Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 443K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
nick ξερεις τι ωρες λειτουργει το καταστημα?
να κλείσεις ραντεβού για να μη περιμένεις ...η τιμή ειναι 150 ευρώ....η Ναταλι που θα σε φροντίσει  μοιάζει με ασιάτισσα αλλά δεν είναι ....πάντως θα το απολαύσεις ...

mazazxxx

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Νέος χώρος και νέα τεχνική μασάζ (NURU) με ζεστό ζελ!

Στην αθήνα Συγγρού 45  GOLDEN TIME.

Μάλλον το μασαζ έχει πάρει το όνομα του απο το nuru Gel
Nuru is the world japanese sex massage gel. Suitable for Masturbation, Massage, Body to Body Massage and Personal Lubricant.

Μουγκος

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δοκιμάσω.Θα ενημερωσω.

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Νέος χώρος και νέα τεχνική μασάζ (NURU) με ζεστό ζελ!

Στην αθήνα Συγγρού 45  GOLDEN TIME.
To Λινκ δεν λειτουργεί πλέον αλλά υπάρχουν εκτενείς αναφορές εδώ Έχω κάνει πολλές φορές στο εξωτερικό και πραγματικά είναι μοναδική εμπειρία. Στην Ταΰλάνδη μάλιστα έχει βιτρίνες με κερκίδα που κάθονται μέχρι και 50 γκομενάκια και διαλέγεις με ποιά θέλεις να κάνεις. Το κακό είναι οτι εκεί είναι τόσο μεγάλη η προσφορά που σε 1-2 μέρες έχεις βαρεθεί. Και κλείνοντας καλό θα ήταν να μήν αποθαρρύνουμε αυτούς που δίνουν πληροφορίες αρκεί να μην είναι παραπλανητικές.

deviantduel

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα χρονια πολλα να ρωτησω κατι 150 Ε μια εκτονωση? Γιατι μερικοι απο εμας δεν αντεχουν και πολυ την πρωτη φορα... :helpplea:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
χωρίς να έχω κάνει και να ξέρω από πρώτο χέρι,αλλά επειδή έχω πάει κάποιες φορές Thailand,
νομίζω ότι αναφέρεστε στο body to body και όχι στο nuru massage...
αν πραγματικά ενδιαφέρει κάποιον,τότε ας κάνει τον κόπο να ζητήσει πληροφορίες από το ''thailand sex trip''...
ααα και γι'αυτούς που θα πουν ''έλα ρε μεγάλε,εμείς την δουλειά μας θέλουμε να κάνουμε'',
το ένα από το άλλο εκτός από την τεχνική,έχει διαφορά και...μαντέψτε...στην τιμή φυσικά...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΔΕΝ μπορει να συγκριθει η ξεπετα του εν λογω στουντιο με το αυθεντικο NURU.....Οποιος δινει τα 150 ειναι μαλακας με περικεφαλαια.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ψαχνει για μαλακες ο κοσμος, ουστ

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.726
Πόντοι
6.495
Η βυζαρού ποιά να είναι???

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Η βυζαρού χοντρή ποιά να είναι???

Μάλλον η χοντρή εννοείς τύπε… :grin:

1323670665_290391914_2--.jpg

pastan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές , ανοίγω αυτό το θέμα για να ρίξουμε φως στο περίφημο NURU MAΣΑΖ από πλευράς τιμών στα διάφορα ιδρύματα και υπηρεσιών που προσφέρει τι καθ' ένα.
Εγώ έχω εμπειρία μόνο από Συγγρού 45 και θα την αναλύσω αργότερα. 

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Κι εγώ μόνο για Συγγρου 45 ξέρω. Τιμή 130 για 1 ώρα (περιλαμβάνει b2b και σεξ).

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
349
Πόντοι
2.027
Συναγωνιστές , ανοίγω αυτό το θέμα για να ρίξουμε φως στο περίφημο NURU MAΣΑΖ από πλευράς τιμών στα διάφορα ιδρύματα και υπηρεσιών που προσφέρει τι καθ' ένα.
Εγώ έχω εμπειρία μόνο από Συγγρού 45 και θα την αναλύσω αργότερα.  
αδερφε να σε ρωτησω κατι...σιγουρα κανουν νουρου μασσαζ...γιατι αν δεν ξερεις το νουρου ειναι λαδι που γινετε απο φυκια ..λες να εχουν τετοιο στο συγγρου 45......λιγο χλωμο εδω και στην ταυλανδη μερικα το λενε αλλα λαδι για μασαζ εχουνε ...απλα θα εννοεις body to body ......με παρελκομενα
εβαλα αυτο το βιντεακι για οφθαλμολουτρο

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
αδερφε να σε ρωτησω κατι...σιγουρα κανουν νουρου μασσαζ...γιατι αν δεν ξερεις το νουρου ειναι λαδι που γινετε απο φυκια ..λες να εχουν τετοιο στο συγγρου 45......λιγο χλωμο εδω και στην ταυλανδη μερικα το λενε αλλα λαδι για μασαζ εχουνε ...απλα θα εννοεις body to body ......με παρελκομενα
...το λάδι αν είναι απο φύκια θα μας πειράξει;; έχουν το jel που πρέπει στην σωστή του αναλογία με ζεστό νερό  και σίγουρα κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για να το αποδώσουν σωστά....!!

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
349
Πόντοι
2.027
...το λάδι αν είναι απο φύκια θα μας πειράξει;; έχουν το jel που πρέπει στην σωστή του αναλογία με ζεστό νερό  και σίγουρα κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για να το αποδώσουν σωστά....!!
οχι μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα...εννοω οτι δεν ειναι αυθεντικο νουρου...  παρουσιαζετε ετσι και ταυτοχρονα ζητανε παραπανω...βεβαια δεν εχω παει και δεν ξερω μπορει να κανω λαθος απλα το αναφερω ως παρατηρηση

pastan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν συν αγωνιστές η τιμή στη Συγγρου 45 είναι 130 και περιλαμβάνει μασάζ με το σώμα της κοπέλας η οποία σου βάζει ένα τζελ πρώτα και βάζει και η ίδια το οποίο ανακατεύεται  με ζεστό νερό , στη συνέχεια έχει φραπέ - φραπέ με καλαμάκι χωρίς προφυλακτικο και μετά μπριζολα . Εγώ την τελευταία φορά πήρα μια με κόκκινο μαλλί καρέ το όνομα δεν το θυμάμαι καλα ίσως Τζούλια λίγο κοντουλα , έκανα στην Ιταλία στη Βερονα απ ότι μου είπε Μολδαβη , ήταν καλή στο μασάζ αλλά πιο καλή σ όλα τα αλλά

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
εβαλα αυτο το βιντεακι για οφθαλμολουτρο
οχι μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα...εννοω οτι δεν ειναι αυθεντικο νουρου...  παρουσιαζετε ετσι και ταυτοχρονα ζητανε παραπανω...βεβαια δεν εχω παει και δεν ξερω μπορει να κανω λαθος απλα το αναφερω ως παρατηρηση

Κατόπιν εμπειρίας μου στο nuru (:rolleyes: και :dancing:!) της Συγγρού 45 και σχετικής ... έρευνας :cool2: :coffee: :argue: :grouphug: αναφορικά με τα χρησιμοποιούμενα υλικά (στρώμα και gel), έχω την πεποίθηση ότι είναι αυθεντικά. :thumbsup:
Το μεν στρώμα είναι το ίδιο με το εμφανιζόμενο στο παραπάνω βιντεάκι του συναγωνιστή, το δε gel είναι υδατοδιαλυτό/εύκολα αφαιρούμενο :shower: μίγμα (δεν έκανα δα και χημική ανάλυση) διαφορετικό από αυτό που χρησιμοποιείται "κλασσικό" μασάζ !
Μόνο τα κορίτσια δεν είναι ... Ιαπωνικής προέλευσης, όμως "ανταποκρίνονται" επαρκώς στις ανάγκες του ... αθλήματος ...! :rockon:
Τέλος, η τωρινή τιμή (130 €), κατά την προσωπική μου γνώμη :woldman:, είναι συμβατή με το προσφερόμενο προϊόν ! :sunglasses:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Κατόπιν εμπειρίας μου στο nuru (:rolleyes: και :dancing:!) της Συγγρού 45 και σχετικής ... έρευνας :cool2: :coffee: :argue: :grouphug: αναφορικά με τα χρησιμοποιούμενα υλικά (στρώμα και gel), έχω την πεποίθηση ότι είναι αυθεντικά. :thumbsup:
Το μεν στρώμα είναι το ίδιο με το εμφανιζόμενο στο παραπάνω βιντεάκι του συναγωνιστή, το δε gel είναι υδατοδιαλυτό/εύκολα αφαιρούμενο :shower: μίγμα (δεν έκανα δα και χημική ανάλυση) διαφορετικό από αυτό που χρησιμοποιείται "κλασσικό" μασάζ !
Μόνο τα κορίτσια δεν είναι ... Ιαπωνικής προέλευσης, όμως "ανταποκρίνονται" επαρκώς στις ανάγκες του ... αθλήματος ...! :rockon:
Τέλος, η τωρινή τιμή (130 €), κατά την προσωπική μου γνώμη :woldman:, είναι συμβατή με το προσφερόμενο προϊόν ! :sunglasses:
:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom