daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
πιθανοτατα να στον φορμαρει η ντορακλαευχαριστώ για τα μέχρι στιγμής γραφόμενα !! Θα την επισκεφτώ την κοπέλα. Εννοείται ότι θα γράψω γνώμη μετά, ε?
πιθανοτατα να στον φορμαρει η ντορακλαευχαριστώ για τα μέχρι στιγμής γραφόμενα !! Θα την επισκεφτώ την κοπέλα. Εννοείται ότι θα γράψω γνώμη μετά, ε?
μην του λες τετοια... θα τον τρομάξειςπιθανοτατα να στον φορμαρει η ντορακλα
για αποφασισμενο τον κοβω...μην του λες τετοια... θα τον τρομάξεις
τελειωμενος θασουνακαι την ειχα κατα νου αυτες τις μερες παλη καλα που δεν εκατσε φαση με το ντοριτος...να φυγω σουρωτηρι απο κει
κιότεψες ωρέ;;;;;; κολώνουν τα παλικάρια;;;;;;και την ειχα κατα νου αυτες τις μερες παλη καλα που δεν εκατσε φαση με το ντοριτος...να φυγω σουρωτηρι απο κει
του'χω πει να κατσει να τον φαει μια φορα να πει και σε οσους δεν εχουμε δοκιμασει αν ειναι καλα.....αλλα ειναι κιοτηςκιότεψες ωρέ;;;;;; κολώνουν τα παλικάρια;;;;;;
άμα είναι να θυσιαστεί το παιδί για το γενικο καλό..... να το κάνει ....θάρρος συναγωνιστή..θάρρος!!!!του'χω πει να κατσει να τον φαει μια φορα να πει και σε οσους δεν εχουμε δοκιμασει αν ειναι καλα.....αλλα ειναι κιοτης
του'χω πει να κατσει να τον φαει μια φορα να πει και σε οσους δεν εχουμε δοκιμασει αν ειναι καλα.....αλλα ειναι κιοτης
δεν τον εφαγα στα νιατα τωρα ποιος με γαμει κ μενα
κατσε εσυ και κατι θα σου βρουμε..... www.adoos.gr/post/32584694/to_papari_stazei_meli_gia_opion_theli_piotita]http://www.adoos.gr/post/32584694/to_papari_stazei_meli_gia_opion_theli_piotita[/url]δεν τον εφαγα στα νιατα τωρα ποιος με γαμει κ μενα
ε ναι αν την κανει τι δουλεια να την κανει τουλαχιστον με ομορφογυναικα
ε ναι αν την κανει τι δουλεια να την κανει τουλαχιστον με ομορφογυναικα
ρε βατραχε τι φοβασαι ρε αντρας εισαι μην μασας,ενα χρονο μας εχεις χτικιασει εδω θα τον φαω εκει θα τον φαω αντε καντω να μας πεις εντυπωσεις δικε μου
καμια 12ετια τωρα εχω παρει οτι εχω βρει μπροστα μου ....περασα κ δεν ακουμπησα ρε δεν σας λεει κατι αυτο...ε ναι αν την κανει τι δουλεια να την κανει τουλαχιστον με ομορφογυναικα
ρε βατραχε τι φοβασαι ρε αντρας εισαι μην μασας,ενα χρονο μας εχεις χτικιασει εδω θα τον φαω εκει θα τον φαω αντε καντο να μας πεις εντυπωσεις δικε μου
jack μην πολυγελας...
ο 13ος ειναι ο γρουσουζικος...καμια 12ετια τωρα εχω παρει οτι εχω βρει μπροστα μου ....περασα κ δεν ακουμπησα ρε δεν σας λεει κατι αυτο...
καμια 12ετια τωρα εχω παρει οτι εχω βρει μπροστα μου ....περασα κ δεν ακουμπησα ρε δεν σας λεει κατι αυτο...