Νέα

Ntora Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alpap71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 930
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Δράττομαι της ευκαιρίας να παραθέσω κάποιες λεπτομέρειες για την επίσκεψη που έκανα στο Ντοράκι στο χώρο της πριν λίγες εβδομάδες (προς ενημέρωσιν των υποψήφιων πελατών!)

Κατ' αρχήν η κοπέλα είναι περισσότερο ενεργητική και δεν στο κρύβει στο τηλέφωνο όταν τη ρωτάς. Έτσι κι εγώ όταν της είπα πως γουστάρω να είμαι παθητικός μαζί της μου απάντησε: "αυτό μωρό μου είναι το μόνο εύκολο!" Δε χρειαζόμουν κάτι παραπάνω. Τιμούλα 50 ευρώπουλα.

Όταν έφτασα εντυπωσιάστηκα από το χώρο. Μοντέρνο ευρύχωρο και ΚΑΘΑΡΟ διαμέρισμα. Το εργαλείο της πεσμένο φαινόταν μετρίου μεγέθους. Μου ζήτησε να τη γλείψω. Το έκανα με ευχαρίστηση (το Ντοράκι μοσχοβολούσε). Μου λέει με νόημα: "βλέπω το δουλεύεις καλά το τσιμπούκι" Μετά από ένα λεπτό είδα το καβλί της σε πλήρη ανάπτυξη. Υπολογίζω να είναι 18 εκ. και με αρκετά φαρδιά διάμετρο. Ψιλοτρομάζω!
Της λέω να είναι τρυφερή μαζί μου για να προσαρμοστεί η τρύπα μου στο μέγεθός της (γαμιέμαι αλλά όχι και πολύ τακτικά) και μου προτείνει να κάτσω πάνω στο καβλί της με τα πρόσωπά μας αντικριστά (η αγαπημένη μου στάση!). Μου βάζει λιπαντικό και σιγά σιγά σιγά αρχίζω να κατεβαίνω προς τα κάτω. Τον βάζω μέσα μου σιγά-σιγά και αργά, εκατοστό-εκατοστό. Σε ένα λεπτό περίπου είχε μπει όλο το καβλί μέσα της.

Δεν κρατιότανε μιλάμε, ήθελε να με ξεσκίσει! Της είπα σιγά καλή μου θα σου πω εγώ πότε να πάρεις μπροστά. Έκατσα ακίνητος (με την καβλάρα της ΟΛΗ μέσα μου) να το συνηθίσει ο κώλος μου. Τότε η "άτιμη" αρχίζει να μου τρίβει τις ρώγες και να μου λέει: "και τώρα μωρή τσουλάρα θα σου κάνω αυτό που λαχταράς, θα σε γαμήσω όπως θέλω εγώ!" Αρχίζει να με γαμάει από κάτω κι εγώ χοροπηδάω σα να είμαι σε ροντέο. Η πούτσα της μπαινοβγαίνει ρυθμικά και όλο και πιο γρήγορα... Λαχανιάζουμε κι οι δύο. Το τσούξιμο στην τρυπούλα μου έχει γίνει τώρα πια μια ατέλειωτη γλύκα. Το καταλαβαίνει και αρχίζει να κόβει ταχύτητα. Οι ψωλιές της γίνονται βαθιές και ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος (κλαπ! - κλαπ!) όταν το κωλαράκι μου βεντουζάρει πάνω της. Μου λέει : "άκου ρε πουτανάκι πως κάνει ο κώλος σου που γαμιέται! Θέλω να χύσεις πάνω στη κοιλιά μου" Το γαμήσι συνεχίζεται για κανένα 15λεπτο ακόμα. Μου αρέσει τρελά αλλά έχει ήδη αρχίσει να μου τρίβει ξανά τις ρώγες μου και δεν αντέχω άλλο! Χύνω δυνατά πάνω της ενώ μου φωνάζει: "χύσε πουστράκι, φάε την πούτσα που ζητούσες! Κι ανησυχούσες μη σε πονέσω!" Της λέω: "μωρό μου, τι ξέσκισμα ήταν αυτό!"

Η περιγραφή ήταν απολύτως αληθινή. Δεν το κάνω για διαφήμιση. Σίγουρα η εμφάνιση της Ντόρας μπορεί να μην είναι πολύ θηλυκή (ψηλή και επιβλητική), αλλά είναι κορμάρα και το "κορίτσι" ξέρει σίγουρα να γαμάει. Δεν ξέρω πως λειτουργεί σε παθητικό ρόλο, εγώ είχα ακούσει καλά λόγια για το ενεργητικό της κομμάτι και δεν με απογοήτευσε!

Υ.Γ. Καλός και εξηγημένος ο χαρακτήρας της, χαλαρή, άνετη, καθόλου ξεπέτα και δεν αναφέρει καθόλου τα: "δώσε κάτι παραπάνω να...." ή "μωρό μου αυτό θα σου κοστίσει ένα 20ρικο επιπλέον" κτλ. που λένε με τόση ευκολία πάμπολλα "κορίτσια" από Καλλιθέα μεριά! Τιμάει απόλυτα το 50ρικο που παίρνει.

Ελπίζω να ήταν αρκετά "πικάντικη" και λεπτομερής η περιγραφή μου !!!
μ'ενα αρλρκιν ξεχνιεσαι...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Δράττομαι της ευκαιρίας να παραθέσω κάποιες λεπτομέρειες για την επίσκεψη που έκανα στο Ντοράκι στο χώρο της πριν λίγες εβδομάδες (προς ενημέρωσιν των υποψήφιων πελατών!)

Κατ' αρχήν η κοπέλα είναι περισσότερο ενεργητική και δεν στο κρύβει στο τηλέφωνο όταν τη ρωτάς. Έτσι κι εγώ όταν της είπα πως γουστάρω να είμαι παθητικός μαζί της μου απάντησε: "αυτό μωρό μου είναι το μόνο εύκολο!" Δε χρειαζόμουν κάτι παραπάνω. Τιμούλα 50 ευρώπουλα.

Όταν έφτασα εντυπωσιάστηκα από το χώρο. Μοντέρνο ευρύχωρο και ΚΑΘΑΡΟ διαμέρισμα. Το εργαλείο της πεσμένο φαινόταν μετρίου μεγέθους. Μου ζήτησε να τη γλείψω. Το έκανα με ευχαρίστηση (το Ντοράκι μοσχοβολούσε). Μου λέει με νόημα: "βλέπω το δουλεύεις καλά το τσιμπούκι" Μετά από ένα λεπτό είδα το καβλί της σε πλήρη ανάπτυξη. Υπολογίζω να είναι 18 εκ. και με αρκετά φαρδιά διάμετρο. Ψιλοτρομάζω!
Της λέω να είναι τρυφερή μαζί μου για να προσαρμοστεί η τρύπα μου στο μέγεθός της (γαμιέμαι αλλά όχι και πολύ τακτικά) και μου προτείνει να κάτσω πάνω στο καβλί της με τα πρόσωπά μας αντικριστά (η αγαπημένη μου στάση!). Μου βάζει λιπαντικό και σιγά σιγά σιγά αρχίζω να κατεβαίνω προς τα κάτω. Τον βάζω μέσα μου σιγά-σιγά και αργά, εκατοστό-εκατοστό. Σε ένα λεπτό περίπου είχε μπει όλο το καβλί μέσα της.

Δεν κρατιότανε μιλάμε, ήθελε να με ξεσκίσει! Της είπα σιγά καλή μου θα σου πω εγώ πότε να πάρεις μπροστά. Έκατσα ακίνητος (με την καβλάρα της ΟΛΗ μέσα μου) να το συνηθίσει ο κώλος μου. Τότε η "άτιμη" αρχίζει να μου τρίβει τις ρώγες και να μου λέει: "και τώρα μωρή τσουλάρα θα σου κάνω αυτό που λαχταράς, θα σε γαμήσω όπως θέλω εγώ!" Αρχίζει να με γαμάει από κάτω κι εγώ χοροπηδάω σα να είμαι σε ροντέο. Η πούτσα της μπαινοβγαίνει ρυθμικά και όλο και πιο γρήγορα... Λαχανιάζουμε κι οι δύο. Το τσούξιμο στην τρυπούλα μου έχει γίνει τώρα πια μια ατέλειωτη γλύκα. Το καταλαβαίνει και αρχίζει να κόβει ταχύτητα. Οι ψωλιές της γίνονται βαθιές και ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος (κλαπ! - κλαπ!) όταν το κωλαράκι μου βεντουζάρει πάνω της. Μου λέει : "άκου ρε πουτανάκι πως κάνει ο κώλος σου που γαμιέται! Θέλω να χύσεις πάνω στη κοιλιά μου" Το γαμήσι συνεχίζεται για κανένα 15λεπτο ακόμα. Μου αρέσει τρελά αλλά έχει ήδη αρχίσει να μου τρίβει ξανά τις ρώγες μου και δεν αντέχω άλλο! Χύνω δυνατά πάνω της ενώ μου φωνάζει: "χύσε πουστράκι, φάε την πούτσα που ζητούσες! Κι ανησυχούσες μη σε πονέσω!" Της λέω: "μωρό μου, τι ξέσκισμα ήταν αυτό!"

Η περιγραφή ήταν απολύτως αληθινή. Δεν το κάνω για διαφήμιση. Σίγουρα η εμφάνιση της Ντόρας μπορεί να μην είναι πολύ θηλυκή (ψηλή και επιβλητική), αλλά είναι κορμάρα και το "κορίτσι" ξέρει σίγουρα να γαμάει. Δεν ξέρω πως λειτουργεί σε παθητικό ρόλο, εγώ είχα ακούσει καλά λόγια για το ενεργητικό της κομμάτι και δεν με απογοήτευσε!

Υ.Γ. Καλός και εξηγημένος ο χαρακτήρας της, χαλαρή, άνετη, καθόλου ξεπέτα και δεν αναφέρει καθόλου τα: "δώσε κάτι παραπάνω να...." ή "μωρό μου αυτό θα σου κοστίσει ένα 20ρικο επιπλέον" κτλ. που λένε με τόση ευκολία πάμπολλα "κορίτσια" από Καλλιθέα μεριά! Τιμάει απόλυτα το 50ρικο που παίρνει.

Ελπίζω να ήταν αρκετά "πικάντικη" και λεπτομερής η περιγραφή μου !!!
δεν μας ειπες γιατρε,τι ρουχα φορουσες?με τι ρυθμο τα εβγαλες?τι ποσοτητα εχυσες?ποσο χαρτι ξοδεψες για να σκουπιστεις?
ειναι θεματα που ενδιαφερουν :grin:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

kolotex

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Πιστεύω πως έχω να κάνω με θαυμαστές των τραβελιών εδώ μέσα.

Τώρα σε μερικούς λέτε "πες πιο πολλές λεπτομέρειες", σε μένα κάνετε πλάκα για άρλεκιν, πόσο χύνω (αρκετό!!!), χαρτιά σκουπίσματα κτλ.

Τελικά θέλετε σοβαρές κριτικές ή "γενικά & αόριστα" από κάποιους που ίσως να μην έχουν τολμήσει ακόμα  να πάνε με τρανς και γράφουν τηλεγραφήματα τριών σειρών το πολύ !!!

Anyway, εύχομαι σε όλους εδώ στο forum ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ καλές τραβελοεμπειρίες.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
μπαχαλακιδες γιατρε τι να πεις :S
καλη χρονια :grin:

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
εμα ρε μωρο δεν φτασατε στο σημειο να γινεται θυληκα για να γαματε ελεος....κανω λαθος??????γαμαγατε αν θελατε κ πριν,,,,,,,,,,

σωστο αλλα απο την αλλη πλευρα οσες δεν το γουσταρουν καθολου δεν το κανουν κιολας...βασικα αν δεν σε ερεθιζει και καθολου δεν γινεται να το κανεις και απο βιολογικης αποψης να το δεις...

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
και ξεχασα να αναφερθω στο αγορι που εκανε την κριτικη οτι δεν φτανει που τα εγραψε τοσο cool εφαγε και κραξιμο το παιδι...μην σκας,αναμενουμε την επομενη κριτικη!!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
σωστο αλλα απο την αλλη πλευρα οσες δεν το γουσταρουν καθολου δεν το κανουν κιολας...βασικα αν δεν σε ερεθιζει και καθολου δεν γινεται να το κανεις και απο βιολογικης αποψης να το δεις...
Ε, όχι και δεν το κάνουν αν δεν γουστάρουν, ανάγκα και θεοι πειθονται. Εν ανάγκη με "φρμακοδιέγερση"  ;)
Τα λέει και η θρυλική πάολα : δεν βγάζει λεφτά επειδή δεν γαμάει.
και ξεχασα να αναφερθω στο αγορι που εκανε την κριτικη οτι δεν φτανει που τα εγραψε τοσο cool εφαγε και κραξιμο το παιδι...μην σκας,αναμενουμε την επομενη κριτικη!!
Καλά έκανε και περιέγραψε λεπτομερώς να ενημερώνονται όλες οι πλευρές. Όσο για το κράξιμο δεν θα το χαρακτήριζα έτσι, ίσως μια διακωμόδηση που και πάλι κακώς έγινε κατά την προσωπική μου εκτίμηση.  :coffee:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
καβαλας το μονο σοβαρο κομματι που επαιζε σημερα η ινα κατα της 12
ιερα οδο λολα
συγρου τα γνωστα δεν ειδα κατι new...αρχησα τα τηλ ολες ηταν απασχολημενες κατα τη 1
κατεληξα σε ρδελο για αλλη μια φορα tragic.......
ξενεροσα κ απο κει
το μονο καλο σε ολη τη βραδυα ειναι μια κοκα κολα που πινω τωρα.....

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Α, ρε κομάντο!
Εσύ παραμένεις στις επάλξεις!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Ε, όχι και δεν το κάνουν αν δεν γουστάρουν, ανάγκα και θεοι πειθονται. Εν ανάγκη με "φρμακοδιέγερση"  ;)
Τα λέει και η θρυλική πάολα : δεν βγάζει λεφτά επειδή δεν γαμάει.Καλά έκανε και περιέγραψε λεπτομερώς να ενημερώνονται όλες οι πλευρές. Όσο για το κράξιμο δεν θα το χαρακτήριζα έτσι, ίσως μια διακωμόδηση που και πάλι κακώς έγινε κατά την προσωπική μου εκτίμηση.  :coffee:
φιλε πραγματηκα αμα δουλευε η ντορα σημερα θα πηγαινα κ ασ τον ετρωγα

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
το κραξιμο μακη μου που το ειδες? :think: :think: :think:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.558
Πόντοι
456
δεν μας ειπες γιατρε,τι ρουχα φορουσες?με τι ρυθμο τα εβγαλες?τι ποσοτητα εχυσες?ποσο χαρτι ξοδεψες για να σκουπιστεις?
ειναι θεματα που ενδιαφερουν :grin:
αυτο μεγαλε ειναι κραξιμο αν δεν το καταλαβες... εκτος αν εσυ το θεωρεις χιουμορ..

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Αυτος ειναι ο συνήθης αλέφαντος και έχει επικριθεί γι'αυτό, όχι κράξιμο.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
αυτο μεγαλε ειναι κραξιμο αν δεν το καταλαβες... εκτος αν εσυ το θεωρεις χιουμορ..
αν το καταλαβες σαν κραξιμο θα σου ελεγα κατι ποιο βαρη αλλα τελικα θα σου πω οτι δεν με νοιαζει :rockon: :rockon:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.558
Πόντοι
456
αν το καταλαβες σαν κραξιμο θα σου ελεγα κατι ποιο βαρη αλλα τελικα θα σου πω οτι δεν με νοιαζει :rockon: :rockon:
ουε εμενα με νοιαζει πως θα το παρεις.. αλλα κραξιμο ειναι οταν κοροιδευεις καποιον που περιγραφει μια εμπειρια του

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
μην την διαβαζεις
εδω εχουμε πηξει εδω και μερικους μηνες με την ακατασχετη παπαρολογια, μπουρδολογια και αερολογια απο εσενα και πολλους αλλους αλλα δεν λεμε και τπτ μπας και μας πειτε ξυνους, βορειο ευρωπαιους και αναισθητους (στο φοβερο σας χιουμορ)
αμ δε
απλα δεν σας διαβαζουμε
και ετσι προτεινω να κανετε και εσεις που σας χαλαει την αισθητικη η πιο πανω περιγραφη ή οποιοδηποτε αλλη προσπαθεια για μεταδοση πραγματικων πληροφοριων (και οχι μουφας, ραδιο αρβυλας και οποιασδηποτε αλλης παπαριας προκειμενου να το παιξετε ειδημονες σε κατι που ειτε δεν εχετε ιδεα ειτε με δολο θελετε να διασπειρετε
ψευδεις πληροφοριες)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom