You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ntora Trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alpap71
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 930
- Εμφανίσεις 449K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
αχ παναθεμα σε σαν τον Νετο εισαι....
ποια ειναι αυτη στα αριστερα που κανεις οτι της τον δινεις;
Κι εγω για αυτη στ αριστερα ενδιαφερομαι(αν δεν ειναι 'αυτη' και ειναι 'αυτος' ακυρο)
Κι εγω για αυτη στ αριστερα ενδιαφερομαι(αν δεν ειναι 'αυτη' και ειναι 'αυτος' ακυρο)
Και εγώ θέλω να την Αριστερά!!!
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Ελβίρα, πρώην Φ104 πρώην Ιάκχου, νυν Ιωαννίνων 5
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.343
- Πόντοι
- 22.785
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ρε τι μαλακιες ειναι αυτες?μην τα γραφετε ετσι γελαει ο κοσμος
αυτη η τυπισσα οπως εχω διαβασει στο σαιτ τις
στις υπηρεσιες που προσφερει πλην του παθητικου που δεν κανω ειναι κωμενει και ραμενει για τον αλεφαντο αν περνουσε απο θεσ/νικη μερια θα αλλαζε φιλοσοφια στο στο σεχ να πουμε και δεν θα εγραφε τετοιες παπαριες
αλλα τωρα αλεφαντος εχει καταθεση τα διπλωματα λογου τεραστιου ερωτα
zinentin
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 6
H NTORA Ο ΠΡΩΤΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ...ρε τι μαλακιες ειναι αυτες?μην τα γραφετε ετσι γελαει ο κοσμος
αυτη η τυπισσα οπως εχω διαβασει στο σαιτ τις
στις υπηρεσιες που προσφερει πλην του παθητικου που δεν κανω ειναι κωμενει και ραμενει για τον αλεφαντο αν περνουσε απο θεσ/νικη μερια θα αλλαζε φιλοσοφια στο στο σεχ να πουμε και δεν θα εγραφε τετοιες παπαριες
αλλα τωρα αλεφαντος εχει καταθεση τα διπλωματα λογου τεραστιου ερωτα
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
η μαλακια εχει βαρεσει κοκκινο επρεπε να πεσει στον κυρ νικο αυτη αδικειται θα εβλεπε τον κοσμο αλλιως τωραH NTORA Ο ΠΡΩΤΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ...
ntoratrans
Trans
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2012
- Like
- 816
αγορια δεν γινετε να αρεσω σε ολους, καλη καρδια
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
δεν ειναι θεμα αν αρεσεις μην γραφεις βλακειες απλοςαγορια δεν γινετε να αρεσω σε ολους, καλη καρδια
Kai ομως παιδεσ το ντορακι ειναι πολυ σπεσιαλ..διαβασα το στορυ και ξαναζησα στο μυαλο μου την πρωτη μου επισκεψη οταν βρισκοταν στη σπυρου πατση.δεν ειμαι ο μελαχρινοσ παιδαροσ αλλα τα ιδια καναμε και νιωσαμε πιστευω...μπορει να μην εχει την τοσο θυλικη εμφανιση που εχουν αλλα μωρακια τρανσ που εχω παρει κατα καιρουσ.αλλα το ζει κανονικοτατα και ενεργητικα και παθητικα.τησ βαζω 10 και στα δυο.ειναι ψηλη και νταρντανα που λεμε αλλα ναζιαρα και προθυμη για ολα.3 η 4 φορεσ ειχα παει απο'τι θυμαμαι και ολεσ ηταν το ιδιο σουπερ.διαφημιση δεν κανω αλοστε ειναι θεμα γουστου αυτα τα πραγματα και εχω παει και με πολλεσ αλλεσ πιο 'θυλικεσ' τρανσ στο παρελθον οποτε εχω εμπειρια..αλλα πολυ λιγεσ εξ αυτων λειτουργουσαν και ενεργητικα οπωσ ελεγαν για να μαζευουν πελατεσ...τωρα για οσουσ πανε με τρανσ και ταχα μου δεν τουσ ενδοιαφερει το εργαλειο απο τουσ 100 οι 90 ειναι ψευτεσ...υπαρχουν αλωστε χιλαδεσ πουτανεσ στην πιατσα απο 10-15-20 ευρουλακια και δινουν και μουνακι και κολαρακι....ολα ειναι γουστα.αναλογα τη φαση που βρισκομαστε και το τι γουσταρουμε καθε φορα
Lamborghina
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η θεωρία είναι ως εξής.. γουστάρω μια γκόμενα με καυλί αυτό ειναι το "twist" όλα τα άλλα είναι υποκατάστατα σε homo-δρόμους
Kai ομως παιδεσ το ντορακι ειναι πολυ σπεσιαλ..διαβασα το στορυ και ξαναζησα στο μυαλο μου την πρωτη μου επισκεψη οταν βρισκοταν στη σπυρου πατση.δεν ειμαι ο μελαχρινοσ παιδαροσ αλλα τα ιδια καναμε και νιωσαμε πιστευω...μπορει να μην εχει την τοσο θυλικη εμφανιση που εχουν αλλα μωρακια τρανσ που εχω παρει κατα καιρουσ.αλλα το ζει κανονικοτατα και ενεργητικα και παθητικα.τησ βαζω 10 και στα δυο.ειναι ψηλη και νταρντανα που λεμε αλλα ναζιαρα και προθυμη για ολα.3 η 4 φορεσ ειχα παει απο'τι θυμαμαι και ολεσ ηταν το ιδιο σουπερ.διαφημιση δεν κανω αλοστε ειναι θεμα γουστου αυτα τα πραγματα και εχω παει και με πολλεσ αλλεσ πιο 'θυλικεσ' τρανσ στο παρελθον οποτε εχω εμπειρια..αλλα πολυ λιγεσ εξ αυτων λειτουργουσαν και ενεργητικα οπωσ ελεγαν για να μαζευουν πελατεσ...τωρα για οσουσ πανε με τρανσ και ταχα μου δεν τουσ ενδοιαφερει το εργαλειο απο τουσ 100 οι 90 ειναι ψευτεσ...υπαρχουν αλωστε χιλαδεσ πουτανεσ στην πιατσα απο 10-15-20 ευρουλακια και δινουν και μουνακι και κολαρακι....ολα ειναι γουστα.αναλογα τη φαση που βρισκομαστε και το τι γουσταρουμε καθε φορα
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
μη την πέφτεις στην Ντόρα μεγάλε γιατί ο Αλέφαντος πρέπει να είναι δίκαιος. Δεν έγραψε αυτή βλακείες.
δεν ειναι θεμα αν αρεσεις μην γραφεις βλακειες απλος
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
δεν σηκωνει φιλε ο αλεφαντος δεν ειναι σε τετοιο χαρακτηρα απλουστατα λεω την αληθειαμη την πέφτεις στην Ντόρα μεγάλε γιατί ο Αλέφαντος πρέπει να είναι δίκαιος. Δεν έγραψε αυτή βλακείες.
ακου να σου δωσω να καταλαβεις
την ντορα απο τις φωτο που ειδα και απο τις υπηρεσιες που διαβασα οτι προσφερει αλλα και απο συναγωνιστες εχω καταλαβει και ειμαι πεπισμενος οτι στο κρεββατι κανει παπαδες πρεπει να ειναι κροτιδα μεγαλη τι να λεμε τωρα
και αν την βγαλει απο θεσ/νικη ο δρομος καμια φορα θα ειμαι ο πρωτος που θα παω και θα την τιμισω
αλλα τωρα δεν μπορει να εκτιθεται ετσι να γραφει τετοιες βλακειες γελα ο κοσμος τωρα
αυτα να στο πω εγω τα κανουν κατι χασομεριδες που δεν εχουν τι να κανουν κα φανταζονται ιστοριες τις γραφουν και νομιζουν κατι κανουν
και βεβαια αλεφαντος παντα ειναι δικαιος απλως εγω εξεταζω παντα την καθε περιπτωση σε καθε συνευρεσει
σημερα εισαι χαλια το λεω αυριο κανεις παπαδες σε απογειωνω την αλλη μου τα χαλας ξανα κραξιμο βημα βημα δεν μπορω να κανω συνολικη κριτικη
Η δική μου πρόσφατη εμπειρία δεν ήταν τόσο καλή, την είχα δει σε φωτο από τη σελίδα της αλλά έχει ρίξει πολύ φωτοσόπ. Επίσης από αυτά που υπόσχεται δεν έκανε ούτε τα μισάξεπέτα ήταν >
Aχά! Κρίμα τα εξοδα για τα !
Χμμμμ όμως λίγο ύποπτο το μυνημά σου ακόμη δεν μπήκες και αμέσως να την πείς με το πρώτο σου πόστ.
Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα 3-2-2012 στις 10:56:53
Αλλα για να σε δούμε παρακάτω αν θα λές και τα θα πείς για αλλες και σε άλλα! >
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
εγω την εχω παρει περυσι. συνενοηση ευκολη.χωρος καθαρος καλη πιπα υγρη. κωλαρα για πολλα γαμησια και δεκτικη εαν δεν κοτεψεις να της βγαλεις γουστα.πηγε να κανει νυξη για αυταρχικο που της αρεσει αλλα της αναστεναξα τον κωλο και το ξεχασε.....Aχά! Κρίμα τα εξοδα για τα !
Χμμμμ όμως λίγο ύποπτο το μυνημά σου ακόμη δεν μπήκες και αμέσως να την πείς με το πρώτο σου πόστ.
Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα 3-2-2012 στις 10:56:53
Αλλα για να σε δούμε παρακάτω αν θα λές και τα θα πείς για αλλες και σε άλλα! >
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K