Καλησπερα Επίσκεψη στην κοπέλα. Οι περιγραφές που αναφέρονται πιο πάνω είναι ακριβώς όπως το γράφουνε τα παιδιά. Πολύ καλές υπηρεσίες και το κορίτσι είναι άψογο σε όλα της.... Είναι καλή φάση για κάτι διαφορετικό όπως μασάζ nuru. Εύκολη επικοινωνία..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nuru massage Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 33488
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 234
- Εμφανίσεις 151K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 7.253
- Πόντοι
- 1.056
Κατάφερες φίλε να τρίβουμε τα μάτια μαςΚαλησπερα Επίσκεψη στην κοπέλα. Οι περιγραφές που αναφέρονται πιο πάνω είναι ακριβώς όπως το γράφουνε τα παιδιά. Πολύ καλές υπηρεσίες και το κορίτσι είναι άψογο σε όλα της.... Είναι καλή φάση για κάτι διαφορετικό όπως μασάζ nuru. Εύκολη επικοινωνία..
Έχεις δίκιο θα το ξανά δοκιμάσω να το γράψω.
Καλησπερα Επίσκεψη στην κοπέλα. Οι περιγραφές που αναφέρονται πιο πάνω είναι ακριβώς όπως το γράφουνε τα παιδιά. Πολύ καλές υπηρεσίες και το κορίτσι είναι άψογο σε όλα της.... Είναι καλή φάση για κάτι διαφορετικό όπως μασάζ nuru. Εύκολη επικοινωνία..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.307
- Πόντοι
- 496
Όντως τα 100 είναι πάρα πολλά χωρίς σεξ πίπα κτλ όσον αφορά την σόμπα ενδεχομένως να έχουν καποια λειτουργία χρόνου πχ μέτα από 60 λεπτά να κλείνουν κτλΉθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και είπα να δοκιμάσω!
Οι περιγραφές που λένε οι συνάδελφοι είναι ακριβεστατοι.
Έκλεισα το ραντεβού μέσω μηνύματος στο viber.
Ένα απλό διαμέρισμα με σόμπες αλογόνου για θέρμανση.
Σε υποδέχεται η κοπέλα φορώντας ένα μπουρνούζι.
Είναι πάρα πολύ ευγενική.
Ψιλή, ξανθιά, αδύνατη,σφιχτό σώμα με μικρό βυζακι.
Σου λέει να κάνεις το ντουζάκι σου και σε περιμένει στο δωμάτιό.
Ένα σκοτεινό δωμάτιο με ένα φουσκωτό στρωμα και μουσική να παίζει,ξαπλωνεις και σε αλειφει υπέροχο ζεστό λάδι σε όλο το σώμα σε μεγάλες ποσότητες και αρχίζει να γλιστράει από πάνω σου από κάτω σου με όλο της το σώμα σε 20 λεπτά σε έχει τελειώσει την πρώτη φορά με το σώμα της και σε Ρωτάει άμα θες να σε βάλει δάχτυλο ξέρει να αποφεύγει τα δικά σου χέρια σε αφήνει να πιάσεις στήθος και κωλο αλλά το μουνακι μακριά.
Την κοπέλα την παραδέχομαι διότι επί 45 λεπτά δεν σταμάτησε να ανεβο κατεβαίνει πάνω κάτω στο σώμα σου την δεύτερη φορά τον έπαιξα για να τελειώσω αλλά το υπέροχο είναι στο τέλος που μπαίνει μαζί σου στο ντουζ και σε πλένει για να φύγει το λάδι από πάνω σου και να μην λερωσεις τα ρούχα σου.
Για μια διαφορετική εμπειρία έστω για μια φορά για να έχεις άποψη ήταν καλά. Την ήθελα να αφήνει περισσότερα όπως στα κλασικά μασατζιδικα.
Μπορεί να ξαναπήγαινα μετά από πολύ καιρό έτσι πάλι για κάτι διαφορετικό.
όταν αναφέρεις ότι αφήνεται και λίγο παραπάνω? ας πούμε τον ακουμπάει κιόλας ? με το χέρι εννοώ3 φορές έχω πάει στο κορίτσι, δεν είδα κάτι ύποπτο. Και όσο σε μαθαίνει, αφήνεται και λίγο παραπάνω.
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.587
- Πόντοι
- 216
Καλημέρα γι τίμιο μασάζ μέχρι 50 κ καλαμάκι, υπάρχει κάποια πρόταση?
Απλά μπορεί να το προφέρουν σουβλάκι
Mythical Zoan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 12.800
- Πόντοι
- 4.646
Η φίλη σου η Βίκυ δεν σου κάνει μασάζ;Καλημέρα γι τίμιο μασάζ μέχρι 50 κ καλαμάκι, υπάρχει κάποια πρόταση?
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 15.382
- Πόντοι
- 3.786
Λάθος νήμα.Αυτό αφορά συγκεκριμένο είδος μασάζ.Γενικά στα 50 δεν θα βρεις με καλαμάκι,αλλά στα 70 στο συγκεκριμένο μασατζϊδικο: Elegance - Page 16 - bourdela.com forumΚαλημέρα γι τίμιο μασάζ μέχρι 50 κ καλαμάκι, υπάρχει κάποια πρόταση?
Καλησπέρα,
Να πω και εγώ τη γνώμη μου για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.
Για το κατάστημα/χώρο: Πρακτικά όταν πας κάνεις μια αναπάντητη και σου ανοίγει η κοπέλα την εξώπορτα και καθώς μπαίνεις στην είσοδο της οικοδομής βλέπεις την πόρτα του διαμερίσματος ανοιχτή. Ο χώρος δεν είναι επαγγελματικός αλλά ένα κοινό διαμέρισμα, σα να πας στο σπίτι της γκόμενας σου. Γενικά μου φάνηκε προσεγμένος, και τουλάχιστον στα δικά μου μάτια φάνηκε καθαρός. Θα ήθελα στο χώρο του "εγκλήματος" ωστόσο να υπήρχε ένα πιο αισθησιακό στήσιμο. Ίσως αυτό είναι και θέμα προτίμησης.
Για το service: αφού κάνεις μπάνιο, σε οδηγεί σε ένα μικρό δωματικάκι που πρακτικά έχει ένα πλαστικό στρώμα -διπλό μέγεθος- στη μια μεριά κάτι τύπου ραδιοφωνάκι για λίγη μουσική και στην άλλη πλευρά τα σύνεργα (λάδια κτλ). Σου ζητάει να ξαπλώσεις μπρούμυτα στην αρχή και αρχίζει το λάδωμα. Μέσα στο πρώτα 20-30 δευτερόλεπτα έχει ήδη "περάσει" και από το εργαλείο οπότε αρχίζει να ζεσταίνεται.
Ακολουθεί ένα γενικό μοτίβο σε αυτό που κάνει, όσο είσαι μπρούμυτα τρίβεται πάνω σου με το κορμί της σε διάφορα σημεία και με διάφορα σημεία και περνάει με τα χέρια της ή άλλα μέλη από τα κρίσιμα σημεία για να σε καυλώσει. Όταν αισθανθεί πως σε έχει φτάσει σε ένα καλό σημείο σου ζητά να γυρίσεις από μπροστά όπου εκεί το τρίψιμο είναι πιο έντονο και όταν νιώθει πως "σε έχει" στον βάζει ανάμεσα στα μπούτια της, σε αγκαλιάζει, σου πιπιλάει το αυτί και σε αποτελειώνει με τα μπούτια της. Σε όλη αυτή τη διάρκεια σε καμία περίπτωση δεν σου τον πιάνει με το χέρι. Επίσης το χούφτωμα επιτρέπεται (τουλάχιστον κώλο, βυζιά). Μόλις σε τελειώσει, σε ξαναγυρνάει μπρούμυτα και αρχίζει πάλι από την αρχή. Σε κάποια φάση μπορεί να ρωτήσει αν σου αρέσει να σου βάλει κάποιο toy στο κωλοτρυπίδι, όχι στον 1ο γύρο, αλλά αργότερα για να σε ερεθίσει παραπάνω. Ανάλογα με το πως κόβει την κατάσταση αυτό μπορεί να επαναληφθεί 2-3-4 φορές. Τη φορά που θα δει πως με τα μπούτια της δε μπορεί να σε κάνει να χύσεις, σου ζητά να τον παίξεις με το χέρι σου ενώ εκείνη ασχολείται με τα @@.
