Νέα

Nuru massage Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Dinoel

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
51
Πόντοι
0
Μετά από μερικά χρόνια απουσίας μου επειδή δεν μένω στην Θεσσαλονίκη αλλά πηγαίνω που και που για δουλειές βρήκα χρόνο και επισκέφτηκα την συγκεκριμένη κοπέλα πριν μερικές εβδομάδες. Πρωτόγνωρη εμπειρία θα συμφωνήσω με όσους το έχουν γράψει.

Η κοπέλα όπως την έχουν περιγράψει αδύνατη. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι είναι τόσο ντροπαλή που δεν με κοίταξε ούτε καν στα μάτια, δεν ανταλλάξαμε εκτός από τα περιττά ούτε μια κουβέντα σαν να πήγαινε στον αυτόματο όλη η κατάσταση.

Μπήκα, λαδώθηκα, τρίψιμο, τελείωμα, μπάνιο, πλήρωσα(100€) και έφυγα. Μια σύντομη αλλά ακριβής περιγραφή της εμπειρίας μου.

Δεν είναι ότι θέλω να πιάσουμε κουβέντα με τις ώρες αλλά έστω να μην υπάρχει βουβαμάρα.

Ίσως για αυτό δεν μπόρεσα να τελειώσω και δεύτερη φορά.

Τώρα αν θα ξανά πήγαινα, επειδή πλέον δεν έχω πρόσβαση πουθενά μετά από τόσα χρόνια, αν δεν μπορώ να βρω κάτι άμεσα ίσως και να το έκανα.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.035
Πόντοι
1.056
Μετά από μερικά χρόνια απουσίας μου επειδή δεν μένω στην Θεσσαλονίκη αλλά πηγαίνω που και που για δουλειές βρήκα χρόνο και επισκέφτηκα την συγκεκριμένη κοπέλα πριν μερικές εβδομάδες. Πρωτόγνωρη εμπειρία θα συμφωνήσω με όσους το έχουν γράψει.

Η κοπέλα όπως την έχουν περιγράψει αδύνατη. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι είναι τόσο ντροπαλή που δεν με κοίταξε ούτε καν στα μάτια, δεν ανταλλάξαμε εκτός από τα περιττά ούτε μια κουβέντα σαν να πήγαινε στον αυτόματο όλη η κατάσταση.

Μπήκα, λαδώθηκα, τρίψιμο, τελείωμα, μπάνιο, πλήρωσα(100€) και έφυγα. Μια σύντομη αλλά ακριβής περιγραφή της εμπειρίας μου.

Δεν είναι ότι θέλω να πιάσουμε κουβέντα με τις ώρες αλλά έστω να μην υπάρχει βουβαμάρα.

Ίσως για αυτό δεν μπόρεσα να τελειώσω και δεύτερη φορά.

Τώρα αν θα ξανά πήγαινα, επειδή πλέον δεν έχω πρόσβαση πουθενά μετά από τόσα χρόνια, αν δεν μπορώ να βρω κάτι άμεσα ίσως και να το έκανα.
Προσωπικά πιο πολύ με ενοχλούν οι παπαριες που φέρει η κάθε μια για συζήτηση παρα η βουβαμαρα

Dinoel

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
51
Πόντοι
0
Προσωπικά πιο πολύ με ενοχλούν οι παπαριες που φέρει η κάθε μια για συζήτηση παρα η βουβαμαρα
Το δέχομαι αυτο που γράφεις απλώς δεν μπορώ να μεταφέρω γενικά αυτο που ένιωσα. Ας το πούμε αμηχανη βουβαμαρα.

Κατά τα αλλα η υπηρεσία είναι εξαιρετική και πρωτόγνωρη όπως ανέφερα.

Socrates009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023
Like
4.208
Πόντοι
441
Σε τι εποχές ζούμε, πάει χάλια η οικονομία, να θες 100€ για μασάζ και χύσιμο!

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.898
Πόντοι
5.506
Επίσκεψη στη συμπρωτεύουσα με το μέτρο και αφού έπεσε στο μάτι μου η κορασίδα αλλά και η κατα τα αλλά φτωχια της πόλης σε αξιόλογες επιλογές (πλην Ίριδας που τίμησα και άξιζε τα Ευρώ της) και ως λάτρης του είδους έκανα την καταδρομική. Ότι ακριβώς έχει γραφτεί, συμπαθής παρουσία αλλά με αυτό το περίεργο βουβό και αμήχανο το οποίο όμως στο δωμάτιο μετατρέπετε σε χελι που κινείται σαν τρελό πάνω σου (χαμηλώνει ρυθμό κατόπιν αιτήματος). Ωραία εμπειρία το ζεστό μασαζολαδο, ξέρει απόλυτα τον τροπο να σε φτιάξει, δεν ξέρεις από που σου έρχεται και που βρίσκεται αλλά με τον περίεργο τροπο της με κατάφερε στο 50λεπτο ΔΙΣ και δε με λες και κανένα νεαρό κοκοράκι.
Προσοχή μόνο στη διάθεση για μερεμετιασμα, όπου πρώτιστος προειδοποιεί ρωτώντας, όποτε για όσους σαν και μένα η οπή είναι αποκλειστικά και μόνο έξοδος δεν υπάρχουν απρόοπτα.
Ενδιαφέρουσα πρόταση για τους φαν του είδους, αν και λίγο τσιμπημένο, έφοσων εν γνώση σου πηγαίνεις για να χαλαρώσεις για μια ώρα από τη ζωή σου.

MikeThess

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2021
Like
52
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην κοπέλα προ ημερών με εύκολη επικοινωνία. Για τους φαν του είδους είναι μια εξαιρετική εμπειρία. Προσωπικά απόλαυσα κάθε στιγμή καθώς ήθελα να το δοκιμάσω. Σίγουρα θα επαναληφθεί συνάντηση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom