Επισκέπτης
μωρο μου να σου εξηγησω δεν ειναι αυτο που νωμηζειςμπα, δεν νομίζω Μάκη, άλλος έχει την χάρη![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
μωρο μου να σου εξηγησω δεν ειναι αυτο που νωμηζειςμπα, δεν νομίζω Μάκη, άλλος έχει την χάρη![]()
![]()
εσυ ποιο πολυ α"πολους καυλιαρι μου
ναι ρε μλκ, ενοχλείς, τράβα αλλούμήπως ενοχλούμε να σας αφήσουμε μόνους σας;
μήπως ενοχλούμε να σας αφήσουμε μόνους σας;
ναι ρε μλκ, ενοχλείς, τράβα αλλού![]()
τα κορίτσια δεν κάνουνε τέτοια πράγματα :Sστους 2 τρίτος δεν χωράει τύπε οπότε μην ζηλεύεις εκτός και αν παίξει καμιά παρτουζίτσα![]()
![]()
οχι καυλα μου ολοι οι καλοι χωρανεμήπως ενοχλούμε να σας αφήσουμε μόνους σας;
κλείστα όλα, τέρμα οι καταθέσεις μέχρι την Γερμανία. οικονομίανα κλείσω και την πόρτα;![]()
![]()
![]()
στους 2 τρίτος δεν χωράει τύπε οπότε μην ζηλεύεις εκτός και αν παίξει καμιά παρτουζίτσα![]()
![]()
τα κορίτσια δεν κάνουνε τέτοια πράγματα :S
το έχουμε κάνει και αυτό ήταν και η λάουρα μαζί
οχι καυλα μου ολοι οι καλοι χωρανε![]()
![]()
![]()
![]()
τώρα μου έχωσες το μαχαίρι μέσα στην καρδιά![]()
![]()
![]()
ξέρω ξέρω είναι η αδυναμία σου
ελα να κλαψουμε μαζητώρα μου έχωσες το μαχαίρι μέσα στην καρδιά![]()
ελα να κλαψουμε μαζη![]()
δεν μπωρο αμα δεν βαλω κατι στο στομα μουαύριο το απόγευμα δουλεύεις?????
δεν μπωρο αμα δεν βαλω κατι στο στομα μου![]()