Η δική μου εμπειρία:
Σαν κάβλα, μου σηκώθηκε περισσότερο "από ένστικτο" και όχι επειδή με κάβλωσε αυτή. Όλες αυτές οι γρήγορες κινήσεις μού έβγαλαν κάτι πολύ διεκπεραιωτικό και αντικαβλωτικό. Πιστεύω πως, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται για μια κοπέλα που τρίβεται ολόγυμνη πάνω σου, συνειδητά αποφεύγει την οποιαδήποτε υπόνοια αισθησιασμού. Από την άλλη, σαν μασάζ, παρά το ότι χτυπιέται ασταμάτητα, δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ή με χαλάρωσε. Και η αίσθηση με τα καυτά λάδια πάνω στο πλαστικό φουσκωτό στρώμα δεν βοηθάει. Οπότε τελικά κατέληξαν να είναι μέτρια και τα 2...
Η κοπέλα γλυκιά, συμπαθητική, χωρίς ξινίλα, αλλά με πάρα πολύ μικρό στήθος για nuru. Σε συνδυασμό με το πολύ λάδι, όσο ήμουν μπρούμυτα, πολλές φορές δεν καταλάβαινα καν ποιο σημείο της τριβόταν πάνω μου. Επίσης, αν και δεν είμαι καν fan του μπιρι μπιρι, ήταν τόσο λιγομίλητη που σε εμένα λειτούργησε αρνητικά.
Παρόλα αυτά, για να μην είμαι άδικος, ήταν ενδιαφέρουσα εμπειρία και όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, δεν παίρνεις τίποτα λιγότερο αλλά και τίποτα περισσότερο από αυτό που υπόσχεται...
Στα 100, αν ξαναπάω θα είναι μετά από καιρό.