Μιας και ρωτά ο φίλος , κάποια πραγματάκια ...
Αν βολτάρεις Μετάξι και Φυλής και είσαι αρκετά παρατηρητικός , θα καταλάβεις πολλά . Συγκεκριμένα είναι ενας χαρακτηριστικός τύπος στη Φυλής ο οποίος έχει και κάμποσους παρατρεχάμενους τους οποίους κατευθύνει δεξιά αριστερά . Πηγαίνουν και φέρνουν τις κοπέλες , τσεκάρουν τα σπίτια , ελέγχουν για τυχόν προβλήματα κτλ..
Στο Μετάξι άκουσα την τσατσά να δίνει τηλεφωνικά αναφορά για το τι ώρα ήρθε η κοπέλα , αν είναι εντάξει κτλ . Μετά από λίγη ώρα ήρθε και ο ίδιος ... δεν ήταν κάτι το ξεχωριστό αλλά μου φάνηκε πολύ περπατημένος .
Δυο σκηνικά που μου έτυχαν ...
Στην Κεραμεικού είχε μπει ενας ξένος και μάλλον υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την κοπέλα - ξαφνικά μπούκαραν δυο τύποι εκ των οποίων (όπως εκτίμησα) ο ένας ήταν το αφεντικό και ο άλλος ο μπράβος ... έριξαν κάτι μπουνίδια στον τύπο και βγήκε έξω ξερνώντας αίμα και δόντια . Μιλάμε για τραγική σκηνή ....
Το άλλο περιστατικό μου έτυχε όταν ζήτησα πίσω τα λεφτά μου γιατί η πουτάνα ήταν απαράδεκτη . Μου έδωσε πίσω η γρια τα μισά και ταυτόχρονα μπήκε στο σαλόνι ενας αλβανός και μου ζήτησε το λόγο . Αφού του εξήγησα ωραία και καλά τι έγινε , άρχισε προκλητικά να λέει " πάρε τον πούλο και φύγε" .... "εξαφανίσου" και να με σπρώχνει ... Τότε άρχισα να τα βλέπω όλα κόκκινα μπροστά μου και του σκάω μια κουτουλιά στην κεφάλα του που έφυγε κουτρουβαλώντας προς τα πίσω.
Εντελώς πωρωμένος σηκώθηκα και έφυγα πριν έχουμε χειρότερα. Εξω που βγήκα την κοπάνησα τρέχοντας.
Το περιστατικό συνέβη στη Λιοσίων .