Επισκέπτης
είμαι Λαουρόπληκτος
είμαι Λαουρόπληκτος
μωρο μου εσυ :-* :-* :-* :-*
έχω χτυπήσει ταττού στον δεξί ώμο δικέ μου για πάρτη της
μωρο μου εσυ :-* :-* :-* :-*
εσύ να κάτσεις φρόνιμα... θα με κανείς να φάω τιμωρία από τον...μεγαλο ;)αχ μην μου τα κανεις αυτα μτ καις..........
αλλος θα το κανει για παρτι μου...........έχω χώρο και στον αριστερό ώμο θα χτυπήσω ένα ταττού και για εσένα
μας εχει ξεχασει το μωρο.. εκει στα ξεναεσύ να κάτσεις φρόνιμα... θα με κανείς να φάω τιμωρία από τον...μεγαλο ;)
αλλος θα το κανει για παρτι μου...........
ε τώρα... αν δεν το έχει κάνει ήδη κιόλας, καλή του ώρα εκεί που βρίσκεταιαλλος θα το κανει για παρτι μου...........
νομίζεις.... ;) σε σκέφτεται 24 ώρες το 24ωρο κ για σένα μιλάει όπου σταθεί κ όπου βρεθεί...μας εχει ξεχασει το μωρο.. εκει στα ξενα
μετράει τις ώρες αντίστροφα για να γυρίσει...ε τώρα... αν δεν το έχει κάνει ήδη κιόλας, καλή του ώρα εκεί που βρίσκεται
καυλοστο το μωρο, αυριο μετα της 8 το απογευμα θα ειμαστε Βριλησσου 36ΑΚαυλοκόριτσα... πότε και που μπορώ να σας βρώ και τα δύο??????????????????
δεν ειναι αυτο που νωμηζεις ναμετράει τις ώρες αντίστροφα για να γυρίσει...
καυλοστο το μωρο, αυριο μετα της 8 το απογευμα θα ειμαστε Βριλησσου 36Α
αυτό που νομίζω είναι...δεν ειναι αυτο που νωμηζεις να
νομίζω η καλύτερη επιλογή, καλά να περάσεις φίλος και να μας πεις μετά τις ενυπώσεις σουδεν θυμαμαι καν να σας εχω δει ποτε...... αλλα εχω διαβασει τα καλυτερα για τη "χημεια' που εχετε μεταξι σας.. και η φαίνεστε καλή επιλογή για το.. πρώτο μου duo!!!!!!!!!!!!
θα το κανει θα το κανει αλιος δεν εχει καραμελες.........ε τώρα... αν δεν το έχει κάνει ήδη κιόλας, καλή του ώρα εκεί που βρίσκεται
..το άγχος του πρωτάρη (σε duo) φοβάμαι...νομίζω η καλύτερη επιλογή, καλά να περάσεις φίλος και να μας πεις μετά τις ενυπώσεις σου
μην ανησυχείς, άστες να κάνουν παιχνίδι και δεν θα μείνει κανένα άγχος..το άγχος του πρωτάρη (σε duo) φοβάμαι...
κατα τ αλλα οι καυλιτσες είμαι σίγουρος οτι ξέρουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν!!!!