You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
D-Laoura
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2012
- Like
- 0
μωρο μου εσυ :-* :-* :-* :-*![]()
![]()
![]()
έχω χτυπήσει ταττού στον δεξί ώμο δικέ μου για πάρτη της![]()
έχω χώρο και στον αριστερό ώμο θα χτυπήσω ένα ταττού και για εσένα
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.013
- Πόντοι
- 26.470
εσύ να κάτσεις φρόνιμα...αχ μην μου τα κανεις αυτα μτ καις..........
![Sm 2 :s&m_2: :s&m_2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_2.gif)
Επισκέπτης
αλλος θα το κανει για παρτι μου...........έχω χώρο και στον αριστερό ώμο θα χτυπήσω ένα ταττού και για εσένα![]()
![]()
Επισκέπτης
μας εχει ξεχασει το μωρο.. εκει στα ξεναεσύ να κάτσεις φρόνιμα...θα με κανείς να φάω τιμωρία από τον...μεγαλο ;)
αλλος θα το κανει για παρτι μου...........
ξέρω ποιος είναι ο Ντορινοπληκτος
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.918
- Πόντοι
- 5.435
ε τώρα... αν δεν το έχει κάνει ήδη κιόλας, καλή του ώρα εκεί που βρίσκεταιαλλος θα το κανει για παρτι μου...........
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.013
- Πόντοι
- 26.470
νομίζεις.... ;) σε σκέφτεται 24 ώρες το 24ωρο κ για σένα μιλάει όπου σταθεί κ όπου βρεθεί...μας εχει ξεχασει το μωρο.. εκει στα ξενα![]()
scorpioking
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1.997
Καυλοκόριτσα... πότε και που μπορώ να σας βρώ και τα δύο??????????????????
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.013
- Πόντοι
- 26.470
μετράει τις ώρες αντίστροφα για να γυρίσει...ε τώρα... αν δεν το έχει κάνει ήδη κιόλας, καλή του ώρα εκεί που βρίσκεται![]()
Επισκέπτης
καυλοστο το μωρο, αυριο μετα της 8 το απογευμα θα ειμαστε Βριλησσου 36ΑΚαυλοκόριτσα... πότε και που μπορώ να σας βρώ και τα δύο??????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
Επισκέπτης
δεν ειναι αυτο που νωμηζεις ναμετράει τις ώρες αντίστροφα για να γυρίσει...![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
scorpioking
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1.997
καυλοστο το μωρο, αυριο μετα της 8 το απογευμα θα ειμαστε Βριλησσου 36Α
δεν θυμαμαι καν να σας εχω δει ποτε...... αλλα εχω διαβασει τα καλυτερα για τη "χημεια' που εχετε μεταξι σας.. και η φαίνεστε καλή επιλογή για το.. πρώτο μου duo!!!!!!!!!!!!
![Kissass :kissass: :kissass:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kissass.gif)
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
![Pipa3 :pipa3: :pipa3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa3.gif)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.013
- Πόντοι
- 26.470
αυτό που νομίζω είναι...δεν ειναι αυτο που νωμηζεις να![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.918
- Πόντοι
- 5.435
νομίζω η καλύτερη επιλογή, καλά να περάσεις φίλος και να μας πεις μετά τις ενυπώσεις σουδεν θυμαμαι καν να σας εχω δει ποτε...... αλλα εχω διαβασει τα καλυτερα για τη "χημεια' που εχετε μεταξι σας.. και η φαίνεστε καλή επιλογή για το.. πρώτο μου duo!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Επισκέπτης
θα το κανει θα το κανει αλιος δεν εχει καραμελες.........ε τώρα... αν δεν το έχει κάνει ήδη κιόλας, καλή του ώρα εκεί που βρίσκεται![]()
scorpioking
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1.997
..το άγχος του πρωτάρη (σε duo) φοβάμαι...νομίζω η καλύτερη επιλογή, καλά να περάσεις φίλος και να μας πεις μετά τις ενυπώσεις σου![]()
κατα τ αλλα οι καυλιτσες είμαι σίγουρος οτι ξέρουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν!!!!
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.918
- Πόντοι
- 5.435
μην ανησυχείς, άστες να κάνουν παιχνίδι και δεν θα μείνει κανένα άγχος..το άγχος του πρωτάρη (σε duo) φοβάμαι...
κατα τ αλλα οι καυλιτσες είμαι σίγουρος οτι ξέρουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις