Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.630
- Πόντοι
- 1.046
Λίγο ήθελε ο γιος να πιάσει βυζί....
Μάλλον ζυγίζει πιο λίγο από την μάνα του.....Λίγο ήθελε ο γιος να πιάσει βυζί....
Θα την παρηγορήσω εγώ....σταρχιδια μας ρε μαν τα δαχτυλα παραμενουν αθλια..τωρα τι εκανε οταν ηταν μικρη δεν μας ενδιαφερει
Εντωμεταξύ μιλάμε για καραμούναρο...Όμως υπάρχουν πολλοί κομπλεξικοι που τους απωθεί ακριβώς λόγω της γυμναστικής που έχει ρίξει...ας βολευτουν με μπαζολες της διπλανής πόρτας.
Θα την παρηγορήσω εγώ....
Το να δείξεις τέτοια ανωτερότητα αξίζει ανταμοιβή είτε σε αυτήν την ζωή είτε στην επόμενη.....Εντωμεταξύ μιλάμε για καραμούναρο...
Ήταν κάποτε στον κύκλο μου αλλα δεν μπορούσα ούτε να κοιτάξω,τα είχε με κολλητό....
Είμασταν και σε βαλκανικό στην Τουρκία μαζί...Τίποτα....Ο φίλος την είχε πάρει από παντού....
Πήρε αυτό το κωλαρακι;Εντωμεταξύ μιλάμε για καραμούναρο...
Ήταν κάποτε στον κύκλο μου αλλα δεν μπορούσα ούτε να κοιτάξω,τα είχε με κολλητό....
Είμασταν και σε βαλκανικό στην Τουρκία μαζί...Τίποτα....Ο φίλος την είχε πάρει από παντού....
Πήρε αυτό το κωλαρακι;Εντωμεταξύ μιλάμε για καραμούναρο...
Δεν νομίζω να μην το εχουν παρει όοοολοι οι γκόμενοί τηςΠήρε αυτό το κωλαρακι;
Τυχεροί όσοι το πήρανε....Δεν νομίζω να μην το εχουν παρει όοοολοι οι γκόμενοί της
Για πεςΠολλάκις.....
Και δεν έλεγε κουβέντα μετά ;Εγώ τίποτα....
Άλλος γαμούσε....
Τι να πει,δεν ήταν γνωστή τότε και όλοι καλογαμάγαμε συναθλήτριες...Και δεν έλεγε κουβέντα μετά ;
Κάτι θα την γαργαλάει από πίσω, δεν μπορεί.Λίγο ήθελε ο γιος να πιάσει βυζί....
Ειναι καραμουνάρα η άτιμηΤυχεροί όσοι το πήρανε....
Ένας ακόμη λόγος αφού δεν ήταν γνωστήΤι να πει,δεν ήταν γνωστή τότε και όλοι καλογαμάγαμε συναθλήτριες...