Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 431K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
423
Πόντοι
21
Πάντως εγώ που είχα κλείσει ραντεβού δεν ήρθε ποτέ ούτε
Έστειλα μνμ και ακόμα περιμένω απάντηση...Δε ξέρω μήπως δουλεύουν μόνο με συγκεκριμένο πελατολόγιο δικό τους.
Εγώ έκλεισα ραντεβού κ δεν ήρθε ποτέ ούτε μου έστειλε κατι

Spin31

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2018
Like
120
Πόντοι
1
Καλημέρα!
Μπας και έχει ανακαλύψει κάνεις ρε παιδιά κάνα καινούργιο nuru στην πόλη;;;

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.083
Πόντοι
1.786

Paradise Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
6.432
Από αύριο Δευτέρα 5/12 /2022 και για όλη την εβδομάδα θα υπάρχει προσφορά στο πρόγραμμα Nuru μασάζ με τα γνήσια προϊόντα Nuru από 120 ευρώ στα 100.
Ευκαιρία να μυήθητε στην μαγεία του Νουρου από τα έμπειρα χέρια των μασεζ του Paradise Spa.:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

crazy bunny

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2021
Κριτικές
31
Like
2.637
Πόντοι
2.471
Από αύριο Δευτέρα 5/12 /2022 και για όλη την εβδομάδα θα υπάρχει προσφορά στο πρόγραμμα Nuru μασάζ με τα γνήσια προϊόντα Nuru από 120 ευρώ στα 100.
Ευκαιρία να μυήθητε στην μαγεία του Νουρου από τα έμπειρα χέρια των μασεζ του Paradise Spa.:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Πολύ καλή προσφορά

Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
282
Πόντοι
20
Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά το nuruathens έχει ανοίξει και δεύτερη τοποθεσία (Μιχαλακοπούλου 39 και 44) άρα πάνε καλά οι δουλειές.

alexandros 85

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Κριτικές
17
Like
2.795
Πόντοι
1.206
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
282
Πόντοι
20
Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά το nuruathens έχει ανοίξει και δεύτερη τοποθεσία (Μιχαλακοπούλου 39 και 44) άρα πάνε καλά οι δουλειές.
Με διορθώνω αναφέρθηκε σε προηγούμενο ποστ ότι έχει και δεύτερο μαγαζί!

Likelg

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2021
Like
31
Πόντοι
0
Καλησπέρα, καινούργιες φωτογραφίες βλέπω στο site για το nuru στη Μιχαλακοπούλου
* εγκαταστάθηκα τελικά μόνιμα στην Αθήνα πρόσφατα και λέω να ξεκινήσω το άθλημα... αν υπάρχει κάποια πρόταση με ποια από τις κοπέλες να ξεκινήσω?.. (άνετη, καλός χαρακτήρας, σωματότυπος)... θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία!

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.093
Πόντοι
4.365
Καλησπέρα, καινούργιες φωτογραφίες βλέπω στο site για το nuru στη Μιχαλακοπούλου
* εγκαταστάθηκα τελικά μόνιμα στην Αθήνα πρόσφατα και λέω να ξεκινήσω το άθλημα... αν υπάρχει κάποια πρόταση με ποια από τις κοπέλες να ξεκινήσω?.. (άνετη, καλός χαρακτήρας, σωματότυπος)... θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία!

Για πρώτη φορά πήγαινε στα σίγουρα.. κοινώς Μαρία

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.590
Πόντοι
2.846
Εκεί πρέπει να γίνεται καλό παιχνίδι αν γουστάρει κάποιος αυτή τη φάση του nuru αλλά ακριβό από όσο έχω ακούσει

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
Δεν είναι και τόσο καινούργιες μάλλον είχες καιρό να μπεις!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εκεί πρέπει να γίνεται καλό παιχνίδι αν γουστάρει κάποιος αυτή τη φάση του nuru αλλά ακριβό από όσο έχω ακούσει
Δεν έχει αναφερθεί κάτι εκτός προγράμματος πάντως !

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.590
Πόντοι
2.846
Δεν είναι και τόσο καινούργιες μάλλον είχες καιρό να μπεις!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν έχει αναφερθεί κάτι εκτός προγράμματος πάντως !
Ναι εκτός προγράμματος όχι
Εννοώ για το nuru αν σου αρέσει αυτή η φάση
Εμένα δεν...

Ashor90

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2023
Like
405
Πόντοι
21
συνάντηση με Nicole από nurumassage.
Αρκετα φιλική. έχει μερικά κιλά παραπάνω αλλά χρησιμοποιεί πολύ ωραία το σώμα της. σου τον κάνει πέτρα αλλά τίποτα πέρα από αυτό. στο τέλος σε βλέπει να τον παίζεις μόνος σου. κόστος 100 ευρώ

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.093
Πόντοι
4.365
Αρκετα φιλική. έχει μερικά κιλά παραπάνω αλλά χρησιμοποιεί πολύ ωραία το σώμα της. σου τον κάνει πέτρα αλλά τίποτα πέρα από αυτό. στο τέλος σε βλέπει να τον παίζεις μόνος σου. κόστος 100 ευρώ

Όχι ρε μάγκα σου ξηγήθηκε άσχημα. Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο εκεί μέσα..

• Χαχα
Αντιδράσεις: Spin31

Ashor90

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2023
Like
405
Πόντοι
21
Όχι ρε μάγκα σου ξηγήθηκε άσχημα. Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο εκεί μέσα..
Αστα αδερφέ μαύρο κλάμα έριξα.
μετά πήγα κ έφαγα δύο σουβλάκια με μπόλικο τζατζίκι να μου φύγει η στεναχώρια. ...

v1273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2021
Κριτικές
7
Like
970
Πόντοι
361

Τουλάχιστον γλύτωσες εμάς τους υπόλοιπους. Πάμε παρακάτω

TEXAN

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
206
Πόντοι
0
Είχες κλείσει ραντεβού ή πηγές εκεί και διαλεξες την Nicole? Βασικά λέω να κάνω καταδρομικη με Μαρία από σώμα και υπηρεσίες πως είναι? Οποίος έχει πληροφορίες έστω και σε πμ θα ήταν χρήσιμες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom