Άιντε μαρή!Καλησπερα Ντεζη... Τι κανης κουκλα μου?????
Όποια ωραία μπαίνει και εσύ σφήνα.
Αυτές είναι αντρικές δουλειές.
Άιντε μαρή!Καλησπερα Ντεζη... Τι κανης κουκλα μου?????
αφου ειναι αντρικες δουλειες να τις προσφερετε λουλουδια... αυτη ειναι η δουλεια σας... οριστε μας...Άιντε μαρή!
Όποια ωραία μπαίνει και εσύ σφήνα.
Αυτές είναι αντρικές δουλειές.
η κουτσουνα τι ειναι?Καλησπερα Ντεζη... Τι κανης κουκλα μου????? Γουσταρω να μπαινης να μιλαμε... ασε να λενε βρε... εχεις ακουση εσυυυυ....και εγωωωω .... απο το ενα αυτι να μπαινη και απο το αλλο να βγαινη... Παντως θα χαρω πολυ να τα λεμε .... δεν σε γνωριζω αλλα ευκαιρια ειναι... οντως ειναι πολυ καλα παιδια εδω... ακου που σου λεω... φιλια κουτσουνα μου...
NAI KALA KAI CD EIMAI KAI DVD 8A GINO KAI OTI 8ES ALA KAI VIZARES NA EIXA PALI KATI ALO 8A SAS XALAGE OPOTE ESEIS TA MONTELA I APSEGADIASTI PRIN EPILEXETE NA PATE SE CD DVD KALO 8A HTAN NA EISTE POIO PROSEXTIKI GIA NA MIN KAKOPERNATE AYTA
Μάλλον πάτησε κατα λάθος το [size=14pt]κ[/size]ού αντί για το [size=13pt]π[/size]ού.η κουτσουνα τι ειναι?
μην μας μιληση κανενας.... αμεσως...μωρη πουστίτσα ανεβάζεις τα ποστ σου στα τραβέλια..πρόσεχε :-* :-* :-*
NAI KALA KAI CD EIMAI KAI DVD 8A GINO KAI OTI 8ES ALA KAI VIZARES NA EIXA PALI KATI ALO 8A SAS XALAGE OPOTE ESEIS TA MONTELA I APSEGADIASTI PRIN EPILEXETE NA PATE SE CD DVD KALO 8A HTAN NA EISTE POIO PROSEXTIKI GIA NA MIN KAKOPERNATE AYTA
Αντε ρεεεεε.Νταίζη, καλύτερα να μη γράφεις εδώ γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σπάσεις τα νεύρα σου. Εδώ μέσα είναι 100 άτομα και τα 95 κάνουν τον χαβαλέ τους και οι λοιποί 5 προσπαθούν να ανιχνεύσουν καμιά πληροφορία. Όποιος θέλει μπορεί να σου στείλει pm και να λάβει πληροφορίες, αλλά μη μπεις σε αντιπαράθεση με φορουμίτες γιατί τους δίνεις τροφή, αυτή είναι η ενασχόληση τους.
Νταίζη, καλύτερα να μη γράφεις εδώ γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σπάσεις τα νεύρα σου. Εδώ μέσα είναι 100 άτομα και τα 95 κάνουν τον χαβαλέ τους και οι λοιποί 5 προσπαθούν να ανιχνεύσουν καμιά πληροφορία. Όποιος θέλει μπορεί να σου στείλει pm και να λάβει πληροφορίες, αλλά μη μπεις σε αντιπαράθεση με φορουμίτες γιατί τους δίνεις τροφή, αυτή είναι η ενασχόληση τους.
μετα απο αυτες τις φωτο παντως εχω ψηθει ασχημα να περασω μια βολτα.
και πολύ καλά θα κάνεις... θα περάσεις υπέροχα...
κανεις με εμπειρια απο Nτεζυ?
Και ποια είναι η Ντέζη εδώ?μετα απο αυτες τις φωτο παντως εχω ψηθει ασχημα να περασω μια βολτα.
κανεις με εμπειρια απο Nτεζυ?
Δανάη εσύ το ξυρίζεις το καβλί σου, όπως στην εικόνα?εχω και εγω περιεργια... απο μανικιουρ καλα παμε Νταιζη...