Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 434K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456

vassmanos

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά έχει πάει τελευταία κανένας στο nuru vip να μας πει εντυπώσεις; Που αλλού κάνουν nuru; Μπορεί κάποιος να πει μαγαζιά; Ευχαριστώ.

choco $3

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2023
Like
50
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά έχει πάει τελευταία κανένας στο nuru vip να μας πει εντυπώσεις; Που αλλού κάνουν nuru; Μπορεί κάποιος να πει μαγαζιά; Ευχαριστώ.
Στην Μιχαλακοπούλου φίλε..Θα βρεις πληροφορίες στα σχόλια παραπάνω.. Το νουρου νιρ ούτε απ' έξω..Θα κλάψεις.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.258
Πόντοι
4.365
Καλησπέρα στην παρέα. Σκέφτομαι να πάω στο νέο nuru vip. Όσοι έχουν πάει να μας πει, πριν το nuru οι κοπέλες κάνουν και αυτές ντους;Είναι καθαρές οι κοπέλες γενικά;

Όταν λες πολύ καλό κορμί γίνε πιο συγκεκριμένος. Κώλος, βυζιά, κιλά;

3x3 μηνύματα για nuruvip. Αφού έχεις τόση κάψα πήγαινε και περιμένουμε κριτική.

Όσο για την δεύτερη ερώτηση σου, ναι έχουν κώλο και βυζιά

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Οταν λεα 44 κ 39 εννοεις μιχαλακοπουλου ?παγκρατι ποια οδος αδελφε
δεν σε ενδιαφέρει αφού δεν θα πας χωρίς ραντεβού ,όταν κλείσεις κάποια κοπέλα θα σου στείλουν αυτοί την διεύθυνση ακριβώς :sunglasses:

akispa1988

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Στην Μιχαλακοπούλου φίλε..Θα βρεις πληροφορίες στα σχόλια παραπάνω.. Το νουρου νιρ ούτε απ' έξω..Θα κλάψεις.
Γιατί να κλάψει ? Εγώ που πήγα 2 φορές στο nuruvip περασα αρκετά καλά .

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Ω ρε κι αλλος με 2 μηνυματα και τα 2 για το nuru vip... Δεν καταλαβαινετε ότι δεν πειθεται κανενας με αυτά που κάνετε και ισα ισα ειναι δυσφήμιση όλο αυτό; Τι διάολο μύγες βαράτε και εχετε φτιαξει 3-4 προφιλ μεχρι στιγμης μπας και ερθει ανθρωπος;

choco $3

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2023
Like
50
Πόντοι
0
Ω ρε κι αλλος με 2 μηνυματα και τα 2 για το nuru vip... Δεν καταλαβαινετε ότι δεν πειθεται κανενας με αυτά που κάνετε και ισα ισα ειναι δυσφήμιση όλο αυτό; Τι διάολο μύγες βαράτε και εχετε φτιαξει 3-4 προφιλ μεχρι στιγμης μπας και ερθει ανθρωπος;
Εγώ φίλε μου δεν τα καταλαβαίνω αυτά.. εάν είσαι σωστός επιχειρηματίας, το μαγαζί πάει μόνο του.. Δεν χρειάζεται ούτε διαφήμιση, ούτε τίποτα.. Σωστό προσωπικό,εμφανισισημες και ευχάριστες κοπέλες, και καθαρός χώρος.Τι τρώγεται ο άλλος με το νιρ δεν ξέρω..

choco $3

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2023
Like
50
Πόντοι
0
Εντάξει φίλε μου..Να πηγαίνεις.. Αλλά μη λες ότι να ναι.. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης μεταξύ των δύο.Εαν το νιρ ήταν 50€ θα έλεγα άντε, αλλά 100€ για αυτό που προσφέρει, ιεροσυλία το λες..

vassmanos

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Εντάξει φίλε μου..Να πηγαίνεις.. Αλλά μη λες ότι να ναι.. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης μεταξύ των δύο.Εαν το νιρ ήταν 50€ θα έλεγα άντε, αλλά 100€ για αυτό που προσφέρει, ιεροσυλία το λες..
Ποια μαγαζιά υπάρχουν στην Αθήνα. Μόνο το nuru Athens και το nuru vip; Υπάρχουν αλλά παρόμοια;

akispa1988

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Εγώ απάντησα γιατί θεωρώ ότι η λέξη..... κλάψει... είναι υπερβολή. Και στην μιχαλακοπούλου έχω περάσει όμορφα και σε άλλα μαγαζιά επίσης. Δεν συγκρινα κάτι. Τώρα αν σε στεναχωρω ......sorry

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.543
Πόντοι
5.646
Δυστυχώς τσουχτερή η τιμή πάντως των 100
Κρίμα που δεν υπάρχει ένα πρόγραμμα των 70 για 45 έστω λεπτά
Έτσι απλά λέω εγώ τωρα…

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.258
Πόντοι
4.365
Μύστες βλέπω νέο πουλεν Ροζι. Δοκίμασε κανείς;

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.069
Πόντοι
1.796
Μύστες βλέπω νέο πουλεν Ροζι. Δοκίμασε κανείς;

Ρόζι??Σε ποιο νουρου, γιατί έχουμε 2 τώρα

Έχει ξαναδουλέψει στο Μιχαλακοπούλου/Παγκράτι.
Μαύρη, νέα σε ηλικία, όμορφη σε πρόσωπο και σώμα, αρκετά ευδιάθετη.
Μην περιμένετε κανα φοβερό μασάζ..

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.258
Πόντοι
4.365
Έχει ξαναδουλέψει στο Μιχαλακοπούλου/Παγκράτι.
Μαύρη, νέα σε ηλικία, όμορφη σε πρόσωπο και σώμα, αρκετά ευδιάθετη.
Μην περιμένετε κανα φοβερό μασάζ..

Πάντα ενημερωμένος ο Λάκης. Δεν την θυμάμαι, μάλλον επειδή δεν το έχω με τις μαύρες για μασάζ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom