ωραιος.αν ειναι θα δοκιμασουμε καποια απο τα κοριτσια.βερα μαρια λιγο πιο χαλαρες νικολ βαρυ πεπονι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 431K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 1.786
Μαρία αν την πιάσεις σε καλή μέρα και πας με τα νερά της είναι η καλύτερη. Έλεν πολύ καλή.
(Για τα ελληνικά δεδομένα μιλάω, εξωτερικό το νούρου νομίζω είναι άλλο level)
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Σίγουρα στο εξωτερικό είναι άλλο level , εδώ είναι σαν nuru ! Μπορεί να εξαρτάται από τις θεραπευτριες ποσο θέλουν να προσφέρουν και με ποιον τρόποΜαρία αν την πιάσεις σε καλή μέρα και πας με τα νερά της είναι η καλύτερη. Έλεν πολύ καλή.
οντως οταν η μαρια εχει ορεξη σε δενει κομπο....στην βαρκελωνη εκανα με μια ταυλανδεζα ηταν οντως αλλο level και το προγραμμα και ο χωρος και οι τιμες ξεκιναγαν απο 150 ευροΜαρία αν την πιάσεις σε καλή μέρα και πας με τα νερά της είναι η καλύτερη. Έλεν πολύ καλή.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.296
- Πόντοι
- 8.645
Καινούρια είναι η Βερα; Βλέπεται;βερα μαρια λιγο πιο χαλαρες νικολ βαρυ πεπονι
50 massage therapy βγαζει το ινσταγκραμ, κανε αντιγραφη επικολληση εδω το λινκ να το δουμεΈνα massage therapy στο Instagram που λέει ότι κάνει nuru έχει δοκιμάσει κανείς
50 massage therapy βγαζει το ινσταγκραμ, κανε αντιγραφη επικολληση εδω το λινκ να το δουμε
massage therapy (@energy_massage_theraphi) • Instagram photos and videos
919 Followers, 1,455 Following, 13 Posts - See Instagram photos and videos from massage therapy (@energy_massage_theraphi)
instagram.com
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Η κυρία με το γαλάζιο φόρεμα και ξανθά μαλλιά μοιάζει με την Δήμητρα που πριν καιρό ήταν στην ομάδα της Χρύσας ( Vip massage )massage therapy (@energy_massage_theraphi) • Instagram photos and videos
919 Followers, 1,455 Following, 13 Posts - See Instagram photos and videos from massage therapy (@energy_massage_theraphi)instagram.com
Αυτή είναι φιλαράκι....Η Δήμητρα του vip και ποσών άλλων γραφείων βασικά.Εχει δικό της νταλαβερι πια..Η κυρία με το γαλάζιο φόρεμα και ξανθά μαλλιά μοιάζει με την Δήμητρα που πριν καιρό ήταν στην ομάδα της Χρύσας ( Vip massage )
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Από υπαλληλος γίνεται αφεντικο και καλά κάνει . Φτάνει το γραφείο να έχει καλές υπηρεσίεςΑυτή είναι φιλαράκι....Η Δήμητρα του vip και ποσών άλλων γραφείων βασικά.Εχει δικό της νταλαβερι πια..
Ούτε και εδώ είναι αφεντικό... Δουλεύει και αυτή,πάνω κάτω είναι η Δήμητρα,ακούραστη,μαύρο σκυλί που λέμε.Από υπαλληλος γίνεται αφεντικο και καλά κάνει . Φτάνει το γραφείο να έχει καλές υπηρεσίες
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Φαίνεται πως είσαι πιο πολύ ενημερωμένος ..Ούτε και εδώ είναι αφεντικό... Δουλεύει και αυτή,πάνω κάτω είναι η Δήμητρα,ακούραστη,μαύρο σκυλί που λέμε.
Δεν νομίζω,έτυχε να ξέρω....Είσαι παλιά καραβάνα εσυΦαίνεται πως είσαι πιο πολύ ενημερωμένος ..
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Μπα .. απλώς θυμάμαι (ακόμα ) τι διαβάζω και βλέπω όταν είμαι ενεργός εδώ .χαχαΔεν νομίζω,έτυχε να ξέρω....Είσαι παλιά καραβάνα εσυ
Έστειλα μνμ και ακόμα περιμένω απάντηση...Δε ξέρω μήπως δουλεύουν μόνο με συγκεκριμένο πελατολόγιο δικό τους.Ένα massage therapy στο Instagram που λέει ότι κάνει nuru έχει δοκιμάσει κανείς
μιχαλακοπουλου σε ποιον αριθμο μαν?Πήγα και εγώ πριν λίγες μέρες στη μιχαλακοπουλου γ nuru. Για μένα δε λέει κάτι βάζουν απλά το τζελ και κάνουν ένα τρίψιμο όπου μπορούν άτσαλο χωρίς τεχνική. Όπως έχουν πει κ εδώ αντε γ μια φορά όχι παραπάνω.
οποτε εχει και συνεχεια?Αυτή είναι φιλαράκι....Η Δήμητρα του vip και ποσών άλλων γραφείων βασικά.Εχει δικό της νταλαβερι πια..
Συνέχεια λέει....ξηγημενη από την αρχή.οποτε εχει και συνεχεια?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις