Γιατι πολλά υποσχόμενη (ακόμα και από την φώτο); μια απλή φωτο ειναι με μαυρο σουτιεν και φαίνεται μικρο στηθοςΑνεβάσανε μιά καινούργια στο σάιτ την Αννα ,πολλά υποσχόμενη , όποιος δοκιμάσει ας αφήσει και μιά κριτική . Τελευταία δοκιμασα την Ελένη ,σχετικά νέα και αυτή , αν και σε προηγούμενες πόστ δεν γράφτηκαν και τα καλύτερα εγώ έμεινα ικανοποιημένος ,μάλιστα θα την έβαζα δεύτερη επιλογή μου μετά την Βερόνικα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 430K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Καλησπέρα συναγωνισταί! Εγω δοκίμασα την Νικόλ για αρχή και μου άφησε πολύ καλή εμπειρία. Ωραιο μασάζ χωρίς να βαριέται καθολου, φραπεδιά τίμια χωρίς βιασύνη. Ο φίλος μου που δοκίμασε Raja έμεινε πολυ ικανοποιημένος πάντως. Θα επανέλθω με νεότερα με άλλη κοπέλα.
Κανονική την λες φίλε, αλλά για εμένα πλαδαρή κ μεγάλο πεσμένο στήθος..Η Νικόλ τι σωματότυπο έχει.? Για εμάς που είμαστε μισή μερίδα....
Εγώ δοκίμασα την Τζέσικα..Απελπιστηκα.. Γενική εικόνα του μαγαζιού, απογοητευτική.. Νομίζω πως έχουν φύγει και κάποιες, και έχει μαζευτεί πολύ μπαζο...Αυτή τη στιγμή η μόνη που αξίζει από εκεί, είναι η Βερόνικα.. Όλες οι άλλες αλλοδαπές,βαφτισμενες Ελληνίδες και καλά.. Και νομίζω πως το γραφείο στην σελίδα του γράφει φεικ αξιολογήσεις, για να προωθήσει κάποιες.. Τραγικό, γιατί ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.. Δυστυχώς... Παραπλάνηση συντροφια
Hazardus
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 78
- Πόντοι
- 0
Δώσε μου περισσότερες πληροφορίες αν μπορείς ..Βερόνικα φίλος..Το καλύτερο..
gioutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
NURU μονο με ΦΡΑΠΕΔΙΑ??? Όντως ??? ??
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 1.786
Παίκτη σε ποιά σελίδα του γραφείου είδες κριτικές; Στο fb έχει να ανανεωθεί από Νοε 21, ενώ στο καινούριο τους σάιτ δεν βρίσκω κάτι.Εγώ δοκίμασα την Τζέσικα..Απελπιστηκα.. Γενική εικόνα του μαγαζιού, απογοητευτική.. Νομίζω πως έχουν φύγει και κάποιες, και έχει μαζευτεί πολύ μπαζο...Αυτή τη στιγμή η μόνη που αξίζει από εκεί, είναι η Βερόνικα.. Όλες οι άλλες αλλοδαπές,βαφτισμενες Ελληνίδες και καλά.. Και νομίζω πως το γραφείο στην σελίδα του γράφει φεικ αξιολογήσεις, για να προωθήσει κάποιες.. Τραγικό, γιατί ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.. Δυστυχώς... Παραπλάνηση συντροφια
Επίσης διαφωνώ περί μπάζων.. Η Ελένη και η Άννα είναι μια χαρά εμφανισιακά!
Όχι φοβερό νούρου αλλά την περνάνε άνετα την βάση στο σύνολο.
Τώρα για το ότι το νούρου περιλαμβάνει μόνο φραπέ, ναι αυτό είναι ψιλομαλακία..
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 1.786
Και Βανέσσα μην ξεχάσω, ωραία κοπέλα, με αξιοπρεπές νούρου
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
Ψάξε το παλιό σάιτ ,είχε κάποιες κριτικές !Παίκτη σε ποιά σελίδα του γραφείου είδες κριτικές; Στο fb έχει να ανανεωθεί από Νοε 21, ενώ στο καινούριο τους σάιτ δεν βρίσκω κάτι.
