You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ντορέττα Παπαδημητρίου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 500K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
Ας έστελνεςεισαι μεγαλος μουνης.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Ρε μαν δεν λέμε μεταξύ μας τα γαμήσια με τις σχέσεις μας.Ένας ακόμη λόγος αφού δεν ήταν γνωστή
boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 16.560
- Πόντοι
- 2.256
FIDEL Sk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 59
- Like
- 7.756
- Πόντοι
- 12.056
Τι να σας πώ ρε παιδία.
Μου άρεσε πολύ. Αλλά απο τότε που βλέπω youtube μεσω της smart tv που έχω και την βλέπω συνεχως στην διαφήμιση για σερβιέτες που λέει "κάθε μήνα η περιοδός μας ειναι πρόκληση" ε κάπου σιχάθηκα κάι την περίοδό της και των γυναικών και την γαμω διαφήμιση.
Δηλαδή καπου ώπα οι γυναικες με την περιοδό τους και τα μουνοπανά τους
Μου άρεσε πολύ. Αλλά απο τότε που βλέπω youtube μεσω της smart tv που έχω και την βλέπω συνεχως στην διαφήμιση για σερβιέτες που λέει "κάθε μήνα η περιοδός μας ειναι πρόκληση" ε κάπου σιχάθηκα κάι την περίοδό της και των γυναικών και την γαμω διαφήμιση.
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.839
- Πόντοι
- 4.180
εχεις ξυπνησει διπλα απο γκομενα, και το αιμα περιοδου της να εχει καλυψει το μισο παπλωμα? τρελη εμπειριαΤι να σας πώ ρε παιδία.
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.839
- Πόντοι
- 4.180
θα μας πεθανεις ρε νιπληαργησε τωρα , πληρωνει άλλη
Παντως αυτη για να βαλει σαγιοναρα διχαλο θα πρεπει να πηγαίνει σε γιατρο , αν παει να την φορεσει στα γρηγορα θα μπει η διχάλα στο τελευταιο δακτυλο στο ενα ποδι και στο 3 στο άλλο
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.849
- Πόντοι
- 9.931
FIDEL Sk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 59
- Like
- 7.756
- Πόντοι
- 12.056
Το έπαθες εσύ;;;εχεις ξυπνησει διπλα απο γκομενα, και το αιμα περιοδου της να εχει καλυψει το μισο παπλωμα? τρελη εμπειρια
πωωωωωω και τι έγινε ξενέρωσες με την γκόμενα ή συνεχίστηκε το ειδύλλιο;;
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.839
- Πόντοι
- 4.180
το επαθα. στην αρχη νομισα κατι εγινε, αιμορραγια, θανατος, χεστηκα πανω μου. μετα τα σκουντηγματα ξυπνηε η κοπελα, τα ειχαμε λιγο καιρο, μου λεει α δεν το περιμενα και δεν ειχα βαλει σερβιετα, της λεω με ενα τρομερα ψυχραιμο υφος ΄΄ελα μωρε, οκ, απλα λιγο να το πλυνουμε'' και σηκωνομαι υποτιθεται να βγω για δουλειες, οποτε και μολις βγηκα απο την εξωπορτα της πολυκατοικιας, ξερασα. Κανονικα. Ειχα στη μυτη μου την αιματιλα, μυριζε καπως σα σιδερος, γαμησεταΤο έπαθες εσύ;;;
πωωωωωω και τι έγινε ξενέρωσες με την γκόμενα ή συνεχίστηκε το ειδύλλιο;;
jfshjsshiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 446
Να την πιάσεις και να
Συνημμένα
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
φυσικο λιπαντικο ειναι η περιοδος μαζι με τη βλεννα, και πρηζεται και λιγο το μουνακι, μια καβλα ειναι. αμα χυσεις μεσα κιολας κανεις κετσαπιτο μαγιονιτο
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.860
- Πόντοι
- 3.656
Τα χέρια της εδώ είναι σαν 80χρονης
FIDEL Sk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 59
- Like
- 7.756
- Πόντοι
- 12.056
Ενός λεπτού σιγή για τον πεσόντα στρατιώτη!το επαθα. στην αρχη νομισα κατι εγινε, αιμορραγια, θανατος, χεστηκα πανω μου. μετα τα σκουντηγματα ξυπνηε η κοπελα, τα ειχαμε λιγο καιρο, μου λεει α δεν το περιμενα και δεν ειχα βαλει σερβιετα, της λεω με ενα τρομερα ψυχραιμο υφος ΄΄ελα μωρε, οκ, απλα λιγο να το πλυνουμε'' και σηκωνομαι υποτιθεται να βγω για δουλειες, οποτε και μολις βγηκα απο την εξωπορτα της πολυκατοικιας, ξερασα. Κανονικα. Ειχα στη μυτη μου την αιματιλα, μυριζε καπως σα σιδερος, γαμησετα
Θα σε θυμόμαστε!
ButtLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.815
- Πόντοι
- 366
αθλια παντελως.
Κοκκαλιαρα και φατσα του 20αρικου
Drake88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.470
- Πόντοι
- 446
επειδη ειναι διασημη σε εξιταρει αν δεν ηταν θα ηταν απλα ενα αλλο μουνακι απο τα χιλιαδεςΚαβλέττα Παπαδημητρίου
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.860
- Πόντοι
- 3.656
αθλια παντελως.
Του 20αρικου αλλά έχει κάτι το πρόστυχο
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.839
- Πόντοι
- 1.056
καυλα σωμα και ποδια!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Η μυρωδιά του αίματος δεν ξεχνιέται με τίποτα ..το επαθα. στην αρχη νομισα κατι εγινε, αιμορραγια, θανατος, χεστηκα πανω μου. μετα τα σκουντηγματα ξυπνηε η κοπελα, τα ειχαμε λιγο καιρο, μου λεει α δεν το περιμενα και δεν ειχα βαλει σερβιετα, της λεω με ενα τρομερα ψυχραιμο υφος ΄΄ελα μωρε, οκ, απλα λιγο να το πλυνουμε'' και σηκωνομαι υποτιθεται να βγω για δουλειες, οποτε και μολις βγηκα απο την εξωπορτα της πολυκατοικιας, ξερασα. Κανονικα. Ειχα στη μυτη μου την αιματιλα, μυριζε καπως σα σιδερος, γαμησετα
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.941
- Πόντοι
- 6.946
Εντάξει, μην πάθουμε και ψυχολογικά όμως, περίοδος είναι θα έχει και αίμα και θα μυρίζει: δεν έτυχε να σας έχει ρινική αιμορραγία συγγενής σας με αντιπηκτική αγωγή, δεν έχετε επισκεφθεί νοσοκομείο σε εφημερία για δικό σας πρόβλημα (και να είστε στο χειρουργικό, να έχει μέσα από τροχαία/ ακρωτηριασμούς, μαχαιρώματα, πτώσεις από ορόφους ; )Η μυρωδιά του αίματος δεν ξεχνιέται με τίποτα ..
Μην πιάσουμε ανθρώπους που δουλεύουν σε νεκροτομείο,(και μου έχουν πει διάφορα/αρκετά)...