sael.x.aira
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2024
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Φίλε πήγες πρόσφατα ; γιατί έστειλα μήνυμα και δεν μ απαντησεΠολύ καλό το κοριτσάκι.αισθησιακοτατο άσχετα που δεν στον πιάνει...
Φίλε πήγες πρόσφατα ; γιατί έστειλα μήνυμα και δεν μ απαντησεΠολύ καλό το κοριτσάκι.αισθησιακοτατο άσχετα που δεν στον πιάνει...
Όχι,έχω κάποιο καιρό.Αλλα κ σε μένα δεν είχε απαντήσει με την πρώτη.ξαναπαρεΦίλε πήγες πρόσφατα ; γιατί έστειλα μήνυμα και δεν μ απαντησε
εδω αλλοι πανε Γιαννιτσων και φορτωνουν τσιγγανες και δινουν ακαπωτα...μην το ψαχνεις περι ορεξεωςΕννοείται, και μπράβο σου που σε προβληματίζει. Κ εγώ απορώ πως δεν το σκέφτεται περισσότερος κόσμος αυτό. Ενώ ακούγεται ωραίο σαν εμπειρία εγώ δεν το έχω κάνει γιατί φοβάμαι τη γυμνή επαφή.
ρε παιδιά δουλεύει η κοπέλα έστειλα viber πήρα κ αρκετές φορές την... τίποτα... μήπως έχει σταματήσει η δεν δουλεύει το τηλ από το site της
πριν κανα 1 μηνα που πήγα εγώ όλα κανονικαρε παιδιά δουλεύει η κοπέλα έστειλα viber πήρα κ αρκετές φορές την... τίποτα... μήπως έχει σταματήσει η δεν δουλεύει το τηλ από το site της
πως είχες επικοινωνήσει;;με τηλ; με βαιμπερ;πριν κανα 1 μηνα που πήγα εγώ όλα κανονικα
Και πού βρήκες να παρκάρεις εκεί το Scania?Εγώ σαββατοκύριακο πήγα πάντως στο κορίτσι κανονικά
Στις καταδρομικες δεν πας με εργαλείο που δίνει στόχο...Και πού βρήκες να παρκάρεις εκεί το Scania?
Στις καταδρομικες δεν πας με εργαλείο που δίνει στόχο...
Κοστος δε μας λες φιλε.Πέρασμα πρό λίγου από τουρκικό προξενείο, η επικοινωνία ήταν άμεση και εδώ...
Το κορίτσι ήταν ευγενικό, ψηλό αδύνατο κορμί σέ στυλ petite όμως 1.70, να ήταν καμιά 30αρια χρονών...
Για όσους δεν ξέρουν ακόμα, όταν σας λέει όχι σεξ και όχι εκτόνωση τά κάνει πλην τού σεξ....
Μπανάκι πρώτα και τσιτσιδος μέσα στο δωμάτιο,με ξάπλωσε στο κρεβάτι ανάσκελα και με πασαλειψε με κάτι καυτά έλαια...
Άρχισε να δίνει πολύ πόνο και την παραδέχομαι γι'αυτό, έτσι ήρθε και η πρώτη κατάθεση γιατί κάνει πολλές τσαχπινιες....
Αμέσως γύρισμα ανάσκελα και μαλακινση με όλο το κορμί τής, μετά από πολλά πουτσοσκαμπιλα που έτρωγε από μόνη της γιατί τόν είχε κάνει κατάρτι ήρθε και η δεύτερη κατάθεση....
Και επειδή ήταν ακόμα κατάρτι γουσταρε και άρχισε ξανά μανα το ίδιο αερόβιο...
Βέβαια ο χρόνος περνούσε και μετά από δύο καταθέσεις ήταν κάπως δύσκολο το εγχείρημα, αλλά δεν το έβαλε κάτω και φτάσαμε νά τόν παίζω και νά μου γλύφει τά μπαλάκια οσπου έγινε και η τρίτη κατάθεση...
Όντας και όι δύο μέσα στα χαμόγελα χαιρετιστηκαμε και μου κέρασε και ένα σοκολατάκι....
Ωραία εμπειρία αλλά σέ κάποια φάση τρως τά σωθικά σου για να γαμησεις, το μόνο αρνητικό ακόμα εδώ στην πόλη μας....
100 / ώραΚοστος δε μας λες φιλε.
Ναι τό κόστος είναι 100 ευρώ η ώρα..Κοστος δε μας λες φιλε.