Αφού τελειώσεις και αυτή την τελευταία φορά, αρχίζει το after care service το οποίο αφήνει πολύ θετική εντύπωση. Σε αφήνει 4-5 λεπτά ανάσκελά και αρχίζει τα χάδια για να χαλαρώσεις και μετά σηκώνεστε και πάτε στο ντουζ όπου σε πλένει σε όλο το σώμα για να φύγουν τα λάδια (εκτός από τον πούτσο όπου στον αφήνει στο τέλος για να τον πλύνεις εσύ).
Από κορμί είναι μια 40+ με λεπτό γυμνασμένο σχετικά κορμί. Όχι βυζαρού (αυτό είναι μείον για το συγκεκριμένο σπορ γιατί όταν σε τρίβει στην πλάτη με τα βυζιά δεν καταλαβαίνεις και πολλά μέσα στα λάδια). Γενικά δεν έχει την αίσθηση που μπορεί να έχετε δει στο ίντερνετ για nuru, *αλλα* η κοπέλα την ιδρώνει τη φανέλα. Εμένα με τελείωσε 3 φορές και το όλο σκηνικό κράτησε 1 ώρα.
Τελική κρίση - ένστικτο: τις λίγες φορές που πάω σε τέτοια μαγαζιά, όταν φεύγω νιώθω είτε "χρησιμοποιημένος/ξεπεταγμένος", είτε "χαλαρωμένος/ευχαριστημένος". Προσωπικά έμεινα ευχαριστημένος, θα έβαζα ένα 8/10 στη συνολική εμπειρία. Τα 100€ θεωρώ πως δεν είναι και τόσο άδικη τιμή όσο λένε οι περισσότεροι, αν σκεφτείς πως στα άλλα στον παίζουν μια φορά και στα 30-40 λεπτά έχεις φύγει. Εδώ τελειώνεις 2-3-4 φορές, έχεις after care και μπανάκι μαζί και όσο να πεις έχει και κάποια υλικά + κόπο να χτυπιέσαι με το κορμί σου πάνω κάτω και το σκηνικό φτάνει ώρα. Αν ήταν και πιο βυζαρού + ο χώρος είχε ένα πιο αισθησιακό vibe θα έβαζα 10.
Να περνάτε καλά
Για το κατάστημα/χώρο: Πρακτικά όταν πας κάνεις μια αναπάντητη και σου ανοίγει η κοπέλα την εξώπορτα και καθώς μπαίνεις στην είσοδο της οικοδομής βλέπεις την πόρτα του διαμερίσματος ανοιχτή. Ο χώρος δεν είναι επαγγελματικός αλλά ένα κοινό διαμέρισμα, σα να πας στο σπίτι της γκόμενας σου. Γενικά μου φάνηκε προσεγμένος, και τουλάχιστον στα δικά μου μάτια φάνηκε καθαρός. Θα ήθελα στο χώρο του "εγκλήματος" ωστόσο να υπήρχε ένα πιο αισθησιακό στήσιμο. Ίσως αυτό είναι και θέμα προτίμησης.
Για το service: αφού κάνεις μπάνιο, σε οδηγεί σε ένα μικρό δωματικάκι που πρακτικά έχει ένα πλαστικό στρώμα -διπλό μέγεθος- στη μια μεριά κάτι τύπου ραδιοφωνάκι για λίγη μουσική και στην άλλη πλευρά τα σύνεργα (λάδια κτλ). Σου ζητάει να ξαπλώσεις μπρούμυτα στην αρχή και αρχίζει το λάδωμα. Μέσα στο πρώτα 20-30 δευτερόλεπτα έχει ήδη "περάσει" και από το εργαλείο οπότε αρχίζει να ζεσταίνεται.
Ακολουθεί ένα γενικό μοτίβο σε αυτό που κάνει, όσο είσαι μπρούμυτα τρίβεται πάνω σου με το κορμί της σε διάφορα σημεία και με διάφορα σημεία και περνάει με τα χέρια της ή άλλα μέλη από τα κρίσιμα σημεία για να σε καυλώσει. Όταν αισθανθεί πως σε έχει φτάσει σε ένα καλό σημείο σου ζητά να γυρίσεις από μπροστά όπου εκεί το τρίψιμο είναι πιο έντονο και όταν νιώθει πως "σε έχει" στον βάζει ανάμεσα στα μπούτια της, σε αγκαλιάζει, σου πιπιλάει το αυτί και σε αποτελειώνει με τα μπούτια της. Σε όλη αυτή τη διάρκεια σε καμία περίπτωση δεν σου τον πιάνει με το χέρι. Επίσης το χούφτωμα επιτρέπεται (τουλάχιστον κώλο, βυζιά). Μόλις σε τελειώσει, σε ξαναγυρνάει μπρούμυτα και αρχίζει πάλι από την αρχή. Σε κάποια φάση μπορεί να ρωτήσει αν σου αρέσει να σου βάλει κάποιο toy στο κωλοτρυπίδι, όχι στον 1ο γύρο, αλλά αργότερα για να σε ερεθίσει παραπάνω. Ανάλογα με το πως κόβει την κατάσταση αυτό μπορεί να επαναληφθεί 2-3-4 φορές. Τη φορά που θα δει πως με τα μπούτια της δε μπορεί να σε κάνει να χύσεις, σου ζητά να τον παίξεις με το χέρι σου ενώ εκείνη ασχολείται με τα @@.
Αφού τελειώσεις και αυτή την τελευταία φορά, αρχίζει το after care service το οποίο αφήνει πολύ θετική εντύπωση. Σε αφήνει 4-5 λεπτά ανάσκελά και αρχίζει τα χάδια για να χαλαρώσεις και μετά σηκώνεστε και πάτε στο ντουζ όπου σε πλένει σε όλο το σώμα για να φύγουν τα λάδια (εκτός από τον πούτσο όπου στον αφήνει στο τέλος για να τον πλύνεις εσύ).
Από κορμί είναι μια 40+ με λεπτό γυμνασμένο σχετικά κορμί. Όχι βυζαρού (αυτό είναι μείον για το συγκεκριμένο σπορ γιατί όταν σε τρίβει στην πλάτη με τα βυζιά δεν καταλαβαίνεις και πολλά μέσα στα λάδια). Γενικά δεν έχει την αίσθηση που μπορεί να έχετε δει στο ίντερνετ για nuru, *αλλα* η κοπέλα την ιδρώνει τη φανέλα. Εμένα με τελείωσε 3 φορές και το όλο σκηνικό κράτησε 1 ώρα.
Τελική κρίση - ένστικτο: τις λίγες φορές που πάω σε τέτοια μαγαζιά, όταν φεύγω νιώθω είτε "χρησιμοποιημένος/ξεπεταγμένος", είτε "χαλαρωμένος/ευχαριστημένος". Προσωπικά έμεινα ευχαριστημένος, θα έβαζα ένα 8/10 στη συνολική εμπειρία. Τα 100€ θεωρώ πως δεν είναι και τόσο άδικη τιμή όσο λένε οι περισσότεροι, αν σκεφτείς πως στα άλλα στον παίζουν μια φορά και στα 30-40 λεπτά έχεις φύγει. Εδώ τελειώνεις 2-3-4 φορές, έχεις after care και μπανάκι μαζί και όσο να πεις έχει και κάποια υλικά + κόπο να χτυπιέσαι με το κορμί σου πάνω κάτω και το σκηνικό φτάνει ώρα. Αν ήταν και πιο βυζαρού + ο χώρος είχε ένα πιο αισθησιακό vibe θα έβαζα 10.
Να περνάτε καλά
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 15.382
- Πόντοι
- 3.786
Η πιο περιεκτική και περιγραφική κριτική για την εμπειρία αυτή.Η μόνη μου ένσταση είναι ότι θα έπρεπε να υπάρχει η επιλογή μιας εκτόνωσης στα 60,ας μην πούμε 50.Δεν μπορούν όλοι να τελειώνουν 2 & 3 φορές στο καπάκι με τα μπούτια της.Εγώ ας πούμε την δεύτερη φορά τελείωσα με το χέρι μου και ήταν και μελάτο το εργαλείο.Καλησπέρα,
Να περνάτε καλά![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 487
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 35