μην την διαβαζεις
εδω εχουμε πηξει εδω και μερικους μηνες με την ακατασχετη παπαρολογια, μπουρδολογια και αερολογια απο εσενα και πολλους αλλους αλλα δεν λεμε και τπτ μπας και μας πειτε ξυνους, βορειο ευρωπαιους και αναισθητους (στο φοβερο σας χιουμορ)
αμ δε
απλα δεν σας διαβαζουμε
και ετσι προτεινω να κανετε και εσεις που σας χαλαει την αισθητικη η πιο πανω περιγραφη ή οποιοδηποτε αλλη προσπαθεια για μεταδοση πραγματικων πληροφοριων (και οχι μουφας, ραδιο αρβυλας και οποιασδηποτε αλλης παπαριας προκειμενου να το παιξετε ειδημονες σε κατι που ειτε δεν εχετε ιδεα ειτε με δολο θελετε να διασπειρετε
ψευδεις πληροφοριες)
μην πεταγεσαι σαν το πεος απ το βρακι εκει που δεν σε σπερνουν
γιατι αν θελεις βαζω και εγω αλλους 5 να γραφουν υπερ μου και να γινει της πουτανας το καγκελο οκ?
και ναι ειμαι ειδημονας στις τρανς στη θεσ/νικη ειτε το θελετε ειτε οχι
καθημερινα απαντω σε πολλα πμ για τις τρανς στην πολη μου οποτε το αν εγω διασπερνω ψευδεις πληροφοριες η οχι μπορουν να το πουν αυτοι που εχω βοηθησει και οχι εσυ
και τελος το οτι δεν γραφω δημοσια με τετοιες παπαροαναλυσεις του κωλου τις εμπειριες μου δεν σημαινει οτι δεν εχει και δεν εχω εμπειριες
και επειδη το θεμα τρανς το ξερω καλα δεν θα μου κοψει κανεις το να κανω κριτικη σε οτι γουσταρω εγω
αυτα για την ωρα