Νέα

Nuru massage Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Dinoel

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
51
Πόντοι
0
Μετά από μερικά χρόνια απουσίας μου επειδή δεν μένω στην Θεσσαλονίκη αλλά πηγαίνω που και που για δουλειές βρήκα χρόνο και επισκέφτηκα την συγκεκριμένη κοπέλα πριν μερικές εβδομάδες. Πρωτόγνωρη εμπειρία θα συμφωνήσω με όσους το έχουν γράψει.

Η κοπέλα όπως την έχουν περιγράψει αδύνατη. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι είναι τόσο ντροπαλή που δεν με κοίταξε ούτε καν στα μάτια, δεν ανταλλάξαμε εκτός από τα περιττά ούτε μια κουβέντα σαν να πήγαινε στον αυτόματο όλη η κατάσταση.

Μπήκα, λαδώθηκα, τρίψιμο, τελείωμα, μπάνιο, πλήρωσα(100€) και έφυγα. Μια σύντομη αλλά ακριβής περιγραφή της εμπειρίας μου.

Δεν είναι ότι θέλω να πιάσουμε κουβέντα με τις ώρες αλλά έστω να μην υπάρχει βουβαμάρα.

Ίσως για αυτό δεν μπόρεσα να τελειώσω και δεύτερη φορά.

Τώρα αν θα ξανά πήγαινα, επειδή πλέον δεν έχω πρόσβαση πουθενά μετά από τόσα χρόνια, αν δεν μπορώ να βρω κάτι άμεσα ίσως και να το έκανα.

riding

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
9.335
Πόντοι
2.306
Μετά από μερικά χρόνια απουσίας μου επειδή δεν μένω στην Θεσσαλονίκη αλλά πηγαίνω που και που για δουλειές βρήκα χρόνο και επισκέφτηκα την συγκεκριμένη κοπέλα πριν μερικές εβδομάδες. Πρωτόγνωρη εμπειρία θα συμφωνήσω με όσους το έχουν γράψει.

Η κοπέλα όπως την έχουν περιγράψει αδύνατη. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι είναι τόσο ντροπαλή που δεν με κοίταξε ούτε καν στα μάτια, δεν ανταλλάξαμε εκτός από τα περιττά ούτε μια κουβέντα σαν να πήγαινε στον αυτόματο όλη η κατάσταση.

Μπήκα, λαδώθηκα, τρίψιμο, τελείωμα, μπάνιο, πλήρωσα(100€) και έφυγα. Μια σύντομη αλλά ακριβής περιγραφή της εμπειρίας μου.

Δεν είναι ότι θέλω να πιάσουμε κουβέντα με τις ώρες αλλά έστω να μην υπάρχει βουβαμάρα.

Ίσως για αυτό δεν μπόρεσα να τελειώσω και δεύτερη φορά.

Τώρα αν θα ξανά πήγαινα, επειδή πλέον δεν έχω πρόσβαση πουθενά μετά από τόσα χρόνια, αν δεν μπορώ να βρω κάτι άμεσα ίσως και να το έκανα.
Προσωπικά πιο πολύ με ενοχλούν οι παπαριες που φέρει η κάθε μια για συζήτηση παρα η βουβαμαρα

Dinoel

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
51
Πόντοι
0
Προσωπικά πιο πολύ με ενοχλούν οι παπαριες που φέρει η κάθε μια για συζήτηση παρα η βουβαμαρα
Το δέχομαι αυτο που γράφεις απλώς δεν μπορώ να μεταφέρω γενικά αυτο που ένιωσα. Ας το πούμε αμηχανη βουβαμαρα.

Κατά τα αλλα η υπηρεσία είναι εξαιρετική και πρωτόγνωρη όπως ανέφερα.

Socrates009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023
Like
4.441
Πόντοι
441
Σε τι εποχές ζούμε, πάει χάλια η οικονομία, να θες 100€ για μασάζ και χύσιμο!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.507
Πόντοι
5.506
Επίσκεψη στη συμπρωτεύουσα με το μέτρο και αφού έπεσε στο μάτι μου η κορασίδα αλλά και η κατα τα αλλά φτωχια της πόλης σε αξιόλογες επιλογές (πλην Ίριδας που τίμησα και άξιζε τα Ευρώ της) και ως λάτρης του είδους έκανα την καταδρομική. Ότι ακριβώς έχει γραφτεί, συμπαθής παρουσία αλλά με αυτό το περίεργο βουβό και αμήχανο το οποίο όμως στο δωμάτιο μετατρέπετε σε χελι που κινείται σαν τρελό πάνω σου (χαμηλώνει ρυθμό κατόπιν αιτήματος). Ωραία εμπειρία το ζεστό μασαζολαδο, ξέρει απόλυτα τον τροπο να σε φτιάξει, δεν ξέρεις από που σου έρχεται και που βρίσκεται αλλά με τον περίεργο τροπο της με κατάφερε στο 50λεπτο ΔΙΣ και δε με λες και κανένα νεαρό κοκοράκι.
Προσοχή μόνο στη διάθεση για μερεμετιασμα, όπου πρώτιστος προειδοποιεί ρωτώντας, όποτε για όσους σαν και μένα η οπή είναι αποκλειστικά και μόνο έξοδος δεν υπάρχουν απρόοπτα.
Ενδιαφέρουσα πρόταση για τους φαν του είδους, αν και λίγο τσιμπημένο, έφοσων εν γνώση σου πηγαίνεις για να χαλαρώσεις για μια ώρα από τη ζωή σου.

MikeThess

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2021
Like
54
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην κοπέλα προ ημερών με εύκολη επικοινωνία. Για τους φαν του είδους είναι μια εξαιρετική εμπειρία. Προσωπικά απόλαυσα κάθε στιγμή καθώς ήθελα να το δοκιμάσω. Σίγουρα θα επαναληφθεί συνάντηση

aloha239

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2023
Like
114
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα στην κοπέλα μας , πόλύ εύκολη και γρήγορη επικοινωνία. Είχα καιρό να πάω (είχα ξανα πάει 2 φορές), συνεχίζει να είναι εργάτης αλλα τώρα την 3η φόρα ενω είναι τρομερή σε όλα με χάλασε που δεν προχωρήσαμε παραπάνω. Δύσκολο να ξανα πάω νομίζω το χόρτασα το σπορ χωρίς κάτι έξτρα.

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
394
Πόντοι
21
Παιδιά έχω πάει πάνω από 30 φορές τα τελευταία 3 χρόνια. Αν το πάρεις απόφαση πως δεν θα χώσεις περνάς καλά. Τελευταία μου αρέσει τον παίζω πάνω στο μάγουλό της την δεύτερη φορά και να χύνα πάνω στα μαλάκια της. Είναι για άλλα κόλπα η κοπέλα. Αν θες να γαμήσεις έχει άλλα ιδρύματα.

aloha239

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2023
Like
114
Πόντοι
0
Παιδιά έχω πάει πάνω από 30 φορές τα τελευταία 3 χρόνια. Αν το πάρεις απόφαση πως δεν θα χώσεις περνάς καλά. Τελευταία μου αρέσει τον παίζω πάνω στο μάγουλό της την δεύτερη φορά και να χύνα πάνω στα μαλάκια της. Είναι για άλλα κόλπα η κοπέλα. Αν θες να γαμήσεις έχει άλλα ιδρύματα.
εννοείται ότι ειναι τρομερη η κοπέλα απλα εγώ δεν πέρασα όσο καλα περασα τις άλλες 2 , μπορει να ξανα πάω αλλα μετα απο καιρό

Parlas225

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Πέρασμα πρό λίγου από τουρκικό προξενείο, η επικοινωνία ήταν άμεση και εδώ...
Το κορίτσι ήταν ευγενικό, ψηλό αδύνατο κορμί σέ στυλ petite όμως 1.70, να ήταν καμιά 30αρια χρονών...
Για όσους δεν ξέρουν ακόμα, όταν σας λέει όχι σεξ και όχι εκτόνωση τά κάνει πλην τού σεξ....
Μπανάκι πρώτα και τσιτσιδος μέσα στο δωμάτιο,με ξάπλωσε στο κρεβάτι ανάσκελα και με πασαλειψε με κάτι καυτά έλαια...
Άρχισε να δίνει πολύ πόνο και την παραδέχομαι γι'αυτό, έτσι ήρθε και η πρώτη κατάθεση γιατί κάνει πολλές τσαχπινιες....
Αμέσως γύρισμα ανάσκελα και μαλακινση με όλο το κορμί τής, μετά από πολλά πουτσοσκαμπιλα που έτρωγε από μόνη της γιατί τόν είχε κάνει κατάρτι ήρθε και η δεύτερη κατάθεση....
Και επειδή ήταν ακόμα κατάρτι γουσταρε και άρχισε ξανά μανα το ίδιο αερόβιο...
Βέβαια ο χρόνος περνούσε και μετά από δύο καταθέσεις ήταν κάπως δύσκολο το εγχείρημα, αλλά δεν το έβαλε κάτω και φτάσαμε νά τόν παίζω και νά μου γλύφει τά μπαλάκια οσπου έγινε και η τρίτη κατάθεση...
Όντας και όι δύο μέσα στα χαμόγελα χαιρετιστηκαμε και μου κέρασε και ένα σοκολατάκι....
Ωραία εμπειρία αλλά σέ κάποια φάση τρως τά σωθικά σου για να γαμησεις, το μόνο αρνητικό ακόμα εδώ στην πόλη μας....
εχουμε καποιο τηλεφωνο επκοινωνιας...?

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.281
Πόντοι
496
Πέρασμα πρό λίγου από τουρκικό προξενείο, η επικοινωνία ήταν άμεση και εδώ...
Το κορίτσι ήταν ευγενικό, ψηλό αδύνατο κορμί σέ στυλ petite όμως 1.70, να ήταν καμιά 30αρια χρονών...
Για όσους δεν ξέρουν ακόμα, όταν σας λέει όχι σεξ και όχι εκτόνωση τά κάνει πλην τού σεξ....
Μπανάκι πρώτα και τσιτσιδος μέσα στο δωμάτιο,με ξάπλωσε στο κρεβάτι ανάσκελα και με πασαλειψε με κάτι καυτά έλαια...
Άρχισε να δίνει πολύ πόνο και την παραδέχομαι γι'αυτό, έτσι ήρθε και η πρώτη κατάθεση γιατί κάνει πολλές τσαχπινιες....
Αμέσως γύρισμα ανάσκελα και μαλακινση με όλο το κορμί τής, μετά από πολλά πουτσοσκαμπιλα που έτρωγε από μόνη της γιατί τόν είχε κάνει κατάρτι ήρθε και η δεύτερη κατάθεση....
Και επειδή ήταν ακόμα κατάρτι γουσταρε και άρχισε ξανά μανα το ίδιο αερόβιο...
Βέβαια ο χρόνος περνούσε και μετά από δύο καταθέσεις ήταν κάπως δύσκολο το εγχείρημα, αλλά δεν το έβαλε κάτω και φτάσαμε νά τόν παίζω και νά μου γλύφει τά μπαλάκια οσπου έγινε και η τρίτη κατάθεση...
Όντας και όι δύο μέσα στα χαμόγελα χαιρετιστηκαμε και μου κέρασε και ένα σοκολατάκι....
Ωραία εμπειρία αλλά σέ κάποια φάση τρως τά σωθικά σου για να γαμησεις, το μόνο αρνητικό ακόμα εδώ στην πόλη μας....
Γλύφει τις μπάλες η κοπέλα?

?️Lysergic?️

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
837
Πόντοι
81
εχουμε καποιο τηλεφωνο επκοινωνιας...?
Εδώ....
Screenshot_2024-10-29-21-06-13-266_com.android.chrome.jpg

?️Lysergic?️

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
837
Πόντοι
81
Γλύφει τις μπάλες η κοπέλα?
Η τίς γλύφει η τίς τρίβει με την μύτη τής, είναι περίεργη η φάση γιατί έχει πολύ λάδι και δεν μπορείς να καταλάβεις καλά....
Βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση νά τίς βάλει στο στόμα τής, όμως κάτι κάνει εκεί κάτω και θα μπορούσε να είναι από την γλώσσα της...

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.294
Πόντοι
201
Πάντως το έχει εξελίξει πολύ απο την τελευταία φορά, πέρασα πολύ καλά, εντάξει τα 100 είναι πολλά, αλλά απείρως καλύτερο απο τα υπόλοιπα μασαζ της πόλης. Και ότι να λέτε, η Κριστιάνα είναι κορίτσαρος, αν σε μάθει, και στα μάτια σε κοιτάει, και συμμετέχει ανάλογα!

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.140
Πόντοι
1.056
Η τίς γλύφει η τίς τρίβει με την μύτη τής, είναι περίεργη η φάση γιατί έχει πολύ λάδι και δεν μπορείς να καταλάβεις καλά....
Βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση νά τίς βάλει στο στόμα τής, όμως κάτι κάνει εκεί κάτω και θα μπορούσε να είναι από την γλώσσα της...
Πέφτει και φάσωμα πάνω στο τρίψιμο ή δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα;

?️Lysergic?️

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
837
Πόντοι
81
Πέφτει και φάσωμα πάνω στο τρίψιμο ή δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα;
Πέφτει φιλάκι αλλά όχι γαλλικό, πέφτει χουφτωμα αλλά όχι δαχτυλακι, μπορείς να τρίψεις αλλά όχι νά χώσεις....
Αξίζει να δοκιμάσεις πάντως δεν το παρατάει το κορίτσι...
Τώρα όσο για το πρόγραμμα δεν κάθησε να μου πει καί ούτε ρώτησα πέρα που είπε δεν έχει σεξ και έτσι κάθησα να το απολαύσω...

?️Lysergic?️

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
837
Πόντοι
81
Πάντως το έχει εξελίξει πολύ απο την τελευταία φορά, πέρασα πολύ καλά, εντάξει τα 100 είναι πολλά, αλλά απείρως καλύτερο απο τα υπόλοιπα μασαζ της πόλης. Και ότι να λέτε, η Κριστιάνα είναι κορίτσαρος, αν σε μάθει, και στα μάτια σε κοιτάει, και συμμετέχει ανάλογα!
Χαχαχα έχεις δίκιο, στην αρχή κοιτούσε όλο κάτω σάν ντροπαλό κορίτσι, όμως στα τού αγώνα δίνει ωραία αίσθηση.....

• Like
Αντιδράσεις: Crixus

Dominator33

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2024
Like
27
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην πόλη της Θεσσαλονίκης και συνάντησή με την εν λόγω κορασίδα για ένα νουρου μασαζ μετά τις κριτικές π είχα διαβάσει από τα μέλη εδώ..
Ας παραθέσω κ γω λοιπόν την εμπειρία μου..
Να αρχίσω με το χώρο,ένα μικρό διαμέρισμα, μικρό μπάνιο κ ένα δωμάτιακι στο οποίο υπάρχει έτοιμο ένα στρώμα φουσκωτό για τν αγώνα..
Τ διαμέρισμα δυστυχώς παγωμένο,δεν υπήρχε κεντρική θέρμανση..
Υπήρχαν 2 σόμπες αλογόνου αν δε κάνω λάθος,του ρεύματος δηλαδή,στο χώρο με το που μπαίνεις κ αφήνεις τα πράγματα σου,κ άλλη μια στο μπάνιο..
Στο δωματιάκι π γίνεται το μασαζ πήρα μόνο τ παντελόνι μου π είχα μέσα τα χρήματα, καθώς πρώτη φορά είχα μια ανησυχία..(Υπήρχε κ εκεί μια σόμπα επισης)
Δυστυχώς παιδιά υπάρχει έτερο άτομο μέσα στο σπίτι κ αυτό τ λέω με σιγουριά διότι μετα το τέλος του μασαζ οι σόμπες ήτανε σβηστές ενώ όταν μπήκα στο δωμάτιο πριν το μασαζ ήτανε αναμμένες.. Η κοπέλα ήτανε ήδη μέσα στο δωμάτιο όταν μπήκα εγώ κ μετά τ μασαζ βγήκα εγώ πρώτος κατευθυνομενος προς το μπάνιο..
Συνεπώς καταλήγω στο εν λόγω συμπέρασμα, τώρα αν παίζει καποιο ρόλο δε ξερω αν έχει σημασία..
Ας πάμε στον αγώνα,πάνω κάτω όπως έχουν ειπωθεί κ από τα υπόλοιπα μέλη,η κοπέλα αρκετά ντροπαλή γ εμένα,ίσως επειδή ήτανε πρώτη φορά,δε ξέρω..
Πάντως όταν την είχα face to face έκρυβε το πρόσωπο της με το χέρι της...
Της ζήτησα να το πάει σιγά σιγά διαβάζοντας προηγούμενα σχόλια κ σε αυτό τ κομμάτι δεν είχα παραπονο...
Περίπου στο 20λεπτο με τελείωσε την πρώτη φορα βάζοντας τν ανάμεσα στα μπούτια της..
Στη συνέχεια χαλαρό μασαζάκι με όλο της το κορμί μέχρι να ξανασηκωθει..
Τελικά τν επαιξα για τη δεύτερη φορά κ εχυσα στην πλάτη της ενώ την είχα μπρούμυτα..
Κόστος 100 ευρώ..
Μπάνιο κ πριν κ μετά τν αγώνα..
Εννοείται πως μπαίνει κ αυτή μαζί σου μετά τν αγώνα κ σε τρίβει να φύγουνε τα λάδια οπως εχει αναφερθει...
Νομίζω πως τα 100 ευρω είναι πολλα για τις μερες μας, αν έριχνε την τιμή στα 70 θα ήτανε σίγουρα vfm για εμένα...

Gustaro

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
68
Πόντοι
0
Ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και είπα να δοκιμάσω!
Οι περιγραφές που λένε οι συνάδελφοι είναι ακριβεστατοι.
Έκλεισα το ραντεβού μέσω μηνύματος στο viber.
Ένα απλό διαμέρισμα με σόμπες αλογόνου για θέρμανση.
Σε υποδέχεται η κοπέλα φορώντας ένα μπουρνούζι.
Είναι πάρα πολύ ευγενική.
Ψιλή, ξανθιά, αδύνατη,σφιχτό σώμα με μικρό βυζακι.
Σου λέει να κάνεις το ντουζάκι σου και σε περιμένει στο δωμάτιό.
Ένα σκοτεινό δωμάτιο με ένα φουσκωτό στρωμα και μουσική να παίζει,ξαπλωνεις και σε αλειφει υπέροχο ζεστό λάδι σε όλο το σώμα σε μεγάλες ποσότητες και αρχίζει να γλιστράει από πάνω σου από κάτω σου με όλο της το σώμα σε 20 λεπτά σε έχει τελειώσει την πρώτη φορά με το σώμα της και σε Ρωτάει άμα θες να σε βάλει δάχτυλο ξέρει να αποφεύγει τα δικά σου χέρια σε αφήνει να πιάσεις στήθος και κωλο αλλά το μουνακι μακριά.
Την κοπέλα την παραδέχομαι διότι επί 45 λεπτά δεν σταμάτησε να ανεβο κατεβαίνει πάνω κάτω στο σώμα σου την δεύτερη φορά τον έπαιξα για να τελειώσω αλλά το υπέροχο είναι στο τέλος που μπαίνει μαζί σου στο ντουζ και σε πλένει για να φύγει το λάδι από πάνω σου και να μην λερωσεις τα ρούχα σου.
Για μια διαφορετική εμπειρία έστω για μια φορά για να έχεις άποψη ήταν καλά. Την ήθελα να αφήνει περισσότερα όπως στα κλασικά μασατζιδικα.
Μπορεί να ξαναπήγαινα μετά από πολύ καιρό έτσι πάλι για κάτι διαφορετικό.

conMcloud

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Επίσκεψη πριν περίπου μια εβδομάδα στην κοπέλα στο τουρκικό προξενίο. Θα συμφωνήσω και εγώ με τις περιγραφές των προηγούμενων συναδέφων. Η κοπέλα είναι πολύ καλή στο μασάζ που κάνει και κυριολεκτικά οργώνει όλο σου το σώμα. Κάθε φορά που την επισκέπτομαι φεύγω απόλυτα χαλαρωμένος και ανανεωμένος και σίγουρα θα την πρότεινα και εγώ σαν μια διαφορετική εμπειρία από τα κλασικά μασατζίδικα.
Κόστος επίσκεψης για 1 ώρα, 100 ευρώ.
Σίγουρα θα ξαναπήγαινα αφού οι υπηρεσίες που προσφέρει καλύπτουν τα γούστα μου παρόλο που δεν περιλαμβάνουν σεξ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom