να κλείσεις ραντεβού για να μη περιμένεις ...η τιμή ειναι 150 ευρώ....η Ναταλι που θα σε φροντίσει μοιάζει με ασιάτισσα αλλά δεν είναι ....πάντως θα το απολαύσεις ...nick ξερεις τι ωρες λειτουργει το καταστημα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 443K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Νέος χώρος και νέα τεχνική μασάζ (NURU) με ζεστό ζελ!
Στην αθήνα Συγγρού 45 GOLDEN TIME.
Μάλλον το μασαζ έχει πάρει το όνομα του απο το nuru Gel
Nuru is the world japanese sex massage gel. Suitable for Masturbation, Massage, Body to Body Massage and Personal Lubricant.
Gourounakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
To Λινκ δεν λειτουργεί πλέον αλλά υπάρχουν εκτενείς αναφορές εδώ Έχω κάνει πολλές φορές στο εξωτερικό και πραγματικά είναι μοναδική εμπειρία. Στην Ταΰλάνδη μάλιστα έχει βιτρίνες με κερκίδα που κάθονται μέχρι και 50 γκομενάκια και διαλέγεις με ποιά θέλεις να κάνεις. Το κακό είναι οτι εκεί είναι τόσο μεγάλη η προσφορά που σε 1-2 μέρες έχεις βαρεθεί. Και κλείνοντας καλό θα ήταν να μήν αποθαρρύνουμε αυτούς που δίνουν πληροφορίες αρκεί να μην είναι παραπλανητικές.Νέος χώρος και νέα τεχνική μασάζ (NURU) με ζεστό ζελ!
Στην αθήνα Συγγρού 45 GOLDEN TIME.
deviantduel
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα χρονια πολλα να ρωτησω κατι 150 Ε μια εκτονωση? Γιατι μερικοι απο εμας δεν αντεχουν και πολυ την πρωτη φορα...
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
χωρίς να έχω κάνει και να ξέρω από πρώτο χέρι,αλλά επειδή έχω πάει κάποιες φορές Thailand,
νομίζω ότι αναφέρεστε στο body to body και όχι στο nuru massage...
αν πραγματικά ενδιαφέρει κάποιον,τότε ας κάνει τον κόπο να ζητήσει πληροφορίες από το ''thailand sex trip''...
ααα και γι'αυτούς που θα πουν ''έλα ρε μεγάλε,εμείς την δουλειά μας θέλουμε να κάνουμε'',
το ένα από το άλλο εκτός από την τεχνική,έχει διαφορά και...μαντέψτε...στην τιμή φυσικά...
νομίζω ότι αναφέρεστε στο body to body και όχι στο nuru massage...
αν πραγματικά ενδιαφέρει κάποιον,τότε ας κάνει τον κόπο να ζητήσει πληροφορίες από το ''thailand sex trip''...
ααα και γι'αυτούς που θα πουν ''έλα ρε μεγάλε,εμείς την δουλειά μας θέλουμε να κάνουμε'',
το ένα από το άλλο εκτός από την τεχνική,έχει διαφορά και...μαντέψτε...στην τιμή φυσικά...
nomata fta stigmi k i xontri xalarosis
Τα κατάλαβα όλα!
Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Ηβυζαρούχοντρή ποιά να είναι???
Μάλλον η χοντρή εννοείς τύπε…
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 239.727
- Πόντοι
- 46.232
τεράστια......Μάλλον η χοντρή εννοείς τύπε…
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Κι εγώ μόνο για Συγγρου 45 ξέρω. Τιμή 130 για 1 ώρα (περιλαμβάνει b2b και σεξ).
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 349
- Πόντοι
- 2.027
αδερφε να σε ρωτησω κατι...σιγουρα κανουν νουρου μασσαζ...γιατι αν δεν ξερεις το νουρου ειναι λαδι που γινετε απο φυκια ..λες να εχουν τετοιο στο συγγρου 45......λιγο χλωμο εδω και στην ταυλανδη μερικα το λενε αλλα λαδι για μασαζ εχουνε ...απλα θα εννοεις body to body ......με παρελκομεναΣυναγωνιστές , ανοίγω αυτό το θέμα για να ρίξουμε φως στο περίφημο NURU MAΣΑΖ από πλευράς τιμών στα διάφορα ιδρύματα και υπηρεσιών που προσφέρει τι καθ' ένα.
Εγώ έχω εμπειρία μόνο από Συγγρού 45 και θα την αναλύσω αργότερα.
