Παίζει το Tinder πολύ με πληθώρα μετρίων έως κάποιες αξιόλογες από θέμα εμφάνισης.
Μέσα σ αυτό θα δεις πολλές επαγγελματίες να γράφουν αριθμό WhatsApp το οποίο διαχειρίζεται ο κάθε νταβατζής της εκάστοτε λεγάμενης. Ξεκινάνε απο τιμές 1200 -1500 AED και όπου σε πετύχουν. Οπότε κάνε σκληρή διαπραγμάτευση για τιμές υπηρεσίες εμφάνιση κοπέλας, αλλιώς την στέλνεις πίσω. Απέφυγε περιπτώσεις που θα σου πει η "κοπέλα" έχω σπίτι δικό μου.
Θα κάνεις match με μη επαγγελματίες απλά αν δεν κάτσεις πάνω απο 3 μέρες και ιδίως Ντουμπάι δεν θα δεις εύκολα προκοπή.
Μπορείς να παίξεις στα mall διακριτικά αν και στη Σάρζα είναι ψόφια τα πράγματα σε σχέση με Ντουμπάι.
Τα αξιόλογα και φυσικά ακριβά club είναι κυρίως Ντουμπάι που μπορείς να έχεις επιλογές αν και θα είναι ποζερογκόμενες με όλα τα προφανή επακόλουθα.
Σε κάποια μπαράκια όπως και στο club του ξενοδοχείου σου μπορείς να κάνεις παιχνίδι.
Για ένα να είσαι προετοιμασμένος ... είτε μέσω Tinder είτε αλλιώς, αν τη φέρεις στο ξενοδοχείο σου να έχεις κλείσει απο πρίν δίκλινο με δικαιολογία "το ταίρι μου θα έρθει άλλη μέρα" αλλιώς δεν θα σε αφήσουν να ανέβει πάνω συν ότι η όποια φέρεις να πρέπει να δείξει ταυτότητα που δεν αισθάνονται και πολύ άνετα γι αυτό. Αν σε πάει σπίτι της καθάρισες