"..!

Είναι εξίσου αφελές να πιστεύουμε ότι κάποιος
ανορθόγραφος δεν μπορεί να είναι ιδιοφυής λογοτέχνης , με το να θεωρούμε ότι κάθε ορθογράφος είναι εν
δυνάμει μεγάλος συγγραφέας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom