You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ντενισα απο Ρεμουνδου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα germaon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 145K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
καλα οκ εδω που τα λεμε οποιος δεν εχει παει δεν χανει και κανα κεπεπουρι
για να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη, ολοι πανε γαι κανα ξεροχυσιμο και τετοια σκηνικα, δεν ειναι και για παραπανω
για να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη, ολοι πανε γαι κανα ξεροχυσιμο και τετοια σκηνικα, δεν ειναι και για παραπανω
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ολοι οι καλοι θα προλαβουν!βλεπω αυριο να γινεται λαικη συναξη ... οπιος προλαβει
Δεν μασαει το κοριτσι!!!
Για να λεμε και τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη βρες μου σε παρακαλω αλλου τετοιες υπηρεσιες με 20ευρω!καλα οκ εδω που τα λεμε οποιος δεν εχει παει δεν χανει και κανα κεπεπουρι
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
δικιο εχεισ σιγα το κελεπουρι αλλα γουστα ειναι αυτα
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
πλακα κανεις ετσι?Για να λεμε και τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη βρες μου σε παρακαλω αλλου τετοιες υπηρεσιες με 20ευρω!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Καθολου!Αν ξερεις πες μου ειλικρινα και φευγω στο 10λεπτο!πλακα κανεις ετσι?
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
πηγαινε το πρωι στην μπαρμπαρα στο φ.71, πηγαινε στην κατερινα στο φ.66 δ, πηγαινε ιασωνος 37 πανω στην τζουλια
πρωινες ωρες ολα αυτα
ετσι προχειρα μου ηρθαν αυτα
πρωινες ωρες ολα αυτα
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Για την Μπαρμπαρα ξερω!Εχω και προσωπικη εμπειρια!πηγαινε το πρωι στην μπαρμπαρα στο φ.71, πηγαινε στην κατερινα στο φ.66 δ, πηγαινε ιασωνος 37 πανω στην τζουλια
πρωινες ωρες ολα αυτα
Τα υπολοιπα θα δοκιμαστουν συντομα!
Thanks!
Σήμερις το μεσημέρι που πέρασα πάντως,δεν ήταν η Ντενίζα,αλλά μια Βικτώρια.αυριο το κοριτσι μας πιανει δουλεια.... θα παω να της ευχηθω για το νεο ετος
Λέτε να είναι βράδυ;
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Μπα!Ισως σημερα να γυρναει απο Τσεχια!Σήμερις το μεσημέρι που πέρασα πάντως,δεν ήταν η Ντενίζα,αλλά μια Βικτώρια.
Λέτε να είναι βράδυ;
thanx...Μπα!Ισως σημερα να γυρναει απο Τσεχια!
Η Ντενισα(και οχι ζ) ειναι θεα τελεια και καυλα.
Δεν ξερω αυτους που λενε οτι ειναι μονο για χυσιμο ή δεν λεει εμφανισιακα και τετοια.
Εμενα με τρελαινει και εμφανισιακα η κοπελα.Δεν καταλαβα τι εχει?Τελος παντων και το γουστο μου ειναι παραξενο,δεν ξερω.
Καλα η φατσα της τα σπαει αγρια.Ο ορισμος της τσεχοφατσας.
Τετοια Κουτελα ειναι ανεκτημιτης αξιας χαχα!
Χμ μπορει να παω αυριο ή σε λιγες ωρες τελος παντων.
Δεν ξερω αυτους που λενε οτι ειναι μονο για χυσιμο ή δεν λεει εμφανισιακα και τετοια.
Εμενα με τρελαινει και εμφανισιακα η κοπελα.Δεν καταλαβα τι εχει?Τελος παντων και το γουστο μου ειναι παραξενο,δεν ξερω.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Η Ντενισα(και οχι ζ) ειναι θεα τελεια και καυλα.
κανει μπαμ για τσεχα οντως
παλιοτερα ηταν πολυ πιο ομορφη τωρα αρχισε να σπαει και μου φαινεται πιο αδυνατη
Την επισκεφτηκα στις 2 και η ωρα.
Κλασσικα με χαιρετισε την ωρα που περιμενα στο χωλ.Μιας και ολα τα δωματια γεμιζαν.
Η τσατσα δεν εκανε καν τον κοπο να πει τιποτα απο το πρωι.Αρα ολοι οσοι την επισκεπτονται ειναι οι σταθεροι εδω και μηνες.Μονο επαιρνε τα λεφτα και εβαζε το κοσμο στο δωματιο.
Γινοταν ψιλοπανικος.Αλλα καθοταν γυρω στο δεκαλεπτο.
Παντως πρεπει να περιμενα κανα 50 λεπτο για να γαμησω αλλα δεν με ενοιαζε.
Ναι ηταν η πρωτη της μερα.Και κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ πιο ομορφη τωρα που αφησε και τα μαλλια μακρια και τα ειχε πιασει και κοτσιδα.
Τα ειπαμε αρκετα.
Παντως δεν υπαρχει μαλλον περιπτωση να παω σε αλλο σπιτακι οσο υπαρχει αυτη.
Κλασσικα με χαιρετισε την ωρα που περιμενα στο χωλ.Μιας και ολα τα δωματια γεμιζαν.
Η τσατσα δεν εκανε καν τον κοπο να πει τιποτα απο το πρωι.Αρα ολοι οσοι την επισκεπτονται ειναι οι σταθεροι εδω και μηνες.Μονο επαιρνε τα λεφτα και εβαζε το κοσμο στο δωματιο.
Γινοταν ψιλοπανικος.Αλλα καθοταν γυρω στο δεκαλεπτο.
Παντως πρεπει να περιμενα κανα 50 λεπτο για να γαμησω αλλα δεν με ενοιαζε.
Ναι ηταν η πρωτη της μερα.Και κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ πιο ομορφη τωρα που αφησε και τα μαλλια μακρια και τα ειχε πιασει και κοτσιδα.
Τα ειπαμε αρκετα.
Παντως δεν υπαρχει μαλλον περιπτωση να παω σε αλλο σπιτακι οσο υπαρχει αυτη.
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
τι να πω ρε παιδια εχω παθει μεγαλη πλακα!
πραγματικα ειμε ερωτευμενος με αυτη τη γυναικα!θα ηθελα να ηταν η γυναικα μοθ και ερωμενη μου η βικυ απο διδυμου!
η ντενιζα λοιπον εχει καταπληκτικο σωμα τελειο μιλαμε!βυζακι πρωτο,επισης το νιμου ειναι αυτο που παντα ηθελα με μεγαλα χειλη,μιλαμε σε καβλωνει αμεσως!το πιανεισ και νιωθεισ νιμου βρε παιδι μου στο χερι σου!
κολαρακι τελειες αναλογιεσ και στενο!εβαλα 1 δακτυλο και δεν χωραγε αλλο!
πιπα πολυ καλη με στοργη και συναισθημα!αχχχ χαδια παντου,γλυκια φωνουλα με προφορα ξενογλωσση(να πω την αληθεια δεν καταλαβαινα τι ελεγε αλλα καταλαβαινα τι εκανε!)μιλαμε νομιζα οτι ημουν με την πρωην αραβωνιαστικιά μου!τελικα εχυσα με πιπα!
ρε παιδια τι λετε οτι τα παιρνει στη μαπα,οτι εχει φατσα γριας,ασχημο σωμα κλπ?μηπως κανετε λαθος?μηπωσ υπαρχει και αλλη ντενιζα?το μαλλι ηταν ξανθο με κοτσιδα μακρυα!
μεγαλος ερωτασ μιλαμε
πραγματικα ειμε ερωτευμενος με αυτη τη γυναικα!θα ηθελα να ηταν η γυναικα μοθ και ερωμενη μου η βικυ απο διδυμου!
η ντενιζα λοιπον εχει καταπληκτικο σωμα τελειο μιλαμε!βυζακι πρωτο,επισης το νιμου ειναι αυτο που παντα ηθελα με μεγαλα χειλη,μιλαμε σε καβλωνει αμεσως!το πιανεισ και νιωθεισ νιμου βρε παιδι μου στο χερι σου!
πιπα πολυ καλη με στοργη και συναισθημα!αχχχ χαδια παντου,γλυκια φωνουλα με προφορα ξενογλωσση(να πω την αληθεια δεν καταλαβαινα τι ελεγε αλλα καταλαβαινα τι εκανε!)μιλαμε νομιζα οτι ημουν με την πρωην αραβωνιαστικιά μου!τελικα εχυσα με πιπα!
ρε παιδια τι λετε οτι τα παιρνει στη μαπα,οτι εχει φατσα γριας,ασχημο σωμα κλπ?μηπως κανετε λαθος?μηπωσ υπαρχει και αλλη ντενιζα?το μαλλι ηταν ξανθο με κοτσιδα μακρυα!
μεγαλος ερωτασ μιλαμε
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
τι να πω ρε παιδια εχω παθει μεγαλη πλακα!
μεγαλος ερωτασ μιλαμε
Καλα ρε μεγαλε, κανεις copy-paste τις κριτικες σου και τις κοινοποιεις και στα threads.
Το ιδιο εκανες και με την Βικυ.
Οχι οτι με ενοχλει, αλλα δεν νομιζω να υπαρχει λογος....
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
ναι ρε φιλε εχεις δικιο!Καλα ρε μεγαλε, κανεις copy-paste τις κριτικες σου και τις κοινοποιεις και στα threads.
Το ιδιο εκανες και με την Βικυ.
Οχι οτι με ενοχλει, αλλα δεν νομιζω να υπαρχει λογος....
εκανα λαθος ηθελα να γραψω στο φοροθμ και οχι στη κριτικη στα μπουερδελα!για αφτο εγραψα εδω τωρα!καταλαβς τι εγινε μεγαλε!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις