Νέα

Ντροπή και Αίσχος...βρε που πάμε??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

προβοκάτσια :tickedoff:
η παρακάτω φωτογραφία τα λέει όλα

649.jpg

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Η μπεμπέ λιλή σας πείραξε ΓΙΔΙΑ...
Σας κόβουν τους μισθούς, σχεδόν όλοι οι μισθοί είναι τις πείνας, σας κόβουν τις συντάξεις,
ο ιδιωτικός τομέας σας γαμεί τον αγάμητο με τρελά ωράρια και πάντα υπό το καθεστώς "άτυπου τρόμου", το κράτος σας γαμάει στη φορολογία, οι ανθρώπινες σχέσεις πάνε κατά διαόλου... είμαστε παρηκμασμένοι ηθικά-κοινωνικά-οικονομοικά, ζούμε στην εποχής της ρουφιανιάς/πουστιάς της Τζούλιας και του Μένιου και εσείς (όποιος "εσείς") αναρωτιέστε που πάμε για τη μπεμπέ λιλή...

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

αφού δε σ αρέσει το "είναι ο παππούς εκεί" εγώ βάζω αφτό

fammefatal

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
χωι χωιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking:
το παιδικο μυαλο δεν ειναι αρρωστημένο ...  ;)
κοιταχτε μερικοι μερικοι να κοψεται τις τσοντες και να φροντίσετε τα παιδια σας να παρουν ουσιαστικη μορφωση
μακρια απο τηλεορασεις και συναφη που δειχνουν πολυ χειροτερα γιατι δεν μας βλεπω καλα ...
προσωπικα αυτο το πραγμα δεν θα το εδειχνα στο παιδι μου για να μην γινει αποβλακωμενο οχι γιατι προωθεί την παιδεραστία ...
εεεελααα να ξυπναμε λιγοοοοο !! 

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
χωι χωιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking:
το παιδικο μυαλο δεν ειναι αρρωστημένο ...  ;)
κοιταχτε μερικοι μερικοι να κοψεται τις τσοντες και να φροντίσετε τα παιδια σας να παρουν ουσιαστικη μορφωση
μακρια απο τηλεορασεις και συναφη που δειχνουν πολυ χειροτερα γιατι δεν μας βλεπω καλα ...
προσωπικα αυτο το πραγμα δεν θα το εδειχνα στο παιδι μου για να μην γινει αποβλακωμενο οχι γιατι προωθεί την παιδεραστία ...
εεεελααα να ξυπναμε λιγοοοοο !!  

Σωστά.
Δεν μου αρέσει ούτε εμένα το συγκεκριμένο. Μου φαίνεται εξαιρετικά ανούσιο εως γελοίο.
Είναι όμως απο τα μικρότερα προβλήματα που θα 'πρεπε να μας απασχολούν αυτό..........
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ @@@@@ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.......

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Έτσι ακριβώς φίλτατοι.
Χυδαία και ποταπή η μπεμπέ Λιλλύ. Αγόρασα όλα της τα DVD και λέει συνέχεια "παππού, παππού".

Κι επίσης, θέλω να καταγγείλω τον Gummy Bear. Ναι, αυτόν τον εκμαυλιστή και αναίσχυντο τύπο.
Δεν έχετε παρατηρήσει πώς χορεύει; Κάνει συνεχώς αυτή
respect-047.gif
την κίνηση, που παραπέμπει στο βεντούζιασμα.
Και φυσικά, μεταφέρει υποσυνείδητα μηνύματα. Το "παριζάκι", ποιό μακρουλό όργανο του Gummy Bear με δύο μπάλες που κρέμονται, λέτε να υπονοεί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom