batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
πολυ σαλος ρε παιδια κ ολες κ ολες 5 φωτο παιζουν απο τη μικρη ειναι τοσο δηνατη??????
Συνάντηση προχτές με Ντέζη....την πήρα τηλέφωνο νωρίς το απόγευμα, απάντησε με το κλασσικό ¨έλα κάβλα...¨ και το ραντεβού κλείστηκε εύκολα....είπα να γράψω κριτική αλλά είδα πως είμαι ο τελευταίος που έγραψε για τη Ντέζη και δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι...το άτομο είναι σουπερ...αυτό που κανει το γουστάρει και το κάνει πολύ καλά...γλωσσόφιλα, στοματικό, εναλλαγή ρόλων, αμοιβαίο χύσιμο.... απ΄όλα είχε το μενού..σε διαμέρισμα καθαρότατο.. αν είχε και θα ήταν το απόλυτο στανταράκι για μένα....μου είπε ότι από αρχές Δεκεμβρίου θα φύγει ταξίδι για ένα δίμηνο.... οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε... ;)
Ναι φιλε ηταν ....αλλα και τωρα ακομα το παλευει...για νεους και απειρους ειναι απο τις κορυφαιες για τα ελληνικα δεδομενα!!πολυ σαλος ρε παιδια κ ολες κ ολες 5 φωτο παιζουν απο τη μικρη ειναι τοσο δηνατη??????
παιζει πολυ ενεργητικα κ αυτο με χαλαει εμενα γ αυτο κ δεν τολμησα ποτεΝαι φιλε ηταν ....αλλα και τωρα ακομα το παλευει...για νεους και απειρους ειναι απο τις κορυφαιες για τα ελληνικα δεδομενα!!
κι εσυ μικρος και άμυαλος.. αλλά σε συγχωρώ... θα μάθεις όταν μεγαλώσεις..που γουσταρει η συγκεκριμενη.Oxi που γουσταρω μονο εγω...υπαρχει διαφορα! επαναλαμβανω μαλακομουτσουνε...γιατι εισαι και θρασυς!
βλέπω πήρε φωτιά το θρεντ.... γλυκομούτσουνε δώσε τόπο στην οργή... ;)κι εσυ μικρος και άμυαλος.. αλλά σε συγχωρώ... θα μάθεις όταν μεγαλώσεις..
δεν οργίζομαι με πιτσιρίκια ;)βλέπω πήρε φωτιά το θρεντ.... γλυκομούτσουνε δώσε τόπο στην οργή... ;)
...επειδή δεν την ήξερα την εποχή που αναφέρεσαι αλλά την έμαθα κατόπιν, μπορείς να πεις τι παραπάνω είχε τότε που την έκανε ολοκληρωμένη γυναίκα και δεν έχει τώρα; ... γιατί νομίζω πως υπερβάλλεις κάπως...νομιζω πως ο φιλος εχει ενα δικιο αλλα το χανει με τον τροπο που προσπαθει να εκφραστει.βγαζει θυμο και μιλαει για γνωση οταν οι περισοοτεροι εδω μεσα γνωριζουμε τα παντα για την νταιζη ως παλαι ποτε θαμωνες του κρεβατιου της.εκει χανει ο φιλος καθως λεει σωστα πραγματα τα οποια ομως δεν μπορει να τα φιλτραρει ο καθενας η αλλους δεν αφηνει η καυλα να τα φιλτραρουν.πραγματι η νταιζη ειναι πολυ σωστη επαγγελματιας και το καλη επαγγελματιας πρεπει και μονο να μας αφορα....το τι ειναι σαν ανθρωπος και το αν την απασχολουν πολλα αυτο αφορα εκεινη και απο την στιγμη που δεν το βγαζει σε συμπεριφορα ολο αυτο εμενα μου περισσευει.οφειλω ομως να πω πως παλαιοτερα η νταιζη ηταν ολοκληρωμενη σαν γυναικα που βεβαια μπορει να μην ειχε στηθος αλλα εδειχνε ολοκληρωμενη γυναικα....ναι τοτε μιλαω για εποχες στην αλεξανδρας....τωρα πια μου βγαζει την εντυπωση πως βαζει την περουκα λιγο πριν ερθει ο επομενος πελατης....αυτα απο μενα και καλο θα ειναι το δικιο μας να το διεκδικουμε χωρις βρισιες
Χαχαχα..δεν οργίζομαι με πιτσιρίκια ;)
Για αυτους που ξερουν.... το ατου της ειναι το παθητικο!!παιζει πολυ ενεργητικα κ αυτο με χαλαει εμενα γ αυτο κ δεν τολμησα ποτε
Για αυτους που ξερουν.... το ατου της ειναι το παθητικο!!
Αραγε γιατι να κλαιει το μωρο αφου φοραει πανα?Τελικα καλα κρατουν εδω μεσα μαλλον χαρακτηρες που στηνουν παρτιδες!
με την διαφορα οτι παιζουν με πειραγμενα ζαρια...αλλα εμεις πληρωσαμε και ξερουμε!
Η ντεζη οτι και να ειναι εχει καταφερει κατι που πολυ λιγες εχουν καταφερει την σημερον...
Απλα εχει ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ !!!και αυτο της δινει το πλεονεκτημα της ελευθεριας να επιλεγει το πελατολογιο της...
σημαντικο για επαγγελματια του ειδους....
απολυτα σωστο!!!!