Νέα

Nuru massage Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.242
Πόντοι
201
Εννοείται, και μπράβο σου που σε προβληματίζει. Κ εγώ απορώ πως δεν το σκέφτεται περισσότερος κόσμος αυτό. Ενώ ακούγεται ωραίο σαν εμπειρία εγώ δεν το έχω κάνει γιατί φοβάμαι τη γυμνή επαφή.
εδω αλλοι πανε Γιαννιτσων και φορτωνουν τσιγγανες και δινουν ακαπωτα...μην το ψαχνεις περι ορεξεως

gio1981_

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2023
Like
42
Πόντοι
0
ρε παιδιά δουλεύει η κοπέλα έστειλα viber πήρα κ αρκετές φορές την... τίποτα... μήπως έχει σταματήσει η δεν δουλεύει το τηλ από το site της

sael.x.aira

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
40
Πόντοι
0
ρε παιδιά δουλεύει η κοπέλα έστειλα viber πήρα κ αρκετές φορές την... τίποτα... μήπως έχει σταματήσει η δεν δουλεύει το τηλ από το site της

Το έχει ξανά κάνει στο παρελθόν, μάλλον άδεια - ξεκούραση ή κάτι άλλο.....

aloha239

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2023
Like
28
Πόντοι
0
πριν κανα 1 μηνα που πήγα εγώ όλα κανονικα

gio1981_

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2023
Like
42
Πόντοι
0
τι να πω μπορεί να είναι αδιαθετη... γιατί προσπάθησα κ την Παρασκευή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πριν κανα 1 μηνα που πήγα εγώ όλα κανονικα
πως είχες επικοινωνήσει;;με τηλ; με βαιμπερ;

gio1981_

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2023
Like
42
Πόντοι
0
έχουμε κανένα νέο αν ξεκίνησε πάλι η κοπέλα;

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
33
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Ανά τακτρά χρονικά διαστήματα η κοπέλα λείπει είτε για διακοπές είτε ταξιδεύει στη χώρα της. Εύχομαι να είναι καλά. Πάντως κρίμα αν σταμάτησε διότι έκανε τη διαφορά στην πόλη μας.

Mitsos12345

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά ολόκληρη Θεσσαλονίκη ένα μέρος που να σε κάνουν nuru έστω και χωρίς σεξ καμία πίπα το πολύ αλλά πιο φθηνά δεν έχει;;

?️Lysergic?️

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
663
Πόντοι
80
Πέρασμα πρό λίγου από τουρκικό προξενείο, η επικοινωνία ήταν άμεση και εδώ...
Το κορίτσι ήταν ευγενικό, ψηλό αδύνατο κορμί σέ στυλ petite όμως 1.70, να ήταν καμιά 30αρια χρονών...
Για όσους δεν ξέρουν ακόμα, όταν σας λέει όχι σεξ και όχι εκτόνωση τά κάνει πλην τού σεξ....
Μπανάκι πρώτα και τσιτσιδος μέσα στο δωμάτιο,με ξάπλωσε στο κρεβάτι ανάσκελα και με πασαλειψε με κάτι καυτά έλαια...
Άρχισε να δίνει πολύ πόνο και την παραδέχομαι γι'αυτό, έτσι ήρθε και η πρώτη κατάθεση γιατί κάνει πολλές τσαχπινιες....
Αμέσως γύρισμα ανάσκελα και μαλακινση με όλο το κορμί τής, μετά από πολλά πουτσοσκαμπιλα που έτρωγε από μόνη της γιατί τόν είχε κάνει κατάρτι ήρθε και η δεύτερη κατάθεση....
Και επειδή ήταν ακόμα κατάρτι γουσταρε και άρχισε ξανά μανα το ίδιο αερόβιο...
Βέβαια ο χρόνος περνούσε και μετά από δύο καταθέσεις ήταν κάπως δύσκολο το εγχείρημα, αλλά δεν το έβαλε κάτω και φτάσαμε νά τόν παίζω και νά μου γλύφει τά μπαλάκια οσπου έγινε και η τρίτη κατάθεση...
Όντας και όι δύο μέσα στα χαμόγελα χαιρετιστηκαμε και μου κέρασε και ένα σοκολατάκι....
Ωραία εμπειρία αλλά σέ κάποια φάση τρως τά σωθικά σου για να γαμησεις, το μόνο αρνητικό ακόμα εδώ στην πόλη μας....

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.596
Πόντοι
456
Πέρασμα πρό λίγου από τουρκικό προξενείο, η επικοινωνία ήταν άμεση και εδώ...
Το κορίτσι ήταν ευγενικό, ψηλό αδύνατο κορμί σέ στυλ petite όμως 1.70, να ήταν καμιά 30αρια χρονών...
Για όσους δεν ξέρουν ακόμα, όταν σας λέει όχι σεξ και όχι εκτόνωση τά κάνει πλην τού σεξ....
Μπανάκι πρώτα και τσιτσιδος μέσα στο δωμάτιο,με ξάπλωσε στο κρεβάτι ανάσκελα και με πασαλειψε με κάτι καυτά έλαια...
Άρχισε να δίνει πολύ πόνο και την παραδέχομαι γι'αυτό, έτσι ήρθε και η πρώτη κατάθεση γιατί κάνει πολλές τσαχπινιες....
Αμέσως γύρισμα ανάσκελα και μαλακινση με όλο το κορμί τής, μετά από πολλά πουτσοσκαμπιλα που έτρωγε από μόνη της γιατί τόν είχε κάνει κατάρτι ήρθε και η δεύτερη κατάθεση....
Και επειδή ήταν ακόμα κατάρτι γουσταρε και άρχισε ξανά μανα το ίδιο αερόβιο...
Βέβαια ο χρόνος περνούσε και μετά από δύο καταθέσεις ήταν κάπως δύσκολο το εγχείρημα, αλλά δεν το έβαλε κάτω και φτάσαμε νά τόν παίζω και νά μου γλύφει τά μπαλάκια οσπου έγινε και η τρίτη κατάθεση...
Όντας και όι δύο μέσα στα χαμόγελα χαιρετιστηκαμε και μου κέρασε και ένα σοκολατάκι....
Ωραία εμπειρία αλλά σέ κάποια φάση τρως τά σωθικά σου για να γαμησεις, το μόνο αρνητικό ακόμα εδώ στην πόλη μας....
Κοστος δε μας λες φιλε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom