;)οχι ακομα... αλλα οπου ναναι...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ντέζυ Trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα klklk
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 764
- Εμφανίσεις 181K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
εσυ τι περιμενες? να της βγαλεις την περουκα κι απο κατω να ειναι κρυμμενη η Κλοντια Σιφερ ? εχω και μια απορια... εσυ εγινες μελος και το πρωτο σου μηνυμα ηταν να ξεσκεπασεις τη Νταιζη? αυτο σε ετρωγε? ...ασε και τα π.μ. που εστειλες ουτε εγω ξερω σε ποσους...
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
δηλαδή αυτός είναι η Νταίζη;;εσυ τι περιμενες? να της βγαλεις την περουκα κι απο κατω να ειναι κρυμμενη η Κλοντια Σιφερ ? εχω και μια απορια... εσυ εγινες μελος και το πρωτο σου μηνυμα ηταν να ξεσκεπασεις τη Νταιζη? αυτο σε ετρωγε? ...ασε και τα π.μ. που εστειλες ουτε εγω ξερω σε ποσους...
αυτές οι φώτο μου θυμίζουν μια άλλη περίπτωση με έναν ΖΟΡΜΠΑ... οι παλιοί θα θυμούνται, χαμος είχε γίνει
Δεν το πιστεύω!!!
Αν είναι έτσι ο φίλος ο adrogonoς είναι και πολύ πρώτος....
Όποιος πήγε για ντέζη και του βγαίνει τώρα γουσγουνόγκεης, ααααχαχαχαχαχααααααα να ζητήσει τα λεφτά του απο πίσω!!!!
Παρακαλείται η κα ντέζη να ξεκαθαρίσει την κατάσταση!!
Ας πεί πως πρόκειται για τον "αρσενικό' σωσία της!!!
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Καλά στο site σπάνια παρεμβαίνω πια, αφου δεν προκειται να αλλάξεις τα μυαλά σε κανέναν...
Αλλά ο άλλος με 1 μηνυμα, και το πρώτο ήταν να ξεσκεπάσει τη Νταίζυ?
Και καλά αυτα με τους κλώνους και τα περιεργα μηνυματα τα έχουμε συναντησει.
Αλλά να βγαίνεις και να δημοσιοποιείς φωτογραφίες ενός ατόμου, χωρίς τη συγκαταθεση του, με σκοπο τι? να το ξεμπροστιασεις σε σαιτ με μπουρδελα και πουτανες?
Ρε...να τιματε τα παντελονια σας. Και αυτο δε σημαινει αν είσαι gay ή γαμας γκομενες. Να τιμας τα παντελονια της ψυχης σου πρώτα.. Εκει είναι το αντριλικι...
Αλλά ο άλλος με 1 μηνυμα, και το πρώτο ήταν να ξεσκεπάσει τη Νταίζυ?
Και καλά αυτα με τους κλώνους και τα περιεργα μηνυματα τα έχουμε συναντησει.
Αλλά να βγαίνεις και να δημοσιοποιείς φωτογραφίες ενός ατόμου, χωρίς τη συγκαταθεση του, με σκοπο τι? να το ξεμπροστιασεις σε σαιτ με μπουρδελα και πουτανες?
Ρε...να τιματε τα παντελονια σας. Και αυτο δε σημαινει αν είσαι gay ή γαμας γκομενες. Να τιμας τα παντελονια της ψυχης σου πρώτα.. Εκει είναι το αντριλικι...
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
...ο ανταγωνισμος που λεγαμε... δυσκολες εποχες... οποιος/α φαει πρωτος τον αλλον/η
κριμα
οπως ελεγα και πριν απο λιγες μερες εχει μαζευτει πολυ βρωμα και ζεχνει το μερος
πηξαμε στους κλωνους, στις κατινες και στους προμοτορες
για να παραφρασω τον Σαρουμαν, δεν πα να πηδιεσαι μ οποιον θες, ο πουστης ειναι πρωτα στην ψυχη
οπως ελεγα και πριν απο λιγες μερες εχει μαζευτει πολυ βρωμα και ζεχνει το μερος
πηξαμε στους κλωνους, στις κατινες και στους προμοτορες
για να παραφρασω τον Σαρουμαν, δεν πα να πηδιεσαι μ οποιον θες, ο πουστης ειναι πρωτα στην ψυχη
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Η Νταιζαρα ειναι απο τα καλυτερα παιδια,το χω διαπιστωσει χωρις να τη γνωριζω,ειναι εργαλειο στη δουλεια γιατι μου το χουν σφυριξει κατι αλανια που μας εχουν επισκεφθει αμφοτεροι και δεν εχει αναγκη την υποστηριξη κανενος..οσο για τις λουγκρες που κυκλοφορουν αναμεσα μας αγνοηστε τις κι αν σας δωθει η ευκαιρια πατηστε τους το κεφαλι κατω...κι ενα ομορφο τραγουδι αφιερωμενο στην Νταιζαρα ξ=και τα παλληκαρια της
John_Holmes
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Τι σκηνικό παίχτηκε και το έχασα ρε γαμώτο;
Ίσως να είναι κάποιος που μοιάζει κάπως, ίσως κάποια παλαιά φωτογραφία!
Ίσως και τωρινή!
Ε καί?
Αυτοί που την προτιμούν δικό τους θέμα.
Αν κάποιος νομίζει ότι εξαπατήθηκε να το πεί.
Απο εκεί και πέρα ας πεί εδώ η ίδια τι συμβαίνει.
Σίγουρα θα έχει διαβάσει όσα αναφέρθηκαν στο παρόν νήμα που την αφορά....
Ίσως και τωρινή!
Ε καί?
Αυτοί που την προτιμούν δικό τους θέμα.
Αν κάποιος νομίζει ότι εξαπατήθηκε να το πεί.
Απο εκεί και πέρα ας πεί εδώ η ίδια τι συμβαίνει.
Σίγουρα θα έχει διαβάσει όσα αναφέρθηκαν στο παρόν νήμα που την αφορά....
OUROBOROS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.892
- Πόντοι
- 7.316
Το σίτε θα έπρεπε τουλάχιστον σε θέματα λινκ και φωτογραφίας να ελέγχετε πιο στενά και πιο πολύ...το παρόν γεγονός αποτελεί προϊόν κακίστης συμπεριφοράς βασικά έχω πάθει ΣΟΚ και με έχει πειραξει πάρα πολύ όλο αυτό...δεν μπορεί κανένας έτσι απλά να πετάει προσωπικά δεδομένα στον αέρα...ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
Σοβαρή ερώτηση:
Αν κάποιο άτομο έχει δημοσιεύσει οικοιοθελώς φωτογραφίες του στο διαδίκτυο πχ adoos, facebook, blog, δικό του site κλπ κλπ, με σκοπό την προβολή τότε είναι μεμπτό να δοθεί το link η να αναδημοσιευτούν αυτές οι φωτογραφίες προς ενημέρωση εδώ η σε κάποιο άλλο φόρουμ απο τυχαίο άλλο χρήστη?
Ειδικά όταν είναι σεμνές?
Τι λές Τάκη νομίζεις ότι αυτό είναι απαράδεκτο ?
Σοβαρά και ειλικρινά το ρωτώ γιατί δεν ξέρω...
Αν κάποιο άτομο έχει δημοσιεύσει οικοιοθελώς φωτογραφίες του στο διαδίκτυο πχ adoos, facebook, blog, δικό του site κλπ κλπ, με σκοπό την προβολή τότε είναι μεμπτό να δοθεί το link η να αναδημοσιευτούν αυτές οι φωτογραφίες προς ενημέρωση εδώ η σε κάποιο άλλο φόρουμ απο τυχαίο άλλο χρήστη?
Σοβαρή ερώτηση:
ναι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 2K