Νέα

Ntora Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alpap71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 930
  • Εμφανίσεις 448K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
μην την διαβαζεις
εδω εχουμε πηξει εδω και μερικους μηνες με την ακατασχετη παπαρολογια, μπουρδολογια και αερολογια απο εσενα και πολλους αλλους αλλα δεν λεμε και τπτ μπας και μας πειτε ξυνους, βορειο ευρωπαιους και αναισθητους (στο φοβερο σας χιουμορ)
αμ δε
απλα δεν σας διαβαζουμε
και ετσι προτεινω να κανετε και εσεις που σας χαλαει την αισθητικη η πιο πανω περιγραφη ή οποιοδηποτε αλλη προσπαθεια για μεταδοση πραγματικων πληροφοριων (και οχι μουφας, ραδιο αρβυλας και οποιασδηποτε αλλης παπαριας προκειμενου να το παιξετε ειδημονες σε κατι που ειτε δεν εχετε ιδεα ειτε με δολο θελετε να διασπειρετε
ψευδεις πληροφοριες)
+1000

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
συμφωνώ και εγώ με τους φίλους niced kai glykomoutsounos

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
μην την διαβαζεις
εδω εχουμε πηξει εδω και μερικους μηνες με την ακατασχετη παπαρολογια, μπουρδολογια και αερολογια απο εσενα και πολλους αλλους αλλα δεν λεμε και τπτ μπας και μας πειτε ξυνους, βορειο ευρωπαιους και αναισθητους (στο φοβερο σας χιουμορ)
αμ δε
απλα δεν σας διαβαζουμε
και ετσι προτεινω να κανετε και εσεις που σας χαλαει την αισθητικη η πιο πανω περιγραφη ή οποιοδηποτε αλλη προσπαθεια για μεταδοση πραγματικων πληροφοριων (και οχι μουφας, ραδιο αρβυλας και οποιασδηποτε αλλης παπαριας προκειμενου να το παιξετε ειδημονες σε κατι που ειτε δεν εχετε ιδεα ειτε με δολο θελετε να διασπειρετε
ψευδεις πληροφοριες)
μην πεταγεσαι σαν το πεος απ το βρακι εκει που δεν σε σπερνουν
γιατι αν θελεις βαζω και εγω αλλους 5 να γραφουν υπερ μου και να γινει της πουτανας το καγκελο οκ?
και ναι ειμαι ειδημονας στις τρανς στη θεσ/νικη ειτε το θελετε ειτε οχι
καθημερινα απαντω σε πολλα πμ για τις τρανς στην πολη μου οποτε το αν εγω διασπερνω ψευδεις πληροφοριες η οχι μπορουν να το πουν αυτοι που εχω βοηθησει και οχι εσυ
και τελος το οτι δεν γραφω δημοσια με τετοιες παπαροαναλυσεις του κωλου τις εμπειριες μου δεν σημαινει οτι δεν εχει και δεν εχω εμπειριες
και επειδη το θεμα τρανς το ξερω καλα δεν θα μου κοψει κανεις το να κανω κριτικη σε οτι γουσταρω εγω
αυτα για την ωρα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.362
Πόντοι
606
ολα καλα ειρηνη μην ο καθε εχει την αποψη του κ ειναι σεβαστη.....

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
γιατι αν θελεις βαζω και εγω αλλους 5 να γραφουν υπερ μου και να γινει της πουτανας το καγκελο οκ?
καθημερινα απαντω σε πολλα πμ για τις τρανς στην πολη μου οποτε το αν εγω διασπερνω ψευδεις πληροφοριες η οχι μπορουν να το πουν αυτοι που εχω βοηθησει και οχι εσυ
και τελος το οτι δεν γραφω δημοσια με τετοιες παπαροαναλυσεις του κωλου τις εμπειριες μου δεν σημαινει οτι δεν εχει και δεν εχω εμπειριες
και επειδη το θεμα τρανς το ξερω καλα δεν θα μου κοψει κανεις το να κανω κριτικη σε οτι γουσταρω εγω
αυτα για την ωρα
οποιος γουσταρει μπορει να πει τη γνωμη του, το θεμα δεν ειναι να εχεις εμπειριες αλλα να τις μοιραζεσαι με τους αλλους.. το αν ειναι παπαροαναλυσεις του κωλου ασε εμας να το κρινουμε.. και το οτι πηραμε 2 ατομα το μερος του δεν σημαινει οτι μας εβαλε κανεις... να κανεις κριτικη, κανεις δεν στο απαγορευει, αλλα το να προσβαλεις καποιον που μοιραζεται μια εμπειρια μαζι μας, εστω και με τοσο γλαφυρο και περιγραφικο τροπο δεν ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις.. και ασε τα περι αισθητικης εδω μεσα γιατι θα παει μακρυα πολυ η κουβεντα μας...

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
αυτα για την ωρα
  Ρε μεγαλε δεν εχω κατι μαζι σου,καποια πραγματα σωστα τα λες,αλλα εχεις ενα τεραστιο μειονεκτημα!!! χρησιμοποιεις το ονομα του γιγαντα και δασκαλου ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ....και αυτο ειναι ιεροσυλια!!!!!αν το μαθαινε ο ιδιος θα σου κοβε τον κωλο....και οχι μονο!!!
και βεβαια αυτο σε ριχνει πολυ...τουλαχιστον σε αυτους που ξερουν!!!
και να σου πω και κατι...Την κωλομπαρια,και τον κωλομπαρα, πολλοι-ισως οι περισοτεροι-την αγαπησαν...τον πουστη κανενας!!!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.362
Πόντοι
606
παιδια η κρητηκη κατε με ηταν αηδιαστηκη απο κει κ περα οτι θελει ο καθενας στο κρεβατι του κανει ...
εκφραζεις την αποψη σου αρνητηκα η θετηκα κ οπως θες...αυτο που την εγραψε ας προσεχε....το παιδι ηθελε να το πει να το βγαλει απο μεσα του κ καλα εκανε ....μην μου πεις οτι το πηραξαν τα σχολια......οταν το εκανε δεν ηξερε τη κανει????????????

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
παιδια η κρητηκη κατε με ηταν αηδιαστηκη απο κει κ περα οτι θελει ο καθενας στο κρεβατι του κανει ...
εκφραζεις την αποψη σου αρνητηκα η θετηκα κ οπως θες...αυτο που την εγραψε ας προσεχε....το παιδι ηθελε να το πει να το βγαλει απο μεσα του κ καλα εκανε ....μην μου πεις οτι το πηραξαν τα σχολια......οταν το εκανε δεν ηξερε τη κανει????????????
δεν ηταν κριτική, ήταν περιγραφή της εμπειρίας του.. τι ακριβώς σε αηδίασε;; ενας αντρας με μια τρανς που κανουν σεξ... αν σε αηδιάζει μάλον σε λάθος φόρουμ είσαι... δηλαδή όταν γράφουμε την εμπειρία μας επειδή κάποιος μπορεί να μη τη γουστάρει πρέπει να τρώμε κράξιμο;; αν είχε δηλαδή ενεργητικό ρόλο στην εμπειρία του αυτή θα την εύρισκες ευχάριστη και διασκεδαστική;; ωραία κριτήρια έχετε ρε μάγκα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.362
Πόντοι
606
δεν ηταν κριτική, ήταν περιγραφή της εμπειρίας του.. τι ακριβώς σε αηδίασε;; ενας αντρας με μια τρανς που κανουν σεξ... αν σε αηδιάζει μάλον σε λάθος φόρουμ είσαι... δηλαδή όταν γράφουμε την εμπειρία μας επειδή κάποιος μπορεί να μη τη γουστάρει πρέπει να τρώμε κράξιμο;; αν είχε δηλαδή ενεργητικό ρόλο στην εμπειρία του αυτή θα την εύρισκες ευχάριστη και διασκεδαστική;; ωραία κριτήρια έχετε ρε μάγκα
ειμαι σαφης ....πιστευω...

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ε, όχι και δεν το κάνουν αν δεν γουστάρουν, ανάγκα και θεοι πειθονται. Εν ανάγκη με "φρμακοδιέγερση"  ;)
Τα λέει και η θρυλική πάολα : δεν βγάζει λεφτά επειδή δεν γαμάει.
Καλά έκανε και περιέγραψε λεπτομερώς να ενημερώνονται όλες οι πλευρές. Όσο για το κράξιμο δεν θα το χαρακτήριζα έτσι, ίσως μια διακωμόδηση που και πάλι κακώς έγινε κατά την προσωπική μου εκτίμηση.  :coffee:

δεν συμπεριελαβα καν την περιπτωση της φαρμακοδιεγερσης γιατι τιθονται και αλλα θεματα..καλυτερα να αποφευγονται τετοια βοηθηματα κατα την ταπεινη μου αποψη και να ακολουθειτε το ρητο της θρυλικης παολα που ανεφερες
το εθεσες καλυτερα απο οτι το εγραψα εγω...πιο κομψα θα ελεγα

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Έτσι, γιατί μαλλον δεν εχουν δει τι θα πει κράξιμο.  :dunno:

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16

:thumbsup:  και μαλιστα παραστατικοτατη περιγραφη και ωραιοτατη εμπειρια κατα την δικη μου αποψη!

vasill

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
+1000

ntoratrans

Trans
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
816
kalispera sas euxaristo polu olous kai gia ta kala kai gia ta kaka sxolia sas, sas euxaristo pou me episkeutikate oloi ston neo xoro pou douleuo kai pou me stirizete tosa xronia. sas euxome pragmatika to9 2014 na sas ferei igia kai pragmatiki eytixia, na eiste oloi kala

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
  Ρε μεγαλε δεν εχω κατι μαζι σου,καποια πραγματα σωστα τα λες,αλλα εχεις ενα τεραστιο μειονεκτημα!!! χρησιμοποιεις το ονομα του γιγαντα και δασκαλου ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ....και αυτο ειναι ιεροσυλια!!!!!αν το μαθαινε ο ιδιος θα σου κοβε τον κωλο....και οχι μονο!!!
και βεβαια αυτο σε ριχνει πολυ...τουλαχιστον σε αυτους που ξερουν!!!
και να σου πω και κατι...Την κωλομπαρια,και τον κωλομπαρα, πολλοι-ισως οι περισοτεροι-την αγαπησαν...τον πουστη κανενας!!!!
εσυ γιατρε να τρως και να σκεπεζεσαι
καληνυχτα
παμε παρακατω :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
kalispera sas euxaristo polu olous kai gia ta kala kai gia ta kaka sxolia sas, sas euxaristo pou me episkeutikate oloi ston neo xoro pou douleuo kai pou me stirizete tosa xronia. sas euxome pragmatika to9 2014 na sas ferei igia kai pragmatiki eytixia, na eiste oloi kala
χρονια-πολλα χρονια καλα
εσυ κυρια μου τωρα που ειδες να σου κανουν κακα σχολια γιατι δεν διαβασα πουθενα να λεει κανεις κατι ασχημο για σενα :think: :think: :think:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
οποιος γουσταρει μπορει να πει τη γνωμη του, το θεμα δεν ειναι να εχεις εμπειριες αλλα να τις μοιραζεσαι με τους αλλους.. το αν ειναι παπαροαναλυσεις του κωλου ασε εμας να το κρινουμε.. και το οτι πηραμε 2 ατομα το μερος του δεν σημαινει οτι μας εβαλε κανεις... να κανεις κριτικη, κανεις δεν στο απαγορευει, αλλα το να προσβαλεις καποιον που μοιραζεται μια εμπειρια μαζι μας, εστω και με τοσο γλαφυρο και περιγραφικο τροπο δεν ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις.. και ασε τα περι αισθητικης εδω μεσα γιατι θα παει μακρυα πολυ η κουβεντα μας...
οπως δεν απογορευει το σαιτ σε κανεναν να γραφει τις εμπειριες του ετσι δεν απογορευει και σε κανεναν να λεει για αυτες οτι γουσταρει. οκ??
και ολος τυχαιος παλι μολις εσυ πας σε κοντρα με καποιον πεταγεται ο γραφω μια φορα πριν τα χριστουγεννα και μια μετα το πασχα. οκ??
εγω τις δικες μου εμπειριες με τετοιες παπαριες ζουμια δεν τις μοιραζομαι(ασε που δεν τα θυμαμε κιολας)οκ??
και τελος στο εχω πει πολλες φορες στο λεω μια ακομη οτι το να ασχολεισαι με τρανς δεν σημαινει οτι κανεις και παθητικο,βγαλτο απο το μυαλο σου αυτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom