aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Καλή αλλά πολύ κρύαΒανέσσα περισσότερο.
Άλλοι θα σου πουν Βερόνικα, αλλά εμένα δεν μου λέει κάτι.
Άλλοι λένε Νικόλ, εκεί με πιάνεις αδιάβαστο.
Καλή αλλά πολύ κρύαΒανέσσα περισσότερο.
Άλλοι θα σου πουν Βερόνικα, αλλά εμένα δεν μου λέει κάτι.
Άλλοι λένε Νικόλ, εκεί με πιάνεις αδιάβαστο.
Καλή αλλά πολύ κρύα
Nαι δυστυχώςη Βανεσσα ειναι η κρυα;
Στην Μιχαλακοπούλου φίλε..Θα βρεις πληροφορίες στα σχόλια παραπάνω.. Το νουρου νιρ ούτε απ' έξω..Θα κλάψεις.Καλημέρα παιδιά έχει πάει τελευταία κανένας στο nuru vip να μας πει εντυπώσεις; Που αλλού κάνουν nuru; Μπορεί κάποιος να πει μαγαζιά; Ευχαριστώ.
Καλησπέρα στην παρέα. Σκέφτομαι να πάω στο νέο nuru vip. Όσοι έχουν πάει να μας πει, πριν το nuru οι κοπέλες κάνουν και αυτές ντους;Είναι καθαρές οι κοπέλες γενικά;
Όταν λες πολύ καλό κορμί γίνε πιο συγκεκριμένος. Κώλος, βυζιά, κιλά;
Καλημέρα παιδιά έχει πάει τελευταία κανένας στο nuru vip να μας πει εντυπώσεις; Που αλλού κάνουν nuru; Μπορεί κάποιος να πει μαγαζιά; Ευχαριστώ.
Οταν λεα 44 κ 39 εννοεις μιχαλακοπουλου ?παγκρατι ποια οδος αδελφεΔουλεύει κανονικά και το 44 κ το 39 κ το Παγκράτι... Δεν έχει κλείσει κάποιο..το αντίθετο θα έλεγα...
δεν σε ενδιαφέρει αφού δεν θα πας χωρίς ραντεβού ,όταν κλείσεις κάποια κοπέλα θα σου στείλουν αυτοί την διεύθυνση ακριβώςΟταν λεα 44 κ 39 εννοεις μιχαλακοπουλου ?παγκρατι ποια οδος αδελφε
Γιατί να κλάψει ? Εγώ που πήγα 2 φορές στο nuruvip περασα αρκετά καλά .Στην Μιχαλακοπούλου φίλε..Θα βρεις πληροφορίες στα σχόλια παραπάνω.. Το νουρου νιρ ούτε απ' έξω..Θα κλάψεις.
Ω ρε κι αλλος με 2 μηνυματα και τα 2 για το nuru vip... Δεν καταλαβαινετε ότι δεν πειθεται κανενας με αυτά που κάνετε και ισα ισα ειναι δυσφήμιση όλο αυτό; Τι διάολο μύγες βαράτε και εχετε φτιαξει 3-4 προφιλ μεχρι στιγμης μπας και ερθει ανθρωπος;Γιατί να κλάψει ? Εγώ που πήγα 2 φορές στο nuruvip περασα αρκετά καλά .
Εγώ φίλε μου δεν τα καταλαβαίνω αυτά.. εάν είσαι σωστός επιχειρηματίας, το μαγαζί πάει μόνο του.. Δεν χρειάζεται ούτε διαφήμιση, ούτε τίποτα.. Σωστό προσωπικό,εμφανισισημες και ευχάριστες κοπέλες, και καθαρός χώρος.Τι τρώγεται ο άλλος με το νιρ δεν ξέρω..Ω ρε κι αλλος με 2 μηνυματα και τα 2 για το nuru vip... Δεν καταλαβαινετε ότι δεν πειθεται κανενας με αυτά που κάνετε και ισα ισα ειναι δυσφήμιση όλο αυτό; Τι διάολο μύγες βαράτε και εχετε φτιαξει 3-4 προφιλ μεχρι στιγμης μπας και ερθει ανθρωπος;
Εντάξει φίλε μου..Να πηγαίνεις.. Αλλά μη λες ότι να ναι.. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης μεταξύ των δύο.Εαν το νιρ ήταν 50€ θα έλεγα άντε, αλλά 100€ για αυτό που προσφέρει, ιεροσυλία το λες..Γιατί να κλάψει ? Εγώ που πήγα 2 φορές στο nuruvip περασα αρκετά καλά .
Ποια μαγαζιά υπάρχουν στην Αθήνα. Μόνο το nuru Athens και το nuru vip; Υπάρχουν αλλά παρόμοια;Εντάξει φίλε μου..Να πηγαίνεις.. Αλλά μη λες ότι να ναι.. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης μεταξύ των δύο.Εαν το νιρ ήταν 50€ θα έλεγα άντε, αλλά 100€ για αυτό που προσφέρει, ιεροσυλία το λες..
Εγώ απάντησα γιατί θεωρώ ότι η λέξη..... κλάψει... είναι υπερβολή. Και στην μιχαλακοπούλου έχω περάσει όμορφα και σε άλλα μαγαζιά επίσης. Δεν συγκρινα κάτι. Τώρα αν σε στεναχωρω ......sorryΕντάξει φίλε μου..Να πηγαίνεις.. Αλλά μη λες ότι να ναι.. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης μεταξύ των δύο.Εαν το νιρ ήταν 50€ θα έλεγα άντε, αλλά 100€ για αυτό που προσφέρει, ιεροσυλία το λες..
Ποια μαγαζιά υπάρχουν στην Αθήνα. Μόνο το nuru Athens και το nuru vip; Υπάρχουν αλλά παρόμοια;
Ρόζι??Σε ποιο νουρου, γιατί έχουμε 2 τώραΜύστες βλέπω νέο πουλεν Ροζι. Δοκίμασε κανείς;
Μύστες βλέπω νέο πουλεν Ροζι. Δοκίμασε κανείς;
Ρόζι??Σε ποιο νουρου, γιατί έχουμε 2 τώρα
Έχει ξαναδουλέψει στο Μιχαλακοπούλου/Παγκράτι.
Μαύρη, νέα σε ηλικία, όμορφη σε πρόσωπο και σώμα, αρκετά ευδιάθετη.
Μην περιμένετε κανα φοβερό μασάζ..