ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Άντι περιμένω την διευκρίνηση που σου ζήτησα..
και γω περιμενω μια συγγνωμη ψευτρουλη. λουφαξες μερες για να το παρει το ποταμι?
Άντι περιμένω την διευκρίνηση που σου ζήτησα..
Τα δικα σου ποια ειναι?"Ο Παναγούλης ζητούσε να μην επιβληθεί θανατική ποινή στους χουντικούς, την ώρα που ο κυρίαρχος λαός της 7ετούς σιωπής ζητούσε κρεμάλες. Αλλά πού να καταλάβετε εσείς για Παναγούλη, όταν το πολιτικά σας πρότυπα είναι ο Τσίπρας και η Κανέλλη".
Και ο ΓΑΠ,Μπενύ κ Πάγκαλος.Τα δικα σου ποια ειναι?
Ο Παπουτσης,ο Καστανιδης και ο Τσουκατος?
και γω περιμενω μια συγγνωμη ψευτρουλη. λουφαξες μερες για να το παρει το ποταμι?
Ρε χαζοβιόλη δεν είχα λουφάξει. Δουλειές είχα και βόλτες είχα πάει. Και ευχαρίστως να σου απαντήσω.
Αυτήν την στιχομυθία που παρέθεσες όντως δεν την θυμώμουν. Και δεν την θυμώμουν διότι ήταν σαφέστατα ειρωνικά τα περί "διανυκτερεύσεων". Στο είχα πει σαν απάντηση στο πως θα πήγαινες μετά από εμένα και καλά δεν γινόταν.
Τώρα αν εσύ δεν καταλαβαίνεις πότε μιλάω σοβαρά και πότε σε δουλεύω, εσύ έχεις το πρόβλημα.
Και σιγά να μην έχω την άνεση να διανυκτερεύω, συνεχώς μάλιστα με βίζιτες! Παντρεμένος (εξακολουθώ να) είμαι. Ούτε την άνεση ούτε την διάθεση έχω.
Άσε που σίγουρα δεν θα δέχονται και τα ίδια τα κορίτσια. Μια φορά το έκανα με ένα "κορίτσι" (Όχι αυτή με την οποία έχεις κολλήσει. Άλλη αρκετά μεγαλύτερη.) και η δυστυχισμένη δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ, από το ροχαλητό μου.
Λες να ξαναδεχόνταν καμία τέτοιο μαρτύριο!
Τα δικα σου ποια ειναι?
Ο Παπουτσης,ο Καστανιδης και ο Τσουκατος?
Άντι περιμένω την διευκρίνηση που σου ζήτησα!
Και να θυμάσαι πως ο καθωσπρεπισμός δεν είναι "λυδία λίθος" για όλα!
Κάποτε αποδέχεσαι και την "υπέρβαση" σε όσα θεωρούσες έσχατη "πολιτισμική" γραμμή.
Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια είχα υπάρξει ένορκος σε επταμελές κακουργοδικείο. Το έγκλημα ήταν όντως ιδιαζόντως ειδεχθές. ΠΟΛΥ ειδεχθές!
Ο κόσμος που παρακολουθούσε την δίκη ήθελε να λυντσάρει τους κατηγορούμενους και οι αστυνομικοί τους κρατούσαν με υπερβολική προσπάθεια, για να μην το κάνουν.
Όταν λοιπόν βγάζαμε την απόφαση (ισόβια και δις ισόβια ήταν φυσικά), ομολογήσαμε ΟΛΟΙ και οι τέσσαρεις "λαϊκοί" δικαστές και οι τρεις τακτικοί πως ενδόμυχα θα μας άρεσε να δούμε τον όχλο να λυντσάρει τα τομάρια που ξέραμε πως σε 18-20 χρόνια (έχουν ήδη περάσει νομίζω) θα ήταν έξω.
Λίγο γιαούρτι για το Γιωργάκη και καμιά πλαστική καρέκλα, δεν θα ήταν νομίζω και μεγάλη υπερβολή...
ωπ!Το "δίκαιο" ορίζεται "κατά νόμο" ... Ο νόμος υπάρχει "υπέρ αδυνάτου" ...
Εχει συμβολισμους η σταση Νταλαρα:Φτυστε,βριστε,ριξτε πλαστικες καρεκλες,δεν το κουναω ρουπι σου λεει...καντε τις αναγωγες σας.πάντως εδώ που τα λέμε τους ψιλογλέντησε ο νταλάρας, έτρωγε καρακλιές επί σκηνής και συνέχιζε απτόητος να τραγουδάει...τώρα μαγκιά ήταν αυτό...εγωισμός...ένδειξη αναισθησίας και επιβεβαίωση ότι είναι τομάρι...
Εχει συμβολισμους η σταση Νταλαρα:Φτυστε,βριστε,ριξτε πλαστικες καρεκλες,δεν το κουναω ρουπι σου λεει...καντε τις αναγωγες σας.
Πες μου οτι ειναι μελος του μπου ΚΑΙ αυτος ο αρθογραφος στο protagon...
μαν.....αυτα δεν ειναι τιποτα......στους σκυλαδες να δεις τι πετουσαν την δεκαετια του 80.......ειδικα επαρχιαπάντως εδώ που τα λέμε τους ψιλογλέντησε ο νταλάρας, έτρωγε καρακλιές επί σκηνής και συνέχιζε απτόητος να τραγουδάει...τώρα μαγκιά ήταν αυτό...εγωισμός...ένδειξη αναισθησίας και επιβεβαίωση ότι είναι τομάρι...
Kαι ο χοντρος οταν εφαγε την φραπεδια στην σκαταφατσα, εριξε ενα δολοφονικο βλεμα που ελεγε πολλα.πάντως εδώ που τα λέμε τους ψιλογλέντησε ο νταλάρας, έτρωγε καρακλιές επί σκηνής και συνέχιζε απτόητος να τραγουδάει...τώρα μαγκιά ήταν αυτό...εγωισμός...ένδειξη αναισθησίας και επιβεβαίωση ότι είναι τομάρι...
μαλακα δεν υπαρχει...αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Έλιωσααααααααααααααααααααααααααααααα
Για ποιους μας πέρασες,για τον Πάγκαλο;;;;Η προσπάθεια σας να μην απαντήσετε επί της ουσίας είναι συγκινητική. Ευτυχώς βέβαια γιατί σας έχω ικανούς να χαρακτηρίσετε δοσίλογο και φιλοχουντικό τον Παναγούλη.
Παραπονεμένα λογια έχουν τα γιαουρτια μας...
<...>
ΥΓ1: Τα συνθήματα από την πλευρά του κόσμου πολλά. Αυτά όμως που έδωσαν τόνο στη βραδιά ήταν τα εξής: «η αλληλεγγύη το όπλο των φτωχών, πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών» «τρομοκρατία είναι να ψάχνεις για δουλειά, φωτιά στην Φιλοθέη και την Κηφισιά», «φύγε από τη γειτονιά» κτλ… Δεν έλειψαν από ελάχιστους και τα γνωστά τραγελαφικά αριστεροπατριωτικά συνθήματα του ΕΠΑΜ τα οποία ήταν ακατόρθωτο να καθορίσουν έστω και στο ελάχιστο τον τόνο της διαμαρτυρίας.
<...>
μαλακα δεν υπαρχει...
Και ομως καποιοι τον ψηφισαν.Για ποιους μας πέρασες,για τον Πάγκαλο;;;;
Που του πέτανε γιαούρτια κ τον γιουχάρουν μόνο φασίστες ή αριστεροί αλλά η κοινωνία τον αγαπά.