Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.502
- Πόντοι
- 6.056
μονο αληθειεςπλακωσαν οι ληξιαρχοι στο νημα ...
μονο αληθειεςπλακωσαν οι ληξιαρχοι στο νημα ...
καλα κανουμε μετα και σας στελνουμε οτι σαβουρα εχουμε εδω ..μονο αληθειες
εχουμε υψηλα στανταρ εδω γιαυτοκαλα κανουμε μετα και σας στελνουμε οτι σαβουρα εχουμε εδω ..
Αφου με όλες εχετε παραπονο
Είχε και σκοτάδι, δεν σήκωνε και αυτό το σκασμενο πρόσωπο.... Πάντως για μένα πίιπινη ήταν. Το 25 πάντως ήταν κατά δήλωση της (και σε σχέση με την 40αρα πρώην εκεί την έκανα μπορεί και λάθος). Ερώτηση μόνο μια είναι η κοπέλα; Μήπως μιλάμε για άλλη. Πάντως και 40 να ήταν γουσταρα καθώς με έκανε turbo. Ας είναι καλά ο thunder που μας άνοιξε τα μάτια....ετσι...
τι πιτσιρικα και 25? μια χαρα ειναι βεβαια και απο πολλες cg 1000 φορες καλυτερη αλλα πατημενα τα 30φευγα
ισως μπερδευτηκε ο μαν με την γκαζολαμπα στο μισοσκοταδο ειναι και παππους οπως λεει ξερω γω
Όχι δεν είναι στημένη ερώτησηΝα κανω μια ερωτηση, ο συγκεκριμενος τυπος μασαζ ειναι ασφαλης απο ΣΜΝ; Συγκεκριμενα με αυτην την κοπελα υπαρχει καποια γνωμη για το ποσο safe ειναι η διαδικασια και αν εχετε παρατηρησει καποιο θεμα με ΣΜΝ;
δεν εχω δει αλληΕίχε και σκοτάδι, δεν σήκωνε και αυτό το σκασμενο πρόσωπο.... Πάντως για μένα πίιπινη ήταν. Το 25 πάντως ήταν κατά δήλωση της (και σε σχέση με την 40αρα πρώην εκεί την έκανα μπορεί και λάθος). Ερώτηση μόνο μια είναι η κοπέλα; Μήπως μιλάμε για άλλη. Πάντως και 40 να ήταν γουσταρα καθώς με έκανε turbo. Ας είναι καλά ο thunder που μας άνοιξε τα μάτια....
Σε ευχαριστώ Emanag.Για ξεκάρφωμα το λέει.Απλά δε θα βάλει το χεράκι της,αλλά τα μπουτάκια της για να σε τελειώσει.Η κοπέλα είναι καλή πιστεύω για να ξεκινήσεις το άθλημαΤhunder εισαι απο αυτους που διαβαζω καιρο και οι αποψεις σου μου αρεσουν. Θελω καιρο να ξεκινησω το αθλημα και σκεφτομαι να ξεκινησω απο το μασαζ. Η συγκεκριμενη στο Viber με ειπε οτι δεν υπαρχουν εκτονωσεις. Το ειπε για ξεκαρφωμα λογω προστασιας ή να μην ελπιζω?
Ένα μασάζ είναι πάντα διεγερτικό!καλησπέρα αγόρια μου!!! να μαι και εδώ λοιπόν!!! νουρου μασαζ, το αγαπημένο μου. Μαρεσει να τρίβω αισθησιακά το καλλίγραμμο σωματάκι μου σε κάθε μέρος του κορμιού σας, ύστερα να σας γυρίζω και να σας χαλαρώνω και από την μπροστά πλευρά σας, και μπορούμε επίσης να τελειώσουμε με handjob, το δωράκι μου για μια ώρα στα 100 ευρώ, και μσ blowjob, πάλι για μια ώρα στα 140 ευρώ. έχω κι άλλα προγράμματα, μπορείτε να τα δείτε στο προσωπικό μου νήμα, αλλά εδώ μιλάμε μόνο για την υπηρεσία του μασαζ με ή χωρίς εκτόνωση για αυτό οι τιμες είναι εναλλασομενες. δυνατότητα μισαωρου υπάρχει. χώρος υπάρχει επίσης αλλά δέχομαι και ξενοδοχείο και σε χώρο δικό σας. φιλιά πολλά,
Βανεσσάκι..
και στα γεράματα?Ένα μασάζ είναι πάντα διεγερτικό!
Σε κάθε ηλικίακαι στα γεράματα?
Σε ευχαριστω για την απαντηση, οποτε για μια ωρα ειναι μια πιστολια χωρις χερια/στομα. Ειναι ιδαιτερη περιπτωση τοτεΣε ευχαριστώ Emanag.Για ξεκάρφωμα το λέει.Απλά δε θα βάλει το χεράκι της,αλλά τα μπουτάκια της για να σε τελειώσει.Η κοπέλα είναι καλή πιστεύω για να ξεκινήσεις το άθλημα
@O_papous η κοπέλα είναι πετίτ,αδυνατούλα με σφιχτό,καλοσχηματισμένο σώμα,πολύ μικρό βυζάκι και ωραίο κωλαράκι;Λίγο δύσκολο να την αντικατέστησε άλλη.Δε συστήνεται κιόλας,οπότε δεν ξέρουμε όνομα
Τίποτα.Οι πιστολιές είναι δύο.Μετά από δευτερόλεπτα,ξεκινάει αμέσως για τη δεύτερη,για την οποία εγώ έβαλα το χεράκι μου.Θα προτιμούσα να της πω από την αρχή να κάνουμε μια και καλή,με μια παύση δευτερολέπτων που ούτως ή άλλως κάνειΣε ευχαριστω για την απαντηση, οποτε για μια ωρα ειναι μια πιστολια χωρις χερια/στομα. Ειναι ιδαιτερη περιπτωση τοτε
Στη σελιδα αυτη λέει οτι έχει πρόγραμμα με 50 ευρω μισάωρο..Επίσης λέει οτι ειναι μονο στον χωρο του πελάτη..Τι έγινε?λάθος αγγελία ανέβασες,φίλε?Ας γράψω κι εδώ την εμπειρία μου από το body to body/nuru massage.Επίσκεψη τον Απρίλιο.Milf από το ανατολικό μπλοκ,με συμπαθητικό αν και λίγο σπασμένο πρόσωπο με στεγνό πετίτ σώμα και ελάχιστο στήθος.Για να τρίβεται πάνω σου ολόκληρη έχει το ιδανικό σώμα,για τέτοιο μασάζ.Για 1 φορά αξίζει η εμπειρία.Χωρίς σεξ όμως 100 είναι πολλά,και ας δίνει δύο εκτονώσεις.Θα έπρεπε να έχει και μισάωρο με 50.Θα χεζόταν στο τάληρο.Παρότι τελειώνω δύσκολα δεύτερη φορά καπάκι,με κατάφερε,και ας μην είχα πλήρη στύση,βάζοντας και λίγο δαχτυλάκι,ρηχά.Ανταπέδωσα και εγώ βέβαια με ρηχό δαχτυλάκι στο κωλαράκι της.
Όλα τα λεφτά όταν σε αγκαλιάζει μετά τον δεύτερο γύρο και πιπιλάει αισθησιακά το αυτί σου.Όταν όμως σε γυρίζει ανάσκελα,θέλει προσοχή όταν τρίβεται το μουνάκι της στο εργαλείο σου.Μέσα στην καύλα,σκέφτηκα να τον χώσω ακάποτα,αλλά ευτυχώς δεν το έκανα.Βέβαια δεν θα το επέτρεπε κιόλας.Καλή φάση που στο τέλος μπαίνει μαζί σου για ντουζάκι και σε τρίβει για να φύγει το Nuru gel από πάνω σου.Χώρος στο κέντρο
Μασάζ ραντεβού στη Θεσσαλονίκη στο χώρο σας
Η καθημερινές δραστηριότητες και το στρες που αντιμετωπίζετε σας προκαλούν κόπωση και σωματική καταπόνηση. Το μασάζ μας θα σας χαλαρώσει.www.massage-thessaloniki.net