You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ντουετάκια...............
- Μέλος που άνοιξε το νήμα guru
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 33
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
δεν μπορούμε να κανονισουμε σε μπουρδέλο παρτουζα? εστω για δεκα λεπτάκια ...με καποιον απο εδω μεσα θα το εκανα για την πλάκα
Με κάποιον από εδώ μέσα, το κανονίζεις εύκολα....... Πρέπει όμως, να συμφωνήσουν άλλα δύο άτομα: Η τσατσά και η κοπέλα!!!
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
Με κάποιον από εδώ μέσα, το κανονίζεις εύκολα....... Πρέπει όμως, να συμφωνήσουν άλλα δύο άτομα: Η τσατσά και η κοπέλα!!!
Δεν κρατιέσαι με τίποτα. Δήλωσες αμέσως υποψηφιότητα ΦΥΤΙΛΙΑΡΗΗΗΗΗΗΗ
guru
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2005
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
για οποιεσδήποτε !!!Για cg ενδιαφέρεσαι? Για ct, ή για κάποια ανεξάρτητη? Κάθε κατηγορία έχει και το δικό της μονοπάτι προς την Ιθάκη!
αρκεί να είναι 2 ΜΑΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
αντε να δούμε
γαμώ τα μονοπάτια της Θεσ/νίκης
(είμαι και σαλονικιός, αλλά για κάτι τέτοια έφυγα.......)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Τα γραφεία με τα cg θα σε κανονίσουν παίχτη,απλά πάρτους τηλέφωνο,τόσο δύσκολο είναι πια?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
οπως ειπωθηκε ντουετα μονο σε μασαζερι και στουντια παρανομα εντος πολης.....κρυφα....στα επισημα δεν υπαρχει μαγαζι που να εχει δυο κοπελες στην βαρδια στην θεσσαλονικη γιατι ενα μαγαζι....μια αδεια....
για να γινει αλλιως θα επρεπε να υπαρχουν πολυχωροι οπως η βιλα στην λαρισα πχ που εχω κανει ντουετο γιατι ειναι τρια σπιτια και τρεις κοπελες.....και εκει μονο σε περιπτωση που να ναι πρωι,να μην εχει πολυ κοσμο ακομη κλπ....
για να γινει αλλιως θα επρεπε να υπαρχουν πολυχωροι οπως η βιλα στην λαρισα πχ που εχω κανει ντουετο γιατι ειναι τρια σπιτια και τρεις κοπελες.....και εκει μονο σε περιπτωση που να ναι πρωι,να μην εχει πολυ κοσμο ακομη κλπ....
guru
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2005
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Προφανέστατα και αυτό έχω κάνει άπειρες φορές.Τα γραφεία με τα cg θα σε κανονίσουν παίχτη,απλά πάρτους τηλέφωνο,τόσο δύσκολο είναι πια?
Επιδή όμως δεν ζω πλέον στην πόλη, ζητώ τα φώτα των συναγωνιστών μου για ΓΝΩΣΤΕΣ, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ προτάσεις.
Τόσο απλά..............
Δεν κρατιέσαι με τίποτα. Δήλωσες αμέσως υποψηφιότητα ΦΥΤΙΛΙΑΡΗΗΗΗΗΗΗ![]()
Ξέρεις βλέπω, να διαβάζεις ανάμεσα από τις γραμμές.....!
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.133
- Πόντοι
- 22.785
Για να έχουν ΣΦΑΙΡΙΚΗ άποψη οι συναγωνιστές, συνάδελφε! ;)
Πειράζει το νά άλλάξεις τήν συμπεριφορά σου τόσο πού να σε λυπηθει και άκόμα χειρότρερα να σε βαρεθεί....... χα χα χα χι χι χι
Επιδή όμως δεν ζω πλέον στην πόλη, ζητώ τα φώτα των συναγωνιστών μου για ΓΝΩΣΤΕΣ, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ προτάσεις.
Τόσο απλά..............
Βρήκα λύση στο θέμα σου:
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=104166.msg2278561#new]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=104166.msg2278561#new[/url]
Το #2. Απευθύνσου στο συναγωνιστή νηματοθέτη, για πληροφορίες.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
Βρήκα λύση στο θέμα σου:
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=104166.msg2278561#new]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=104166.msg2278561#new[/url]
Το #2. Απευθύνσου στο συναγωνιστή νηματοθέτη, για πληροφορίες.
Καλημέρα λουλούδι μου. Βλέπω ότι οι ρίζες σου απλώνονται πολύ μακρυά
Καλημέρα λουλούδι μου. Βλέπω ότι οι ρίζες σου απλώνονται πολύ μακρυά![]()
Έχουν απλωθεί και μακρύτερα.....
Δες στο thread του Άρτεμις/Γερμανία, τα Post μου φέτος την Άνοιξη.
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
Έχουν απλωθεί και μακρύτερα.....
Δες στο thread του Άρτεμις/Γερμανία, τα Post μου φέτος την Άνοιξη.![]()
Βλέπω ότι έκανες και εκεί "αφρόλουτρο" ΦΥΤΙΛΙΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 11K