εβαλα αυτο το βιντεακι για οφθαλμολουτρο
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...το λάδι αν είναι απο φύκια θα μας πειράξει;; έχουν το jel που πρέπει στην σωστή του αναλογία με ζεστό νερό και σίγουρα κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για να το αποδώσουν σωστά....!!αδερφε να σε ρωτησω κατι...σιγουρα κανουν νουρου μασσαζ...γιατι αν δεν ξερεις το νουρου ειναι λαδι που γινετε απο φυκια ..λες να εχουν τετοιο στο συγγρου 45......λιγο χλωμο εδω και στην ταυλανδη μερικα το λενε αλλα λαδι για μασαζ εχουνε ...απλα θα εννοεις body to body ......με παρελκομενα
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 349
- Πόντοι
- 2.027
οχι μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα...εννοω οτι δεν ειναι αυθεντικο νουρου... παρουσιαζετε ετσι και ταυτοχρονα ζητανε παραπανω...βεβαια δεν εχω παει και δεν ξερω μπορει να κανω λαθος απλα το αναφερω ως παρατηρηση...το λάδι αν είναι απο φύκια θα μας πειράξει;; έχουν το jel που πρέπει στην σωστή του αναλογία με ζεστό νερό και σίγουρα κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για να το αποδώσουν σωστά....!!
Λοιπόν συν αγωνιστές η τιμή στη Συγγρου 45 είναι 130 και περιλαμβάνει μασάζ με το σώμα της κοπέλας η οποία σου βάζει ένα τζελ πρώτα και βάζει και η ίδια το οποίο ανακατεύεται με ζεστό νερό , στη συνέχεια έχει φραπέ - φραπέ με καλαμάκι χωρίς προφυλακτικο και μετά μπριζολα . Εγώ την τελευταία φορά πήρα μια με κόκκινο μαλλί καρέ το όνομα δεν το θυμάμαι καλα ίσως Τζούλια λίγο κοντουλα , έκανα στην Ιταλία στη Βερονα απ ότι μου είπε Μολδαβη , ήταν καλή στο μασάζ αλλά πιο καλή σ όλα τα αλλά
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αδερφε να σε ρωτησω κατι...σιγουρα κανουν νουρου μασσαζ...γιατι αν δεν ξερεις το νουρου ειναι λαδι που γινετε απο φυκια ..λες να εχουν τετοιο στο συγγρου 45......λιγο χλωμο εδω και στην ταυλανδη μερικα το λενε αλλα λαδι για μασαζ εχουνε ...απλα θα εννοεις body to body ......με παρελκομενα
εβαλα αυτο το βιντεακι για οφθαλμολουτρο
οχι μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα...εννοω οτι δεν ειναι αυθεντικο νουρου... παρουσιαζετε ετσι και ταυτοχρονα ζητανε παραπανω...βεβαια δεν εχω παει και δεν ξερω μπορει να κανω λαθος απλα το αναφερω ως παρατηρηση
Κατόπιν εμπειρίας μου στο nuru ( και !) της Συγγρού 45 και σχετικής ... έρευνας αναφορικά με τα χρησιμοποιούμενα υλικά (στρώμα και gel), έχω την πεποίθηση ότι είναι αυθεντικά.
Το μεν στρώμα είναι το ίδιο με το εμφανιζόμενο στο παραπάνω βιντεάκι του συναγωνιστή, το δε gel είναι υδατοδιαλυτό/εύκολα αφαιρούμενο μίγμα (δεν έκανα δα και χημική ανάλυση) διαφορετικό από αυτό που χρησιμοποιείται "κλασσικό" μασάζ !
Μόνο τα κορίτσια δεν είναι ... Ιαπωνικής προέλευσης, όμως "ανταποκρίνονται" επαρκώς στις ανάγκες του ... αθλήματος ...!
Τέλος, η τωρινή τιμή (130 €), κατά την προσωπική μου γνώμη , είναι συμβατή με το προσφερόμενο προϊόν !
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
Κατόπιν εμπειρίας μου στο nuru ( και !) της Συγγρού 45 και σχετικής ... έρευνας αναφορικά με τα χρησιμοποιούμενα υλικά (στρώμα και gel), έχω την πεποίθηση ότι είναι αυθεντικά.
Το μεν στρώμα είναι το ίδιο με το εμφανιζόμενο στο παραπάνω βιντεάκι του συναγωνιστή, το δε gel είναι υδατοδιαλυτό/εύκολα αφαιρούμενο μίγμα (δεν έκανα δα και χημική ανάλυση) διαφορετικό από αυτό που χρησιμοποιείται "κλασσικό" μασάζ !
Μόνο τα κορίτσια δεν είναι ... Ιαπωνικής προέλευσης, όμως "ανταποκρίνονται" επαρκώς στις ανάγκες του ... αθλήματος ...!
Τέλος, η τωρινή τιμή (130 €), κατά την προσωπική μου γνώμη , είναι συμβατή με το προσφερόμενο προϊόν !
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις