Νέα

Ντέζυ Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klklk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Με μενα θα μιλαη η κοπελα.... με σας οχι...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Άιντε μαρή!
Όποια ωραία μπαίνει και εσύ σφήνα.
Αυτές είναι αντρικές δουλειές.  :)
αφου ειναι αντρικες δουλειες να τις προσφερετε λουλουδια... αυτη ειναι η δουλεια σας... οριστε μας...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μη σας φερω την Βαλεντινα αυριο πρωι πρωι  να δειτε....  μαζη με την Αλικη....

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Καλησπερα  Ντεζη... Τι κανης κουκλα μου?????  Γουσταρω να μπαινης να μιλαμε... ασε να λενε βρε... εχεις ακουση εσυυυυ....και  εγωωωω .... απο το ενα αυτι να μπαινη και απο το αλλο να βγαινη...  Παντως θα  χαρω πολυ να τα λεμε .... δεν σε γνωριζω αλλα ευκαιρια ειναι...  οντως ειναι πολυ καλα παιδια εδω... ακου που σου λεω...  φιλια κουτσουνα μου...
η κουτσουνα τι ειναι? :think: :think: :think: :think: :think:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
NAI KALA KAI CD EIMAI KAI DVD 8A GINO KAI OTI 8ES ALA KAI VIZARES NA EIXA PALI KATI ALO 8A SAS XALAGE OPOTE ESEIS TA MONTELA I APSEGADIASTI PRIN EPILEXETE NA PATE SE CD DVD KALO 8A HTAN NA EISTE POIO PROSEXTIKI GIA NA MIN KAKOPERNATE AYTA :pipa2:

κούκλα μου, ποιός σε πείραξε να τον βάλουμε στην θέση του...

καλώς ήρθες!

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
NAI KALA KAI CD EIMAI KAI DVD 8A GINO KAI OTI 8ES ALA KAI VIZARES NA EIXA PALI KATI ALO 8A SAS XALAGE OPOTE ESEIS TA MONTELA I APSEGADIASTI PRIN EPILEXETE NA PATE SE CD DVD KALO 8A HTAN NA EISTE POIO PROSEXTIKI GIA NA MIN KAKOPERNATE AYTA :pipa2:

Καλως την, οπως σου ειπε και σε καλοσωρισε ο Hotyan εμεις ολα τα ''μοντελα΄΄ :2funny: :2funny:  :jerking: που κρυβομαστε με την ανωνυμια πισω απο ενα pc κανουμε και πλακα και χαβαλε μεταξυ μας οπως εχεις δει και καλως ηρθες, θα μας ενδιεφερε να μας πεις και 2 λογια για σενα να σε γνωρισουμε καλυτερα!

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Νταίζη, καλύτερα να μη γράφεις εδώ γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σπάσεις τα νεύρα σου. Εδώ μέσα είναι 100 άτομα και τα 95 κάνουν τον χαβαλέ τους και οι λοιποί 5 προσπαθούν να ανιχνεύσουν καμιά πληροφορία. Όποιος θέλει μπορεί να σου στείλει pm και να λάβει πληροφορίες, αλλά μη μπεις σε αντιπαράθεση με φορουμίτες γιατί τους δίνεις τροφή, αυτή είναι η ενασχόληση τους.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Νταίζη, καλύτερα να μη γράφεις εδώ γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σπάσεις τα νεύρα σου. Εδώ μέσα είναι 100 άτομα και τα 95 κάνουν τον χαβαλέ τους και οι λοιποί 5 προσπαθούν να ανιχνεύσουν καμιά πληροφορία. Όποιος θέλει μπορεί να σου στείλει pm και να λάβει πληροφορίες, αλλά μη μπεις σε αντιπαράθεση με φορουμίτες γιατί τους δίνεις τροφή, αυτή είναι η ενασχόληση τους.
Αντε ρεεεεε.
Ως επιφανής πισωγλέντης επιζητείς να διώξεις απο εδώ τα γνήσια τρανς όπως η Ντέζη και ελλέιψει αυτών να τσιμπήσεις που και που  :pipa1: ...καμια ψιλή.
Έλα ντε που δεν σου κάνουμε το χατήρι.
Κάποιες που δεν τις έπεισες για να μην ξαναμπούν όπως πχ η Δανάη η Άννα η Σύλβια και πάρα πολλές  άλλες "κοπέλλες" ζουν και βασιλευουν εδώ και χαίρουν μεγάλης εκτίμησης και σαν άτομα και σαν επαγγελματίες, απο το σύνολο σχεδόν των εδώ μελών εκτός απο κάτι κομπλεξικούς όπως εσύ που μισείς τις τράνς δίνοντας τέτοιες συμβουλές, και προσπαθείς - σε έχουν πάρει όλοι χαμπάρι- μέσα απο τα πμ να διαβάλεις τον καθένα μας, και να κατηγορείς τις επαγγελματίες.
Αντε απο εδώ βλάκα, που θέλεις να διώξεις όλες τις τρανς και χαλάς τα φόρουμ για να τον αρπάξεις απο κανα ξενέρωτο.  :uglystupid:

Τέσπα το παρόν θρεντ είναι αφιερωμένο εξαιρετικά στην Ντέζυ, αν εσύ έχεις καλή εμπειρία ( που δεν έχεις ) κατάθεσε την να δουμε ειδ άλλως τάπα.
Μόνο μην μας πείς πάλι ψέμματα και αρχίσεις να κατηγορείς διότι αντι για  :bigdick: που σου αρέσει να φάς άπλυτε θα φάς ένα καλό  :shit: :shit: :shit:

whiskeysour

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξερω τι λετε εσεις, παντως εγω χαζευω το φορουμ αρκετο καιρο, και οποτε ξεκιναει ενα θρεντ, ολο αλλου καταληγει διοτι ολοι εδω μεσα φαινεται εχουν προιστορια..τεσπα, χαζευω εγω εδω και καιρο τις φωτογραφιες της Ντεζυ στο adoos, μου αρεσουν πολυ και παντα περιμενω να δω κι αλλες, και περιμενω να βρω την καταλληλη στιγμη να την επισκεφτω..

Οταν μπορεσω ειναι σιγουρο πως μονο καλα θα εχω να πω..

makistslover

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
0

Συμφωνώ ότι εδώ μέσα τα πιο πολλά που λέγονται είναι κακίες και εξυπνάδες απο άτομα που απλά δεν έχουν τι να κάνουν και προσπαθούν να μειώσουν τις περισσότερες φορές για να περάσουν την ώρα τους.
Αφού μας δίνεται ο λόγος ως άγνωστοι που εκφέρουμε γνώμες και γράφουμε κρητικές ας προσέχουμε τι λέμε στα άτομα που είναι εκτεθειμένα εκεί έξω είτε με τις φωτογραφίες τους είτε με τις υπηρεσίες που προσφέρουν γιατί αυτός ο τρόπος επηρεάζει και τις δυο πλευρές αρνητικά και δε βγάζει πουθενά απολύτως να κριτικάρουμε τόσο αυστηρά.
Ετσι πιστεύω απο αυτά που έχω διαβάσει.. Πολλά που έχουν λεχθεί κατα καιρούς έχουν θίξει προσωπικά δεδομένα.
Αν θέλουμε να δούμε κάποιες του χώρου να γράφουν και να επισκέπτονται το φόρουμ πρέπει να τις σεβαστούμε για τη δουλειά που κάνουν και να είμαστε πιο θετικοί.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 46042

Επισκέπτης
μετα απο αυτες τις φωτο παντως εχω ψηθει ασχημα να περασω μια βολτα.

aa3d9743aad38e54962d473bcfba6105-4-7.jpg

9724eb897e71bdefff55f54ff499944d-7-7.jpg

aa3d9743aad38e54962d473bcfba6105-6-7.jpg

κανεις με εμπειρια απο Nτεζυ?

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
εχω και εγω περιεργια...  απο μανικιουρ καλα παμε Νταιζη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom