don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
σε συνχωρω
Την συναντησα προσφατα,σε ενα καινουργιο ανακαινισμενο χωρο,καθαρο περιβαλον ,και προδιαγραφες τεσσαρων αστερων,με κλειστες ντουζιερες και τετοια,στην περιοχη της ιερα οδου,η Ντορα απο κοντα θα ελεγα οτι ειναι πολυ καλυτερη απο οτι στην καινουργια φωτογραφιση,μαλλον την χαλαει ο φακος,επισης εκτος οτι ειναι ενας γλυκος ανθρωπος ειναι και ευχαριστος χαρακτηρας,πολυ καλα προσοντα και κατεχη θα ελεγα την τεχνη στο sex γιατι ηταν πολυ καλη σε ολους τους ρολους,και απο τιμες jumpo,αλλα το πιο σημαντικο το αφησα στο τελος.....ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ.....πολυ σημαντικο!!!πληροφοριες κανεις?
όταν λες κλειστές ντουσιέρες... ειχαν χαλάσει και τις είχε κλείσει ? απ ότι κατάλαβα δεν θα ξαναπας με άλλη τρανς ε ?Την συναντησα προσφατα,σε ενα καινουργιο ανακαινισμενο χωρο,καθαρο περιβαλον ,και προδιαγραφες τεσσαρων αστερων,με κλειστες ντουζιερες και τετοια,στην περιοχη της ιερα οδου,η Ντορα απο κοντα θα ελεγα οτι ειναι πολυ καλυτερη απο οτι στην καινουργια φωτογραφιση,μαλλον την χαλαει ο φακος,επισης εκτος οτι ειναι ενας γλυκος ανθρωπος ειναι και ευχαριστος χαρακτηρας,πολυ καλα προσοντα και κατεχη θα ελεγα την τεχνη στο sex γιατι ηταν πολυ καλη σε ολους τους ρολους,και απο τιμες jumpo,αλλα το πιο σημαντικο το αφησα στο τελος.....ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ.....πολυ σημαντικο!!!
Εχεις κατι καλο να μου προτεινης?όταν λες κλειστές ντουσιέρες... ειχαν χαλάσει και τις είχε κλείσει ? απ ότι κατάλαβα δεν θα ξαναπας με άλλη τρανς ε ?
ναι αμέ... σταμάτα το προμόσιονΕχεις κατι καλο να μου προτεινης?
ναι αμέ... σταμάτα το προμόσιον
καλά μπορεί να κάνω και λάθος αλλά μας τα γράφει λιγουλάκι υπερβολικά...
προδιαγραφες τεσσαρων αστερων,με κλειστες ντουζιερες και τετοια,
τελικά οι κλειστές ντουζιέρες τι είναι ? καλόπιστα ρωτώ γιατί δεν ξέρω
ναι ρε μπιλαρα... για καμπινες λεμε τη κολησατε με την ντουζιερα!τελικά οι κλειστές ντουζιέρες τι είναι ? καλόπιστα ρωτώ γιατί δεν ξέρω