Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 435K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δεν είναι άσχημη ιδέα το nuru ...αν και τσούζει λίγο η τιμή

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.781
Πόντοι
41.813
και γιατι δεν πατε στα σιγουρα? εδω εχει αναφερθει οτι το κανουν με μαγιω και στο σαιτ τους στις ερωτησεις-απαντησεις λεει οτι δεν προσφερεται  :zfuck: :zfuck: :zfuck:  ουτε καν  :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Muratti_ambassador

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
9
Like
144
Πόντοι
286
Στο φαινεται οτι δουλευουν δυο κοπελες, η Λουσι και η Σονια. Ξερει καποιος αν αξιζει καμια απο τις δύο?
Σε αφηνουν να τελειώσεις ετσι οπως τριβονται πανω σου ή όχι? Μην πεταξουμε 100 ευρω τζαμπα

Είχα πάει οταν πρωτοάνοιξε... Μαύρο από μένα... Μασαζ μάπα και στα παρελκόμενα μηδέν... Ενα ημιυπόγειο στο κολωνάκι και χώρος πολύ μέτριος... Ελπίζω να βοήθησα....

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
δεν είναι άσχημη ιδέα το nuru ...αν και τσούζει λίγο η τιμή
Ειναι ακριβό το γαμημενο το τζελ,αλλα αμα βρεις καλη μασαζατζου ειναι ολα τα λεφτα.Ειχα κανει με φιλικη τιμη πελατη στα 110 παλια στη Συγγρου και κωλομέτραγε.Τώρα καπου πηρε το ματι μου για 90 και αν ειχα φραγκα δεν θα το σκεφτομουνα καν.Το θεμα ειναι να βγαινει καλή χημεια με την παρτενερ.Αμα ειναι καμμια κρυόκωλη αστα,βραστα.Επίσης βοηθαει να ειναι πιο μικροσωμη απο τον αντρα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ειναι ακριβό το γαμημενο το τζελ,αλλα αμα βρεις καλη μασαζατζου ειναι ολα τα λεφτα.Ειχα κανει με φιλικη τιμη πελατη στα 110 παλια στη Συγγρου και κωλομέτραγε.Τώρα καπου πηρε το ματι μου για 90 και αν ειχα φραγκα δεν θα το σκεφτομουνα καν.Το θεμα ειναι να βγαινει καλή χημεια με την παρτενερ.Αμα ειναι καμμια κρυόκωλη αστα,βραστα.Επίσης βοηθαει να ειναι πιο μικροσωμη απο τον αντρα.

σε καύλωσε το σκηνικό ? ...για περιγραψέ μου λίγο τη φάση  :grin:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Στο φαινεται οτι δουλευουν δυο κοπελες, η Λουσι και η Σονια. Ξερει καποιος αν αξιζει καμια απο τις δύο?
Σε αφηνουν να τελειώσεις ετσι οπως τριβονται πανω σου ή όχι? Μην πεταξουμε 100 ευρω τζαμπα
Παλιά -πέρισυ - είχε την εύη μικρόσωμη πολύ καλή ,σε άφηνε να τελειώσεις ,η Λούση είναι μαύρη: με την Σοφία έχει κάνει κανείς; γιατί ψήνομαι!

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
779
Πόντοι
81
Ειναι πεταμένα λεφτα.. Ειχα κανει παλια με Εύα έχυσα αλλα τιποτα το ιδιαίτερο.. Δεν σε άφηνε να πιάσεις και τριβοταν πάνω στον πουτσο διαρκώς.. Τωρα αυτη η καινούργια η Σοφία δεν ξερω τι ρόλο βαράει.. Αν παει καποιος μια ενημερωση παντως δεν παιζει τίποτε παραπανω πέρα απο τρίψιμο.. Πολλα λεφτα για να μην γαμησεις.. Επισης αυτος που το εχει ειχε πει σε γνωστή μου να της κανει νουρου με 50€ οποτε καταλαβαίνετε οτι το κλέψιμο παει Φουλ.. Και οταν λεω κλέψιμο εννοω οτι εμας μας το χρεώνουν 100 ενώ το περιθώριο για 50 υπαρχει

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
σε καύλωσε το σκηνικό ? ...για περιγραψέ μου λίγο τη φάση  :grin:
Αν με καυλωσε????ηθελα να τρυπησω το κωλοστρωμα να την βαλω κατω και να της κανω τον κωλο φινιστρινι,αλλα δεν με αφηνε...λοιπόν βγαινεις απο το ντους και δεν σκουπιζεσαι μονό ξαπλωνεις μπρουμυτα σε ενα φουσκωτο μεγαλο στρωμα και σου ριχνει το ζελε με τις χουφτες.Μονο η διαφορα θερμοκρασιας φτανει για να καυλωσεις μετα πρεπει κι αυτη να ξεγυμνωθει και να ριξει το ζελε πανω στο γυμνό σωμα της,αισθησιακα οπως κανουνε στις τσοντες και να πασαλειφτει ολακερη,δευτερη ψυχρολουσια αυτη γιατι το βλεπεις απο τον καθρεφτη και μετα σε καβαλαει και τριβεται ολοκληρη πανω σου.Η καλή μασαζατζου ξερει βεβαια οτι αμα καταφερεις και γυρισεις θα γινει της καριολας,οπότε δεν σε αφηνει,σε πειραζει συνεχεια με τα βυζια την κολαρα,την μουναρα της για να εισαι συνεχεια καυλωμενος αλλα δεν πρεπει να γυρισεις μεχρι να τελειωσει το μασαζ.Ειναι λιγο ψυχαναγκαστικο αυτο για να σ' αρεσει,κρυβει βιτσιο δλδ,αλλά τα βιτσια πληρωνονται... :wanker:  :wanker:  :wanker:  :wanker:

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Αν με καυλωσε????ηθελα να τρυπησω το κωλοστρωμα να την βαλω κατω και να της κανω τον κωλο φινιστρινι,αλλα δεν με αφηνε...λοιπόν βγαινεις απο το ντους και δεν σκουπιζεσαι μονό ξαπλωνεις μπρουμυτα σε ενα φουσκωτο μεγαλο στρωμα και σου ριχνει το ζελε με τις χουφτες.Μονο η διαφορα θερμοκρασιας φτανει για να καυλωσεις μετα πρεπει κι αυτη να ξεγυμνωθει και να ριξει το ζελε πανω στο γυμνό σωμα της,αισθησιακα οπως κανουνε στις τσοντες και να πασαλειφτει ολακερη,δευτερη ψυχρολουσια αυτη γιατι το βλεπεις απο τον καθρεφτη και μετα σε καβαλαει και τριβεται ολοκληρη πανω σου.Η καλή μασαζατζου ξερει βεβαια οτι αμα καταφερεις και γυρισεις θα γινει της καριολας,οπότε δεν σε αφηνει,σε πειραζει συνεχεια με τα βυζια την κολαρα,την μουναρα της για να εισαι συνεχεια καυλωμενος αλλα δεν πρεπει να γυρισεις μεχρι να τελειωσει το μασαζ.Ειναι λιγο ψυχαναγκαστικο αυτο για να σ' αρεσει,κρυβει βιτσιο δλδ,αλλά τα βιτσια πληρωνονται... :wanker:  :wanker:  :wanker:  :wanker:

Το στρώμα που ξαπλώνεις...είναι...πλυμένο? Έχει γίνει κάποιος καθαρισμός/απολύμανση από τους...προηγούμενους?

ή ... κάθεσαι σε όλα τα προηγούμενα τζελ πάνω?!?!?! 

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Το στρώμα πλένεται υποτίθεται , στον πιο πάνω φίλο που τοσο ωραία περιγραφή έδωσε ,θέλω να του πώ ότι κάποια στιγμή γυρνας και τριβεται πάνω στον πουτσο σου,η εύη τουλάχιστον αφηνε και χέρι να της βάλεις.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Σωστος
ειχα κανει κ γω με τζουλια απο σ45 παλια
τουμπανο ηταν

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Το στρώμα πλένεται υποτίθεται , στον πιο πάνω φίλο που τοσο ωραία περιγραφή έδωσε ,θέλω να του πώ ότι κάποια στιγμή γυρνας και τριβεται πάνω στον πουτσο σου,η εύη τουλάχιστον αφηνε και χέρι να της βάλεις.
Και εγώ είχα την ίδια εμπειρία με την Εύα...έτσι και αλλιώς δύσκολα δεν τελειώνεις όταν γυρίσεις ανάσκελα και συνεχίζει το νουρου.Το πρόγραμμα λέει μπροστά και πίσω.Απλώς δεν γίνεται όπως Συγγρού 45 και 40-42 που εκεί υπάρχει όλο το πακέτο.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Δε βάζουν διαφορετικό κάλυμμα στο στρώμα κάθε φορά? :think:

adaldizmi

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
1
έχει πάει κανείς πρόσφατα να πει εντυπώσεις?
φαίνεται ενδιαφέρον...

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
779
Πόντοι
81
Για ποιο ακριβως λέτε στη συγγρου;;;

roky72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2014
Κριτικές
15
Like
378
Πόντοι
290
έχω επισκεφθεί δύο φορές το συγκεκριμένο πέρισυ. έκανα νουρου με την Εύα. ισχύουν ότι γράφουν οι συναγωνιστές. Η εύα έκανε καλό μασαζ, πολύ αισθησιακό, με μαγιό και σε άφηνε και λίγο να ...χαιδέυεις. μέχρι εκεί όμως. το δικό σου μαγιό δεν έβγαινε επ' ουδενί. είχα προσπαθήσει και με παραπάνω χρήματα, αλλά δεν δέχτηκε. δεν ξέρω βεβαίως εάν πλέον έχουν αλλάξει τακτική, αλλά μάλλον δεν θα ξοδέψω άλλα χρήματα για να δοκιμάσω. πάμε γι' άλλα.

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
779
Πόντοι
81

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
779
Πόντοι
81
Μπερδέψαμε την πουτσα με τη βούρτσα... Για αλλο μαγαζί μιλάει ο ενας φιλος για αλλο ο αλλος! Στο Κολονακι που εχω παει ειναι με μαγιο το νουρου! Το αλλο που λεει οι συνάδελφος στη συγγρου που δεν σε αφήνει να γυρισεις και λεει οτι κοίταγε στον καθρέφτη δεν  ξερω σε ποιο αναφέρετε! Ας οργανωθούμε λιγο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom