rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
δεν είναι άσχημη ιδέα το nuru ...αν και τσούζει λίγο η τιμή
Στοφαινεται οτι δουλευουν δυο κοπελες, η Λουσι και η Σονια. Ξερει καποιος αν αξιζει καμια απο τις δύο?Nuru Massage Athens - Το πιο Nuru Massage της πόλης!
Nuru Massage. Μασάζ Νούρου στην Καρδιά της Αθήνας. Το μασάζ όπως δεν το νιώσατε ποτέ!nurumassage.gr
Σε αφηνουν να τελειώσεις ετσι οπως τριβονται πανω σου ή όχι? Μην πεταξουμε 100 ευρω τζαμπα
Ειναι ακριβό το γαμημενο το τζελ,αλλα αμα βρεις καλη μασαζατζου ειναι ολα τα λεφτα.Ειχα κανει με φιλικη τιμη πελατη στα 110 παλια στη Συγγρου και κωλομέτραγε.Τώρα καπου πηρε το ματι μου για 90 και αν ειχα φραγκα δεν θα το σκεφτομουνα καν.Το θεμα ειναι να βγαινει καλή χημεια με την παρτενερ.Αμα ειναι καμμια κρυόκωλη αστα,βραστα.Επίσης βοηθαει να ειναι πιο μικροσωμη απο τον αντρα.δεν είναι άσχημη ιδέα το nuru ...αν και τσούζει λίγο η τιμή
Ειναι ακριβό το γαμημενο το τζελ,αλλα αμα βρεις καλη μασαζατζου ειναι ολα τα λεφτα.Ειχα κανει με φιλικη τιμη πελατη στα 110 παλια στη Συγγρου και κωλομέτραγε.Τώρα καπου πηρε το ματι μου για 90 και αν ειχα φραγκα δεν θα το σκεφτομουνα καν.Το θεμα ειναι να βγαινει καλή χημεια με την παρτενερ.Αμα ειναι καμμια κρυόκωλη αστα,βραστα.Επίσης βοηθαει να ειναι πιο μικροσωμη απο τον αντρα.
υπποθει??? :S
Παλιά -πέρισυ - είχε την εύη μικρόσωμη πολύ καλή ,σε άφηνε να τελειώσεις ,η Λούση είναι μαύρη: με την Σοφία έχει κάνει κανείς; γιατί ψήνομαι!Στοφαινεται οτι δουλευουν δυο κοπελες, η Λουσι και η Σονια. Ξερει καποιος αν αξιζει καμια απο τις δύο?Nuru Massage Athens - Το πιο Nuru Massage της πόλης!
Nuru Massage. Μασάζ Νούρου στην Καρδιά της Αθήνας. Το μασάζ όπως δεν το νιώσατε ποτέ!nurumassage.gr
Σε αφηνουν να τελειώσεις ετσι οπως τριβονται πανω σου ή όχι? Μην πεταξουμε 100 ευρω τζαμπα
Αν με καυλωσε????ηθελα να τρυπησω το κωλοστρωμα να την βαλω κατω και να της κανω τον κωλο φινιστρινι,αλλα δεν με αφηνε...λοιπόν βγαινεις απο το ντους και δεν σκουπιζεσαι μονό ξαπλωνεις μπρουμυτα σε ενα φουσκωτο μεγαλο στρωμα και σου ριχνει το ζελε με τις χουφτες.Μονο η διαφορα θερμοκρασιας φτανει για να καυλωσεις μετα πρεπει κι αυτη να ξεγυμνωθει και να ριξει το ζελε πανω στο γυμνό σωμα της,αισθησιακα οπως κανουνε στις τσοντες και να πασαλειφτει ολακερη,δευτερη ψυχρολουσια αυτη γιατι το βλεπεις απο τον καθρεφτη και μετα σε καβαλαει και τριβεται ολοκληρη πανω σου.Η καλή μασαζατζου ξερει βεβαια οτι αμα καταφερεις και γυρισεις θα γινει της καριολας,οπότε δεν σε αφηνει,σε πειραζει συνεχεια με τα βυζια την κολαρα,την μουναρα της για να εισαι συνεχεια καυλωμενος αλλα δεν πρεπει να γυρισεις μεχρι να τελειωσει το μασαζ.Ειναι λιγο ψυχαναγκαστικο αυτο για να σ' αρεσει,κρυβει βιτσιο δλδ,αλλά τα βιτσια πληρωνονται...σε καύλωσε το σκηνικό ? ...για περιγραψέ μου λίγο τη φάση
Αν με καυλωσε????ηθελα να τρυπησω το κωλοστρωμα να την βαλω κατω και να της κανω τον κωλο φινιστρινι,αλλα δεν με αφηνε...λοιπόν βγαινεις απο το ντους και δεν σκουπιζεσαι μονό ξαπλωνεις μπρουμυτα σε ενα φουσκωτο μεγαλο στρωμα και σου ριχνει το ζελε με τις χουφτες.Μονο η διαφορα θερμοκρασιας φτανει για να καυλωσεις μετα πρεπει κι αυτη να ξεγυμνωθει και να ριξει το ζελε πανω στο γυμνό σωμα της,αισθησιακα οπως κανουνε στις τσοντες και να πασαλειφτει ολακερη,δευτερη ψυχρολουσια αυτη γιατι το βλεπεις απο τον καθρεφτη και μετα σε καβαλαει και τριβεται ολοκληρη πανω σου.Η καλή μασαζατζου ξερει βεβαια οτι αμα καταφερεις και γυρισεις θα γινει της καριολας,οπότε δεν σε αφηνει,σε πειραζει συνεχεια με τα βυζια την κολαρα,την μουναρα της για να εισαι συνεχεια καυλωμενος αλλα δεν πρεπει να γυρισεις μεχρι να τελειωσει το μασαζ.Ειναι λιγο ψυχαναγκαστικο αυτο για να σ' αρεσει,κρυβει βιτσιο δλδ,αλλά τα βιτσια πληρωνονται...
Ειναι ακριβό το γαμημενο το τζελ,αλλα αμα βρεις καλη μασαζατζου ειναι ολα τα λεφτα.Ειχα κανει με φιλικη τιμη πελατη στα 110 παλια στη Συγγρου και κωλομέτραγε.Τώρα καπου πηρε το ματι μου για 90 και αν ειχα φραγκα δεν θα το σκεφτομουνα καν.Το θεμα ειναι να βγαινει καλή χημεια με την παρτενερ.Αμα ειναι καμμια κρυόκωλη αστα,βραστα.Επίσης βοηθαει να ειναι πιο μικροσωμη απο τον αντρα.
Και εγώ είχα την ίδια εμπειρία με την Εύα...έτσι και αλλιώς δύσκολα δεν τελειώνεις όταν γυρίσεις ανάσκελα και συνεχίζει το νουρου.Το πρόγραμμα λέει μπροστά και πίσω.Απλώς δεν γίνεται όπως Συγγρού 45 και 40-42 που εκεί υπάρχει όλο το πακέτο.Το στρώμα πλένεται υποτίθεται , στον πιο πάνω φίλο που τοσο ωραία περιγραφή έδωσε ,θέλω να του πώ ότι κάποια στιγμή γυρνας και τριβεται πάνω στον πουτσο σου,η εύη τουλάχιστον αφηνε και χέρι να της βάλεις.
Δε βάζουν διαφορετικό κάλυμμα στο στρώμα κάθε φορά?Το στρώμα πλένεται υποτίθεται , στον πιο πάνω φίλο που τοσο ωραία περιγραφή έδωσε ,θέλω να του πώ ότι κάποια στιγμή γυρνας και τριβεται πάνω στον πουτσο σου,η εύη τουλάχιστον αφηνε και χέρι να της βάλεις.
για αυτόNuru Massage Athens - Το πιο Nuru Massage της πόλης!