ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Καλοοο!!!Συγγρου 144 σημερα.
Μολις ηρθα ..
Καλοοο!!!Συγγρου 144 σημερα.
Μολις ηρθα ..
Ελπιζω να μην μου την κούρασες γιατί μόλις παααααααωωωωωωωωωωω!
Η Γερμανίδα η θεά από Ιπποκράτους είναι ναι;
Αδερφε καλη? Γιατι θελω να παω και εγω καποια στιγμη.Ναι φιλε μου αυτη ειναι.
Ευχαριστω για την συμβουλη. Πρεπει να ειναι και Τριγεττα αν δεν κανω λαθος. Ετσι?Αρκετα καλη για στουντιοκοριτσο.
Σιγουρα απο τις γκομενες που δε κλαις τα λεφτα σου..
Ευχαριστω για τα μαθηματα φιλαρακι. Ειμαι καινουργιος στο "επαγγελμα" των studio και δεν ξερω πολλα-πολλα.''Αδελφα'' στουντιο ειναι.
Που και που ειναι και εκει, εννιοτε και Ισμηνης
Ευχαριστω για τα μαθηματα φιλαρακι. Ειμαι καινουργιος στο "επαγγελμα" των studio και δεν ξερω πολλα-πολλα.
Μονο??? Εσυ αξιζεις παρα πολλα τελικα! Ενα duo με την ντοριν απο μενα. ;)Nα σαι καλα φιλε.
5 ευρω σε παρακαλω...
Δεν θες? Δεν πειραζει. Οικονομια μου κανεις.Nα σαι καλα φιλε.
5 ευρω σε παρακαλω...
Εμαθα απο την τσατσα στο Συγγρου 144 οτι η Ντοριν βρισκεται διακοπες...Ισχυει η μπαρουφες μου ελεγε η κομπλεξικια...Παντως σημερα πρωινη και απογευματινη βαρδια στις Ιππωκρατους 144,Συγρου 144 και Τριγγετα 3 δεν ηταν...Τοσο γκαντεμης ειμαι ποια...
Υπαρχει καποιος αρμοδιος εδω μεσα να σου απαντησει αλλα δεν ειναι μαζι μας τωρα.Κανε λιγο υπομονη και θα σου πει ο ιδιος.Εμαθα απο την τσατσα στο Συγγρου 144 οτι η Ντοριν βρισκεται διακοπες...Ισχυει η μπαρουφες μου ελεγε η κομπλεξικια...
Πριν καποιες μερες ηταν στο Ισμηνης2.Για δοκιμασε κι εκει!Εμαθα απο την τσατσα στο Συγγρου 144 οτι η Ντοριν βρισκεται διακοπες...Ισχυει η μπαρουφες μου ελεγε η κομπλεξικια...Παντως σημερα πρωινη και απογευματινη βαρδια στις Ιππωκρατους 144,Συγρου 144 και Τριγγετα 3 δεν ηταν...Τοσο γκαντεμης ειμαι ποια...