Νέος χώρος και νέα τεχνική μασάζ (NURU) με ζεστό ζελ!
Στην αθήνα Συγγρού 45 GOLDEN TIME.
Αδελφε υπαρχει αυτο?Νέος χώρος και νέα τεχνική μασάζ (NURU) με ζεστό ζελ!
τιμες ξερουμε?Ναι ακριβώς όπως το βλέπεις στα Video πάνω σε φουσκωτό στρώμα στο πάτωμα ξαπλώνουν πάνω σου και να τρίβονται πάνω κάτω ανάποδα ανάσκελα.....απλά καύλα!
εχεις παει φιλε??η μηπως εισαι του μαγαζιου?για δωσε μας περισσοτερες λεπτομερειες...Νέος χώρος και νέα τεχνική μασάζ (NURU) με ζεστό ζελ!
Κάποιος συνάδελφος έγραψε ότι είναι 150 € η συνεδρία.... Πολύ ακριβό ρε παιδάκι μουτιμες ξερουμε?
αν ειναι πως το δευτερο βιντεο αξιζει!!!!!!!!!!!Κάποιος συνάδελφος έγραψε ότι είναι 150 € η συνεδρία.... Πολύ ακριβό ρε παιδάκι μου
nick ξερεις τι ωρες λειτουργει το καταστημα?Ναι 150 είναι η ταρίφα για το Nuru αλλα με 2 γκομενακια να σου κολοτριβονται δεν παιζεται....
Η απορία σου είναι εύλογη. Να δούμε αν θα σου απαντήσει...Φίλε "Nick gr" αυτά που γράφεις τα γράφεις ως πελάτης ή έχεις κάποια σχέση με το συγεκριμένο studio massage? Πες ρε παιδί μου ότι είσαι από εκεί, αφού κάνει μπαμ! Είναι πιο έντιμο! Πήξαμε εδώ μέσα στα promo! Αλλά θα μου πείτε, όταν παίζονται τεράστια ποσά στην όλη ροζ μπίζνα, δεν είναι λογικό να πέφτουν σαν κοράκια οι προμότορες...?
στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν μπορω να καταλαβω το κακο να ειναι προμοτορας???Η απορία σου είναι εύλογη. Να δούμε αν θα σου απαντήσει...