Επίσης διαφωνώ περί μπάζων.. Η Ελένη και η Άννα είναι μια χαρά εμφανισιακά!
Όχι φοβερό νούρου αλλά την περνάνε άνετα την βάση στο σύνολο.
Τώρα για το ότι το νούρου περιλαμβάνει μόνο φραπέ, ναι αυτό είναι ψιλομαλακία..
μεγαλο στήθος αλλα όχι αγελάδα. πρόσωπο αγγελικό ξανθια μπλε μάτια με λεπτη γλυκιά φωνή. λευκο δέρμα καθαρό με ωραιο σώμα. οχι αναλογίες μοντέλου αλλα καλή μέση και μπουτάκια κανονικά. θα μεινετε ευχαριστημένοι. εγω θα την ξανα έπαιρνα ανετα.Η Νικόλ τι σωματότυπο έχει.? Για εμάς που είμαστε μισή μερίδα....
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6
Μήπως εννοείς τη Βανέσα?μεγαλο στήθος αλλα όχι αγελάδα. πρόσωπο αγγελικό ξανθια μπλε μάτια με λεπτη γλυκιά φωνή. λευκο δέρμα καθαρό με ωραιο σώμα. οχι αναλογίες μοντέλου αλλα καλή μέση και μπουτάκια κανονικά. θα μεινετε ευχαριστημένοι. εγω θα την ξανα έπαιρνα ανετα.
kostas98181717
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και εγώ νομίζω για την Βανέσα λέει, η ποιο Ωραια κοπέλα εκεί από σώμα και πρόσωπο, σαν αγγελος ειναιμεγαλο στήθος αλλα όχι αγελάδα. πρόσωπο αγγελικό ξανθια μπλε μάτια με λεπτη γλυκιά φωνή. λευκο δέρμα καθαρό με ωραιο σώμα. οχι αναλογίες μοντέλου αλλα καλή μέση και μπουτάκια κανονικά. θα μεινετε ευχαριστημένοι. εγω θα την ξανα έπαιρνα ανετα.
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 1.786
Ναι, αλλά δύσκολος χαρακτήρας.Και εγώ νομίζω για την Βανέσα λέει, η ποιο Ωραια κοπέλα εκεί από σώμα και πρόσωπο, σαν αγγελος ειναι
Όχι σαν την Μαρία βέβαια
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.091
- Πόντοι
- 4.365
Συνεδρία με Βανέσα, ότι περίμενα μάλλον.. Ωραία παρουσία, ήρεμη, σενσουαλ νουρού που λένε στο χωριό μου..
Όταν έφτασε η ώρα της φράπας λες και μου τον πιάνανε παγάκια..
Στο φεύγα έπεσα πάνω σε μαυριδερό ποιότητας Λιντλ.. Έλεος αφεντικό, θα ξενερώσουμε εντελώς
Όταν έφτασε η ώρα της φράπας λες και μου τον πιάνανε παγάκια..
Στο φεύγα έπεσα πάνω σε μαυριδερό ποιότητας Λιντλ.. Έλεος αφεντικό, θα ξενερώσουμε εντελώς
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.091
- Πόντοι
- 4.365
Τύποι, όπου nuru = παστέλι ?
όχι τύπε βοδι του βοδι.. αν ας πουμε το βρώμικο στο γήπεδο είναι το μπόντι, το nuru είναι η σως να γλιστράει..
Spyrakossss
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Guys θέλω γνώμη για Ελένη , στο σαιτ τη περιγράφουν ότι έχει τέλειες αναλογίες και τα σχετικά , ισχύει; Έχει έτσι σωματαρα ; Και από πρόσωπο τι λέει ; Επίσης θέλω ν έχει κωλαρα , και Καταρίνα αν ξέρει κανείς
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις