VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
ευχαριστώ για τα καλά λόγια γλυκοτσούτσουνεπάρτε το απόφαση παίδες.. ο Μαρίκος πρεπει να ειναι παιδαρας γι αυτό και του το σηκωνει.. και το τηλεφωνο κι ολα τα αλλα..
ευχαριστώ για τα καλά λόγια γλυκοτσούτσουνεπάρτε το απόφαση παίδες.. ο Μαρίκος πρεπει να ειναι παιδαρας γι αυτό και του το σηκωνει.. και το τηλεφωνο κι ολα τα αλλα..
κρίμα που δεν την ήξερα πιο παλιά....μου είχε πει πως για κάποιο διάστημα κατέβαινε και Συγγρού...Η Νταίζυ στο παρελθόν είχε υπάρξει ολοκληρωμένη transexual και μάλιστα πολύ καλή :-*, μπορεί η φωτογραφία να ανήκει στο τότε.
Νομίζω ότι είναι θέμα ώρας κυρίως όπως λέει ο συναγωνιστής. Μεσημέρι είναι γυμναστήριο. Συνήθως λίγο μετά έχει όρεξη. Νομίζω ότι διαλέγει λιγάκι και με ποιους.ευχαριστώ για τα καλά λόγια γλυκοτσούτσουνε![]()
.... πάντως νομίζω πως απλά ήμουν τυχερός και το σήκωσε..έχουμε πολύ καλή χημεία μαζί αλλά φαντάζομαι θα συμβαίνει και με άλλους....σίγουρα διαλέγει το πότε θα δουλέψει , αλλά το με ποιους δεν είμαι σίγουρος...
Απολυτα Ναι...αλλα τωρα ειναι 40++...Αρα τελειωμενη,οικονομημενη,προβληματικη φαση! Αρα μαλλον μακρυα!
Επιτρεπεις να εχω λιγο διαφορετικη αποψη? Το Απολυτα ναι....σημαινει οτι συμφωνω με τον Μαρικο για αυτα που λεει!! Τα υπολοιπα ειναι προσωπικες μου εκτιμησεις που πιστευω να μου επιτρεπεις να εχω....επειδη γνωριζω το ατομο απο 19 ετων!!Τι σχεση εχουν ολα αυτα οταν οποιοσ την επισκεπτεται μενει με το χαμογελο καρφωμενο, Η νταιζη ειναι ο ορισμος τησ επαγγελματια καθωσ δινει στον πελατη αυτο ακριβωσ που θελει χωρις να ζηταει τιποτα αλλο εκτοσ απο τα συμφωνηθεντα. Επιλεον να πω οτι οπωσ και σε ολα τα επαγγελματα περνωντασ τα χρονια δινεται η δυνατοτητα να διαλεγεις τι δουλειες θα κανεις και ποιουσ πελατες θα παρεις...εντιμο ειναι αυτο και οχι γνωρισμα τησ κονομημενης η της προβληματικης οπωσ λες. Αυτα και να κοιταμε και λιγο γυρω μασ πριν ανοιξουμε το στομα μασ και αρχισουμε να λεμε ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ για τον καθενα!
Το μονο που μπορω να σου πω οπωσ το θετεις ειναι οτι, ολεσ οι αποψεις ειναι σεβαστες.Επιτρεπεις να εχω λιγο διαφορετικη αποψη? Το Απολυτα ναι....σημαινει οτι συμφωνω με τον Μαρικο για αυτα που λεει!! Τα υπολοιπα ειναι προσωπικες μου εκτιμησεις που πιστευω να μου επιτρεπεις να εχω....επειδη γνωριζω το ατομο απο 19 ετων!!
Τι σχεση εχουν ολα αυτα οταν οποιοσ την επισκεπτεται μενει με το χαμογελο καρφωμενο!
Το ποιο σημαντικό απ'όλα!!!
εγω παντος δεν παω φοβαμαι
έλα μωρέ πως κάνεις έτσι.. στην αρχή θα σε τσούξει λίγο.. μετά θα σ' αρέσει..αστο σου λεω που ξερω γω τη θα αντιμετωπισω εκει
έλα μωρέ πως κάνεις έτσι.. στην αρχή θα σε τσούξει λίγο.. μετά θα σ' αρέσει..
[/quote
λες???
Επιτρεπεις να εχω λιγο διαφορετικη αποψη? Το Απολυτα ναι....σημαινει οτι συμφωνω με τον Μαρικο για αυτα που λεει!! Τα υπολοιπα ειναι προσωπικες μου εκτιμησεις που πιστευω να μου επιτρεπεις να εχω....επειδη γνωριζω το ατομο απο 19 ετων!!
για την ιστορία, εγώ το είπα , όχι ο Μαρίκος . Τώρα, σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιείς το
"τελειωμένη" ενώ όλοι καταθέτουν ότι δίνει και έχει πολλά να δώσει.
[/quote Up to them....Aλλα αφου το εγραψες εσυ,και σορρυ για το λαθος,το λες και μονος σου... ηταν η πιο ολοκληρωμενη κλπ επισης ,λετε δεν σηκωνει τα τηλεφωνα....αυτο δεν ειναι ατομο προβληματικο?
εδώ σε υπηρεσίες του δημοσίου δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα. Αυτή έχει βάλει 50 άτομα στα αγαπημένα και προχωρά. Οι λοιποί είναι persones non grata
τι σου κάνει εντύπωση; προφανώς δεν έχει ανάγκη για μεγάλη πελατεία και τώρα πια κάνει το κέφι της με αντρες που γουστάρει.. που είναι το κακό;
Βρε μαλακομουτσουνε ...τι να μου κανει εντυπωση?Εγω απο αυτους που αναφερεις ειμαι ο πρωτος που γουσταρει η συγκεκριμενη...απλα αναφερω την πραγματικοτητα για το ατομο αυτο!!τι σου κάνει εντύπωση; προφανώς δεν έχει ανάγκη για μεγάλη πελατεία και τώρα πια κάνει το κέφι της με αντρες που γουστάρει.. που είναι το κακό;
παπαρίκο μου κι εγώ τη γουστάρω.. απλά δεν κατάλαβα τη χειρονομία σου..Βρε μαλακομουτσουνε ...τι να μου κανει εντυπωση?Εγω απο αυτους που αναφερεις ειμαι ο πρωτος που γουσταρει η συγκεκριμενη...απλα αναφερω την πραγματικοτητα για το ατομο αυτο!!