Ήταν λίγο ψυχρή στο Ανδρομέδα η ΚατερίναMου αναφέρθηκε από συναγωνιστή ότι πιθανόν η Ελένη είναι η Kατερίνα του adromeda, επειδή δεν την είχα δοκιμάσει τότε όμως δεν έχω άποψη από τη φωτό ,τα χρώματα ταιριάζουν πάντως,εννοώ μαλλιών!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 430K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.091
- Πόντοι
- 4.365
Ήταν λίγο ψυχρή στο Ανδρομέδα η Κατερίνα
Kι εδώ έχει ήδη 2 αρνητικές αναφορές..
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
τι εννοείς ''εδώ'' ,δεν έχω δει κάποια κριτική σε αυτό το νήμα !Kι εδώ έχει ήδη 2 αρνητικές αναφορές..
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.091
- Πόντοι
- 4.365
τι εννοείς ''εδώ'' ,δεν έχω δει κάποια κριτική σε αυτό το νήμα !
Εδώ με το όνομα Ελένη
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
Φίλε μάλλον την μπερδεύεις με την Ελεν ,ένα μιλφ που δούλευε παλαιότερα σε αυτό το μαγαζί και είχανε γραφτεί δυό -τρείς κριτικές , καμία σχέση ,άλλωστε αυτή η Ελένη είναι τελευταία μεταγραφή κάποιων μηνών ενώ δεν έχουμε ακόμη κριτική!Εδώ με το όνομα Ελένη
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 1.786
Όχι παίκτη, δίκιο έχει ο Josex, έχουν γραφτεί 1-2 σχόλια για την καινούρια Ελένη.Φίλε μάλλον την μπερδεύεις με την Ελεν ,ένα μιλφ που δούλευε παλαιότερα σε αυτό το μαγαζί και είχανε γραφτεί δυό -τρείς κριτικές , καμία σχέση ,άλλωστε αυτή η Ελένη είναι τελευταία μεταγραφή κάποιων μηνών ενώ δεν έχουμε ακόμη κριτική!
Με εμένα πάντως δεν ήταν ξινή.
Και είναι κι ομορφούλα!
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
Ναι δικό μου λάθος ,αναφέρθηκε ήδη δυό φορές !Όχι παίκτη, δίκιο έχει ο Josex, έχουν γραφτεί 1-2 σχόλια για την καινούρια Ελένη.
Με εμένα πάντως δεν ήταν ξινή.
Και είναι κι ομορφούλα!
Δεν ξέρω φίλος.Εγω με Βερόνικα είμαι σούπερ.. Για το τζελ δεν ξέρω, δεν το πολυγουσταρω κιόλας, οπότε δεν θέλω κ μια μπετονιερα,.. Τόσο όσο.. Εάν αποκτήσεις οικειότητα με Βερόνικα, θα χύσεις μπρούμυτα.. Όταν γουστάρει ζωγραφίζει.. Άκου τον παλιόΣωστός ο Λάκης.. ειδικά για Βερόνικα θα συμφωνήσω 100%. Ένα απλό μπόντι κάνει, με ελάχιστο τζελ για να μην λερώνεται.. Κατά τ' άλλα καλή είναι αλλά για nuru δεν πάμε;
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 1.786
Τί να σου πω ρε παίκτη..Δεν ξέρω φίλος.Εγω με Βερόνικα είμαι σούπερ.. Για το τζελ δεν ξέρω, δεν το πολυγουσταρω κιόλας, οπότε δεν θέλω κ μια μπετονιερα,.. Τόσο όσο.. Εάν αποκτήσεις οικειότητα με Βερόνικα, θα χύσεις μπρούμυτα.. Όταν γουστάρει ζωγραφίζει.. Άκου τον παλιό
2-3 φορές την έχω πάρει, δεν με έχει συγκινήσει.
Χαίρομαι που κόσμος περνάει καλά μαζί της πάντως.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.342
- Πόντοι
- 3.246
αυτό στο περιστέρι είναι ανοιχτό;
Περίεργο.Και εγώ Βερόνικα ψηφίζω.. Συνέχεια μαζί της κάνω, δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ.. Αλλά φίλε μου, γούστα είναι αυτά..Η χημεία παίζει μεγάλο ρόλο.. Δεν μπορεί να μας ταιριάζουν όλοι οι άνθρωποι..Τί να σου πω ρε παίκτη..
2-3 φορές την έχω πάρει, δεν με έχει συγκινήσει.
Χαίρομαι που κόσμος περνάει καλά μαζί της πάντως.
Βερόνικα φίλος..Το καλύτερο..λιστε μ μια απορια. Στο νουρου παιζει και φραπεδακι ;
Αρχική - Nuru Massage Από όλα έχει ο Μπαχτσές... από ότι φαίνεται.Πληροφορίες λένε για κάτι μαύρες.. Πήγε κανείς?? Τι γίνεται..Τους τελείωσαν οι άσπρες;;;;; Ήμαρτον...
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
Ανεβάσανε μιά καινούργια στο σάιτ την Αννα ,πολλά υποσχόμενη , όποιος δοκιμάσει ας αφήσει και μιά κριτική . Τελευταία δοκιμασα την Ελένη ,σχετικά νέα και αυτή , αν και σε προηγούμενες πόστ δεν γράφτηκαν και τα καλύτερα εγώ έμεινα ικανοποιημένος ,μάλιστα θα την έβαζα δεύτερη επιλογή μου μετά την Βερόνικα.
Τελευταία τροποποίηση:
Κατσε, για να μιλαμε σωστα Ελληνικα και να μην υπαρχουν παρεξηγησεις: το "πολλα υποσχομενη" τι σημαινει, ξερεις;Ανεβάσανε μιά καινούργια στο σάιτ την Αννα ,πολλά υποσχόμενη , όποιος δοκιμάσει ας αφήσει και μιά κριτική . Τελευταία δοκιμασα την Ελένη ,σχετικά νέα και αυτή , αν και σε προηγούμενες πόστ δεν γράφτηκαν και τα καλύτερα εγώ έμεινα ικανοποιημένος ,μάλιστα θα την έβαζα δεύτερη επιλογή μου μετά την Βερόνικα.
Απο μια φωτο, πιθανοτατα ψευτικη, τι υποσχεσεις μπορεις να παρεις; καμια.
Και αληθινη να ηταν η φωτο, παλι καμια υποσχεση δεν μπορει να δοθει.
Πολλα υποσχομενη θα ειναι καποια που εχεις συναντησει και σου δινει να καταλαβεις οτι προχωραει πολυ παρακατω.
Επομενως, το "πολλα υποσχομενη" που χρησιμοποιειτε κατα κορον πολλοι εδω μεσα, ειναι εντελως ακυρο και δημιουργει λαθος εντυπωσεις.
Μπορουσες να γραψεις : ειναι μια καινουρια που φαινεται τουμπανο, ομορφη , καμπυλατη κλπ.
Φιλικα
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
Προφανώς και εννοώ από εμφάνιση αφου το ξεκαθαρίζω ότι δεν την έχω δοκιμάσει , αλλά καλά είναι να είμαστε σαφείς οπότε δεκτή η παρατήρησή σου.Οι φωτό σε αυτό το σάιτ δεν είναι πολυπειραγμένες γενικά, οπότε ναι από εμφάνιση σώματος λέει..παρακάτω πλην φραπεδιάς δεν έχει αναφερθεί για καμία ,βέβαια δεν είναι όλες ίδιες οι φραπεδιές ,κυρίως για μένα μετράει θετικά αν δεν είναι αλλεργική κάποια στα χουφτώματα!!!Κατσε, για να μιλαμε σωστα Ελληνικα και να μην υπαρχουν παρεξηγησεις: το "πολλα υποσχομενη" τι σημαινει, ξερεις;
Απο μια φωτο, πιθανοτατα ψευτικη, τι υποσχεσεις μπορεις να παρεις; καμια.
Και αληθινη να ηταν η φωτο, παλι καμια υποσχεση δεν μπορει να δοθει.
Πολλα υποσχομενη θα ειναι καποια που εχεις συναντησει και σου δινει να καταλαβεις οτι προχωραει πολυ παρακατω.
Επομενως, το "πολλα υποσχομενη" που χρησιμοποιειτε κατα κορον πολλοι εδω μεσα, ειναι εντελως ακυρο και δημιουργει λαθος εντυπωσεις.
Μπορουσες να γραψεις : ειναι μια καινουρια που φαινεται τουμπανο, ομορφη , καμπυλατη κλπ.
Φιλικα
Raja και Μπελλα ειναι αλλεργικες δυστυχως. Η Raja τουλαχιστον ηταν χαμογελαστη, η αλλη βαριοταν που ζουσε.Προφανώς και εννοώ από εμφάνιση αφου το ξεκαθαρίζω ότι δεν την έχω δοκιμάσει , αλλά καλά είναι να είμαστε σαφείς οπότε δεκτή η παρατήρησή σου.Οι φωτό σε αυτό το σάιτ δεν είναι πολυπειραγμένες γενικά, οπότε ναι από εμφάνιση σώματος λέει..παρακάτω πλην φραπεδιάς δεν έχει αναφερθεί για καμία ,βέβαια δεν είναι όλες ίδιες οι φραπεδιές ,κυρίως για μένα μετράει θετικά αν δεν είναι αλλεργική κάποια στα χουφτώματα!!!
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
Βάλε και την JESSIKA μαζί με αυτές , δηλ. από τις δύο ασιάτισσες μακριά!Raja και Μπελλα ειναι αλλεργικες δυστυχως. Η Raja τουλαχιστον ηταν χαμογελαστη, η αλλη βαριοταν που ζουσε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις